Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:12:41
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: Almera Glu - jaz iščem kake športne hlače (take z žepi) in bom živčnega fasala, ker so vse narejene za pritlikavce - brez zamere, ampak meni je vse 10cm prekratko meni pa predolgo. Kaj če bi skompenzirale. ja, samo mi smo na bolšjem, ker damo skrajšat, pa je, če si pa visok in vzameš 38 pa res samo gležnji ven gledajo in nimaš kaj. ja sam včasih pol tuk čudne hlače pridejo k so skrajšane. Vsaj men se tko velikokrat zdi. Npr. če sem si kupla kavbojke na zvon pa sem jih dala skrajšat niso ble več na zvon ampak naravnost.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:12:55
|
|
|
|
glugluglu
|
ojoj Dzanika za Jana, pa res pojdita vsaj v ponedeljek k zdravniku, ker to se že vleče.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:13:50
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13 dzanika mogoče ima res šesto bolezen. tri dni vročina in potem pikice. to je imel pri nas anžej ja močno upam da je samo to in da čimprej minejo ti trije dnevi...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:15:11
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: Almera Glu - jaz iščem kake športne hlače (take z žepi) in bom živčnega fasala, ker so vse narejene za pritlikavce - brez zamere, ampak meni je vse 10cm prekratko meni pa predolgo. Kaj če bi skompenzirale. ja, samo mi smo na bolšjem, ker damo skrajšat, pa je, če si pa visok in vzameš 38 pa res samo gležnji ven gledajo in nimaš kaj. ja sam včasih pol tuk čudne hlače pridejo k so skrajšane. Vsaj men se tko velikokrat zdi. Npr. če sem si kupla kavbojke na zvon pa sem jih dala skrajšat niso ble več na zvon ampak naravnost. a si jih za pol metra skrajšala ? ja res pridejo čudno, pa še tako šiviljo je treba imet, da zna narediti originalen rob.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:15:34
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu ojoj Dzanika za Jana, pa res pojdita vsaj v ponedeljek k zdravniku, ker to se že vleče. ja sej pravim da bom že jutri poklicala če ne bo bolje. Drugače pa ma od včeraj vročino... Čakam da vidim če je šesta bolezen in če bo minilo. Ker če je to se mi ga škoda zdi vozit h P ker tam bo pa polno bolnih otrok pa se lahko še res kaj naleze.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:16:33
|
|
|
|
dzanika
|
[/quote] a si jih za pol metra skrajšala ? ja res pridejo čudno, pa še tako šiviljo je treba imet, da zna narediti originalen rob. [/quote] skor ja.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:21:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
Da pridem malce nazaj še sem... Sem čisto noter padla v nosečnostno temo. Samo sebe še nisem našla. Le kdaj presneto sem začela z vami klepetat, da imam že 5 zvezdic. Res je, odvisna sem. HB, da tale RR vsaj ne redi. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Drugače smo pa danes snedli bučke - je ko veliki, kar usta odpira. Zvečer pri kašici je mož rekel, če mu ne dajem prehitro - sem upočasnila in je mali takoj začel štrajkat. Tako da, Staš in Lan pazita se - čez en mesec vaju Bor ujame Mogoče res, moj je začel odklanjati GH. za vse bolne, še enkrat in . Zdaj pa bo! Vračam se k . In ne, nisem , samo zanimivo je brati vse naše strahove...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 21:23:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:27:29
|
|
|
|
dzanika
|
uh jaz tut nimam pojma kdaj sem začela čvekat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:33:55
|
|
|
|
neboglasnica
|
No, jaz sem se končno našla: 21.02.2008. Uf, mi bodo oke kar ven padle. Sem pa opazila, da je bila tims full zgovorna .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:41:50
|
|
|
|
glugluglu
|
zdaj grem pa še jaz gledat, sem se tudi enkrat takrat pofočkala
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:42:03
|
|
|
|
Gilo
|
Dobre ste, dolgo vztrajate. Jaz sem se pa vmes selila, na prejšnjem bivališču nisem imela interneta, dobila sem ga šele oktobra. Pa nisem vedla do danes, da zvezdice kaj pomenijo.
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:42:50
|
|
|
|
netki
|
jaz sem mende pršla nekje na začetku
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 21:44:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:46:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu zdaj grem pa še jaz gledat, sem se tudi enkrat takrat pofočkala Precek pred mano, dzanika tudi.... Da o Lex, ki je sprva urejala sezname sploh ne govorim. Pa kot sem že rekla, Tinky, HD, Inigo, Ilatic, Tims, Populis, Auroraa, Netki pa še katera... Lavita občasno, Ina 82, _rebeca_... Gilo, dobrodošla.. Kaj zdaj, spet zatišje. Rit odnesem, pa čvek?
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 10.1.2009 21:47:06 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:49:20
|
|
|
|
netki
|
jst pa sploh ne pridem to julijskih čvek
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:49:37
|
|
|
|
lili3
|
Če še katera rabi Mercator nalepke, meni jih je ostalo še 11. Sem pa danes šla po 4 šalce s krožnički. Tak da jutri pade kava v novi šalci.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 21:53:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:54:12
|
|
|
|
Gilo
|
Sem kr mal jezna nase, ker nisem prej prišla sem. Res je, težko bom vse nadoknadila. Za nazaj se mi ne da brat, ker je preveč tega, že sam dopoldne je po cca 10 -20 strani, too much. Eh, bo že.
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:56:52
|
|
|
|
glugluglu
|
populis, kmalu bo 1 leto od tvoje zaroke
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:58:15
|
|
|
|
dzanika
|
jaz vas zapuščam. Jan se mi kar naprej zbuja. Zdaj sem mu sicer vročino zmerla pa ima 38,3 tko da mal mu je padla... Nižje jo pa itak ne spravimo te dni. Danes sem pa prepričana da bo pestra noč ker se je že začela. Tko da grem žurat skupaj z Janom. Ve čveke se pa lepo imejte, lepo se načvekejte in mirno nočko vam želim.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 22:07:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
Almera, ti si se vključila 05.03.08. Tims, našla kje sprašuješ o sušilcih in sem ti že tam napisala, da imam jaz smolo z njim, ravno tako Inigo, vse ostale pa hvalijo!! Saj bom nehala, samo še tole povem: Lex je vsak dan stregla fenomenalne zajtrke, jaz pa skoraj v vsakem postu pišem, da jem ali bom jedla in podobno. Res ne morem iz svoje kože, kaj??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 22:08:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu populis, kmalu bo 1 leto od tvoje zaroke ****tiš, to sem pa spregledala . Sem pa našla kakšno drugo reč.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 22:09:54
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu populis, kmalu bo 1 leto od tvoje zaroke ****tiš, to sem pa spregledala . Sem pa našla kakšno drugo reč. pa ravno to je zanimivo
|
|
|
zanositevLelly28 RRAli ste se na zanositev pripravljale z npr. telovadbo, zdravo prehrano, refleksno masažo ali čim podobnim?da (
43%)
ne (
57%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!