Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 11:38:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dan, evo sem mal počekirala za nazaj lilči vse se počas zrihta naša noč spet katastrofa. mali je ćist prehlajen. za crknit pa je treba pucat nos pa kašlja pa spet se je pol zbudu in bil pokonc od 4h do skor 6h. pol ga dam spat sem si mislila no fajn zdej bo pa zih spal vsaj do 8h... klinc ob 6:30 je bil že auf. ga je moj dol nesel kao na zajtrk jaz sem pa še mal potegnila, ma sem taka koma, da grem zdejle zraven, ker je že dol padu. sej verjetno se je zbudu in bluzil ob 4h, ker je šel že ob 19h spat - pa je to do takrat že 9 ur pa je mal "pavze od spanja vzel"... fentala se bom en dan res. še dobr da je danes sobota taka koma k sem. do 4h se je itak že 3x zbudu prej. sva dala na malo bolj toplo kle gor - rata ponoč kar mraz pa ni razlike v zbujanju. sam je še luna pa prehlad pa že tko ne spi dobr - to vse skupi je pa enako, da noben ne spi! bo že. baje. mogoče čez eno leto. tko jaz računam bedno mi je k nič ven ne moreva... pa ni navajen tega mraza zdej. pa kr neki. mah... ajdi pa tak sonček Ej, pa to je samo faza... cez kak mesec bo mogoć spal celo noc.. ... tudi Carica je ze spala celo noc... pa se zdaj vsaj enkrat zbudi ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 12:38:05
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro, dan. Nisem na tekočem, se tudi trudila ne bom, da bi vse prebrala, ker bi mogla dopust vzet Včer smo se mele super ura je itak tekla in tekla in je bla prehit preveč ura noč super - jo je dal oči spat ob 20-ih in je spala do 8-ih tako da sem se tudi jaz malo naspala Zdaj sva pa tudi že nardile en sprehod, je pojedla zdele malco (sicer samo 1/4 jogurta ) in zdej še grisin malo gloda. Smo pa končno dobil zjutraj pri zajtrku paket - poganjalček in se je tako smejala ko sva ga odpirala da je blo kej upam da ga bo uporabljala... bom prilepila kakšno slikico Lepo soboto vam želim, moja bo bolj v cunjah, zdele bo 2. stroj opran, 1. se je pomoje že posušu in samo zamenjam v sušilca, pa spet novega prat, pa še enga potem ah, tele cune A s' navadla na new frizura ? sm navadla, ja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 12:38:52
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dan, evo sem mal počekirala za nazaj lilči vse se počas zrihta naša noč spet katastrofa. mali je ćist prehlajen. za crknit pa je treba pucat nos pa kašlja pa spet se je pol zbudu in bil pokonc od 4h do skor 6h. pol ga dam spat sem si mislila no fajn zdej bo pa zih spal vsaj do 8h... klinc ob 6:30 je bil že auf. ga je moj dol nesel kao na zajtrk jaz sem pa še mal potegnila, ma sem taka koma, da grem zdejle zraven, ker je že dol padu. sej verjetno se je zbudu in bluzil ob 4h, ker je šel že ob 19h spat - pa je to do takrat že 9 ur pa je mal "pavze od spanja vzel"... fentala se bom en dan res. še dobr da je danes sobota taka koma k sem. do 4h se je itak že 3x zbudu prej. sva dala na malo bolj toplo kle gor - rata ponoč kar mraz pa ni razlike v zbujanju. sam je še luna pa prehlad pa že tko ne spi dobr - to vse skupi je pa enako, da noben ne spi! bo že. baje. mogoče čez eno leto. tko jaz računam bedno mi je k nič ven ne moreva... pa ni navajen tega mraza zdej. pa kr neki. mah... ajdi pa tak sonček
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 12:47:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, še 2 slikici poganjalčka in Larise v akciji
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 13:13:51
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, še 2 slikici poganjalčka in Larise v akciji bravo larisa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 13:15:23
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, še 2 slikici poganjalčka in Larise v akciji A ca je lipo ovo dite...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 13:15:32
|
|
|
|
itata
|
edina "dobra stran" te nespeče krize je, da je moj začel ful več pomagat, ker vidi, da mi nikakor ne znese... zvečer zdej bolj on daje mulčka spat, ponoč ga pa izmenično nosiva, ker je gospod pokonc po par ur in bi se pač nosil - leži samo občasno... pa če pride prej iz službe mu da on jest pa tko naprej... zadnjič sem jaz prej šla kot on pa ga je lepo preoblekel in previl in dol nesel, ko je šel... je itak bolj priden pri njemu tko da to je pa dobra stvar res. danes mi je taka beda, ker bova z mulčkom cel dan doma, pa jutr tud. je res čist preveč mraz, sam pa taaaaaaak sonček moj se pa zdejle glih nazaj pelje k je bil na veliki planini. blagor.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 14:24:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, zunaj je mrzlo kot 100 . Tako, da se kar na toplem držimo. No, ko se mala zbudi gremo v trgovino pogledat, da ji nekaj izbereva za RD. blaža - res sem mali dala samo AM, bom poskusila še kaj dodat noter, če ji bo potem flaška bolj teknila. Pa UŽIVAJ maksimalno danes. dolenjka - upam, da se hitro pozdraviš. itata - , saj bo kmalu bolje, ko bo Jakob zgruntal, kako fino je spančkat celo noč. Ti si pa tako ali tako super truper mami. Pa fino, da je tvoj priškočil na pomoč, tako ti bo veliko lažje. februarka - kako je luštna mala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 14:28:16
|
|
|
|
Februarka08
|
Hvala za pohvale Princesa je spala 2 uri 20 min glih oglašat se je začela grem hitro še cunje obesit, ji dam za papcat in greva spet mal ven potem pa mal v šoping
