Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.1.2009 14:41:01
|
|
|
|
bella02
|
Hej! Kako vam gre? Men super, se še nisem pregrešila. Sem pa tud včeraj naredila tiramisu in bo en kos za večerjo. Zdej sem pojedla špinačine rezance z zelenjavno omakco (mam v kozarcih za sataraš paradižnik in papriko in je njami) in solato. Zjutraj je bilo -3kg . Saj vagamo se uradno ob ponedeljkih, ne? Vesela sem, da me čokolada ne premakne, še prstov si včeraj nisem skoraj nič oblizovala, ko sem delala tiramisu. Berem skoz, sam ker se začenjam učit, se bolj mal oglašam. Sem pa vesela vsakekuharske ideje, pride prav. No, gremo skupaj naprej v boj! Uspelo nam bo!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.1.2009 14:58:56
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka Rezanci so škrob (tako kot makaroni), skuta in jajci pa beljakovine. Makaroni in rezanci pa res niso škrob. V knjigi 90 DLČ spadajo pod OH.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.1.2009 15:18:41
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Čupka Rezanci so škrob (tako kot makaroni), skuta in jajci pa beljakovine. Makaroni in rezanci pa res niso škrob. V knjigi 90 DLČ spadajo pod OH. Hej, Erin, preberi še malo nazaj, sem se že pokesala....sem se zatipkala zaradi trenutne neprištevnosti (posledica brutalne izstradanosti po 5 dneh ločevalne )
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.1.2009 17:06:20
|
|
|
|
gamini
|
Jaz bi pa jedla napolitanke, namesto kosa torte ali peciva, me pa zanima, koliko jih lahko pojem . Komaj čakam večerjo
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.1.2009 18:43:24
|
|
|
|
bella02
|
... večerjam ... tiramisu ... njamiiiiiii Pol pa še mal čokolade ... A nam ni lepo? Gamini, odvisno, katere napolitanke. Če so tiste tavelike, pomoje komot enih 5 kom.
< Sporočilo je popravil bella02 -- 11.1.2009 18:44:57 >
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.1.2009 19:06:21
|
|
|
|
anaya
|
Jaz sem še skoz na istem s kg . Zdaj me pa zanima s kolkimi ste sploh štartale, če je kateri sploh za pisat to, ker je pomoje razlika al štartaš z 65 kg al pa z 90? Al ni? Jaz očitno nekaj ne delam prav.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.1.2009 19:43:51
|
|
|
|
bella02
|
anaya, prav imaš. Tista, ki ima več kg, bo prej začela zgubljat, ker je v telesu več vode in ima kaj it dol. Ravno tako je realen cilj shujšat 10 kg, če jih imaš npr. 80kg, kot pa pri 65kg. Jaz nisem med lažjimi ... (bom pa kmalu ). Sej bo, sam ne obupat!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.1.2009 19:50:02
|
|
|
|
maca m
|
Pozdravček vsem, včeraj se nisem nič oglasila, ker smo se šli malo potapat. Šli smo k sorodnikom in tam.........sem se pregrešila. Jedla sem kebab. Danes se spet držim vseh pravil, ampak mislim, da sem dobila nazaj kakšne pol kilce. Bomo vidli jutri. Trenutki resnice ............. Anaja, ti se pa nič ne sekiraj, enim gre malo hitreje, drugim počasneje. Jaz sem štartala s 75.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.1.2009 20:08:45
|
|
|
|
gamini
|
Bella02, hvala za odgovor. Čeprav sem se verjetno pregrešila, ker sem pojedla več kot 5 napolitank, ampak je pa tako pasalo . No, saj je jutri sadni dan, pa bom poskusila biti bolj pridna. Anaya, ne se sekirat, saj počasi se tudi daleč pride, samo vztrajat je treba. Lep večer vsem, ostanimo pridne še naprej...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 11.1.2009 23:07:28
