|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
13.1.2009 19:46:40   
Grethy
Mišmiš ... v Kongo me ne bo ... je-bi-ga ... popoldne delam ... in prou čist nč nouga vam ne morem povedat, pa po občutkih v spodnjem domu verjetno tud kake vesele novice ne bo ... bo kot vse zvija prišla teta user posted image , ampak bomo šli z dvignjeno glavo  dalje ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
13.1.2009 19:46:56   
Kicsi
Vem kako je s hlačami pri nas.Midva sva bila decembra na Dunaju,pa sem si tam kupila ene ful hude hlače,pa eno ful lušno majčko,pa še eno sexi nosečniško krilo,tako da mislim,da sem do junija preskrbljena user posted image .Pa še enkrat ceneje so tam nosečniške cunje kot pri nas.
Si bila v Popku-tam mislim,da imajo še najlepšo izbiro.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 13.1.2009 19:52:44 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
13.1.2009 19:48:13   
M1979
Pozdravljene punce,

vas redno berem in spremljam in občudujem vaš pogum in močno voljo. Tudi mi se borimo z neplodnostjo in za mano je že 3 neuspešni IVF posotopek.

Imam pa eno vprašanje v zvezi s tabletami selen+cink, ki naj bi izboljšale kvaliteto celic. Zanima me, ali se jih lahko začne jemati kadarkoli oz. neodvisno od menstrualnega ciklusa? Zanima me tudi dnevna doza zaužitja in ali jih lahko jemljem vsak dan ali samo v času IVF/ICSI postopka? Najbrž jih kupim v katerikoli lekarni?

Za vsak odgovor bom zelo hvaležna in se že v naprej zahvaljujem

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
13.1.2009 19:48:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Mišmiš ... v Kongo me ne bo ... je-bi-ga ... popoldne delam ... in prou čist nč nouga vam ne morem povedat, pa po občutkih v spodnjem domu verjetno tud kake vesele novice ne bo ... bo kot vse zvija prišla teta user posted image , ampak bomo šli z dvignjeno glavo  dalje ...

ma jeb@t ga za user posted image , pa še za popoldanski šiht. Boš missana

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
13.1.2009 19:54:27   
Grethy
Hvala ... si taprava frendica user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
13.1.2009 20:12:49   
mlinčka
Gretka, ko se bo ulilo, bomo pa delali zaključke, ok? Do takrat smo v pozoru in pričakovanju. Kar lepo počakat! 

A mail od tujih stručkotov si že dobila?   

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
13.1.2009 20:21:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Gretka, ko se bo ulilo, bomo pa delali zaključke, ok? Do takrat smo v pozoru in pričakovanju. Kar lepo počakat! 

Ne še ... še nisem dobila nič ... čakam na to in ono user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
13.1.2009 20:25:25   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Ne še ... še nisem dobila nič ... čakam na to in ono user posted image user posted image user posted image

Če ne dočakaš ono prvo, tud drugega ne rabiš! Zakon, bejba! user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
13.1.2009 21:22:47   
Goldy
Kicsi - nisem bila v Popku, ker tega v Ce nimamo, ene hlače sem si na začetku kupila v Kepici v Lj, sam so bolj tanke in totalno neprimerne za sedanji mraz. Še dobro, da sem doma...user posted image  Nekak bomo že, samo, da je dete ok. No, pa vsaj nisem nič zapravila na razprodajah, to je pa tudi nekaj.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
13.1.2009 21:46:41   
lučka 25
Špelka, pa saj to je super novica. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Si nam vsem polepšala dan.user posted image

Shuki, veš da sem takoj za kavo. Samo reči kdaj pa greva na staro mesto. Tvoje roke naj se pa le vzamejo v roke in popravijo.user posted image

miška, ti si pa res prava ilegalka. Da te ne bodo deportiral. user posted image

Dakec, vidim da se že šolata za starše. Bravo.user posted image

Zarja, res so težki dnevi in huda izkušnja za teboj. Upam, da se sedaj vse uredi. Ampak kaj vse se lahko eni osebi zgodi. Mislim nate, te user posted image  in želim vse dobro. Do avgusta pa naj čas hitro mine, me te pa z veseljem vzamemo med navijačke.

zup2, ja tvoja user posted image  lahko zamuja zaradi s-facta. Meni je tudi, pa sem jemala hkrati tudi Prometrium za sprožitev M.

mismis, ne boš verjela, ampak se res prav razvadiš s tem spanjem. O, pa vidim da se obeta srečanje. To je pa bližje mene. Močno, močno, močno upam, da mi sedaj nič ne prekriža načrtov in bom lahko prišla. Ma ja, v tretje gre rado.user posted image

nokes, kaka lepa oblekica. user posted image  A ti si pa sedaj še sladkorno pokasirala in si spet na špikah. Ma naj gre vse tako kot je treba. Pa še kaj se oglasi.

