|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
13.1.2009 9:41:27   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

upoštevala sem mislim da metuljčkov nasvet in sem mu rekla: ti si pa len fantek. In tko kot fantek ni prenesel graje, je takoj kljuboval mamici!

HVALA ZA NASVET! DELUJE!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... tipičen dec... user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 9:42:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 9:45:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
13.1.2009 9:48:54   
ilatic
Tariku za obrat! No, a si vidla, Ilatic, kolk je pomagal vcerajsnji: "Ti si ena mala lenoba." Tocno tko kot pri nas: naslednji dan se je obrnila - sam pri nas je sla najprej obratno - s hrbta na trebuh.

No vidiš da pomaga! Ja saj naš je tudi šel iz hrbta na trebuh. Čeprav danes še ni ponovil akrobacije, ampak ga bom še naprej dražila da je lenček!

Drži pa usta skupaj ko pribit ko mu poskušam zdravilo not vlit. Se kar namatramo, bom doktorirala iz tega.

user posted image user posted image user posted image user posted image itak! Se spomnim ta malih dveh. pa mislim da tvoj ni prvi z antibiotikom. Pa ne sekiraj se zaradi tega. Naša Iris ga je kot otrok zelo velikokrat dobila tam do 5. leta. Od takrat pa samo še enkrat ko jo je pes opraskal. HB
Pa držim pesti da mu bo antibiotik pomagal in da ni kaj drugega!!!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.1.2009 9:49:02   
lex
morgen user posted image

populis se strinjam s tabo in meni ful paše, da sta v vrtcu. če ne drugega se tam govori kot je treba, doma pa njegovi starši govorijo ful dojenčkasto kar meni para živce

pigama moj kolega ni dobil petice za spis, ker je levičar in je pisal z malimi tiskanimi ali pa brat ni dobil dobre ocene pri matematiki, čeprav je znal ker je preveč manjkal zaradi treningov (treniral je smučanje) - to je meni tak mimo, kot da je otroka kaj manj! tole s črko r je pa še bolj brezvezna

neboglasnica pol so pa itak počitnice, pa boš spet doma

ilatic bravo Tariku za obrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

netki in ostale za srečanje - kaj če bo jutri sneg?????????

medolino - menda so alergeni pobrani ven - jaz jim ga nisem dajala, ker ga noben ni maral so jedli pa čokolino user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 755
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 9:51:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 756
13.1.2009 9:52:15   
lex
ab je najboljše dat tk, da ga vbrizgaš z inekcijsko brizgalko, pa otroka položiš, kot bi flašo pil, mu potisneš brizgalko mal globje v usta in čez al čaj al pa zizo - je pa zaj.ebano se strinjam. Aleks ga je tud mel že ne vem lkolikokrat Alina ga pa še vidla ni

torej jutri se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 9:52:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 758
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 9:53:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
13.1.2009 9:56:03   
Netta
rovarka - upam da se mleko povrne...tudi jaz ga imam občutno manj...ampak mi ni panike, saj smo itak začeli z GH..slej ko prej bodo le to jedli...saj že 6 mesecev dojimo
aha berem anprej da imaš user posted image ... saj bo minila in bo potem tudi mleka več...ne obupajuser posted image

almera - vprašala danes pediatrinjo glede količine GH...in mi je rekla po občutku in zdravi pameti...user posted image mi je fajna ker nič ne komplicirauser posted image

HD - bravo za minus centimetreuser posted image user posted image user posted image

netki - kako kaj počutje danes tvojih treh mušketirjev??

p.s. moj mož se sedajle nekaj štuli zraven in pravi, da ga moram pohvalit, da je pomil posodouser posted image user posted image user posted image user posted image

frutka- z vodo in gre vse stran

lexuser posted image za boljše počutje danes

metuljček - kot sem že enkrat pisala sem imela pred ano dva splava...sicer ne vem za spola, ampa sem kar nekako prepričana da bi bil en fantek, druga pa punčka...in tista bi bila mirjam, če bi se rodila...ana je bila pa naslednja na seznamu

lex - tudi jaz si še ne želim zobkov...jaz sem jih baje dobila pri 8m...upam da bo še nekaj časa mir pred njimi

