Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 22:31:44
|
|
|
|
Erin
|
Bravo pezbar! Kva je punce, kje ste kaj... se zarad lakote nemorete k netu spravt??
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 22:33:31
|
|
|
|
Erin
|
Jutri pa OH! zajtrk - banana kosilo - makaroni z zelenjavno omako večerja - testenine s skuto in jajci malici - nujno kofeeeeeeeeeee!!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 22:34:34
|
|
|
|
Erin
|
LALALA... ah grem spat... nočkoooooooooooooooooo
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 14.1.2009 23:06:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kva je punce, kje ste kaj... se zarad lakote nemorete k netu spravt?? kaj pa kidanje .......moje opravilo v današnjem dnevu ...me tak roke bolijo, da mi ni niti za pisat...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 9:23:10
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro jaz pa danse komej čakam večerjo k bom jedla neki sladkega, sam še ne vem kaj za zajterk sem jedla češnov kompot in zdej sem ful lačna po njem
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 9:33:23
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 dobro jutro jaz pa danse komej čakam večerjo k bom jedla neki sladkega, sam še ne vem kaj za zajterk sem jedla češnov kompot in zdej sem ful lačna po njem Uh, ja, meni že tako tile sadni zajtrki grenijo življenje. Zjutraj se prav matram in se mi dobesedno obrača želodec, ko žvečim sadje. In potem šele lačna ratam... Še malo, še par uric, pa se boš sladkala Jaz osebno raje povjem na OH dan kaj slanega za večerjo, sladko mi sploh ne paše. Sicer pa imam danes B dan. ZAJTRK: 2 JABOLKI MALICA: RDEČA GRENIVKA KOSILO: 3 POLOVIČKE PEČENE HRENOVKE , PEČENI ŠAMPINJONČKI , PARADIŽNIKOVA SOLATA, ZELENA SOLATA VEČERJA: 2 POLOVIČKI HRENOVKE, DUŠENA ZELENJAVA + ŠE NE VEM KAKŠNA SOLATA
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 9:42:08
|
|
|
|
ursa30
|
jaz imam danes S dan. pred eno uro sem pojedla dve banani, pa sem že zdele lačna kot volk imam občutek, da bom danes malo goljufala
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 10:28:20
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kva je punce, kje ste kaj... se zarad lakote nemorete k netu spravt?? kaj pa kidanje .......moje opravilo v današnjem dnevu ...me tak roke bolijo, da mi ni niti za pisat... Jaz sem v vbloku...kidajo drugi namesto mene Jaz kalorije izgubljam ko jih gledam..tud oči premikat sem in tja ni tak mačji kašelj
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 10:31:15
|
|
|
|
Erin
|
Evo jaz sem zajtrkovala (banana) že ob 7h- sem tamalega cepit peljala in sem že lačna... se bom probala nasitit z malo vode... Sem opazila da mi vaga skoz isto kaže... bom še depresivna postala ..se bom raje vagala samo enkrat na teden ne pa vsak dan... Danes bo okusen dan..čutim na jeziku
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 11:14:41
|
|
|
|
anaya
|
Dan... 100x sem že hotla vprašat pa zmeraj pozabim , s čim pa solato delate? Običajno olje kis pa česen? Jaz jo skoz delam kot prej. Mam pa že -3 kg . Pa se je tut pri meni začelo. Aja pa zajtrka jaz nič kaj ne jem, samo kavo spijem pa je to to. Razen na sadni dan si stisnem 2 pomaranči pa spijem tisti sok.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 11:17:47
|
|
|
|
Erin
|
bravo anaya Samo da zajtrk takole spustiš pa ni fajn...telo zjutraj potrebuje energijo- cuker-sadje...vsaj kake suhe marelice al pa slive pojej..
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 11:18:30
|
|
|
|
Erin
|
Solata - kis, olje, sol... na Š dan pa še krompirček :)
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 12:28:53
|
|
|
|
gamini
|
Jaz tudi še vztrajam, čeprav sem danes ob pogledu na tehtnico bila kar malce razočarana. Tako, da Erin nisi edina . Se mi zdi, da se ni nič premaknilo. Zdaj se ne bom več tehtala do nedelje . Danes komaj čakam sladico. Za zajtrk sem pojedla banano, za malico pa pest posušenih marelic. Za kosilo bodo verjetno testenine s paradižnikovo omako, solatka. Za večerjo pa še ne vem, samo, da bo sladkoooooooooooo. Lp vsem, bodimo pridne še naprej!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 12:34:13
|
|
|
|
barcaffe
|
jst bi se tudi k vam pridružila, če je še možno. sem pa drugoi dan diete, izbula bi pa 15 kg
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 12:50:39
|
|
|
|
Erin
|
Dobrodošla barcafe
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 12:56:33
|
|
|
|
pob@linček
|
Sva ze dve?
