Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 20:54:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Pri nas je zaenkrat tišina. Z baby vacom sem kar nekajkrat spucala nosek. Vročine nima, kašlja vsake toliko časa prav grdo, iz nosa je začelo teči. Dobro smo se odločili, da nismo šli na sankanje. Bošček Val, ko ga prehlad daje. Lana je kar hitro nehala smrkat, je pa res, da sem ji vsakič, ko sem slišala oz. videla, da se je nosek zabasal sčistila z Baby vac. Se mi zdi, da to noro pomaga. Stiskam pesti za čimprej čist nosek, pa eno
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 20:54:59
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Mi tudi nosa nismo pomolili ven, tako je mraz že cel dan. Smo pa zato intenzivno prali perilo in sušili. Je bilo treba pri sušilcu na podstrešju spet malo s kaloriferjem segret, da je zalaufal. Pol sem pa kar 3 stroje oprala in posušila. Zdaj upam, da bo mogoče do konca tedna, ali pa vsaj do sredi tedna s cotami mir. Pa obiske smo imeli popoldne. Je prišel njegov bratranec še računalnik zrihtat do konca, pa še familijo je s sabo pripeljal. Imajo fantka nekaj manj kot leto dni starejšega od Anaje. Sta se kar lepo ujela .
< Sporočilo je popravil bamby -- 10.1.2009 20:55:47 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:05:23
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Pri nas je zaenkrat tišina. Z baby vacom sem kar nekajkrat spucala nosek. Vročine nima, kašlja vsake toliko časa prav grdo, iz nosa je začelo teči. Dobro smo se odločili, da nismo šli na sankanje. Bošček Val, ko ga prehlad daje. Lana je kar hitro nehala smrkat, je pa res, da sem ji vsakič, ko sem slišala oz. videla, da se je nosek zabasal sčistila z Baby vac. Se mi zdi, da to noro pomaga. Stiskam pesti za čimprej čist nosek, pa eno hvala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:06:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
No, mi smo pa malo šetali po trgovinah, da izberemo darilo za Lanin 1 RD. Pa nisva še nič kupila, ker ne veva za katerega poganjalca naj se odločiva. Jaz bi ji pa rada za spomin nekaj trajnega podarila, pa tudi ne vem še kaj. Ima katera kakšno idejo?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:20:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka No, mi smo pa malo šetali po trgovinah, da izberemo darilo za Lanin 1 RD. Pa nisva še nič kupila, ker ne veva za katerega poganjalca naj se odločiva. Jaz bi ji pa rada za spomin nekaj trajnega podarila, pa tudi ne vem še kaj. Ima katera kakšno idejo? 1000 EUR Aja, to ni trajno Mal heca mora bit, sej ti mi ne zameriš, k veš da sem mal počena, a ne Mi2 sva tudi včeraj poganjalce čekirala še v eni trgovini, pa zgleda da bova la tja, kjer sva prvega videla Ne me vprašat kaki je, mislim da je na temo Medi pu (nego šta? ) pa v uniseks barvah - oranžno zelen, če Stipe v drugo ne bo znal več punčke narest, da se bo tudi fantek lahko vozil
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:28:20
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Janey daaaaaaaaaaaan o what a perfect day jaka je sicer spet bolj slabo spal, ampak se je dan iztekel prav čudovito našli smo stanovaaaanjeeeeeeee juhuhuh.....naslednji vikend se selimooooo...ne morem verjet, da smo končno dočakali še tukaj.... jeeeeee to je pa kar hitro. Kje ste pa najdla? Kakšno pa je? hitro???? od septembra iščema stanovanje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:31:46
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Janey daaaaaaaaaaaan o what a perfect day jaka je sicer spet bolj slabo spal, ampak se je dan iztekel prav čudovito našli smo stanovaaaanjeeeeeeee juhuhuh.....naslednji vikend se selimooooo...ne morem verjet, da smo končno dočakali še tukaj.... jeeeeee to je pa kar hitro. Kje ste pa najdla? Kakšno pa je? hitro???? od septembra iščema stanovanje ja to pa nisem vedla, da že od sepembra iščeta. No, važno je da ste našli
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:34:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka No, mi smo pa malo šetali po trgovinah, da izberemo darilo za Lanin 1 RD. Pa nisva še nič kupila, ker ne veva za katerega poganjalca naj se odločiva. Jaz bi ji pa rada za spomin nekaj trajnega podarila, pa tudi ne vem še kaj. Ima katera kakšno idejo? 1000 EUR Aja, to ni trajno Mal heca mora bit, sej ti mi ne zameriš, k veš da sem mal počena, a ne Mi2 sva tudi včeraj poganjalce čekirala še v eni trgovini, pa zgleda da bova la tja, kjer sva prvega videla Ne me vprašat kaki je, mislim da je na temo Medi pu (nego šta? ) pa v uniseks barvah - oranžno zelen, če Stipe v drugo ne bo znal več punčke narest, da se bo tudi fantek lahko vozil malo samo? Pa res bi te vprašala kakšen poganjalec je
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:35:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Janey daaaaaaaaaaaan o what a perfect day jaka je sicer spet bolj slabo spal, ampak se je dan iztekel prav čudovito našli smo stanovaaaanjeeeeeeee juhuhuh.....naslednji vikend se selimooooo...ne morem verjet, da smo končno dočakali še tukaj.... jeeeeee to je pa kar hitro. Kje ste pa najdla? Kakšno pa je? hitro???? od septembra iščema stanovanje ej bajba, kje ste našli stanovanje? bomo sosedje?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:42:11
|
|
|
|
mlavla
|
aja janey..bravo za stanovanje!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:45:18
|
|
|
|
ella79
|