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Čupka Rezanci so škrob (tako kot makaroni), skuta in jajci pa beljakovine. Makaroni in rezanci pa res niso škrob. V knjigi 90 DLČ spadajo pod OH. Hej, Erin, preberi še malo nazaj, sem se že pokesala....sem se zatipkala zaradi trenutne neprištevnosti (posledica brutalne izstradanosti po 5 dneh ločevalne ) Ja saj sem kasneje videla samo sem morala še preden sem to prebrala k tamalmu pa sem kar potrdila sporočilo preden mi ga zavrže. Jaz sem se pa danes preveč najedla sladice... Sem pretiravala... bi jo mogla drugače stran vrzt... Ne bom več oblubm... Jutri pa sadje/zelenjava...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 8:24:18
|
|
|
|
gold fish
|
...dobro jutro ... na hitrco se javim, ker še nisem čisto ziher, da je net poštiman ... ..... sem se vagala...-2kg...s tem, da povem, da grešim..... ker čisto tak kak je ni za mene.... sem imela poleg internetnega mrka še ful prbleme s prebavo, pritiskom in še vroćino sem fasala..... Bom nekak nadaljevala....predvsem bo to manjši obroki, pa mogoče Montignakovo ločevanje ..... ...moj želodec je preveč občutljiv.., pa mam pol več problemov kot koristi.... ...bom še z vami, bo tud neke vrste ločevanje ....samo ne tak strogo kot v vojski ... ...če bi tak nadaljevala...bi zdaj obležala, kdo bi pa imel malega pikeca...itak sem ful sama z njim (ma), če bom pa ležečki pa ne bo nekega haska... .....gremo pa vsekakor dalje... ..erin lahko mi napišeš - 2kg...ostalo bom pa javljala sproti... ...držte pesti..imama z malim posvetovalnico in 2 cepljenje
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 8:25:40
|
|
|
|
gold fish
|
...aja pa glede kg.... tiste s ful kg....hitreje zgubljajo.....ostalim gre počasneje dol
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 8:26:17
|
|
|
|
zvesta
|
prvo tehtanje... -3,1 kg...
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 8:46:03
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro sotrpinek dons je pa spet sadje jaz bi pa kruh jedla sem se vagala -2kg sam se mi sploh ne zdi da bi šlo kej dol, mam občutek da je za izgubljene kg kriva bolša prebava a ima še katera problem po kosilu spiti juho, men greve vedno na bruhanje ko jo spijem Lepo dan vam želim in uživajte v sadju
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 8:53:12
|
|
|
|
sayuri
|
Dan. Jst se vam šele danes pridružujem, čeprav sem erin obljubljala, da začnem 5.1. . Ni blo prave motivacije. Tkole bo pa šlo, ko bom malce počvekala z vami. KAj imate torej danes ? Sadni dan oz. zelenjavni? Bom kar tkole začela, drugače se bom samo zmešala . anaya ne sekiraj se, če ni šlo nič dol po enem tednu. Je drugače, če štartaš recimo s 30 kg viška al pa s 5 kg viška. JAz sem se enkrat lotila ločevalne in sem v 30 dneh izgubila 1,5kg. Pa sem se je strogo držala. Se pa vsaj jaz po ločevalni počutim boljše, telo se prečisti.... Super je. Erin, daj me na tisto tablo. Pa napiši da se borim z 8kg. Torej kaj boste danes jedle? ZAjtrk: sadje MAlica: sadje Kosilo: solata (zelena solata + korenček) MAlica: sadje Večerja: sadje AJa..vsem čestitke za prve izgubljene kg
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 9:12:14
|
|
|
|
maca m
|
Jutro vsem. Častim . Sem shujšala za 3kg in sem res vesela . Ostane mi jih še 12. Še bo "veselo" Danes spet sadje, nisem čist nič vesela. Kaj bom jedla? Jabolka, mandarine, kaki, suho sadje, korenček, solato. Sayuri, dobrodošla.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 9:23:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca m Sem shujšala za 3kg Sayuri, dobrodošla. ..jaz sem tud pojedla svojo banano...pol pa da vidim kak bo šlo dalje
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 9:52:17