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 13:07:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. Zamisel imam, volje ne. Bi štartala z ločevalno dieto, izgubit moram 73kg-8 kg. Se vam lahko pridružim? Pa zanima me, katere ste in kateri dan imate jutri? Pa malo vspodbude prosim. Pa zanima me, ali se točno zaporednih dni držite B OH...ali lajko malo zamenjam
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 13:48:03
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jaz sem danes za kosilo skuhala testenine in omako iz naribane bučke, domače paradižnikove omakce in česenčka. njam .....ampak kar ne morem verjet, da mi je ob ponedeljka že pobralo 3-4 cm obsega v najširšem delu trebuha. Seveda, ker se ti ureja prebava in ni napihnjenosti in odvečne nafilanosti črevesja... Meni je pri tej dieti ravno to tako všeč. No, manj mi je pa ušeč, da me ves čas zebe in da imam neprenehoma mrzle roke. ja, vem. danes imam jaz prvič sadni dan, pa me tako zebbbbeeee v roke. brrrr. sem danes pojedla že 3 male pomaranče, eno mandarino, pa glihkar skledo zelene solate z naribanim korenčkom. pol si bom pa še kakšno bučko mogoče popekla, pa še kakšno jabko al pa hruško pojem, pa bo dan naokol.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 13:50:32
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kva je punce, kje ste kaj... se zarad lakote nemorete k netu spravt?? kaj pa kidanje .......moje opravilo v današnjem dnevu ...me tak roke bolijo, da mi ni niti za pisat... jaz sem tud kidala dopoldne. sej mal telovadbe ne škodi.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 13:56:07
|
|
|
|
anaj22
|
dobrodošle nove sotrpinke moje kosilo je mem sem si skuhala testenine z malancani pa mi ni kej prevč dobr ratal , bo pa zato večerja bolš
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 13:57:02
|
|
|
|
Suzi*
|
barcafe, dobrodošla. decemberka...ti se kar opogumi, boš vidla kako bo fajn ko bodo kilce in centimetri kopneli.....vrstnega reda dnevov pa baje ni dobro menjati....no, če ga boš enkrat zamenjala ne bo panike. jaz imam jutri prvi dan - B. sem štartala šele ta ponedeljek.
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 14:00:21
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 dobrodošle nove sotrpinke moje kosilo je mem sem si skuhala testenine z malancani pa mi ni kej prevč dobr ratal , bo pa zato večerja bolš jaz dam na kakšno zelenjavno omakco kar mal več začimb, pa ful dobro pride. večerjo sem vam pa vsem, ki imate danes OH, kar fouš. čeprav sem se je včeraj kar preveč najedla. sem zmazala puding in še pol kosa prekmurske gibanice povrh (več ni šlo, ker sem bla že sita ko bomba ). njamsiiiii
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 14:58:02
|
|
|
|
pezbar
|
Živjo vsem novim bodočim suhicam Glede sadnih dni in zajtrkov in malic nasploh je pri meni tako, da se ne obremenjujem s količinami, kadar gre za sadje oz. zelenjavo. Jem, ko sem lačna. Če se mi sveže sadje ne lušta več ali če imam željo po kruhu ali sladkarijah, pa pojem malo oreščkov in suhega sadja (a la študent futer). Če me zebe, si skuham nesladkan kompot ali čaj. Ok, priznam, v ponedeljek, ko je bilo zunaj -10°C, zvečer nisem več zdržala, sem si popekla 2 toasta in ju pojedla z marmelado, čeprav je bil sadni dan. So bile pač izredne razmere no, pa grejo kile še vedno dol kljub takim malim pregreham.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 15:04:32
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: Čupka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jaz sem danes za kosilo skuhala testenine in omako iz naribane bučke, domače paradižnikove omakce in česenčka. njam .....ampak kar ne morem verjet, da mi je ob ponedeljka že pobralo 3-4 cm obsega v najširšem delu trebuha. Seveda, ker se ti ureja prebava in ni napihnjenosti in odvečne nafilanosti črevesja... Meni je pri tej dieti ravno to tako všeč. No, manj mi je pa ušeč, da me ves čas zebe in da imam neprenehoma mrzle roke. ja, vem. danes imam jaz prvič sadni dan, pa me tako zebbbbeeee v roke. brrrr. sem danes pojedla že 3 male pomaranče, eno mandarino, pa glihkar skledo zelene solate z naribanim korenčkom. pol si bom pa še kakšno bučko mogoče popekla, pa še kakšno jabko al pa hruško pojem, pa bo dan naokol. Jaz imam danes tudi prvi sadni dan... Pa tudi mene zebe kot sto . Roke imam že od torka ledene...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 15.1.2009 15:18:03
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: Čupka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jaz sem danes za kosilo skuhala testenine in omako iz naribane bučke, domače paradižnikove omakce in česenčka. njam .....ampak kar ne morem verjet, da mi je ob ponedeljka že pobralo 3-4 cm obsega v najširšem delu trebuha. Seveda, ker se ti ureja prebava in ni napihnjenosti in odvečne nafilanosti črevesja... Meni je pri tej dieti ravno to tako všeč. No, manj mi je pa ušeč, da me ves čas zebe in da imam neprenehoma mrzle roke. ja, vem. danes imam jaz prvič sadni dan, pa me tako zebbbbeeee v roke. brrrr. sem danes pojedla že 3 male pomaranče, eno mandarino, pa glihkar skledo zelene solate z naribanim korenčkom. pol si bom pa še kakšno bučko mogoče popekla, pa še kakšno jabko al pa hruško pojem, pa bo dan naokol. Jaz imam danes tudi prvi sadni dan... Pa tudi mene zebe kot sto . Roke imam že od torka ledene... mene pa nič ne zebe...samo na hrano skos mislim..sadje mi je čist premal...se je moj danes basal s pečenico..pa sem sfehtala dva mičkena koščka, čeprav je drugače ne jem pa še doma sem danes ostala, pa imam še več časa misliti na hrano...ah ja
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?