|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
10.1.2009 11:38:55   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: itata

dan,
evo sem mal počekirala za nazaj
lilči user posted image user posted image  vse se počas zrihta

naša noč spet katastrofa. mali je ćist prehlajen. za crknit pa je treba pucat nos pa kašlja pa spet se je pol zbudu in bil pokonc od 4h do skor 6h. pol ga dam spat sem si mislila no fajn zdej bo pa zih spal vsaj do 8h... klinc ob 6:30 je bil že auf. ga je moj dol nesel kao na zajtrk jaz sem pa še mal potegnila, ma sem taka koma, da grem zdejle zraven, ker je že dol padu. sej verjetno se je zbudu in bluzil ob 4h, ker je šel že ob 19h spat - pa je to do takrat že 9 ur pa je mal "pavze od spanja vzel"... fentala se bom en dan res. še dobr da je danes sobota taka koma k sem. do 4h se je itak že 3x zbudu prej. sva dala na malo bolj toplo kle gor - rata ponoč kar mraz pa ni razlike v zbujanju. sam je še luna pa prehlad pa že tko ne spi dobr - to vse skupi je pa enako, da noben ne spi! bo že. baje. mogoče čez eno leto. tko jaz računamuser posted image
bedno mi je k nič ven ne moreva... pa ni navajen tega mraza zdej. pa kr neki. mah... ajdi pa tak sonček

Ej, pa to je samo faza... user posted image  cez kak mesec bo mogoć spal celo noc.. user posted image ... tudi Carica je ze spala celo noc... pa se zdaj vsaj enkrat zbudi user posted image ...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
10.1.2009 12:38:05   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro, dan.

Nisem na tekočem, se tudi trudila ne bom, da bi vse prebrala, ker bi mogla dopust vzetuser posted image
Včer smo se mele superuser posted image ura je itak tekla in tekla in je bla prehit preveč urauser posted image noč super - jo je dal oči spat ob 20-ih in je spala do 8-ihuser posted image tako da sem se tudi jaz malo naspalauser posted image
Zdaj sva pa tudi že nardile en sprehod, je pojedla zdele malco (sicer samo 1/4 jogurtauser posted image ) in zdej še grisin malo gloda. Smo pa končno dobil zjutraj pri zajtrku paket - poganjalčekuser posted image in se je tako smejala ko sva ga odpirala da je blo kejuser posted image upam da ga bo uporabljala... bom prilepila kakšno slikicouser posted image

Lepo soboto vam želim, moja bo bolj v cunjah, zdele bo 2. stroj opran, 1. se je pomoje že posušu in samo zamenjam v sušilca, pa spet novega prat, pa še enga potemuser posted image user posted image user posted image ah, tele cuneuser posted image

A s' navadla na new frizura ? user posted image

sm navadla, jauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
10.1.2009 12:38:52   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

dan,
evo sem mal počekirala za nazaj
lilči user posted image user posted image  vse se počas zrihta

naša noč spet katastrofa. mali je ćist prehlajen. za crknit pa je treba pucat nos pa kašlja pa spet se je pol zbudu in bil pokonc od 4h do skor 6h. pol ga dam spat sem si mislila no fajn zdej bo pa zih spal vsaj do 8h... klinc ob 6:30 je bil že auf. ga je moj dol nesel kao na zajtrk jaz sem pa še mal potegnila, ma sem taka koma, da grem zdejle zraven, ker je že dol padu. sej verjetno se je zbudu in bluzil ob 4h, ker je šel že ob 19h spat - pa je to do takrat že 9 ur pa je mal "pavze od spanja vzel"... fentala se bom en dan res. še dobr da je danes sobota taka koma k sem. do 4h se je itak že 3x zbudu prej. sva dala na malo bolj toplo kle gor - rata ponoč kar mraz pa ni razlike v zbujanju. sam je še luna pa prehlad pa že tko ne spi dobr - to vse skupi je pa enako, da noben ne spi! bo že. baje. mogoče čez eno leto. tko jaz računamuser posted image
bedno mi je k nič ven ne moreva... pa ni navajen tega mraza zdej. pa kr neki. mah... ajdi pa tak sonček

user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
10.1.2009 12:47:05   
Februarka08
Evo, še 2 slikici poganjalčka in Larise v akcijiuser posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
10.1.2009 13:13:51   
Blacky*

user posted image

user posted image

bravo larisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4655
10.1.2009 13:15:23   
Stipe air force

user posted image

user posted image

A ca je lipo ovo dite... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4656
10.1.2009 13:15:32   
itata
edina "dobra stran" te nespeče krize je, da je moj začel ful več pomagat, ker vidi, da mi nikakor ne znese... zvečer zdej bolj on daje mulčka spat, ponoč ga pa izmenično nosiva, ker je gospod pokonc po par ur in bi se pač nosil - leži samo občasno... pa če pride prej iz službe mu da on jest pa tko naprej... zadnjič sem jaz prej šla kot on pa ga je lepo preoblekel in previl in dol nesel, ko je šel... je itak bolj priden pri njemuuser posted image  tko da to je pa dobra stvar res.
danes mi je taka beda, ker bova z mulčkom cel dan doma, pa jutr tud. je res čist preveč mraz, sam pa taaaaaaak sončekuser posted image  moj se pa zdejle glih nazaj pelje k je bil na veliki planini. blagor.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 4657
10.1.2009 14:24:42   
srečka nosečka
dan, user posted image

zunaj je mrzlo kot 100user posted image . Tako, da se kar na toplem držimo. user posted image  No, ko se mala zbudi gremo v trgovino pogledat, da ji nekaj izbereva za RD. user posted image

blaža - res sem mali dala samo AM, bom poskusila še kaj dodat noter, če ji bo potem flaška bolj teknila. user posted image

