metuljcek321
|
rovarki za novo zvezdico! Zdaj pa res sijes v polnem sijaju! I'm proud of you! lex, ti bi sla rada nazaj v sluzbo? Joj, ej, mene kar rahlo zvije, ko pomislim nanjo. Je pa sigurno pri tebi drugacna situacija, saj imas doma kar tri navihanc(k)e. rebeca, za tvoja skrata, da je alles OK - zdravje & koza! I'm happy about that too! neboglasnica - tale komentar je se za zadnjic - noro sem se narezala tvojemu opisu likalnika, ki sameva in gleda skozi okno. Sedi, 5! Umpa Lumpa, vpisi svoj nick na Google in stisni levo zgoraj slike ... Cekiraj cetrto po vrsti Ga pa pihnejo, no! rebeca, tistih 42 dni prej je racunano od oz. do 37. tedna in ne do 40. tedna, kajne? Ker takrat naj bi bil otrok ze OK. Kdaj se torej vracas v sluzbo - kateri datum ti pride ven? S cim se pa ti ukvarjas? Majuska, identicen postopek imam jaz za AM - v termovki topla, predhodno prekuhana, voda, potem pa samo zmesam s prahcem v flaski in je to to. lex, skoda, da si nisi predhodno shranila "favorites" na kljucek ---- jaz to kar vsake tolk naredim - just in case, ker mam tolk enioh reci popredalckanih, da bi se cist zgubila, ce bi mi sli pa, pa. Naredis pa takole: gres na FILE, poisces IMPORT and EXPORT, potem kliknes export, pa poves, kam naj ti jih shrani (recimo na USB). Ko jih potem jemljes s kljucka, je postopek enak, samo namesto export kliknes import. Simpl k pasulj! Aha, linke je pa ze Blacky prilepila. tims, jaz fiziolosko kar kupim v lekarni - vecjo dozo (mislim, da je pol litra), potem pa prelijem v tako malo plasticno steklenicko in je prima za spricat v nosek, pa se za kar nekajkrat je. In Frendi? My favorite sitcom! Jaz sem jih gledala vse dele ene 100 x, res! In cisto vse imam posnete - se na videokasetah (ah, to so bli cajti!). Obozujem VSE like, mene so noro nasmejali. Nepozabno! Prilagam eno slikico za nostalgijo: levinja, tebi je pa celo sef SAM predlagal bolnisko do konca avgusta??????????????? Na kaksni soli sem pa jaz???? Mislim, da bom morala 19. 6. nazaj! Za tistih nekaj dni pouka - do 25. 6.????? To moram pa se malo povprasat! za Nejca! Res priden decko! Tako se dela! Dobro mu dela pipica lili, meni tale vas postopek uvajanja GH zveni hudo dobr, res. Le v tem stilu naprej! Tariku za obrat! No, a si vidla, Ilatic, kolk je pomagal vcerajsnji: "Ti si ena mala lenoba." Tocno tko kot pri nas: naslednji dan se je obrnila - sam pri nas je sla najprej obratno - s hrbta na trebuh. pigama, mamice z vec otrocki imate itak opravicilo, ce kaksno stran izpustite, ni blema. Ostale pa nekaj neopravicenih ur/postov In nizja ocena zaradi slabse izgovorjave crke "r"? Marija, kaj vse clovek slisi! netki za mirno noc & mirjam za uspesen pregled pri P! Maja, za sosedovo Elo! Ela rules!