|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
13.1.2009 9:12:33   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: tims
No, v teh dveh letih odkar je brez, se je do sedaj ponoči polulal 4x. Je potem ful jokal, ko je videl kaj se mu je zgodilo. Božček user posted image user posted image user posted image .

Tims, sej to pa res ni velikouser posted image user posted image . In tudi Tim bo enkrat čisto prenehal močit posteljo. Jaz se tud spomnim ko sem bla v vrtcu sem se tud parkrat polulala, ko sem že bila brez pleničk. Je mama mogla skoz tisto peno, na katerih smo spali, nosit domov pratuser posted image

Ah, sej bouser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.1.2009 9:12:49   
Tinky
Zdej sem brala, da letos BB ne bo.
Moj mož je tako vesel te novice user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.1.2009 9:13:34   
lili3
Rovarka, kako je kaj z mlekom, je kaj bolje?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.1.2009 9:13:41   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Kje si to brala

Ela čebela

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.1.2009 9:14:43   
pigama
ilatic iz tega otroškega fujtra bomo kmal diplomirale, a ne. Pa saj sva obe že tretjič mamici. Daj po občutku. Če sva tavečje gor spravle, pol tud ne morva ne vem kaj za.****t zdaj!!!user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.1.2009 9:17:25   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Kje si to brala

http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=10385

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 731
13.1.2009 9:18:05   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Dobro jutro.
Sedaj poskušam vse brati, ampak obup. Spet imam en roman za prebrat!

Novica včerjašnega dneva: TARIK JE NAREDIL SBOJ PRVI OBRAT!! Iz trebuška na hrbet. Joj kako sem bila vesela. Skakala sem, plesala vriskala, da bi videle Tarikov pogled. Kaj je s tabo ženska??? nič mu ni bilo jasno!user posted image user posted image user posted image user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image vidiš, pa si zadnjič glih pojamrala tukaj da se nič ne obrača, mogoče je to krivo, pa si je mislil mali, mama ti bom jaz že pokazaluser posted image

Našo še to čaka. Iz trebuščka na hrbet je v sekundi, obratno pa še sploh ne dojame, da tudi gre. Potem pa se začne dret in tečnarituser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 732
13.1.2009 9:18:12   
pigama
tinky jaz Maji še ne dajam mesa, sva še mali user posted image . Ga bom pa raje kuhala kot pekla, vsaj na začetku.
A misliš na slovenski BB?

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 733
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 9:21:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
13.1.2009 9:24:07   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Varstvo; nekater boste svoje malčke dale v varstvo svojim oz partnerjevim staršem. Se vam ne zdi da je to prevelika obremenitev za njih? Otroka imajo na skrbi 9 - 10 ur / na dan, njmanj 5 dni v tednu, pa še kak vikend pa de ko gresta oči in mami po nakupih. Ne bi rada bila pametna preveč, me samo zanima vaš komentar.

ne bi vedla, nimam izkušenj.. Po moje odvisno od posameznika. Eni so bolj vitalni kot drugi in jim ni taki problem... po mojem..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 735
13.1.2009 9:24:08   
pigama
[

BB: zakaj ga ne bo?user posted image user posted image user posted image Jaz pa sem rada gledala..

[/quote]
jaz tud!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.1.2009 9:26:38   
metuljcek321
user posted image  rovarki za novo zvezdico! Zdaj pa res sijes v polnem sijaju! I'm proud of you!

lex, ti bi sla rada nazaj v sluzbo? Joj, ej, mene kar rahlo zvije, ko pomislim nanjo. Je pa sigurno pri tebi drugacna situacija, saj imas doma kar tri navihanc(k)e.

rebeca, user posted image  za tvoja skrata, da je alles OK - zdravje & koza! I'm happy about that too!

neboglasnica - tale komentar je se za zadnjic - noro sem se narezala tvojemu opisu likalnika, ki sameva in gleda skozi okno. Sedi, 5!

Umpa Lumpa, vpisi svoj nick na Google in stisni levo zgoraj slike ... Cekiraj cetrto po vrstiuser posted image  Ga pa pihnejo, no!

rebeca, tistih 42 dni prej je racunano od oz. do 37. tedna in ne do 40. tedna, kajne? Ker takrat naj bi bil otrok ze OK. Kdaj se torej vracas v sluzbo - kateri datum ti pride ven? S cim se pa ti ukvarjas?

