Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 16:16:16
|
|
|
|
mayy
|
Dan! Samo na hitro sporočim, sem izgubila 1.8kg. No bilo je nekaj grehov, pa tudi danes sem pojedla sirovo štručko, verjetno nikoli ne bom držala sadnih dni. Bo šlo pa počasneje dol, enkrat bo že šlo.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 16:27:46
|
|
|
|
Erin
|
Suzi* in ursa30 - dobrodošli... KAj pa nista počakali do jutri -bi imele iste dni
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 16:32:58
|
|
|
|
ursa30
|
hja, jaz sem si zadala cilj, da začnem danes a mislite, da lahko pijem cedevito namesto navadne vode? ker navadna voda mi nekako ne diši preveč
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 16:50:51
|
|
|
|
pf
|
Ursa30 mislim, da ni najbolje da piješ cedevito. Probaj vodo, saj se boš navadila, ali pa nesladkane čaje. Pij sadne, imajo vsaj zanimiv vonj in okus.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 16:51:12
|
|
|
|
anaya
|
Pa le mam 1 kg minusa ... nekaj pa je. Zdaj prav z užitkom jem sadje pa cvetačo...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 17:36:05
|
|
|
|
bella02
|
Hej! Prvo "kontrolno" tehtanje me je navdalo z dobro voljo in veseljem. Dol mi je šlo točno 5 kg . Pa punce, ne se zdej ob steno metat, sem bliže 100 kot pa 50, tako da se ne sekirat, če je šla dol le kila. Bravo, ena kila manj in le pogumno naprej! Vem, da se to še ne vidi, ampak se pa počutim odlično, le spomnila sem se, da še nisem srečala moje flaše z vodo . Jo grem poiskat. Aja, katera težko pije vodo, naj si kupi eno vodo za 0,5l in si potem samo dotaka. Verjemite, da boste spile več, ko bi spile iz kozarca. Vsaj pri meni je tako. Jutri pa mesek! Za to živim in preživim te sadne dneve ! Lep teden še naprej! Pa pa
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 17:48:00
|
|
|
|
ursa30
|
pf, saj se meni tut zdi, da cedevita ni ravno najboljša, ampak vseeno sem vprašala si grem skuhat sadni čaj in pojesti večerjo
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 17:52:20
|
|
|
|
gamini
|
No, tudi jaz sem se končno stehtala in mi kaže - 2kg. Čestitke vsem nam za izgubljene kilce !
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 19:50:21
|
|
|
|
maca m
|
Pozdravček vsem! pa smo spet že skoraj pregurale ta sadni dan. Jaz sem se spet mal pregrešila, je bila za kosilo juha, pa se ji nisem mogla upreti...........je bilo pa veliko korenčka notri . Čestitke vsem za izgubljene kilograme!!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 20:29:22
|
|
|
|
bella02
|
Ups ...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 21:16:51
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Ups ... Kaj si snedla???
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 8:18:19
|
|
|
|
ursa30
|
jutro!!! veste kaj me zanima? kako si razporedite čas za obroke? ali ste tukaj v večini mamice in sta na porodniški? jaz na primer jem zajtrk okoli 8 zjutraj, malicam okoli 11, za kosilo je pa takole: delam do pol štirih, domov pridem med četrto in pol peto uro, kosilo lahko potem jem okoli petih...večerjo pa kdaj? ob osmih ravno ne bi jedla...sem se že prej navadila, da ponavadi ne jem po šesti uri zvečer. včeraj sem recimo, ko sem imela beljakovinski dan, sem šla v tuš in si kupila hobotnico in kruh, danes si bom verjetno kupila pasulj, če ga bodo imeli, drugače bom mogla kuhat doma. ob katerih urah imate pa vi obroke? lp
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 8:44:05
|
|
|
|
sayuri
|
ursa30, jaz zajjtrkujem okrog 8h, malica okrog 11h, kosilo okrog 14h, malica okrog 16h, večerja okrog 18h. AMpak je vsak dan drugače. Odvisno, kdaj imam čas jest bella jst mam tud ta malo flaško. Tko vsaj kaj popijem. Drugače kar pozabim KAkšen bo vaš jedilnik danes? DAjte napisat, da bomo imele kakšne ideje za prihodnje dni Pri meni bo najbrž takole: ZAjtrk: banana Malica: 2 pomaranči Kosilo: Goveji polpeti in solata (če jo sploh še imam kaj?) Malica: banana Večerja. Polpet in solata (polovico manj seveda) Samo še vprašanje...kam sodijo stročnice Pod kateri dan
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 8:48:21
|
|
|
|
ursa30
|
sayuri, mislim, da stročnice sodijo pod škrobni dan (fižol, grah, koruza, soja, leča, čičerika)
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 9:15:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 sayuri, mislim, da stročnice sodijo pod škrobni dan (fižol, grah, koruza, soja, leča, čičerika) ...ja škrobni dan je to.....