hallmark - en kup filmov, ki se non stop ponavljajo...so pa bolj take drame in romantika

umpa lumpa - hihihi, tale razlaga je pa za dol padituser posted image

lex - http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs

aha, vidim da je že blacky uredilauser posted image

blacky - bravo za nejca!!!user posted image

ja tako kot je napisala...poleti so skupine združene in je celi kaos...druge vzgojiteljice se menjavajo vsak teden zaradi dopustov, prav tako otroci krožijo glede na dopuste staršev...nič ni trajno in sigurno kar rabi otrok ko gre prvič v vrtec...smo imeli par takih primerov, ki so se uvajali v takih razmerah in so bili prav bogi...skoz jokali...no se pa najde tud kakšen vmes ki mu je čisto ok..upam da bo tudi tvoja taka...sicer pa najdi za dva meseca nekje varstvo, da potem štarta v svoji skupiniuser posted image

tims - jaz sem uporabljala materino dušico  ko je bila prehlajena...namazala kar po bodiju, ne na kožo...in je bilo ok

uf, nisem prišla skozi in sedaj je že pokonci...vas berem kasneje...

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 9:59:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 761
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 10:03:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 762
13.1.2009 10:04:59   
lex
naša gospodičnica pa noče bit na tleh, sam na postelji se suče - jao že zdaj ve kaj je boljše za njeno rit tak da ilatic ti si kar vzgojne gor piši, čez patr let nam boš ti pametne delila pa si mislila kak je meni fajn ko smo že mimouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 763
13.1.2009 10:06:54   
Inigo
hruška - waaaaaw! ne vem, če tut jst neb šla tole eno skos... matr! ej to je super... user posted image dj mi povej, a je pol Kali dobla še zgori zobke al ne, ko si red časom govorila da se ti zdi. kr Brin ma tako bunko gor na dlesni, čist belo... in ne vem če ne bo v parih dneh kak zob zgoraj. je pa taka ogromna bulica user posted image

lex - pri 9 mesecih dajo rozimo?! ja pa ja! pr nas pri 6ih! in jo je mali primu in ji jo vrgu nazaj! user posted image sploh da ji ne vidiš frisa kk je blo presenečeno tele zdravstveno. hate rozina! user posted image mislim, ej, s kakimi maltretirajo otroke...

rebeca - hura za tvoja polheca! sam da sta ok... je hudo ko maš kr dva bolančka doma. user posted image

moj popek - če me primeš za popek je meni slabo user posted image kr tema pred očmi in kr na bruhanje me sili.... user posted image

čiščenje zobkov
- sm kupla prek spletne trgovine BC tak naprstnik ki ma ščetko gor. vse skup je silikonsko, gumjasto... neki takega! in pol mu gonim to gor pa dol po zobkoma. pa pol še malo po čeljusti, kr mu fuuuuuul paše! user posted image

rovarka - ne sekirat! jst sm tut skoraj čist izgubila mleko. res! pa nism dobila M. samo pač neko obdobje je prišlo in... zmanjkalo! skor sm popizdla. jokala, žalostna... joj! ampak sma pol z malim gnezdila par dni, se skor pristavljala, kadarkoli je hotel dudo, sm mu dala kr zizo. in počasi se je zboljšalo. zdj pa sploh ne rabima flaške več! user posted image user posted image user posted image meni ni pomagal sezam, ne čaj za dojenje... nič! samo več pit in dosti pristavljat. in bo! verjemi! pa sprosti se. počivaj. ko mali aja, ti tudi ajaj. in bo! pejt k men da te pocartam user posted image

lili3 - ravno danes smo dobili izvide, da nismo alergični na KM user posted image
user posted image user posted image na kontroli pa so nam nardili kožne teste, ki niso pokazali lergije, zato je rekla P, naj kar normalno uvajam vse stvari. dajem mu pa Plasmon iz DMja.