mlinčka, glej da boš na bolniški do konca. Nič naj te ne vleče v službo. Pa saj tak je tudi tvoj namen. Pri meni v službi je sedaj taka živčna vojna, ker je zgleda tako težko najti nadomestilo zame, pa 3 se grebejo za moj mest pa jih ravnatelj noče, pa ene so dobre pa so druge fouš,...sam da sem doma in mam mir pred njimi. Uf, sem pa pojamrala.user posted image

Grethy, pa ja ne misli ta user posted image  tečka spet prekrižat načrte. Ampak, kot si rekla, z dvignjeno glavo naprej. Pa navijam še vedno, da pa vseeno ne pride ta tečka.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
13.1.2009 22:12:35   
bbpikica
 Večer vsem skupaj. Evo sem odprla enga hajnija in se spravla da vidim če je kaj lepih novičk danes tukajuser posted image

spelka12 dobrodošla ponovno v akciji naj bo ta zadnjauser posted image

Shuka upam da bo nocojšnja noč bolj prijazna in se boš uspela naspat. Tolk te rokice bolijo ti pa še vseeno tako aktivno naš seznamček rihtaš, res si carica.

zarja verjamem da je to res šok za šokom, upam da je zdaj res konec te agonije in da boš sedaj lahko počasi začela nabirat novih moči in pozitivno energijo. RTM

Mismis ja super za srečanje ampak mislim, da se ga jaz ne bom udeležila ker imam verjetno 18 ali 19 ET in bom takrat bolj na boku in na hrbtuuser posted image  bom pa v mislih z vami

ma Grethy kaka tečkauser posted image , nima kej pr teb iskat naj gre tja kjer jo čakajo, tebe naj pa pr mir pusti

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
13.1.2009 22:50:30   
miska73
Noki pa si nas le prišla pogledat. Ful maš luštno oblekico. A ti si tudi bogica. Upam, da bo šlo kej na bolje.
Te pogrešamo tle gor. Tebe in tvoj najlepši tikerček.

Mišmiš user posted image žur bo...
Mlinčka glej da pripelješ sebe in vso svojo žlahto.
He, he... moj je neki oči sukal, ko sem mu omenla ponovni žur... po moje mi je mal fouš... al bi pa tud on rad šel, pa ne upa vprašat, če lahko user posted image

BBpiki si že kronik od tolk piva? A ti rabiš kakšno fotostimulacijo?

Zarji user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 13.1.2009 22:52:21 >

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
13.1.2009 22:59:26   
Pija76
Ojla pupe,

se sam na hitr javim, da vas pozdravim. Letela sem čez, vidim, da novičke so user posted image !

Zarči edino tebi še ni posijal sonček, sej bo!!!!! Pa avgusta, do takrat nas pa vseeno ne zanemarjaj, bodi med nami! Drži se deklič!

Mismis user posted image user posted image za datum in za organizacijo user posted image .

Gigi za špike user posted image .

LL en lep pozdravček.

M1979 selen cink v vsaki lekarni ali bolje založeni trgovini ( pomoje v dm majo)

Grem jaz počas v horizontalo pred TV, ju3 delam dopoldan, pol pa k jodlarjem. Držite pesti zame, da ne bo preveč pi_zdarij na cesti user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
13.1.2009 23:11:23   
Kicsi
Goldy ,sam res sem smotana user posted image .Mi je čist iz glave ušlo,da najbrž ne greš sam za šoping v LJ.
Glavno je ,da bo tvoja pikica ali pikec o.k.,kot sama praviš.

Tudi jaz grem v horizontalo,tako da LAHKO NOČ.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 13.1.2009 23:13:09 >

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.1.2009 2:20:58   
m.rudovic
Dobro jutro jaz kar ponočujem,nebom dolgo kolovratila z razlago tudi mi smo bili v ivf postopku in uspelo nam je doma imamo 7 tednov starega fantka,, zato navijam za vse vas,posebno pa sem vesela za špelo da je začela z postopkom. Špela vedi da sem z teboj in te bom spremljala.lpuser posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
14.1.2009 5:36:56   
Kruce Fiks
Danes pa sem imel pripravljeni 2 budilki....user posted image
BB, ter seveda vse ostale! Naj se vam dan začne s polnouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.1.2009 5:39:33 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
14.1.2009 5:56:37   
bbpikica
Jutrčka.

