Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:04:43
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 ker sem originalno iz ZAG! zanimivo. Sem te dodala. Da vidim če te slučajno poznam.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:10:22
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 ker sem originalno iz ZAG! zanimivo. Sem te dodala. Da vidim če te slučajno poznam. te bom še jst dodala....če te najdem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:15:16
|
|
|
|
glugluglu
|
A je na FB med julijkami sploh kakšna, ki ni tu? metuljcek, jaz bi 3jemi razumela, da se je Robbiju malo , ali pa, da je tako močno med opojnimi substancami, da vesoljce išče Danes sem na hitrco skočila v City park, da bi si kupila kakšne kavbojke, so bili otroci medtem pri mojih starših, valjda je bil problem že parkirišče najti v garaži, kaj šele kaj drugega. Potem pa prodajajo vse živo, pa kaj se zdaj nosi, oprijeto ravno, ali zvonec, ali široko? Saj vse prodajajo, pol pa naj jaz vem, ki nič ne spremljam . Na koncu sem kupila 2 poletni majčki in jaknico na kratke rokave . Ma se vidi, da že na poletje mislim.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:16:42
|
|
|
|
Netta
|
ojej netki...si tako zamaskirana, da te še lastna mama nebi spoznala kaj ste vse na facebook pobegnile?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:19:24
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 ojej netki...si tako zamaskirana, da te še lastna mama nebi spoznala kaj ste vse na facebook pobegnile? ja jaz sem zdej šla študirat še za tiste ki nisem vedela katere so... Sem skor za vse že ugotovila. sam še ene dve mi manjkajo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:20:02
|
|
|
|
Netta
|
netki - meni je pa tvoj mož tako znan...a je letnik 80? ker se zna naredit da je bil moj sošolec!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:21:43
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 za vse tiste ki dajete riževo kašico zvečer...kolko jim date? a res nobena ne daje tega?? ana tako težko kaka zadnje dni...pa imam na sumu kašico...se tak napenja...še posebej ko se dojimo? morda ji dajem preveč ali pregosto...največ sem ji dala 60ml s svojim mlekom...je bilo pa kar tekoče dam kar po občutku, recimo ene 60-100 ml, pa malo gosto pride. Sem pa ugotovila, od mu od Alete nič ne pomaga za boljše spanje, Milupina pa pomaga. No Tian pa drugače v redu prenaša antibiotik zaenkrat, ma prav smili se mi, da mora to jesti, ker na videz nič ne zgleda, da bi mu kaj bilo. Še nikoli ni imel vročine, trenutno še kakšnega prehlada nima, je dobrovoljen, no potem pa damo urin in baje je bilo tako močno slabo, da je prav čudno. Me je kar strah kaj bo v ponedeljek na UZ-ju.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:24:46
|
|
|
|
Blacky30
|
Moj nick je moj najstniški vzdevek. Sem se od 1. letnika SŠ barvala na črno in so me tak klicali. Zato sem ga ohranila, mi je všeč, čeprav sem od takrat bila že rdeča, rjava in zdaj temno rjava z blond prameni. No, kolko jih je še ostalo, ker je moja frizerka rodila in trenutno ne dela. Konec februarja pa bom spet kot nova.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:26:55
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 netki - meni je pa tvoj mož tako znan...a je letnik 80? ker se zna naredit da je bil moj sošolec! Mislim, da je 1981, samo januarski, ker je zadnjič rekla, da bo januarja star 28 let. Tak da bi vseeno lahko bil tvoj sošolec.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:28:39
|
|
|
|
glugluglu
|
moj nick pa je nastal čisto po neumnosti, ker mi tistega, ki sem ga hotela napisati ni sprejel, me je nekaj zafrkavalo, potem pa odtipkam kar nekaj ....glugluglu in to je pa šlo naprej. Pa sploh nisem vedela, da se bo pa to sedaj povsod videlo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 19:31:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 19:33:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:34:03
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 netki - meni je pa tvoj mož tako znan...a je letnik 80? ker se zna naredit da je bil moj sošolec! Mislim, da je 1981, samo januarski, ker je zadnjič rekla, da bo januarja star 28 let. Tak da bi vseeno lahko bil tvoj sošolec. tole pa ne bo držalo...tega nisem jst pisala moj je letnik 79......sošolec iz katere šole pa?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:35:18
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 ojej netki...si tako zamaskirana, da te še lastna mama nebi spoznala kako to misleš?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:36:47
|
|
|
|
glugluglu
|
Blacky, a lahlo iz hujševalnega seznama črtaš tisti prirejen montignac pri meni, je samo manj žri in več telovadi, pa še to ne vem, če bo šlo. neboglasnica, na telovadbo z dojenčki ne hodim več, so jo ukinili, ker nas je bilo premalo. Telovadim doma, trudim se, da se na kolesu ne nabira prah in da ni gor nobenih cunj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:40:45
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 netki - meni je pa tvoj mož tako znan...a je letnik 80? ker se zna naredit da je bil moj sošolec! Mislim, da je 1981, samo januarski, ker je zadnjič rekla, da bo januarja star 28 let. Tak da bi vseeno lahko bil tvoj sošolec. a si ti slučajno mene misla. Ker sm js rekla da bo moj januarja star 28 let. Ne vem pa če bo od netki tudi mogoče...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:42:22
|
|
|
|
dzanika
|
blacky pri meni tudi popravi shujševalni seznam. Se tut ne grem več ločevalne. Ampak manj žri pa brez sladkarij. Pa telovadim vsak dan... No zdej k je Jan bolan mal manj ampak kokr se da... Ne da se mi tolk študirat kaj kuhat in to... Tko da bom kr normalno kuhala. Pač bolj malo pa bo...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 19:55:34
|
|
|
|
Netta
|
netki - v oš skvarča mislila sem pa tvojo sliko na facebooku z očali...ti zakrijejo pol obraza
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:04:35
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 netki - v oš skvarča mislila sem pa tvojo sliko na facebooku z očali...ti zakrijejo pol obraza dej mi na zs pošlji dekliški priimek
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:08:10
|
|
|
|
Netta
|
netki -sem že...zdaj pa šibam otroka uspavat lep večer vsem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:12:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 frutka, za pol stoletja na RR-ju! Maricka, kva leti cajt, a ne? Bos kaj zazurala? Pol stoletja? Metuljčica, zdaj si pa ti zabrbljala, . Populis: sonček ob 19.31?? Imaš ti še vročino?? No, mojih ni še domov, so na RD-ju, pa ne da bi gospod mož kaj javil ali se oglasil na gsm? Ma ne, kje pa, bejž bejž.. Sem gledala na HBO Harry Potter-ja, zdaj se mi pa Telemachovi kanali nočejo izključiti, ue.... Kaj zdaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:12:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
Gilo, tok tok, vidimo te, javi se, pomahaj nam vsaj no.....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:18:11
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 netki -sem že...zdaj pa šibam otroka uspavat lep večer vsem jaaaaaaaaa, sošolca sta bla....pa sej ne morš verjet da to ugotovimo tuki na RR sam moj te na sliki ni prepoznal, po priimku pa takoj pa celo vem kje si stanovala, ker se vsak dan mim peljem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:19:25
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Gilo, tok tok, vidimo te, javi se, pomahaj nam vsaj no..... ne vem če bo kej sreče
|
|
|
JulijaTLFKako vam je všeč ime Julija? zelo mi je všeč (
25%)
mi je všeč (
30%)
ne vem (
5%)
nič posebnega (
27%)
ni mi všeč (
13%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!