Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:26:07
|
|
|
|
Janey
|
SN mislim da je, za vikend bom točno vedela. morala bi danes, pa moram na prakso. misar super, toje pa res daleč....se pa vozi mimo nas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:27:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža droge so povsod...itak bo šel kam v srednjo in bo imel možnost...na manjših vaseh so pač bolj poskrite. ampak to razmišlat je bedast, ker pač smo šli vsi skozi to že in pač.... SN dobro jutro. prideta na kavico? cesta je lepa Ne sej mi nismo tle zato, ma ki nimamo kam it. če bi lahko zavezali našo hišo z špago, pa jo z vlekli na obalo bi šli takoj. nismo se sem preselili zaradi droge.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:27:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN mislim da je, za vikend bom točno vedela. morala bi danes, pa moram na prakso. misar super, toje pa res daleč....se pa vozi mimo nas pa a ti nočeš povedat kje imaš prakso
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:29:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz sem odraščala med drogami, vsi moji takratni prijatelji so najmanj kadili travo. pa ker sem bila tako vzgojena in ker sem močan karakter razen cigarete nisem poskusila čisto nič. danes sta 2 od tistih mrtva , veliko ostalih sem videla na metadonski terapiji ko sem imela prakso, kar nekaj pa jih je normalnih, imajo otroke, delajo, so v službi. pač...zelo odvisno je kako otroku to predstaviš in kaj mu daš vedet da droga je. travo sem jaz tut pol probala, ampak ko sem bila dovolj stara da sem vedela, da pač nimam zarad tegamožnosti zapast v trše droge. ma pol ugotoviš da trava sploh ni panike, ma sej to sploh ni važno, pri 15 pa je malo drugače. ampak pač, lahko greš mimo tega. moj je probal še marskiaj drugega in je tut danes odgovorna odrasla oseba.se mi zdi da otrok mora neke stvari dat skozi na svoji koži, od okolice je pa dosti odvisno kako se bo razvil od odraslega odgovornega človeka. seveda moje mnenje. da pa nebote mislile, da bo jaz to pri jakcu odobrala in mu dala proste roke. ne, pač če bo pa prišel do tega, se bomo pač odkiro pogovorili. mah...kje je še to. uživajmo šeeeeeeee ja ma dej! Jaz se tolažim zakaj je dobro, da sem v Senožečah, ti mi pa stemle kvariš mojo utvaro. Raje reci, da mam prav, pa bom zadovoljna. ma se hecam, sej vem kako je to. jaz sem tudi odraščala v taki družbi, pa mož tudi, pa jaz ne kadim, pa še trave nisem probala, pa ne da je to zame kej takega.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:30:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN mislim da je, za vikend bom točno vedela. morala bi danes, pa moram na prakso. misar super, toje pa res daleč....se pa vozi mimo nas pa a ti nočeš povedat kje imaš prakso Zdej sem pa še jaz radovedna.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:33:15
|
|
|
|
Janey
|
joj jaz sem taka budaaala, pozabla d ajuho kuham in se mi je vse prižgalo..pa je smrdelo mi nekaj a sem se malega vohala če je pokakan uf...vse se prižgalo nič nebo z juho torej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:34:46
|
|
|
|
Janey
|
nisem vedela da je sploh kera vprašala prakso mam na materinskem domu.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:35:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
A so kaj porodniško zvišali, al smo pa božičnico dobili. Meni so nakazali 10 EUR več.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:35:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey nisem vedela da je sploh kera vprašala prakso mam na materinskem domu. a to v tistem pri vas?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:36:31
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey nisem vedela da je sploh kera vprašala prakso mam na materinskem domu. a to v tistem pri vas? ja,pri nas še 3 dni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:37:01
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A so kaj porodniško zvišali, al smo pa božičnico dobili. Meni so nakazali 10 EUR več. upam da meni tudi ampak pomoje so jo, ker januarja jo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:38:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey joj jaz sem taka budaaala, pozabla d ajuho kuham in se mi je vse prižgalo..pa je smrdelo mi nekaj a sem se malega vohala če je pokakan uf...vse se prižgalo nič nebo z juho torej U a vaši kakci smrdijo po zažganem? Ko se blaž pokaka samo en bobek tako smrdi, da bi še muhe pocrkale. lahko pa so krivi geni, al pa je enostavno moški( sory stipe)
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:39:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey nisem vedela da je sploh kera vprašala prakso mam na materinskem domu. a to v tistem pri vas? ja,pri nas še 3 dni prakso sem mislila v materinskem domu v vašem kraju 3 +
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:40:21