Neposredna povezava do sporočila: 764
13.1.2009 10:07:35   
rovar_ka
"...produkcijsko izjemno zahtevnega in finančno dragega projekta BB 3 zaenkrat oz. spomladi gledalcem žal ne bomo ponudili..."

mater, a dnarja dobijo itak noter 3x več kot so ga dali.. barabeuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 765
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 10:08:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 10:09:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
13.1.2009 10:10:47   
netki
lex......ja tud mene zanima za jutri, ampak se peljem z auroro tko da njo sprašujem.....če bo pa ful snežilo pa itak da ne

Neposredna povezava do sporočila: 768
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 10:11:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 769
13.1.2009 10:11:55   
lili3
Pri nas so bili tudi krvni in kožni testi negativni na KML in jajce, v glavnem na vse alergene za katere so delali test, pa so mi vseeno rekli da moram biti 4 mesece na dieti. Je pa res, da se mu je koža izboljšala odkar sem na dieti, ni več pikic po obrazu, pa tudi blato je čist drugačno. Hvala vseeno za odgovor.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 10:12:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 771
13.1.2009 10:17:15   
tims
Dobro jutro. Na hitro se malo oglasim, potem pa tamalo nahranit in zrihtat, pa šibava v Šiško k sestri, ker imam potem sestanek v vrtcu, glede Tomovega zimovanja v KG.

Blacky, jaz tudi nisem hitela z odvajanjem plenic. Se mi zdi, da dosežeš ravno nasprotno, če prehitevaš. Jaz sem našmu dalal dol, ko je imel tri tedne čisto suho plenico, pol pa sva probala in se je odneslouser posted image  .

Hvala za nasvete glede materine dušice. Bom zvečer raje namazala robček, pa dala k glavci, ker se jo kar bojim mazat, ravno zaradi tega, ker naj bi bila preagresivna. Sem pa opazila da je bolj mirno spala. Ni nič kašljala, tko da verjetno pomaga.

Populis, našo Nino bomo mogl dat za mesec in pol nekam v varstvo, ker drugače ne bo šlouser posted image . Z dopustom bom končala okoli 15.07. in potem je kriza naprej. Mogoče bo še moj dobil kakšen teden dopusta in to je to. Se je pa že sestra ponudla, da jo bo ona čuvala, ker je doma. Drugače pa jaz tudi ne bi rada obremenjevala ljudi okoli sebe. Kar se pa šopingov tiče, tako kot pravi Neboglasnica, midva tud naša dva vlačiva vsepovsod zraven. Tim je že tok velik, da ga kar vključiva in pomaga nabirat stvari in prav uživa. Upam, da bojo izvidi ok.

Ilatic, čestitke za obrate.user posted image

Kar se pa popka tiče-jaz naši tudi spucam s palčko. Če ne gre, ji "namakam" pri kopanju, pa potem dokončam. Meni se kar strga, ko pomislim, da bi men kdo rovaril okoli popka. Sem imela operacijo keli, ko sem bila stara dve leti in sem še sedaj občutljiva na tem predelu.

Zdej pa šibam. Nina kliče. Se beremo zvečer.

Neposredna povezava do sporočila: 772
13.1.2009 10:17:33   
lili3
Mojcek, mi smo bili tu v Celju, včeraj je bila neka mlada zdravnica, ki ni nič znala povedat, je skoz klicala tisto zdravnico, ki ga je vodila ko smo bili v bolnici. Ma, sej sem bila na začetku ful razočarana, pol sem pa klicala še našo pediatrinjo pa se je strinjala s tem predlogom, je rekla čim prej uvest 2 obroka GH in gostit mleko. Je rekla, da bi naj imel v roku 1 meseca samo še 2 mlečna obroka, 1 zjutraj in 1 zvečer. Če bo pa slabše pa naj pridemo nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 773
13.1.2009 10:17:38   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Pri nas so bili tudi krvni in kožni testi negativni na KML in jajce, v glavnem na vse alergene za katere so delali test, pa so mi vseeno rekli da moram biti 4 mesece na dieti. Je pa res, da se mu je koža izboljšala odkar sem na dieti, ni več pikic po obrazu, pa tudi blato je čist drugačno. Hvala vseeno za odgovor.

e pa res, da se mu je koža izboljšala odkar sem na dieti, ni več pikic po obrazu, pa tudi blato je čist drugačno. H

meni so rekli, da ni treba diete v kolikor bodo testi negativni. in danes se bom napokala jajc in jogurtov!!!

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 774
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 10:17:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?