Majuska, identicen postopek imam jaz za AM - v termovki topla, predhodno prekuhana, voda, potem pa samo zmesam s prahcem v flaski in je to to.

lex, skoda, da si nisi predhodno shranila "favorites" na kljucek ---- jaz to kar vsake tolk naredim - just in case, ker mam tolk enioh reci popredalckanih, da bi se cist zgubila, ce bi mi sli pa, pa. Naredis pa takole: gres na FILE, poisces IMPORT and EXPORT, potem kliknes export, pa poves, kam naj ti jih shrani (recimo na USB). Ko jih potem jemljes s kljucka, je postopek enak, samo namesto export kliknes import. Simpl k pasulj! Aha, linke je pa ze Blacky prilepila.

tims, jaz fiziolosko kar kupim v lekarni - vecjo dozo (mislim, da je pol litra), potem pa prelijem v tako malo plasticno steklenicko in je prima za spricat v nosek, pa se za kar nekajkrat je. In Frendi? My favorite sitcom! Jaz sem jih gledala vse dele ene 100 x, res! In cisto vse imam posnete - se na videokasetah (ah, to so bli cajti!). Obozujem VSE like, mene so noro nasmejali. Nepozabno! Prilagam eno slikico za nostalgijo:
user posted image

levinja, tebi je pa celo sef SAM predlagal bolnisko do konca avgusta??????????????? Na kaksni soli sem pa jaz???? Mislim, da bom morala 19. 6. nazaj! Za tistih nekaj dni pouka - do 25. 6.????? To moram pa se malo povprasat!

user posted image  za Nejca! Res priden decko! Tako se dela! Dobro mu dela pipicauser posted image

lili, meni tale vas postopek uvajanja GH zveni hudo dobr, res. Le v tem stilu naprej!

user posted image  Tariku za obrat! No, a si vidla, Ilatic, kolk je pomagal vcerajsnji: "Ti si ena mala lenoba." Tocno tko kot pri nas: naslednji dan se je obrnila - sam pri nas je sla najprej obratno - s hrbta na trebuh.

pigama, mamice z vec otrocki imate itak opravicilo, ce kaksno stran izpustite, ni blema. Ostale pa nekaj neopravicenih ur/postovuser posted image  user posted image  user posted image  In nizja ocena zaradi slabse izgovorjave crke "r"? Marija, kaj vse clovek slisi!

user posted image  netki za mirno noc & mirjam za uspesen pregled pri P!

Maja, user posted image  za sosedovo Elo! Ela rules!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.1.2009 9:28:29   
glugluglu
A je naš Tian prvi od naših julijcev, ki prejema že antibiotik? Se ne spomnim, da je kakšen to že dobil. No vsaj v nečem je prviuser posted image .
Tolk mi je to grozno, naša Nina  stara 7 let še ni imela nikoli antibiotika, ta mali pa že pri 6 mesecihuser posted image .

Drži pa usta skupaj ko pribit ko mu poskušam zdravilo not vlit. Se kar namatramo, bom doktorirala iz tega.

Ilatic, Tian drugače še ni potrjeno zdrav, jutri imava spet zdravnika, da dava urin, ki ga bodo poslali v LJ. na dodatne preiskave in bomo videli, če so antibiotiki kaj pobili bakterije in, če je lahko kaj drugega. Če ne bo bolje nas čakajo še nefrološke preiskave na pediatrični.

Odkar ima antibiotik pa sračka redno po 5x na dan.

Tarikuser posted image

To sem še uspelo zaslediti, ostalo moram malo prebrat za nazaj, če mi bo uspelo,

aja ta teden pa pri nas gostuje moj oče, da nam ni dolgčas in da mi počuva Tiana ko razvažam ta velika dvauser posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.1.2009 9:31:37   
metuljcek321
Vpis v vrtec: jaz sem jo ze na zacetku avgusta, ker je fuuuul guzva tu pri nas - letos so jih zavrnili kar 90! In dvomim, da bova dobila, ker imava najmanj pik, kar jih lahko dobis (je totalno butast tockovnik, res!!!). Back-up je tasca, ki gre ravno poleti v penzijo, je pa 20 km stran! Se pravi 40 dodatnih km zame in za moza - ce jo en pelje tja, en pa gre iskatuser posted image  user posted image  user posted image  Mi je pa sicer zelo vsec ideja, da ostane otrok se malce doma - tko k pravi Tinky, do 3. leta bi mi blo cist kul, ce bi se pazila pri tasci ... samo ta razdalja ... to mi je mimo! (Do sole/sluzbe imam sicer 3.5 km! Tko da 40 dodatnih km na dan je zame ze skoraj kot popotovanje po Avstraliji!) ..... Anyway .... we'll see! Populis - tasca se je sama ponudila in bi bila NAVDUSENA, ce bi bila Anja pri njej.

ciscenje popka - tudi jaz se trudim z vatirano palcko in ne maram delat tega.

Big brother-ja ne bo letos? Jaz sem pa ravno zadnjic brala intervju z Nino Osenar in je povedala, da bo vodila BB 3 - ena od super stvari, ki se ji bodo zgodile v letu 2009. Hm ... ah, bomo ze preziveli, a ne? Ceprav sva pa midva vedno ful notri padla, pa se ob osmih je, k glih ta malo rihtava in potem gledava in komentirava in se zgrazava nad folkomuser posted image  user posted image  user posted image

piscanec - nismo se tako dalec. Ze vcerajsnja banana je naredila tak rafal v plenici, da je groza. Pa kar zelene nitke so bile notri. Normalno, ne? Ste ze veckrat rekle, da je kaki lahko v vec odtenkih zelene ...

