|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
10.1.2009 17:07:23   
Netta
uauuuu dzanika...pol sem jaz teoretično lahko že pri 32 letih babica...halooouser posted image

ej lepe nicke ste izbrale...mi je prav fletno tole brat, vam da poseben značaj.user posted image

inigo...iz kje imaš prijateljico...uauuuuu, greste kdaj na obisk?user posted image

za vse tiste ki dajete riževo kašico zvečer...kolko jim date?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
10.1.2009 17:11:02   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

uauuuu dzanika...pol sem jaz teoretično lahko že pri 32 letih babica...halooouser posted image

jaz pa pri 27-ih. user posted image user posted image user posted image    Sam dvomim da bi bil fantek pri 5-ih sposoben kaj nardit. user posted image user posted image   Močno upam da ne. user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
10.1.2009 17:11:08   
netki
olaaa

lex.....dej javi še meni glede te kreme za zobne luknjice

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
10.1.2009 17:14:47   
neboglasnica
neboglasnica: ena prijateljica mi je povedala za tole lepo gorsko rožico in se mi je zdelo, da ne bo dvojnika pri imenu... slikica mi je pa full lušna, zato je angelček

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
10.1.2009 17:16:01   
Inigo
ne, nismo še bli gor. pride on vsako leto poleti dol user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
10.1.2009 17:22:11   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

jaz pa pri 27-ih. user posted image user posted image user posted image    Sam dvomim da bi bil fantek pri 5-ih sposoben kaj nardit. user posted image user posted image   Močno upam da ne. user posted image user posted image

pišuka kaka debata user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
10.1.2009 17:29:41   
Netta
hehe, netki...le teoretična user posted image

inigo - pa jim reci enkrat naj ostanejo doma in se povabi na obiskuser posted image

ej neboglasnica...a veš da imaš ti svojo pesem? od šifrerja...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
10.1.2009 17:33:25   
Netta
uf moj siten lunin otrok zahteva pozornost...grem

but Ill be backuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
10.1.2009 17:58:28   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Nanka, je uspel mirjamin kruh v kruhomatu??? Ker ga bom jaz tud sprobala, če boš dala pozitiven odgovor.user posted image
Pa še to mi povej, plis. Ko kuhaš kurjo juhico in polento, to polento posebej skuhaš in jo daš med pretlačeno zelenjavo iz juhe ali polento zakuhaš kot zakuho v juho??? Pa še več idej, prosim, se mi zdi, da si ful zverzirana na tem področju.user posted image

Ja polento skuham posebej in potem kuhano dodajam v juhico, ker drugače bi lahko naredila preveč gosto in nebi imela s čim razredčit. Sem pa jaz Natki začela hrano kar z vilico pretlačit, nič miksat, ker sem Zoji vse miksala in mi do 15 meseca ni hotela nobene druge hrane jest, samo zmiksano. Tako da ji nisem mogla dati nič makarončkov, nič rezancev, še riž ji je bil pregrob, da ne govorim o gresu, je tiste pikica od gresa kar ven pljuvala in ga še danes ne je. Natka pa res lepo je, banano ji samo z vilico pretlačim, prav tako krompir in vso zelenjavo. Drugače pa težim k temu, da bo kmalu jedla kar isto hrano kot mi, vsaj razne omakice, ki jih že zdaj kuham, ker Zoja brez omake ne je nič.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
10.1.2009 18:04:19   
Majuska
jaz grem počasi ven ... uživat ... se beremo enkrat pozno zvečer  user posted image  

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
10.1.2009 18:07:32   
dzanika
nanka jaz mu že od samega začetka hrano samo pretlačim. Mu nikoli nisem nič zmiksala in lepo je...

Morm pa povedat da je Jan šekar bogi. Vročina mu naraste pa dava svečko pa mu za neki časa pade pa potem spet naraste... user posted image   Zdej jo je spet mel malo ampak je zaspal. Ko se zbudi se bova skopala da mu jo še tako poskusim zbiti...  Danes še počakava če pa jutri ne bo bolje pa pokličem P.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
10.1.2009 18:14:31   
metuljcek321
Hey, bejbike!

