metuljcek321
|
Hej! Anja je spala kot polhek - imela je 2 prebliska z vpitjem nekaj sekund sredi noci, pa je zaspala nazaj. Zdajle je ze zmazala mleko in se igra v stajci s svojimi malimi zivotinjami. Mami je bila aktivna: dala pect rzen kruh, pobrala zehto, pospravila po stanovanju in posesala, zdaj sem pa tule. The early bird catches the worm vsem za zobke, obrate, premike, dobro opravljene preglede! za male bolnike! dzanika vs. rovarka - sori, jaz vcasih kar zamenjam imena ... tako pride populis bi rekla: vpliv EMSO-ta in ementalarja. osa3 - what happened???? dzanika, nesi pokazat malcka, da zapisejo, kaj dogaja. mirjam, glede nicka metuljcek: berem, berem in berem julijske cveke celo nosecnost in se kar nekako ne opogumim, da bi se prikljucila, malce vrazevernosti in to ... potem se enkrat le odlocim (ravno na Valentinovo, btw ) in se prijavim. Razmisljam, kateri nick naj si izberem ... si recem: "Ena zivalca bom." Prva misel je bila "muca" "macka" or sth like that. Vendar sem si premislila zaradni raznoraznih asociacij na to besedo (saj je spomnite hd-jine muce, ki je godla ali kako ze, preden je sla spat ). No, druga misel pa je bila metulj oz. metuljcek. Stevilke pa kar tako zraven. Btw: pravis, da ti je ful vsec ime MIrjam - kako to, da vajini deklici nista dala tega imena? (Ana je sucer meni ful fajn, pa se Anja izhaja iz tega imena ). Pa se en PS v povezavi z Anjinimi oblacilci - da ne boste misnle, da samo dobivam stvari od frendic, moram povedat, da ji tudi sama rada kaj kupim. Tolk, da ne bo nejasnosti Blacky, ja, tudi ta opcija s predogledom je dobra, da se zazihras. Ves, tale moj ctrl+a ter ctrl+c je pa tko hiter, da kar ostajam pri tej razlicici in je ne menjam (saj ves, stara navada, zelezna srajca) - samo to dvoje stisnem - 2 klika in je to to ... prepared for the We're sorry sign Glede strani, k jih moras se prebrat: se ze veselim, k bos komentirala za ful nazaj, bo tko kot en deja vu, pa malo bomo ostale obnovile, kaj smo cebljale leta 2008 My Name is Sam je pa zelo fajn film, ja. Meni je Sean Penn itak VEDNO tako prepricljiv v svojih vlogah, da je joj. Ne mores verjet, da je bil nekoc porocen z Madonno - nora kombinacija! Midva sva pa vceraj zvecer gledala film The In-Laws (Druzinske vezi) na DVD-ju ... Michael Douglas, Candice Bergen (ex Murphy Brown) ... zabavno - precej v stilu Meet My/Her Parents.