Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:13:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla neki sem našla pametnega, pa mislim da tudi ne prezahtevnega. Sam ne pokažem sam en proglem, k ne vem kako naj tičino maso obarvam roza, pa rabla bi kar možno barvo, tako da v tubi ne pride v poštev, mora biti v prahu... SN kaj štrajkam a nisem dost zgovorna sicer se pa res morm mal distancirat, k grem kmal v službo... nočko včasih si zvečer veliko več čvekala pa nočko, če nas res zapuščaš za danes
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:15:53
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A bo danes 200-tka padla? Super ideja Da pomagam do 9-ga dela. V petek se selim na drug forum a nas boš že kar zapustila...mi pridemo šele marca (vsaj naša država nas tako obravnava..ker imamo smolčico) tja..halo... kaj pa to pomeni? to pomeni, da (npr ob polnoletnosti je to še najbolj izrazito) z 1.3. se v Sloveniji šteje da dopolni leto..imajo pa to države različno urejeno..ene priznavajo z 28.2. ene pa z 1.3.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:17:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla neki sem našla pametnega, pa mislim da tudi ne prezahtevnega. Sam ne pokažem sam en proglem, k ne vem kako naj tičino maso obarvam roza, pa rabla bi kar možno barvo, tako da v tubi ne pride v poštev, mora biti v prahu... SN kaj štrajkam a nisem dost zgovorna sicer se pa res morm mal distancirat, k grem kmal v službo... nočko a že kar popihala jo boš...nočko drugače pa mislim, da roza dobiš..iz rdeče barve..le da jo manj doziraš...če se ne motim?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:18:52
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla neki sem našla pametnega, pa mislim da tudi ne prezahtevnega. Sam ne pokažem sam en proglem, k ne vem kako naj tičino maso obarvam roza, pa rabla bi kar možno barvo, tako da v tubi ne pride v poštev, mora biti v prahu... SN kaj štrajkam a nisem dost zgovorna sicer se pa res morm mal distancirat, k grem kmal v službo... nočko o ti lumpa.. a se bojiš,da ti bi katera ukradla idejo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:19:25
|
|
|
|
mlavla
|
ma zgleda da mam mal samogovorov....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:20:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla neki sem našla pametnega, pa mislim da tudi ne prezahtevnega. Sam ne pokažem sam en proglem, k ne vem kako naj tičino maso obarvam roza, pa rabla bi kar možno barvo, tako da v tubi ne pride v poštev, mora biti v prahu... SN kaj štrajkam a nisem dost zgovorna sicer se pa res morm mal distancirat, k grem kmal v službo... nočko o ti lumpa.. a se bojiš,da ti bi katera ukradla idejo verjetno imamo vse enako težavo 1. svečka je le prva svečka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:21:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma zgleda da mam mal samogovorov.... niti ne A vi že veste kaj bo dobila Neža? Bratca ali sestrico?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:22:41
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mlavla neki sem našla pametnega, pa mislim da tudi ne prezahtevnega. Sam ne pokažem sam en proglem, k ne vem kako naj tičino maso obarvam roza, pa rabla bi kar možno barvo, tako da v tubi ne pride v poštev, mora biti v prahu... SN kaj štrajkam a nisem dost zgovorna sicer se pa res morm mal distancirat, k grem kmal v službo... nočko o ti lumpa.. a se bojiš,da ti bi katera ukradla idejo verjetno imamo vse enako težavo 1. svečka je le prva svečka mogoče pa res..vse želimo biti unikatne... pa sej nam bo to gotovo uspelo..sej so tud naši unikatni....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:22:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, če boš imela srečo, bodo barve za pirhe začel kmal prodajat Mogoče bi se pa v A zapeljala, tam je vse dost prej
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:23:16
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma zgleda da mam mal samogovorov.... no, da ne bo samogovor Sem mogla za nazaj prebrat... sem nesla lonec vroče vode z žajblom in malo evkaliptusa v Valovo sobo, da bo lažje dihal... vsake toliko časa nekaj pokašljuje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:24:55
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma zgleda da mam mal samogovorov.... niti ne A vi že veste kaj bo dobila Neža? Bratca ali sestrico? ne..ker nismo nič spraševali.. sicer mam zadnje čase skoz filing, da nosim fanta..toda bomo vidli.. sej glede na to,da sem imela v prvi tud filing,da bo fant..se na to nemorem ravno zanašat a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:26:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma zgleda da mam mal samogovorov.... niti ne A vi že veste kaj bo dobila Neža? Bratca ali sestrico? ne..ker nismo nič spraševali.. sicer mam zadnje čase skoz filing, da nosim fanta..toda bomo vidli.. sej glede na to,da sem imela v prvi tud filing,da bo fant..se na to nemorem ravno zanašat a ne? torej je presenečenje morda pa moža vprašaš kaj je naredil
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:28:52
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma zgleda da mam mal samogovorov.... niti ne A vi že veste kaj bo dobila Neža? Bratca ali sestrico? ne..ker nismo nič spraševali.. sicer mam zadnje čase skoz filing, da nosim fanta..toda bomo vidli.. sej glede na to,da sem imela v prvi tud filing,da bo fant..se na to nemorem ravno zanašat a ne? torej je presenečenje morda pa moža vprašaš kaj je naredil tud na njegov filing se ne morem zanest..sej je tud on v prvo trdil da bomo meli fanta...čeprav si je bolj želel punčke.. ja ostaja presenečenje...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:35:04
|
|
|
|