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mož se zvečer vrne domov in najde stanovanje v strašnem neredu: povsod umazana posoda, razmetane obleke, razgrnjene postelje, prevrnjeni predmeti... Prestrašen pohiti v dnevno sobo, kjer zagleda ženo, ki mirno sedi in gleda žajfaste nadaljevanke. "Kaj pomeni ta nered? So bili vlomilci na delu?" "Ne, kje pa! Vedno te zanima, kaj zaboga počnem ves dan v stanovanju. No, danes tega nisem počela." Noooo, potem pa dons prid domov in poglej..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:42:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey joj jaz sem taka budaaala, pozabla d ajuho kuham in se mi je vse prižgalo..pa je smrdelo mi nekaj a sem se malega vohala če je pokakan uf...vse se prižgalo nič nebo z juho torej U a vaši kakci smrdijo po zažganem? Ko se blaž pokaka samo en bobek tako smrdi, da bi še muhe pocrkale. lahko pa so krivi geni, al pa je enostavno moški( sory stipe) jaz sem na porodniski in sem solidaren z zenskami.... , sam menzis mi se manjka....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:43:27
|
|
|
|
Februarka08
|
SN, hvala sem že mislila da sem kužna k me noben ne povoha Sej grem.... ven mal s tamalo jo dam na sanke namesto vozička in se greva mal pelat potem pa spat jest pa mal cuno v roke, ker jutri dobim baje visoko gostjo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:43:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey joj jaz sem taka budaaala, pozabla d ajuho kuham in se mi je vse prižgalo..pa je smrdelo mi nekaj a sem se malega vohala če je pokakan uf...vse se prižgalo nič nebo z juho torej U a vaši kakci smrdijo po zažganem? Ko se blaž pokaka samo en bobek tako smrdi, da bi še muhe pocrkale. lahko pa so krivi geni, al pa je enostavno moški( sory stipe) jaz sem na porodniski in sem solidaren z zenskami.... , sam menzis mi se manjka.... pa zvečer glavoboli
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:45:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey joj jaz sem taka budaaala, pozabla d ajuho kuham in se mi je vse prižgalo..pa je smrdelo mi nekaj a sem se malega vohala če je pokakan uf...vse se prižgalo nič nebo z juho torej U a vaši kakci smrdijo po zažganem? Ko se blaž pokaka samo en bobek tako smrdi, da bi še muhe pocrkale. lahko pa so krivi geni, al pa je enostavno moški( sory stipe) jaz sem na porodniski in sem solidaren z zenskami.... , sam menzis mi se manjka.... , ma to vi moški ne bi prenesli.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:45:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 SN, hvala sem že mislila da sem kužna k me noben ne povoha Sej grem.... ven mal s tamalo jo dam na sanke namesto vozička in se greva mal pelat potem pa spat jest pa mal cuno v roke, ker jutri dobim baje visoko gostjo Le glej... se posebej ce je visoka vec kot 180 cm
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:46:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 SN, hvala sem že mislila da sem kužna k me noben ne povoha Sej grem.... ven mal s tamalo jo dam na sanke namesto vozička in se greva mal pelat potem pa spat jest pa mal cuno v roke, ker jutri dobim baje visoko gostjo Le glej... se posebej ce je visoka vec kot 180 cm A pride tašča?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:47:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey joj jaz sem taka budaaala, pozabla d ajuho kuham in se mi je vse prižgalo..pa je smrdelo mi nekaj a sem se malega vohala če je pokakan uf...vse se prižgalo nič nebo z juho torej U a vaši kakci smrdijo po zažganem? Ko se blaž pokaka samo en bobek tako smrdi, da bi še muhe pocrkale. lahko pa so krivi geni, al pa je enostavno moški( sory stipe) jaz sem na porodniski in sem solidaren z zenskami.... , sam menzis mi se manjka.... pa zvečer glavoboli pa lakota v Darfurju , pa izraelci v Gazi , pa dobava plina iz Rusije ... ma je razlogov... glavobol je mala malca...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 10:57:51
|
|
|
|
blaža
|
Evo blaž je pojedel jabolko in pol, pa pet sliv, še toplo. popoldne se bom pa mogoče lotla peč štrudelj. je moj dobil za novo leto gajbo domačih brkinskih jabolk.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 11:07:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo blaž je pojedel jabolko in pol, pa pet sliv, še toplo. popoldne se bom pa mogoče lotla peč štrudelj. je moj dobil za novo leto gajbo domačih brkinskih jabolk. Spoki v kuverto in nam poslji par kosckov...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 11:08:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo blaž je pojedel jabolko in pol, pa pet sliv, še toplo. popoldne se bom pa mogoče lotla peč štrudelj. je moj dobil za novo leto gajbo domačih brkinskih jabolk. Spoki v kuverto in nam poslji par kosckov... , ja ma veš kako bi se ven cedilo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 11:10:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo blaž je pojedel jabolko in pol, pa pet sliv, še toplo. popoldne se bom pa mogoče lotla peč štrudelj. je moj dobil za novo leto gajbo domačih brkinskih jabolk. Spoki v kuverto in nam poslji par kosckov... , ja ma veš kako bi se ven cedilo. Ti pa lahko povem dober recept za moj jabolčni štrudelj, če se odločiš, da ga nardiš. Je ful simpl, pa ne vzame dosti časa.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.