Kako ste kaj? Smo vceraj res lustno cvekale, a ne? pa da vidim, kolk me pa danes caka za prebrat.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
10.1.2009 18:20:22   
metuljcek321
OK, first things first:

Teo, Jan, Nika

user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 18:22:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4514
10.1.2009 18:26:01   
nanka
Dzanika, koliko dni pa zdaj že ima vročino? Znak 6. bolezni je tri dni vročine 38,5 in več, četrti dan pa pikice po telesu. Zdravila ni, se samo pozdravi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
10.1.2009 18:31:54   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

kaj pa se mi je zdaj zgodilo...v sredo sem prvič po enem letu (še zdaj jočemuser posted image ) dobla user posted image .. in to teče na ful..

in kaj sem naredla prej...vložek POZABLA dat not. dol s hlačk ja, nazaj gor pa ne..kako tele sem ej, baba neumna..

jaz pa gledam kaj me nič ne "tišči" med nogami in pogledam, pa vložka nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  saj se boš počasi navadila spet nazaj.
Kaj ti je mleko kaj presahnilo?

bastian:lepo da si se nam malo javilauser posted image  Upam da sta z Galom ok. Če ni preveč osebno, pa nam le zaupaj, kako se kaj imata, predvsem ti kako se prebijaš iz dneva v dan. Mislim na vaju user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: liju

Dajte mi javit na ZS imena in priimke za FB, da vas najdem. Katere želite, sevedauser posted image  

Majuska: zadnjič si pisala, da si našla bivšega na FB, ali on tebe, saj ne vem več točnouser posted image user posted image , tudi mene je našeluser posted image user posted image

On mene najdu ... zdej mal debatirava in se zvija ven, kako je do mene pršu - se mi zdi, da naklada in  noče priznat, da je kot policaj pač brskal po mojih podatkih user posted image user posted image user posted image

liju, flower ... sporočita kako vaju najdem na FB user posted image

zanimivo user posted image user posted image user posted image user posted image  imaš ZS

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

FB: jaz nobeni ne pošljem ZS s podatki, ker preprosto nisem tam gor. Si predstavljate, da bi čvekala še tam? Moj bi mi res računalnik zaplenil, user posted image user posted image

meni mož pravi, da sploh ne rabim hodit v službo, ker je moja služba doma pred računalnikom user posted image

se lahko kar pridružim, moj že nonstop godrnja, da več sploh na vrsto ne pride, da bi lahko še on kaj pogledal na rač.user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
10.1.2009 18:42:17   
metuljcek321
ilatic, sam, da sva razresili tisto glede dr. Permetoveuser posted image  A ti hodis k njej s tvojimi malimi?

karamela, daj, javi se se kaj tu in tam ... da si malo oddahnes od ucenja.

Pa bastian, ti tudi pridi se kaj veckrat k nam, te pogresamo!

mirjam, hvala za pohvale za moj angleski stil pisanjauser posted image  Pa spet sem se nasmejala ob tvojemu vprasanju populis o BAY kanalu. (bay = zaliv) ... joj, kva jest uzivam, k se ve mal zatipkateuser posted image  user posted image  user posted image  In mimogrede, jaz seveda niti v sanjah ne vem, kje je ta baby kanal, saj - kot sem ze napisala - smo le na SLO 1, 2, POP, Kanal in HTV 2. Sveta preproscina but I kind of like it.

Facebook - najbolj simple je, da vtipkate geslo JULIJKE 2008 in potem pogledate clanice ter jih poklikate ... pa nas boste imele med frendi, me vas le potrdimo.

frutka, user posted image  za pol stoletja na RR-ju! Maricka, kva leti cajt, a ne? Bos kaj zazurala?

Kali, user posted image  za mehek kaki!

3jemi - Robbie isce vesoljce? A je to kaksna koda? Kaksno geslo? A la nabiranje jagod?user posted image  user posted image  user posted image  Do explain, please! I'm curious!

mirjam, a res, Ana je dobila pikice po celem telesu od Milupeuser posted image  Kdo bi si mislil, ej. Alnatura je pa OK. Kot receno, tudi mi imamo Alnaturino kasico in ji pase.

neboglasnica, pa, daj, pridi se na FB, no! Saj tam je ful bolj na easy tempo. Ti bo zneslo. Garantiram!

