|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
14.1.2009 22:47:13   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sorči, sam še tole....

In uletimo gor v kratkih rokavih, ki je bilo konec aprila in je tle naletaval sneg.user posted image user posted image user posted image

Prej smo bli pa v 500 let stari istrski hiši, za malo denarja, ki več nisva imela. Vsi so nama govorili( njegovi), da sej je dobro za nas, pol se je pa Matija rodil, pa so še kar tako govorili, čeprav so bli mišji drekci med igračkami. meni se je srce trgalo.user posted image

a pa s temi "ljudmi" imate še stike? Odnosi dobri user posted image  user posted image

Ja itak, sej pol so nama še dali 3 mio sit, da sva si to stanovanje obnovila. Sej so dobri, ma taki so malo čudni, ne bi jih mogla opredelit. res ne. po eni strani dokler se njihovih riti ne tiče,... ma po drugi strani pa nam finančno pomagajo. ma ne vem malo so taki, kaj jaz vem.

lepo da vama pomagajo, sej nekak se morajo tut mal revanširat za tisto obdobje in izpade user posted image  in koncu koncev gre za njihovega sina in njegove otroke user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 951
14.1.2009 22:52:16   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeer.... user posted image  user posted image  user posted image

Sefla odmaglila v spalnico... user posted image  user posted image  user posted image

Cel kup resnih debat imete nocoj... user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 952
14.1.2009 22:53:17   
blaža

Sorči, sam še tole....

In uletimo gor v kratkih rokavih, ki je bilo konec aprila in je tle naletaval sneg.user posted image user posted image user posted image

Prej smo bli pa v 500 let stari istrski hiši, za malo denarja, ki več nisva imela. Vsi so nama govorili( njegovi), da sej je dobro za nas, pol se je pa Matija rodil, pa so še kar tako govorili, čeprav so bli mišji drekci med igračkami. meni se je srce trgalo.user posted image

a pa s temi "ljudmi" imate še stike? Odnosi dobri user posted image  user posted image

Ja itak, sej pol so nama še dali 3 mio sit, da sva si to stanovanje obnovila. Sej so dobri, ma taki so malo čudni, ne bi jih mogla opredelit. res ne. po eni strani dokler se njihovih riti ne tiče,... ma po drugi strani pa nam finančno pomagajo. ma ne vem malo so taki, kaj jaz vem.

lepo da vama pomagajo, sej nekak se morajo tut mal revanširat za tisto obdobje in izpade user posted image  in koncu koncev gre za njihovega sina in njegove otroke user posted image  user posted image

ja itak. No ma takrat so na res pomagali, drugače pa se štimava sama, zdej nam kupijo včasih kak kos oblačila za otroke, pa moja dva tudi in to je to. Sem ponosna da si bova sama plačala stanovanje. Edino me skrbi, ki mava dva krntije od avta, ki kar naprej odpovedujeta.user posted image user posted image  za še en kredit za avto pa nimava, ma bo že, ko najdem fajn službo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 953
14.1.2009 22:55:01   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ceeeeeeeeeer.... user posted image  user posted image  user posted image

Sefla odmaglila v spalnico... user posted image  user posted image  user posted image

Cel kup resnih debat imete nocoj... user posted image  user posted image

Čer!!!

No bom pa kar tebi pohvalla mojaga moža. Ko smo se uselili, je sam znižal strope po celem stanovanju, pa dal izolacijo, pa vse zidove na novo naredu.user posted image user posted image user posted image , tako da je po šihtu lavfal v Senožeče in delal dva meseca do večera vsak dan. jaz sem pa včasih pomagala. matija je mel samo eno leto in pol, ko smo prišli.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 954
14.1.2009 22:56:02   
blaža
Stipe, ne bit hud, ma grem tudi jaz, ti si pa vzemi cajt in vse prečitaj za nazaj, da boš na tekočem.user posted image

nočko!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 955
14.1.2009 22:57:47   
Stipe air force
Midva sva si vse ustvarla sama... user posted image  user posted image  user posted image  in sva prav ponosna na to... Od zacetka je bilo ful tesko...user posted image , se ohcet sva si do zadnjega ficka sama placala.... user posted image ...

Zato je vse kar imamo skupaj s Carico se slajse... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 956
14.1.2009 22:59:11   
blaža

Midva sva si vse ustvarla sama... user posted image  user posted image  user posted image  in sva prav ponosna na to... Od zacetka je bilo ful tesko...user posted image , se ohcet sva si do zadnjega ficka sama placala.... user posted image ...