Kruce hvala za tole slastno koficouser posted image

Evo jaz sem se že pridrajsala v LJ. in nazaj, ampak ceste o ble pa katastrofa. Sammidva z atom se ne davauser posted image  sva bla že ob 5.10 na mestu. UZ smo uspešno opravili, sicer foliklčkov nismo šteli tko da ne vem al je kakšen več al neuser posted image  ampak pridno so rasli tako da sta vodilna velika 18,7 in 18,9user posted image user posted image , endometrij je tudi lepuser posted image . Bla pohvaljena da sem zelo lepo reagirala, ko bi ata vedu kolk zlo sem reagiralauser posted image . Tako da ob 21 pade stopka v petek 16.01. pa ob 8 punkcijauser posted image user posted image . Zdaj naj bojo pa foliklčki samo še polni lepih celicuser posted image

No poročilo sem oddala zdaj grem palahko pankat. Aja še to Miška lahko udarš zvečer kakšno fotostimulacijo saj nam bo vsem koristlauser posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
14.1.2009 7:54:43   
BarbiG
BBpikica super user posted image user posted image user posted image , bom v petek držala pesti, da bodo čim boljše celice.

Zarja user posted image user posted image user posted image , naj ta injekcija naredi svoje, da ti ne bo treba na laparo. Držim pestim, da se bo vse dobro izšlo.

Jaz pa grem danes po napotnico in sva se z možem že odločila, da pokličeva marca za nov postopek. Do takrat pa bom navijala za vse vas.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
14.1.2009 8:04:14   
dajamaja
Včeraj sem padla v komo že na kavču ....pa bom danes mal nos spravla.

bbpikica... krasno za tako lepe jajčke user posted image user posted image user posted image  V petek že akcija user posted image user posted image user posted image  Ful navijam user posted image user posted image user posted image

Grem še kaj prebrat, če me prej kdo ne zmoti user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
14.1.2009 8:12:23   
mojsonček
Jutrčka!

Kolk je lepo zunaj k sneži... škoda, k so ceste za en k... pa vseen moram do Lj pridrajsat, na izi...

Iiiiiiiii KRUCE, dons si se pa prou spešl potrudu, še rožca zravn pa mal priboljška... ma zlat si... a to tvoja ve?

BB tole so pa super novičke, da pade sam še ena špika, si jih zihr že sita, a neuser posted image ... se vidi, da si  pridno pirčka pila, ko so jajčka tko lepo rastla user posted image  naj tempo ostane enak!

ŽIŽI tvoja jajčka tut ubogajo? Pa ti? Jim pomagaš rast na ta prav način user posted image  ...neki nam foto stimulacija štrajka v novem letu...

ŠUKI, še ajaš bogica? Upam, da si si vsaj mal odpočila in da bodo rokice bolj ubogale user posted image

ZARJICA tebi je pa že Lara tko lepo napisala, da je brez veze, da še kaj dodajam kot to, da si pogumna pupa in da taka ostani user posted image

GOLDY s tem nosečniškim cunjam je pa res eno velko srajne... jst sm si mal v emporiumu v benetonu kupla, zelo ugodno (v primerjavi z nekaterimi drugimi trgovinami user posted image user posted image ... eni niso normalni, kakšne cene majo...) pa še na silo ni blo... no, ponudba je itak poglavje zase... v zari nč, v hm-ju tut bl revščina... sm si tut že po netu ogledovala, ker na e-bayu uk majo kkšne stvari po smešno nizkih cenah sploh zdej, ko je funt skor isto k evro... sam čas si moram vzet... sem pa gledala tut vozičke in ostalo opremo za dojenčka... pa to ne moreš verjet kakšne razlike v ceni...

Ostalim želim lep snežni dan in pa čim manj nervoze na cesti...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
14.1.2009 8:15:50   
mojsonček
BARBI dobr spedenaj pri G in naj gre v postopku vse po planu in željah user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
14.1.2009 8:16:45   
mojsonček
DAJAMAJA še tebi jutrčka... Kako kaj na vašem koncu, vas je kaj zamedlo?

Neposredna povezava do sporočila: 1247
14.1.2009 8:18:02   
Shuka
Jutrouser posted image

a poznate kakega dobrega kirurga jest bi si roke odrezat dalauser posted image

Čakam, da me sestra nazaj pokliče, dons grem h ginekologu, ker tole je nevzdržno, mogoče ma on kak pametn nasvet, sam da nau pol reku, prej rodituser posted image

Drgač pa snegujeeeeeeeee
user posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 1248
14.1.2009 8:19:07   
Shuka
Hvala pupe moje za lepe želje o spancu in nebolečim rokicam, mičken je pomagal, če ne drugače vsaj v mislihuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
14.1.2009 8:21:35   
mojsonček
ŠUKI kr ne neha user posted image user posted image user posted image  ja pišuka no... pol pa res tanrtabol pametno, če se greš mal pokazat pa da kej pametnega pogrunta tvoj G... in pol jst jamram sama pr seb, cccc... sm že nehala...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?