|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
12.1.2009 23:42:59   
Blacky30
Aja, po dolgem času vam moram povedat in pohvalit mojega korenjaka, da je od 13. decembra brez pleničke ponoči in se v tem času ni niti enkrat polulal v posteljo.user posted image user posted image user posted image user posted image  Kak sem ponosna nanj!
Lepo vstane sredi noči in reče: Mami, lulat! Pa gre na kahlo, ki sem mu jo nastavila poleg postelje, da ne rabi na wc hodit. Sicer pa kahle več ne uporabljamo, zdaj pa prav pride. Prve noči je lulal 2x ponoči, zdaj pa vedno samo proti jutru, med 4. in 6. uro.

Priden, ne?user posted image

Lex, kak pa sta vidva zrihtala z Aleksom glede tega? Je šlo? Sem vidla, da se ti je danes polulal v hlače, to misliš čez dan?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 676
12.1.2009 23:44:59   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

IZVIRNO SPOROČILO: lex

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

kaj pa če bo v sredo snežilo? a se dobimo ali ne?

V sredo se dobite? To bi znalo biti zanimivo.user posted image

v lj frutkauser posted image pa bo lex tja vskočlauser posted image

Joj, tja se mi pa res ne ljubi vozit. Sem mislila da se dobite kje bližje MB.user posted image

je bil že MB tud izpostavljen pa se nekako ni zagrablo. zgleda da vas MB ni bilo gor takrat.

Škoda! Nisem videla. Pa drugič.

Kje pa je flower?

Jagode je šla obirat, ker ima sadni dan.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 677
12.1.2009 23:47:00   
Blacky30
Vrtičkarice, imam eno vprašanje za vas:

ali ste že imele primer, da ste dobile novega otročka v jasli sredi poletja, v mesecu juliju ali avgustu? Ali v tem času sploh ne sprejmejo novih?

Jaz moram Tejo vpisat v vrtec in sicer s 1.7., ker moram v službo, pa upam, da bom dobila mesto že takrat in ne šele s 1.9.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 678
12.1.2009 23:59:50   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Vrtičkarice, imam eno vprašanje za vas:

ali ste že imele primer, da ste dobile novega otročka v jasli sredi poletja, v mesecu juliju ali avgustu? Ali v tem času sploh ne sprejmejo novih?

Jaz moram Tejo vpisat v vrtec in sicer s 1.7., ker moram v službo, pa upam, da bom dobila mesto že takrat in ne šele s 1.9.user posted image

Smo imeli ja pa ni bilo panike. Je pa problem v tem, ker so skupine združene in otroke to zmede.

Zdaj pa še jaz. Good night!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 679
12.1.2009 23:59:57   
tims
Lex, prav nasmejala si me, ko sem si predstavljala Alino pri umivanju zob. Sej bo ona tud to prerasla, boš vidla user posted image .

Blacky, user posted image user posted image user posted image za Nejca. Kok je zdaj star? Naš Tim je imel pa 25.12. 2 leti odkar je brez pleničk ponoči. Je bil star malo manj kot tri pa pol. Pa sem to vzela zlo tko na izi. Sem mu pa tud naštimala kahlco zraven pojstlce, pa mislim da je šel samo ene dvakrat tja lulat, pol pa ves čas na wc. No, v teh dveh letih odkar je brez, se je do sedaj ponoči polulal 4x. Je potem ful jokal, ko je videl kaj se mu je zgodilo. Božček user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 680
13.1.2009 0:01:54   
tims
Aja, Blacky, men so pri nas rekl v vrtcu, da ni šans, da bi otroka prej sprejel kot pred 1.9., čeprav tam piše, da izjemoma tudi to naredijo. Ne vem pa, kdaj je ta izjemomauser posted image , tko da sploh ne vem, kam bomo dal našo Nino za dva mesca.

A katera že uporablja materino dušico pri user posted image ?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 681
13.1.2009 0:06:43   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Aja, Blacky, men so pri nas rekl v vrtcu, da ni šans, da bi otroka prej sprejel kot pred 1.9., čeprav tam piše, da izjemoma tudi to naredijo. Ne vem pa, kdaj je ta izjemomauser posted image , tko da sploh ne vem, kam bomo dal našo Nino za dva mesca.

A katera že uporablja materino dušico pri user posted image ?

Otroke vpišejo, če imajo prosta mesta. Če mesta ni jih ne morejo vzeti niti s 1.9.. Tako da tiste, ki nameravate vpista otroške v vrtec boste to morale storiti spomladi. Jaz bom med njimi.
Tiste, k iimate v vrtcu 2 otroka je za drugega brezplačno.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 682
13.1.2009 0:07:31   
frutka_
Iz materine dušice jaz kuham čaj  za nas. Tudi za tamalo.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 683
13.1.2009 0:14:21   
tims
Frutka, jaz sem našo vpisala že 1.9. lansko leto. Sem kar pohitela, ker je baje taka kriza s prostimi mesti. Me pa zanima za kremo materine dušice. Sem našo dons namazala po prsih po kopanju, ampak glih tolk, da sem dala mal na prst. Upam, da ne bo kej narobeuser posted image .