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.1.2009 9:33:36   
glugluglu
ampak tole sem sedaj videla, je pa že mim, zdaj bom pa res premislila dvakrat, če bomo šli tja na morje, mislim halooo, jaz ne vem a so nas potem fopali celo življenje ali kaj:

http://24ur.com/novice/svet/mesic-trst-so-osvobodili-hrvati.html

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 740
13.1.2009 9:34:24   
metuljcek321
neboglasnica, imas prav ... tule je se en bolj konkreten zajtrk. Ham & eggs:
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 741
13.1.2009 9:35:01   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Rovarka, kako je kaj z mlekom, je kaj bolje?

ponoči ni blo problema, so tudi dojke bile veliko bolj polne kot zvečer..Sem se tak nalivala z vsem mogočim zvečer da jojuser posted image Z dalje pa bomo vidli, upam da bo ok.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 742
13.1.2009 9:35:25   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Kje si to brala

ma neeeeuser posted image jaz to ful rada gledamuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 743
13.1.2009 9:36:42   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

http://24ur.com/novice/svet/mesic-trst-so-osvobodili-hrvati.html

glugluglu, folku se je zrolal. Pa Pahor razlaga o tem, kdaj je izgubil nedolznost ipd. Ludnica!
http://24ur.com/novice/slovenija/je-prav-da-vemo-kdaj-je-pahor-izgubil-nedolznost.html

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 744
13.1.2009 9:37:00   
3jeMi
dobro jutro, čveke user posted image

samo na hitro vam povem tole našo današnjo jutranjo zgodbico...

ob 7h se zbudim, mamo in ata v luft budim...
1 uro se crkljam, mamo prosim, da me previje, ker polno plenico imam...
očka gre v službo, jaz pa v svoj kotiček...
vidim mamo v kuhinji in gasa k njej...
user posted image
(op. vmes naletim na pisano škatlo, je bolj zanimiva kot mama)
potem se mama odloči, da bom jedel jabolko in banano... SEM POJEDU VSE...
kar na spodnji sliki vidi se...
user posted image
nadaljnji komentar ni potreben user posted image

lepo se imejte... grem malo napokat za plavanje...

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 745
13.1.2009 9:37:43   
ilatic
ilatic iz tega otroškega fujtra bomo kmal diplomirale, a ne. Pa saj sva obe že tretjič mamici. Daj po občutku. Če sva tavečje gor spravle, pol tud ne morva ne vem kaj za.****t zdaj!!!

Pigama ampak res. Pri nobeni nisem tako komplicirala!!! Pri 6. mesecih sta že vse jedle. Takrat sploh ni bilo še ne vem kakšnih bukev o tej prehrani. Pa glih včeri sva s sosedo debatirali, da včasih niso imeli pa sploh časa da se obrmenjujejo s to hrano. kmetje so od malega dajali domače mleko. Pa sploh ni bilo alergij.
Ma saj maš prov. Jaz mu bom dala. Manj bom komplicirala bolje bo!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 746
13.1.2009 9:37:45   
metuljcek321
Evo, rovarka, skupaj s 5. zvezdico je prislo se mleko! Odlicne novice! Da ni bil kje v zraku kaksen komet, a?

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 747
13.1.2009 9:39:49   
ilatic
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Dobro jutro.
Sedaj poskušam vse brati, ampak obup. Spet imam en roman za prebrat!

Novica včerjašnega dneva: TARIK JE NAREDIL SBOJ PRVI OBRAT!! Iz trebuška na hrbet. Joj kako sem bila vesela. Skakala sem, plesala vriskala, da bi videle Tarikov pogled. Kaj je s tabo ženska??? nič mu ni bilo jasno!

bravo vidiš, pa si zadnjič glih pojamrala tukaj da se nič ne obrača, mogoče je to krivo, pa si je mislil mali, mama ti bom jaz že pokazal

Našo še to čaka. Iz trebuščka na hrbet je v sekundi, obratno pa še sploh ne dojame, da tudi gre. Potem pa se začne dret in tečnarit

upoštevala sem mislim da metuljčkov nasvet in sem mu rekla: ti si pa len fantek. In tko kot fantek ni prenesel graje, je takoj kljuboval mamici!

HVALA ZA NASVET! DELUJE!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 748
13.1.2009 9:40:03   
3jeMi
BB je ne bo user posted image user posted image user posted image ... menda je tudi pri njih recesija... user posted image

pa itak bi pasal, da bi bil kakšen let mir, potem pa spet... bi bilo bolj zanimivo, a ne.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 749
13.1.2009 9:40:51   
metuljcek321
3jemi, krasno! Pa tisti slikici s koncerta - vau, top pa je blo folka!

Grem mal frustkat - skrajn cajt - se prej pa novica, k jo kar mal tezko verjamem: zenska ima 2 maternici, 2 maternicna vratova (OK, to bi se verjela) in 2 vaginiuser posted image  user posted image  user posted image . Tule:
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/dve-maternici-en-dojencek.html

Pa julija bo prisibal na svet malcek!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?