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 9:17:40
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 sayuri, mislim, da stročnice sodijo pod škrobni dan (fižol, grah, koruza, soja, leča, čičerika) ...ja škrobni dan je to..... Aha... uf...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 9:17:44
|
|
|
|
gold fish
|
...meni pa kaže -2,9 ...sem pa ugotovila, da sem bila brez malic...3 obroki in basta....mogoče mi je pa zato bilo ....pa nizek pritisk aja, pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 9:18:34
|
|
|
|
Čupka
|
Ursa, jaz si skuham dan prej in nesem s sabo v službo. Imam pa srečo, da si lahko v službi pogrejem in morda celo kaj malega skuham ali do konca dokuham. Pa včasih, sicer redko si kaj naročim (dostava hrane).
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 9:20:10
|
|
|
|
ursa30
|
ja, sem tudi ja premišljevala, da bi si nesla v službo, samo si nimam kje pogreti se bo treba nekako znajti treba očitno. pa čestitke vsem za zgubljene kilogramčke
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 9:36:08
|
|
|
|
pezbar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 sayuri, mislim, da stročnice sodijo pod škrobni dan (fižol, grah, koruza, soja, leča, čičerika) kaj pa sojini polpeti? imam ene zmrznjene, na katerih piše 100 % rastlinskega izvora in "vir beljakovin". Je potem to lahko zamenjava za meso (npr. za danes)?
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 9:47:50
|
|
|
|
gamini
|
Evo, pa mi je uspelo preživeti še en sadni dan. Pa je šlo veliko lažje kot prvič, vsaj tako se mi zdi. Pijem pa še vedno premalo , meni tudi flaška ne pomaga. Danes pa sploh nimam idej, kaj bi jedla. Nisem nek ljubitelj mesa, no, bom že nekaj pogruntala. Čestitke vsem nam, ki vztrajamo .
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 10:14:48
|
|
|
|
Aja32
|
Hoj... imam eno vprašanje... zdaj preučujem tole ločevalno dieto... Od včeraj naprej se vam pridružujem... Upam, da bom zdržala... Ampak imam eno vprašanje... Recimo 1. dan je beljakovinski - sem sodi tudi mleko... Potem naj ne bi bilo več mlečnih izdelkov... Ampak ko je OH dan, lahko recimo jemo sladoled... Sej to je mlečni izdelek? Recimo - a ve pijete kavo z mlekom ali brez? Samo tukaj me malo zvije... Kava mi ful sede z mlekom...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 10:16:27
|
|
|
|
anaj22
|
ojla sotrpinke moj današni jedilnik Z: banana M:? K: goveji zrezki v omaki in solata M: jabolko V: solata in sir
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 10:37:30
|
|
|
|
pezbar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Hoj... imam eno vprašanje... zdaj preučujem tole ločevalno dieto... Od včeraj naprej se vam pridružujem... Upam, da bom zdržala... Ampak imam eno vprašanje... Recimo 1. dan je beljakovinski - sem sodi tudi mleko... Potem naj ne bi bilo več mlečnih izdelkov... Ampak ko je OH dan, lahko recimo jemo sladoled... Sej to je mlečni izdelek? Recimo - a ve pijete kavo z mlekom ali brez? Samo tukaj me malo zvije... Kava mi ful sede z mlekom... Nekateri se ne odrečejo kavi z mlekom, pa jim vseeno rata shujšat. Tako da to lahko ostane tvoja mala pregreha, če ne gre drugače Meni sicer ni panike pit kavo brez vsega, le da je turška, ker Nescafe brez je ... Sladoled ni mišljen za 1., proteinski dan. Si ga pa komot privoščiš na OH dan zvečer za večerjo (takrat je dovoljeno praktično vse ). Drži se, me smo s tabo
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 13.1.2009 10:52:52
|
|
|
|
maca m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Ampak imam eno vprašanje... Recimo 1. dan je beljakovinski - sem sodi tudi mleko... Potem naj ne bi bilo več mlečnih izdelkov... Ampak ko je OH dan, lahko recimo jemo sladoled... Sej to je mlečni izdelek? Recimo - a ve pijete kavo z mlekom ali brez? Samo tukaj me malo zvije... Kava mi ful sede z mlekom... Jaz vedno pijem kavo z mlekom in malo sladkorja. Pa sem shujšala 3kg. Pa tud mislim, da večina punc, ki tle hujšajo, pijejo kavo z mlekom. ...........mala pregreha............velik užitek..................
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?