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 684
13.1.2009 0:21:14   
tims
Nč, grem še Prjatle pogledat pol pa v pojstlo. In tudi to noč vam želim čim več spanja.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 685
13.1.2009 0:26:29   
Majuska

a veste da je sedaj bolje ko sem se napihala tu gor - ja res je obsedena sem z rr in vami - hvala da znate poslušatuser posted image  kaj bi jaz brez vas - verjetno bi bila že meter pod rušouser posted image

Lex, hvala bogu da si se spihala tule ... kje drugje se pa boš, če ne med soborkami, ki razumejo te stvari? Pravzaprav moram končno na glas priznati, kako občudujem vse vas, ki imate že več otrok. Dostikrat razmišljam, da ste face kako vam vse znese - ok, zdaj ko imam prvega mulčka, mi še gre; si pa ne predstavljam kako bo, ko bo Aleksander že letal naokoli in bova nova bebica prišla na svet. Po mojem bom takrat mamo nafehtala, da mi pomaga, tudi pri sestrinih dvojčkih je bila krasna pomoč. Res, kapo dol  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, kakšna tv je Hallmark? Kaj vrtijo??

Ponavadi imajo kake luštne fantazijske filme (npr. Arabske noči oz. 1000 + 1 noč, malce spremenjena Sneguljčica) ali pa krimi varianta; mislim da sem vsaj dve taki seriji že videla, pa Judging Amy ... samo nimajo vse podnaslovljeno, jaz pa dostikrat gledam TV čisto na potihem in je pol kriza spremljat.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 686
13.1.2009 0:26:40   
lili3
neboglasnica: danes sem dala nalepke na pošto

rovarka: upam, da se ti mleko kmalu povrne, držim pesti.
Vsem, ki hujšate user posted image user posted image za izgubljene kg in cm.

Mi smo bili danes na pregledu na pediatrični, so nam ukinili Ranital, ker nam ne pomaga, ampak nam niso dali nič novega. Smo rekli za Controloc, pa so rekli da naj čim prej probamo uvesti vsaj 2 obroka GH na dan in da bi se refluks popravil z GH. Če pa bo slabše s hranjenjem pa naj pridemo takoj nazaj in bomo potem spet nekaj ukrenili. Zjutraj ko se je zbudil, sva se 1h matrala, da je pojedel 130ml, no pol čez dan pa je jedel kr lepo. Je pa jedel danes kompot iz jabk, hrušk in suhih sliv, popoldan pa bučke. Jutri pa probamo cvetačo. Upam, da nam bo ratalo s tem hranjenjem.

Mojcek, vi ste v redu? Btw lepe slikice, jaz sem se tudi ob tiste kosmate noge spotaknila.

Umpa lumpa, Luka je pa res car, sem se ful nasmejala.

Blacky user posted image  user posted image  Nejcu, za spanje brez plenice in brez polulane postelje.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 687
13.1.2009 0:28:12   
Blacky30
Kremo iz materine dušice jaz namažem po robčku ali plenički in jo dam v kot posteljice pri glavi, da ne segne do nje, lahko pa vdihava. Po prsih ne upam mazat, za tole od Justa mi je rekla, da je mogoče malo preveč agresivna.

Vrtec - našo gremo zdaj v januarju prijavit, so nam tak priporočali. Je pa rekla, da otrok lahko vstopi v vrtec z 11m, kar pomeni pri nas 17.6., ne vem pa, kako bo glede na poletje. Jaz pa moram v službo. Jaooo, spet bom morala štuklat z varstvom med babi in omico.user posted image

Tims, Nejc bo 27.1. star 4 leta. Smo malo bolj med poznimi, ja, samo ga nisem hotla silit.

Nočko.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 688
13.1.2009 0:28:48   
lex
blacky ponoči ma še vedno plenico - se je vedno tak polulal, da sem ga spreoblačila kot nora, bomo še malo počakali.

glede vrtca - kao po novem zakonu morajo otroke sprejeti z 11 meseci v vsakem primeru, če je prostor. kak je pa realnost pa ne vem, me že dolgo cajta ni blo na šiht user posted image

tims ja saj včasih ne vem a naj se jokam al smejim - najtežje od vsega je vztrajat pa če je še tako smešno. midva se morava včasih prav orng potrudit da ne izbruhnema v smeh

zdaj pa res grem

dijo do jutri morning user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 689
13.1.2009 0:31:59   
lex
majuska najtežje je pri prvem, pol manj kompliciraš z vsem user posted image

blacky po novem zakonu otroke sprejemajo v vrtec z 11 meseci, včasih so jih z 12. pa Teja bo zastonj v vrtcu, pa še Nejc pade za 1 cenovni razred, tako da e super, meni se poznajo 3 razredi user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 690
13.1.2009 0:44:32   
Majuska
hvala za tolažbo, lex user posted image

no zdaj grem pa res spat ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 691
13.1.2009 2:46:36   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

a karamele pa nič več ni? no, če kaj bereš - si dobila živčke?

nisem user posted image mogoče bodo jutri ... oz. danes

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 692
13.1.2009 7:37:35   
neboglasnica
Halooo, dobro jutro!