katka37
|
[/quote] Blacky, koliko jih pa sploh ti šteješ??? Da nisi tudi ti mojih let . Pa katka je še leto starejša od mene, ki spa se ne javlja več . [/quote] Pozdravljene, februarčice, po res dolgem času! Bamby, verjetno je ravno ta moja starost kriva, da nič več ne utegnem, sama ne morem verjeti, kako sem prej zmogla z dvema naenkrat. Se pa vsake toliko potrudim, da vas berem in vidim, kako ste kaj. Kar nekaj časa nam je vzela tudi selitev, smo se kar na hitro odločili in kupili hišo, zadnji štirje meseci so mi kar odleteli. Nisem še navadila in me še to baše, bi kar šla nazaj v stanovanje. Sicer pa mi pridno napredujemo, Tin je prehiter v vsem in komaj sledim vsem spremembam. Naredi par korakov, spleza na sedežno in z nje, ima 7 zob.... Priden pobček v glavnem. Torej, še vedno sem očitno najstarejša med vami, blagor meni. Grem še dalje brat, pa tu in tam se bom javila, vedite pa, da vohunim za vami in februarčki. Vsi bolančki- čimprej ozdravite.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:38:42
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Blacky, koliko jih pa sploh ti šteješ??? Da nisi tudi ti mojih let . Pa katka je še leto starejša od mene, ki spa se ne javlja več . Pozdravljene, februarčice, po res dolgem času! Bamby, verjetno je ravno ta moja starost kriva, da nič več ne utegnem, sama ne morem verjeti, kako sem prej zmogla z dvema naenkrat. Se pa vsake toliko potrudim, da vas berem in vidim, kako ste kaj. Kar nekaj časa nam je vzela tudi selitev, smo se kar na hitro odločili in kupili hišo, zadnji štirje meseci so mi kar odleteli. Nisem še navadila in me še to baše, bi kar šla nazaj v stanovanje. Sicer pa mi pridno napredujemo, Tin je prehiter v vsem in komaj sledim vsem spremembam. Naredi par korakov, spleza na sedežno in z nje, ima 7 zob.... Priden pobček v glavnem. Torej, še vedno sem očitno najstarejša med vami, blagor meni. Grem še dalje brat, pa tu in tam se bom javila, vedite pa, da vohunim za vami in februarčki. Vsi bolančki- čimprej ozdravite. o pa si le pokukala na plano..pozdravljena!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:39:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Blacky, koliko jih pa sploh ti šteješ??? Da nisi tudi ti mojih let . Pa katka je še leto starejša od mene, ki spa se ne javlja več . Pozdravljene, februarčice, po res dolgem času! Bamby, verjetno je ravno ta moja starost kriva, da nič več ne utegnem, sama ne morem verjeti, kako sem prej zmogla z dvema naenkrat. Se pa vsake toliko potrudim, da vas berem in vidim, kako ste kaj. Kar nekaj časa nam je vzela tudi selitev, smo se kar na hitro odločili in kupili hišo, zadnji štirje meseci so mi kar odleteli. Nisem še navadila in me še to baše, bi kar šla nazaj v stanovanje. Sicer pa mi pridno napredujemo, Tin je prehiter v vsem in komaj sledim vsem spremembam. Naredi par korakov, spleza na sedežno in z nje, ima 7 zob.... Priden pobček v glavnem. Torej, še vedno sem očitno najstarejša med vami, blagor meni. Grem še dalje brat, pa tu in tam se bom javila, vedite pa, da vohunim za vami in februarčki. Vsi bolančki- čimprej ozdravite. ja pa kje si ti, stara sablja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:39:19
|
|
|
|
mlavla
|
nevem zakaj se mi je citat sfižil...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:41:34
|
|
|
|
mlavla
|
nič jst odhajam pančat.. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:50:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nič jst odhajam pančat.. nočko nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:54:11
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nič jst odhajam pančat.. nočko nočko ste me čist okužle s temi tortami... zdaj še jaz mal gledam, če dobim še kakšno idejo... moram izkoristiti to leto in uveljaviti svoje želje, ker dolgo ne bom mogla ... potem bodo pa torte razni spidermeni, ninje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:56:30
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nič jst odhajam pančat.. nočko nočko ste me čist okužle s temi tortami... zdaj še jaz mal gledam, če dobim še kakšno idejo... moram izkoristiti to leto in uveljaviti svoje želje, ker dolgo ne bom mogla ... potem bodo pa torte razni spidermeni, ninje... jaz tudi grem počasi... ne morem več, grem tv prečekirat nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:57:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nič jst odhajam pančat.. nočko nočko ste me čist okužle s temi tortami... zdaj še jaz mal gledam, če dobim še kakšno idejo... moram izkoristiti to leto in uveljaviti svoje želje, ker dolgo ne bom mogla ... potem bodo pa torte razni spidermeni, ninje... mi pa bomo verjetno princeske gledali
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:59:12
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nič jst odhajam pančat.. nočko nočko ste me čist okužle s temi tortami... zdaj še jaz mal gledam, če dobim še kakšno idejo... moram izkoristiti to leto in uveljaviti svoje želje, ker dolgo ne bom mogla ... potem bodo pa torte razni spidermeni, ninje... mi pa bomo verjetno princeske gledali ja, pa barbike
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 22:59:44
|
|
|
|
katka37
|
Dolenjka, lepo si to povedala- stara sablja, s poudarkom na prvi besedi. Malo tu, malo tam... Kako kaj tvoje zdravje, je boljše? Mi smo cele novoletne praznike preležali, po vrsti smo šli eden za drugim z virozo. Mlavla, nočko, lepo ajajta z , sem zadnjič gledala- lep trebušček. Lillchy, res mi je žal, ampak boljše je tako, če ne gre drugače.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 23:00:35
|
|
|
|
katka37
|
O tortah pa raje več ne bi- že eno uro sedim tu in vas berem pa zraven ugotavljam, kaj bi žrla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?