Majuska, Aleksandra sploh nisem opazila na prvi slikici, k si jo gor prilepila ... potem pa preberem: "Skrit med igrackami" ... pogledam & voila ... se med njimi (oz. ZA njimi) skriva Aleksander - odlicno!

dzanika, user posted image  za Jana, da je tako lepo spanckal. Kaj vrocina je zdaj ze padla? UPAM!

tims, kako je bilo na praznovanju r. d.?
rovarka, kje si kupila to sponsko kapo, ki jo ima Tia na slikici ob nad avatarjem? Zdajle sem jo videla - KULuser posted image

Blacky, prima puzzli. Barvni stil postov zastartam ... soon!

dzanika, tisti link je pa prav scary, no! A mislte, da je blo to res?????????

Joj, ej, Damjan je pa spet tako dobro kuhal danes - yummy, yummy, yummy!

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
10.1.2009 18:45:29   
metuljcek321
Ej, punce, ce ne veste, kaj bi (poleg nabiranja jagod, seveda) pocele danes zvecer, imam lusten predlog:

na SLO 1 bo ob 20:00 fleten film z naslovom WIMBLEDON - igrata Kirsten Dunst in Paul Bettany. Link:
http://www.imdb.com/title/tt0360201/

In se po nase:
Lizzie Bradbury je teniška zvezda v vzponu, ki živi samo za svoje športne zmage. Toda, ko se sredi glamuroznega Wimbeldona zaljubi v teniškega igralca, Petra Colta, čigar kariera je že v zatonu, ugotovi, da bistvo stvari ni v zmagi ali porazu, pač pa v tem, kako igraš igro ljubezni.

Midva sva ga glih ene dva tedna nazaj gledala na DVD-ju in je kjut - zanjo & zanj! Romanticen & zabaven. Pa se sport je vmes. Priporocam ... za tko na easy.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4518
10.1.2009 18:50:15   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Dzanika, koliko dni pa zdaj že ima vročino? Znak 6. bolezni je tri dni vročine 38,5 in več, četrti dan pa pikice po telesu. Zdravila ni, se samo pozdravi.

včeraj je dobil vročino... Sem tudi jaz že pomislila na 6. bolezen... Bomo vidli kaj bo jutri...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
10.1.2009 18:51:58   
dzanika
Punce, mene pa zanima katera je na facebooku med julijkami T.C. user posted image  

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
10.1.2009 18:55:21   
Netta
o madonca... a sem res napisala bay kanal...sploh nisem opazlauser posted image user posted image   ja bom morala malo bolj paziti na svoj "speling"user posted image

a da je fajn praviš...film namreč...hmmm...jaz mam še boljši predlog...pejmo spatuser posted image ...saj veste luna sije kladvobije...al kak že gre...jutri bo pomoje pestro...danes ko sem vozila po avtocesti so bile na vseh koncih same prometne nesreče.

ja Damjan je res fajn...sem si ravno pisala na seznam za v trgovino..."kupi lešnike"!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4521
10.1.2009 18:55:58   
Netta
t.c. - JAZ!!!!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
10.1.2009 18:58:02   
Netta
za vse tiste ki dajete riževo kašico zvečer...kolko jim date?

a res nobena ne daje tega??
ana tako težko kaka zadnje dni...pa imam na sumu kašico...se tak napenja...še posebej ko se dojimo? morda ji dajem preveč ali pregosto...največ sem ji dala 60ml s svojim mlekom...je bilo pa kar tekoče

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
10.1.2009 19:00:14   
dzanika

t.c. - JAZ!!!!

user posted image user posted image   Od kje pa ti moji dve kolegici iz Zasavja poznaš?  user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
10.1.2009 19:01:08   
Netta
ker sem originalno iz ZAG!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

odvajanje
Lelly28 RR

Kdaj ste začeli otroka odvajati od plenic?

z 11 meseci (32%)

1-2 letih (37%)

2-3 letih (32%)

Število vseh glasov: 19

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!