Za tiste, ki hujšate, samo voda, ostalim pripada kavica s smetano. user posted image user posted image user posted image

Umpa Lumpa: prvič te v razvojni zaslišijo kot na Cii, vzemi si čas. Nato naredi bežen pregled, tehtanje, mere..malo vaj in pa pa

HD: user posted image

Levinja t.: ZS

Lex: mene poleti ne bo, ker grem delat 11.06.09 user posted image

Lili3:
hvala

Blacky30:
bravo za Nejca in zelo neradi sprejemajo na poletjwe otroke v vrtec. Bi moral biti hudo prazen vrtec, da bi jo vzeli. Urediti si boš morala vartsvo - morebiti bi kar Lex podelala vaš konec??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 693
13.1.2009 7:38:30   
ilatic
Dobro jutro.
Sedaj poskušam vse brati, ampak obup. Spet imam en roman za prebrat!

Novica včerjašnega dneva: TARIK JE NAREDIL SBOJ PRVI OBRAT!! Iz trebuška na hrbet. Joj kako sem bila vesela. Skakala sem, plesala vriskala, da bi videle Tarikov pogled. Kaj je s tabo ženska??? nič mu ni bilo jasno!user posted image user posted image user posted image user posted image

dzanika sem vesela da Jan nima več vročine in vsaj veš kaj mu je. Pa si bila pri P, da ti je potrdila? aha zdaj vidim da nisi šla. Je pa fino da pokličeš P in ji poveš, da ima v kartoteki zabeleženo. aah vidim, da ti je že mojcek to predlagala.

Zdaj grem Tarika zrihtat pa pol berem naprej, Sem šele na 20. strani pa moram pohitet preden se zbudite in spet načvekate 10 strani.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 694
13.1.2009 7:45:13   
pigama
Dobro jutro!
Kavica za vse user posted image ! Čaj za bolančkeuser posted image !

Čez vikend smo se smučali, ve pa tulk naklofale, da sem vas komaj našla!!! Skor sem zemljevid rabla, ja pa slovar tud - čakuloneuser posted image !

Včeraj sva bili z Majo v razvojni v Celju. Tja greš UMpa? Bila je zdravnica, mislim da se piše Planinšek. Prijazna, nič vsiljiva. Je pa Maja popolnoma ZDRAVA. Ne potrebuje nobene fizioterapije!!!!user posted image user posted image
Samo občasne kotrole bodo! Je moj rekel, da to je že on prej vedeluser posted image

blacky za Nejca user posted image  So face ti naši mulčki. Naš je že dolgo suh.

Ostale oprostite, ne bom komentirala, sem med tistimi ki jih Blacky s šibo grozi!!!user posted image  Imam opravičilo: Pia, Gašper, Maja + user posted image  = 4 otroc

UmpaLumpa a ste se zmenile že za srečanje v CE? Sem 100 let za vami pa nič ne vem. Ne bi bilo  čudno, če bi rekle, da je mimouser posted image !
Nič, Maja hoče it spat! Se beremo....

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 695
13.1.2009 7:47:21   
pigama
ilatic: bravo Tarik user posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 696
13.1.2009 7:49:46   
Tinky
Jutro

joj, joj, joj
ne vem, kdaj bom imela čas prebrat vse za nazaj, ste res prave čakulone user posted image

Berem, da se pogovarjate o vrtcih, jaz ga ne bom dala do 3. leta, ker imam to srečo, da je moja mama doma, pa še prišparali bomo, če ga bo imela mama.

Včeraj se je začel italijanski big brother in sem šla spat ob 1 tako da sem komaaaaaa. Težek dan je pred mano user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 697
13.1.2009 7:52:45   
Tinky
Tarik, bravo za obrat!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 698
13.1.2009 8:12:16   
pigama
 Še en izgovor zakaj vam ne folgam slediti: user posted image
Včeraj sem bila v šoli na govorilnih. Učiteljica je rekla, da je Pia bp. Sem zrasla do stropa. Pridna, ubogljiva, posluša,...user posted image  ne vem če mi je za pravega otroka govorila, doma je kontrauser posted image ! Sedaj ful berejo ( beremo starši) knjige za bralno značko. V šolo jih potem obnavljajo pred celim razredom. Naša je o.k., njen sošolec pa je bil slabše ocenjen, ker ne izgovori črke R. To se mi ne zdi pošteno. Mislim, kake majo. Saj bo slej ko prej tudi on to osvojil, a mora biti zato prikrajšan ? Eh, pustmo to.

Še en izgovor zakaj vam ne morem slediti: user posted image
Danes imava z Majo posvetovalnico in cepljenje ( ob 17 h). Kako uro nama dajo, joj. Bo tečna, ker takrat ona spi. Sem radovedna kako težka in velika bo. Ker včeraj jo je tako zmerila, kao da se je 3 cm skrčilauser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   [Brisano sporočilo]
13.1.2009 8:14:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?