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: pezbar zanimivost: od znanca prijatelj tudi hujša po ločevalni. In veste, kaj je 4. dan diete jedel za sladico? 3 kose torte in 2 kremšniti Nisem vprašala, ampak po moje je potem sledila še jedilna čokolada. Me zanima, če samo 1 kos... Sem pozabila.. DOBRODOŠLA!!! Na OH naj bi se zvečer pojedel samo en kos torte in ena vrstica čokolade. Ja fiši ... telo se navaja nanov sistem.čeprav jaz mislim da je bolj psiha...kolikor ima ta moči in kontrole nad našim telesom je nima noben... Jaz nimam problemov, hvalabogu in bom nadaljevala... Je pa res da tu gor prvikrat sploh berem da ima katera po tej dieti probleme... V moji okolici vsi ki so po njej hujšal..ma noben ni imel ... Kaj to pomeni? Internet dela probleme! anaj - jaz sploh ne pijem juhe.. sayuri -WELCOME in the club Moj jedilnik danes bo pa tvojemu podoben In jaz...imam v - samo 1,5 kg..no nekaj je.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 9:57:43
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta prvo tehtanje... -3,1 kg... Tvoj Izak ima pa roj dan na isti dan kot jaz Pa najlepše ime na svetu ima... jaz sem tudi hotela da bi bil tilen Izak pa je bil moj tako proti
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 10:29:51
|
|
|
|
miškamaška
|
Da še jaz javim rezultate. Zaenkrat je -1,5 kg, čeprav sem včeraj kar dosti grešila. Sem pa zadovoljna ker že čutim razliko pri hlačah. Grem naprej delat minus! Za danes sem so odločila da si bom poleg sadja privoščila še motovilčka. Dobro hujšanje še naprej!
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 11:00:05
|
|
|
|
pf
|
Punce bravo za prvo vaganje. Tudi jaz imam minus slaba dva kilograma manj, ampak sem se pazila, zvečer nisem nič kaj jedla, kosilo manjšo porcijo, včeraj pa sva bila tudi v savni in sem ful pila vodo, pa po savni nisem nič več jedla. No nič, dve slivi. To je isto kot nič. No zato pa imam sedaj borbo s kilogrami, ker tak razmišljam, a ne. Le tako naprej. Lep dan.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 11:14:30
|
|
|
|
žabicamala
|
Živjo punce, na hitro se vam javim, da vam sporočim koliko je šlo v minus. Samo dobra 2 kilograma. Imamo doma nekakšno virozo, mislim, da je trebušna. Me je malo strah, ker imam doma nedonošenčka, zaenkrat driskata in bruhata samo mož in tavelika. Diržite se in ne obupat.
|
|
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 13:06:01
|
|
|
|
Suzi*
|
dan. danes se vam pa tudi jaz pridružujem. imam 10 kil viška, ogromen trebuh po porodu (ki je kar rasel in rasel ), doma imam 2 pikca. prvi bo kmalu 4 leta star, druga bo pa čez 1 teden 11m. še vedno se dojiva, ampak tud če bi prekinile ...če bi blo premalo mleka zaradi diete, zdej ni več panike. po ločevalni sem hujšala že 2x. v prvo sem shujšala v 2m 8 kil, kar je bil moj cilj, tako da sem pol prekinila in se je kilaža kar obdržala. v drugo sem pa samo kakšen mesec hujšala, izgubila 5 kg, pol sem pa v drugo zanosila in seveda prekinila. sem pa danes štartala kar s prvim dnevom. tako da bo na sporedu mesek. goveja juhica je že kuhana. zdej grem pa k tamali, se je glihkar zbudila, gremo jest kosilo. vidim da ste pridno že izgubile prve kilce! bravo!
|
|
RE: **Ločevalna d. - START 5.1. 12.1.2009 14:11:48
|
|
|
|
ursa30
|
jaz sem se vam pa pridružila z današnjim dnem. moj cilj je zgubiti 5-7 kg. za zajtrk sm pojedla eno jabolko, za malico dve banani , za kosilo pa hobotnico v solati in kos kruha, za večerjo bo isto kot za kosilo, samo polovico manj
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?