februarka to bo zdej Larisa 'tekala' z poganjalčkom luštne slikice janey za stanovanje blaža uživaj v današnjem babjem večeru mlavla očitno sva obe iste, gledava z aidejami za torto dolenjka a to je ta poganjalček?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:45:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Mi smo se našopingirali popoldne, tamala je itak osvajala vse okoli sebe, mi jo sploh pazit ni treba jo drugi namesto mene Domov smo prišli zadnje minute pred njeno večerjo, je pojedla, se skopala in šla k palčkom točno ob 20h spi kot angelček... Mene je pa v križu neki zagrabilo in ko se premaknem, me tako zaboli, da komaj zadiham jaz, butelj, sem šla pa prejle še telovadit pa trebušnake delat in sem samo še slabše upam da bo jutri bolje Naju je pa kar prislonilo, ko sva dam prišla k sva zvedla da je umrl od Andreja Jermana oče, ker nama je nedolgo nazaj delal teraso sploh nisva mogla verjet Zdaj gremo pa spat počasi še ostali člani družine vsem želim eno lepo mirno nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:49:02
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka to bo zdej Larisa 'tekala' z poganjalčkom luštne slikice janey za stanovanje blaža uživaj v današnjem babjem večeru mlavla očitno sva obe iste, gledava z aidejami za torto dolenjka a to je ta poganjalček? ja jst sem čist med torte padla...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:49:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka to bo zdej Larisa 'tekala' z poganjalčkom luštne slikice janey za stanovanje blaža uživaj v današnjem babjem večeru mlavla očitno sva obe iste, gledava z aidejami za torto dolenjka a to je ta poganjalček? Jaaaaaa Čez teden verjetno ne bo časa, tko da bomo šli v petek po šihtu v ekšn da ga mal sprobamo, tko kot smo včeraj ene par komadov Evo srečka, zdaj veš Ampak mi ga kupujemo za igro, hodit se bo mogla pa naučit tako kot vsi pred njo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:51:34
|
|
|
|
mlavla
|
mi imamo pa takšnega "poganjalčka"..sicer še iz pred več kot 10 let nazaj..vendar še vedno služi svojemu namenu..in je super.. http://soncek.si/si/1598-tomy-vecnamenska-igraca-multi-6-i2272.shtml
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:52:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka to bo zdej Larisa 'tekala' z poganjalčkom luštne slikice janey za stanovanje blaža uživaj v današnjem babjem večeru mlavla očitno sva obe iste, gledava z aidejami za torto dolenjka a to je ta poganjalček? Jaaaaaa Čez teden verjetno ne bo časa, tko da bomo šli v petek po šihtu v ekšn da ga mal sprobamo, tko kot smo včeraj ene par komadov Evo srečka, zdaj veš Ampak mi ga kupujemo za igro, hodit se bo mogla pa naučit tako kot vsi pred njo Vaša pa je ista revica kot naša, da se bosta morali sami naučit hodit
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:53:27
|
|
|
|
mlavla
|
februarka...a si že kej premišljevala kdaj boste praznovali Larisin RD?..al bo to 28.2.ali 1.3? dolenjka..lušten poganjalček sta našla..kakšna je pa cena zanj?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:53:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka to bo zdej Larisa 'tekala' z poganjalčkom luštne slikice janey za stanovanje blaža uživaj v današnjem babjem večeru mlavla očitno sva obe iste, gledava z aidejami za torto dolenjka a to je ta poganjalček? Jaaaaaa Čez teden verjetno ne bo časa, tko da bomo šli v petek po šihtu v ekšn da ga mal sprobamo, tko kot smo včeraj ene par komadov Evo srečka, zdaj veš Ampak mi ga kupujemo za igro, hodit se bo mogla pa naučit tako kot vsi pred njo Vaša pa je ista revica kot naša, da se bosta morali sami naučit hodit pa naša tud...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:55:15
|
|
|
|
mlavla
|
dolenjka..a si z zdravjem že kaj bolje?..so ti dobrote iz lekarne kej pomagale?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:55:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla februarka...a si že kej premišljevala kdaj boste praznovali Larisin RD?..al bo to 28.2.ali 1.3? dolenjka..lušten poganjalček sta našla..kakšna je pa cena zanj? smo ga tudi mi danes gledali, cena je 50 EUR drugače pa sem od šefle tajnica
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:55:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla februarka...a si že kej premišljevala kdaj boste praznovali Larisin RD?..al bo to 28.2.ali 1.3? dolenjka..lušten poganjalček sta našla..kakšna je pa cena zanj? mislim da 45, nisem pa ziher
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:57:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla februarka...a si že kej premišljevala kdaj boste praznovali Larisin RD?..al bo to 28.2.ali 1.3? dolenjka..lušten poganjalček sta našla..kakšna je pa cena zanj? smo ga tudi mi danes gledali, cena je 50 EUR drugače pa sem od šefle tajnica ampak dela v dobrodelne namene - ni dinar zaradi recesija spljoh
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:57:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla februarka...a si že kej premišljevala kdaj boste praznovali Larisin RD?..al bo to 28.2.ali 1.3? dolenjka..lušten poganjalček sta našla..kakšna je pa cena zanj? smo ga tudi mi danes gledali, cena je 50 EUR drugače pa sem od šefle tajnica ampak dela v dobrodelne namene - ni dinar zaradi recesija spljoh za prijateljice nikoli ne zaračunavam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 21:58:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dolenjka..a si z zdravjem že kaj bolje?..so ti dobrote iz lekarne kej pomagale? še slabš verjetn zato, ker sem cel dan šopingirala
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?