Zato je vse kar imamo skupaj s Carico se slajse... user posted image  user posted image  user posted image

Midva tudi. Bravo mi vsi!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 957
14.1.2009 23:00:47   
lillchy123
čer

sem vidla, da ste odpre temo dohodnina. (pol sem pa kar nehala brat. bom jutri ob kavici.)hvala, ker ste me spomnile, ampak me že boli glava. sem že predolgo na P in sem čist out. user posted image  mormo pa mi kar mal preračunat, ker je Luka otrok s posebnimi potrebami in ker ma moj dragi še dve punci, za katere plačuje preživnino in jih lahko uveljavlja 1/2. ufffffuser posted image
mene je čist grlo začelo bolet, pa zdej še glava user posted image , tko da grem kr spat. ma še živčna sem zarad jutri, ker gre Luka kri dat in ker mu z nosa teče. se mi zdi, da že cel dan po malem molim, naj zraven levkocitov ne bo H-ja!user posted image  mah sej tud če bo, glavno da mamo datum. zdej tud če pride kej vmes, bo mel operacijo koj ko bo zdrav.
grem še mojga prašat, če lohk vnovčim masažo od včeraj

mirno noč in lepe sanje

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 958
14.1.2009 23:03:37   
Stipe air force

Midva tudi. Bravo mi vsi!user posted image user posted image user posted image

Ma sej bo se debate nocoj... vsaj tako kaze... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 959
14.1.2009 23:08:14   
srečka nosečka
Samo, da vam lahko noč zažlim. user posted image

Sama še pomalcam tri tople sendviče in v posteljo.

nočko user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 14.1.2009 23:09:01 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 960
14.1.2009 23:11:52   
Stipe air force
ej, pa dons ni housa na tv... verjetno je AKCIJA user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 961
14.1.2009 23:40:02   
Stipe air force
Me zanima katera bo prva zjutraj... user posted image

Nocko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 962
15.1.2009 7:35:04   
pina-1
jutro. PRvauser posted image

Naša noč je bla super in juro za enkrat tudi, ker še nismo začeli kričatiuser posted image

SKratka hvala tisti, ki je odprla temo dohodnina, ker bi jaz čisto pozabla oddat napoved za vtdrževane dručinske člane. No durgi teden pa oblaufam vse ustanove ( davčno in CSD).

Blaža, tudi midva z mojim sva vse sama prigarala. Pa če pogledam kajvsva si v 10 letih pridelala, mi je kar lepo pri srcu, samo kaj ko ni nikoli konca in vedno je še kaj za nardit. Te stare bajte štkat je eno veliko sranje. Po drugi strani je pa tako lepo ,ko imaš vsake tolko kaj novega. Samo da uspeva še dozidat en prostor in ne vprašam večuser posted image . Sedaj se stiskamo v 48m2 in je kar tesno. OD tega je spalnica 20m2 ( kmalu postane otroška soba).

Ampak za zjutraj je to zame čisto pretežka tema.

Grem sedaj počasi moje pupe spravit iz pižame in gremo v vrtec pa v SN na kavico in v Mullerja pustit par €user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 963
15.1.2009 7:48:27   
misar
ah stipe...tud danes nisem prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 964
15.1.2009 7:49:13   
blaža
pina, si me danes prehitela.user posted image

Sem si  user posted image  kuhala.user posted image

no zdej jo spijem, pol pa moram nardit malco za Blaža. pa itak je skoz lačen.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 965
15.1.2009 7:49:44   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ah stipe...tud danes nisem prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem mislila, da sem druga, sem pa tretja.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 966
15.1.2009 8:19:52   
misar
ja hudič, me je prinčipesa pustila dlje spat

današnja noč je bla mal čudna...bi rekla, da jo na ta način matra uvajanje, ker v varstvu je ultra pridna, lepo papca in spančka in me nič ne pogreša, zato pa zdaj ponoč ne more brez mene. danes je sicer spančkala od 20h-24h v svoji posteljici, sem jo priklopila na zizo, se je sam pocartala in sem jo dala spet spat v njeno posteljico, se zbudi spet čez dobre pol ure, spet cartanje na zizi, pa spet čez pol ure, ko sem rekla mojemu , da naj jo on mal popedena...pa se je sam drla, ko jo je pa men pol dal, je pa na zizi v trenu zaspala. sem jo dala v posteljico, pa v luft pa jok. sem mojga poslala na kavč spat ,prinčipesa je pa od 2:30, do 7:20 v kosu spala, brez ene budnice zraven mene.
joj ta moj ubogi čmrlek

cbvc !!!!d c JČ:< <m943 4GHTH NGS U  I ./>z '  

tole je ogla[anje na[e prin;ipese

evo sva \e yajtrk stamanile, pa [ibava v varstvo

ej kaj mi je to naredila, da nimam sumnikov [;\/ to so bile crke, ki so ya c/jem, s/jem in y/jem...uf pomoc

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 967
15.1.2009 8:29:53   
katka37

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image

vidim da se je Blaža najdla in te bom hitro zaslišala user posted image user posted image user posted image
Spet bom delala torto in me zanima kaj moram narest drugače, da mi med peko ne bo rasla na sredini ob robovih pa ne? Da pa v sredini pol ne pade dol luknja, jo moram pa malo dlje pečt, a ne?user posted image

Baje,da naj se ne bi namazal pekač ob robovih, da ne ne bi nardil hrib. tako sem slišala. Po moje se nardi rib tudi, če ni enakomerno hitro pečeno, ampak prehitro na preveč stopinj. Da ne bo luknje pa sklepaš pravilno. Raje, da je hrib, pa ga pol odrežeš in poravnaš, kot, pa da je luknja, ki pol popraviš tako, da ko daješ kremo, izravnaš z več kreme na sredini.user posted image

ma zakamufliraš jo tako al drugače in noben ne ve, da je kej narobe.user posted image