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 16:07:05
|
|
|
|
nizy
|
februarka - Larisa pa rastura blaža - četitke z zamudo naša Azra se je začela sama iz ležečega položaja dvigati v sedeči
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 17:18:26
|
|
|
|
Blacky*
|
joj kok se men danes nič ne da... pa moram še stroj zalaufat, sušilca spraznit, posodo pomit... nikoli konca
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 17:33:02
|
|
|
|
Janey
|
daaaaaaaaaaaan o what a perfect day jaka je sicer spet bolj slabo spal, ampak se je dan iztekel prav čudovito našli smo stanovaaaanjeeeeeeee juhuhuh.....naslednji vikend se selimooooo...ne morem verjet, da smo končno dočakali
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 17:37:56
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey daaaaaaaaaaaan o what a perfect day jaka je sicer spet bolj slabo spal, ampak se je dan iztekel prav čudovito našli smo stanovaaaanjeeeeeeee juhuhuh.....naslednji vikend se selimooooo...ne morem verjet, da smo končno dočakali še tukaj.... jeeeeee to je pa kar hitro. Kje ste pa najdla? Kakšno pa je?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 19:32:49
|
|
|
|
blaža
|
Ej ful ful na hitro vas pozdravim. čez deset minut me pride iskat kolegica in gremo ven. Mojadva pa že delata torto in sta me napodila proč. No smo bli v kp in smo se tako lepo napohajali. Tle se pa ne da niti it ven, ki je tak mraz. no upam, dame pride iskat do vrat kolegica, da se še kje ne usujem na snegu s temi škornji s peto. Si tipkamo jutri! Lep večer vsem.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 19:33:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy februarka - Larisa pa rastura blaža - četitke z zamudo naša Azra se je začela sama iz ležečega položaja dvigati v sedeči hvala, ni panike za zamudo, danes tudi sprejemam.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 19:35:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar dobro jutro sam na hitro. mal sem vas prebrala že zjutraj ampak sem čist vse pozabila. moja noč je bla super, prespana v enem kosu , ampak tko dobr sem spala sam jaz, moj je imel budnice non stop in sta ga s tamalo žurala nič to bi blo na kratko vse, zdaj pa grem kaj naredit, da se popoldne lahko kam odpravimo...lep pozdravček in krasen vikend vsem, še posebej tebi blaža danes. hvala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 19:37:19
|
|
|
|
blaža
|
Sem vas na hitro preletela. dolenjka, upam, da boš kmalu boljša. lillchi, da bi se tamali čim prej pozdravil. febrarka, zelo lepe slikice. ta mala je luštna 100 na uro. zdej pa šibam. Vsem lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 19:42:55
|
|
|
|
Blacky*
|
blaža uživaj danes zvečer
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 19:44:58
|
|
|
|
Blacky*
|
Pri nas je zaenkrat tišina. Z baby vacom sem kar nekajkrat spucala nosek. Vročine nima, kašlja vsake toliko časa prav grdo, iz nosa je začelo teči. Dobro smo se odločili, da nismo šli na sankanje.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 19:47:13
|
|
|
|
Blacky*
|
no, blaža je že odšla zabavi naproti, druge pa še niste tu... Grem pospravit igrače in napolnit stroj, nato pa na kavč.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 20:04:01
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, blaža je že odšla zabavi naproti, druge pa še niste tu... Grem pospravit igrače in napolnit stroj, nato pa na kavč. A bos gimnasticirala na kavcu ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 20:12:49
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, blaža je že odšla zabavi naproti, druge pa še niste tu... Grem pospravit igrače in napolnit stroj, nato pa na kavč. A bos gimnasticirala na kavcu ? ne, peglala ga bom pa popravljam prvi stavek prejšnjega posta: no, blaža je že odšla zabavi naproti, druge/i pa še niste tu... Da ne bo zamere
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 20:17:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, blaža je že odšla zabavi naproti, druge pa še niste tu... Grem pospravit igrače in napolnit stroj, nato pa na kavč. A bos gimnasticirala na kavcu ? ne, peglala ga bom pa popravljam prvi stavek prejšnjega posta: no, blaža je že odšla zabavi naproti, druge/i pa še niste tu... Da ne bo zamere No,potem pa peglaj... Kako je kej Val ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 20:20:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, blaža je že odšla zabavi naproti, druge pa še niste tu... Grem pospravit igrače in napolnit stroj, nato pa na kavč. A bos gimnasticirala na kavcu ? ne, peglala ga bom pa popravljam prvi stavek prejšnjega posta: no, blaža je že odšla zabavi naproti, druge/i pa še niste tu... Da ne bo zamere No,potem pa peglaj... Kako je kej Val ? upam, da se bomo zmazali do ponedeljka ven iz tega prehlada... vročine ni, iz nosa teče, malo hrope... bo že Kako pa Dolenjka? Upam, da je kaj bolje? Tara?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 20:49:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey daaaaaaaaaaaan o what a perfect day jaka je sicer spet bolj slabo spal, ampak se je dan iztekel prav čudovito našli smo stanovaaaanjeeeeeeee juhuhuh.....naslednji vikend se selimooooo...ne morem verjet, da smo končno dočakali kuuuuuuuuuuul
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?