tims
|
Dobro jutro. Na hitro se malo oglasim, potem pa tamalo nahranit in zrihtat, pa šibava v Šiško k sestri, ker imam potem sestanek v vrtcu, glede Tomovega zimovanja v KG. Blacky, jaz tudi nisem hitela z odvajanjem plenic. Se mi zdi, da dosežeš ravno nasprotno, če prehitevaš. Jaz sem našmu dalal dol, ko je imel tri tedne čisto suho plenico, pol pa sva probala in se je odneslo . Hvala za nasvete glede materine dušice. Bom zvečer raje namazala robček, pa dala k glavci, ker se jo kar bojim mazat, ravno zaradi tega, ker naj bi bila preagresivna. Sem pa opazila da je bolj mirno spala. Ni nič kašljala, tko da verjetno pomaga. Populis, našo Nino bomo mogl dat za mesec in pol nekam v varstvo, ker drugače ne bo šlo . Z dopustom bom končala okoli 15.07. in potem je kriza naprej. Mogoče bo še moj dobil kakšen teden dopusta in to je to. Se je pa že sestra ponudla, da jo bo ona čuvala, ker je doma. Drugače pa jaz tudi ne bi rada obremenjevala ljudi okoli sebe. Kar se pa šopingov tiče, tako kot pravi Neboglasnica, midva tud naša dva vlačiva vsepovsod zraven. Tim je že tok velik, da ga kar vključiva in pomaga nabirat stvari in prav uživa. Upam, da bojo izvidi ok. Ilatic, čestitke za obrate. Kar se pa popka tiče-jaz naši tudi spucam s palčko. Če ne gre, ji "namakam" pri kopanju, pa potem dokončam. Meni se kar strga, ko pomislim, da bi men kdo rovaril okoli popka. Sem imela operacijo keli, ko sem bila stara dve leti in sem še sedaj občutljiva na tem predelu. Zdej pa šibam. Nina kliče. Se beremo zvečer.
|