Pa UŽIVAJ maksimalno danes. user posted image  

dolenjka - upam, da se hitro pozdraviš. user posted image  

itata - user posted image , saj bo kmalu bolje, ko bo Jakob zgruntal, kako fino je spančkat celo noč. Ti si pa tako ali tako super truper mami. user posted image  Pa fino, da je tvoj priškočil na pomoč, tako ti bo veliko lažje. user posted image

februarka - user posted image  kako je luštna mala. user posted image  

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
10.1.2009 14:28:16   
Februarka08
Hvala za pohvaleuser posted image
Princesa je spala 2 uri 20 minuser posted image glih oglašat se je začelauser posted image grem hitro še cunje obesit, ji dam za papcat in greva spet mal venuser posted image potem pa mal v šopinguser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
10.1.2009 16:07:05   
nizy
februarka - Larisa pa rastura user posted image user posted image user posted image

blaža
- četitke  z zamudo user posted image user posted image user posted image
naša Azra se je začela sama iz ležečega položaja  dvigati v sedeči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4660
10.1.2009 17:18:26   
Blacky*
joj kok se men danes nič ne da... pa moram še stroj zalaufat, sušilca spraznit, posodo pomit... nikoli konca

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
10.1.2009 17:33:02   
Janey
daaaaaaaaaaaan

o what a perfect dayuser posted image user posted image user posted image

jaka je sicer spet bolj slabo spal, ampak se je dan iztekel prav čudovitouser posted image user posted image našli smo stanovaaaanjeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image juhuhuh.....naslednji vikend se selimooooo...ne morem verjet, da smo končno dočakaliuser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
10.1.2009 17:37:56   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

daaaaaaaaaaaan

jaka je sicer spet bolj slabo spal, ampak se je dan iztekel prav čudovitouser posted image user posted image našli smo stanovaaaanjeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image juhuhuh.....naslednji vikend se selimooooo...ne morem verjet, da smo končno dočakaliuser posted image user posted image

še tukaj.... jeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je pa kar hitro. Kje ste pa najdla? Kakšno pa je?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
10.1.2009 19:32:49   
blaža
Ej ful ful na hitro vas pozdravim. čez deset minut me pride iskat kolegica in gremo ven. Mojadva pa že delata torto in sta me napodila proč.user posted image

No smo bli v kp in smo se tako lepo napohajali. user posted image  Tle se pa ne da niti it ven, ki je tak mraz.user posted image

no upam, dame pride iskat do vrat kolegica, da se še kje ne usujem na snegu s temi škornji s peto.user posted image

Si tipkamo jutri! Lep večer vsem.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
10.1.2009 19:33:19   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

februarka - Larisa pa rastura user posted image user posted image user posted image

blaža
- četitke  z zamudo user posted image user posted image user posted image
naša Azra se je začela sama iz ležečega položaja  dvigati v sedeči user posted image

hvala, ni panike za zamudo, danes tudi sprejemam.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
10.1.2009 19:35:19   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

sam na hitro. mal sem vas prebrala že zjutraj ampak sem čist vse pozabila.

moja noč je bla super, prespana v enem kosu user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak tko dobr sem spala sam jaz, moj je imel budnice non stop in sta ga s tamalo žurala user posted image user posted image user posted image

nič to bi blo na kratko vse, zdaj pa grem kaj naredit, da se popoldne lahko kam odpravimo...lep pozdravček in krasen vikend vsem, še posebej tebi blaža danes.

hvala. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
10.1.2009 19:37:19   
blaža
Sem vas na hitro preletela.

dolenjka, upam, da boš kmalu boljša.user posted image

lillchi, da bi se tamali čim prej pozdravil.user posted image

febrarka, zelo lepe slikice. ta mala je luštna 100 na uro.user posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam. Vsem lep večer!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
10.1.2009 19:42:55   
Blacky*
blaža uživaj danes zvečer 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
10.1.2009 19:44:58   
Blacky*
Pri nas je zaenkrat tišina. Z baby vacom sem kar nekajkrat spucala nosek. Vročine nima, kašlja vsake toliko časa prav grdo, iz nosa je začelo teči.

Dobro smo se odločili, da nismo šli na sankanje.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
10.1.2009 19:47:13   
Blacky*
no, blaža je že odšla zabavi naproti, druge pa še niste tu...

Grem pospravit igrače in napolnit stroj, nato pa na kavč.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
10.1.2009 20:04:01   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

A bos gimnasticirala na kavcu ? user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
10.1.2009 20:12:49   
Blacky*

ne, peglala ga bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa popravljam prvi stavek prejšnjega posta:

no, blaža je že odšla zabavi naproti, druge/i pa še niste tu...

Da ne bo zamere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4672
10.1.2009 20:17:55   
Stipe air force

ne, peglala ga bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne bo zamere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No,potem pa peglaj... user posted image  user posted image  user posted image

Kako je kej Val ? user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
10.1.2009 20:20:15   
Blacky*

No,potem pa peglaj... user posted image  user posted image  user posted image

Kako je kej Val ? user posted image

upam, da se bomo zmazali do ponedeljka ven iz tega prehlada... vročine ni, iz nosa teče, malo hrope... bo že

Kako pa Dolenjka? Upam, da je kaj bolje? Tara?

Neposredna povezava do sporočila: 4674
10.1.2009 20:49:50   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

daaaaaaaaaaaan

kuuuuuuuuuuul user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?