U, hvala, ekspresna si user posted image  To za mazanje oboda so mi pa res že enkrat rekli, ja. Bom probala tud to. Pa še pečico bom dala na malo manj, pa ma da rata user posted image  Zadnjič nisem mogla zakamuflirat. Naj bi jo 2krat prerezala, pa sem jo lahko samo enkrat k je bla ful nizkauser posted image user posted image user posted image , pa še pol se mi je zgornji del, tam k je bla luknja začel razpadat in na koncu sem vse zabrisala v smeti in bla čist jezna user posted image user posted image

če je blo prenizko, bi pa še eno rundo spekla, pa skupaj sestavla. No se pa zgodi, ma ne stran metat biskvita, nardiš rumove al kakšne kroglice, pa je.user posted image

ti profi Blaža sploh ne veš kako jezne in razočarane smo me laične pekarce, ko se nam kaj sfiži, v afektu in od jeze leti vse najmanj v smeti. če ne še kam drugam, a ne Larisa user posted image

Dobro jutro v prelepem snegu tudi pri nas!

To zadnje se je zgodilo tudi z mojo rolado zadnjič.

Blaža, lepo imate.

user posted image user posted image  za vse, ki smo si ustvarili svoje domove sami, še lepše pa jih itak naredimo ljudje sami s svojo prisotnostjo in ljubeznijo.
Lillchy, septoleto v usta pa aspirin, naj ti bo čimprej boljše. Pa naj bodo jutri Lukovi izvidi dobri.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 968
15.1.2009 8:52:33   
itata
jutro,
evo sem za dobro jutro že enega sporazumno odslovila... matr mam jaz za en čuden job... sej bo. za včeri kaj ste načvekale, bom pa pol mal počekirala k bo kej časauser posted image  mali je mel spet nočne akcije. mah sej je brezveze, da razlagam. pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 969
15.1.2009 9:31:39   
ella79
jutro user posted image
blaža lepo ste si uredili, tako domače, prijetno user posted image user posted image user posted image

mi spali do devetih, tako da je skoraj v varstvo zamudila user posted image user posted image user posted image jaz zajtrkujem, potem pa šibam mal do službice user posted image
lep dan, pri nas snega čez glavo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 970
15.1.2009 9:39:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ja hudič, me je prinčipesa pustila dlje spat

današnja noč je bla mal čudna...bi rekla, da jo na ta način matra uvajanje, ker v varstvu je ultra pridna, lepo papca in spančka in me nič ne pogreša, zato pa zdaj ponoč ne more brez mene. danes je sicer spančkala od 20h-24h v svoji posteljici, sem jo priklopila na zizo, se je sam pocartala in sem jo dala spet spat v njeno posteljico, se zbudi spet čez dobre pol ure, spet cartanje na zizi, pa spet čez pol ure, ko sem rekla mojemu , da naj jo on mal popedena...pa se je sam drla, ko jo je pa men pol dal, je pa na zizi v trenu zaspala. sem jo dala v posteljico, pa v luft pa jok. sem mojga poslala na kavč spat ,prinčipesa je pa od 2:30, do 7:20 v kosu spala, brez ene budnice zraven mene.
joj ta moj ubogi čmrlek

vidiš, spet taka zgodba, kot je bila pri nas, ko sem šla jaz na šiht user posted image  Res je verjetno nekaj na tem, da nas tako pogrešajo in nam to potem ponoči kažejo, ker verjetno sanjajo user posted image  user posted image
Sej pri nas je zdaj boljše, se mi je pa srce paralo in če bi predolgo trajalo ne vem, če ne bi kuhrov pakirali user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 971
15.1.2009 9:40:02   
dolenjka
Aja, pa dobro jutro user posted image  Naša je spala do 8.30, sam smo imeli 2 napakci ponoč, nosek nagaja user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
15.1.2009 9:41:06   
katka37
jaz sem lahko srečna vsaj zato, ker bo imel malega moj, ne gre nikamor v varstvo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 973
15.1.2009 9:41:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
blaža lepo ste si uredili, tako domače, prijetno user posted image user posted image user posted image

mi spali do devetih, tako da je skoraj v varstvo zamudila user posted image user posted image user posted image jaz zajtrkujem, potem pa šibam mal do službice user posted image
lep dan, pri nas snega čez glavo user posted image

Boš delala, al greš prah s pisalne mize pobrisat user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 974
15.1.2009 9:42:48   
Stipe air force
Bravo Pinaaaaa za prvo mesto.... user posted image  user posted image  user posted image  in misar za drugoooooooo user posted image  user posted image  user posted image  in blazi na tretjeeem user posted image  user posted image  user posted image .... vsem ostalim pa dobro jutroooo... user posted image  user posted image  user posted image

Carica standardno pridna... user posted image  je pa se malo prehlajena user posted image ... Sefla je v sluzbiuser posted image ... upam da kej delauser posted image .... jaz pa razmisljam kaj bom tamali pripravil za zajtrkuser posted image ... verjetn kaksno sadje in keks user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.