|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 14:23:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
10.1.2009 14:51:50   
lindy
Če se čuti že žagca, to pomeni da je že zobek, bravooooooo Lanu za prvi zobek!user posted image
Drugače pa lahko tudi z žličko probaš in če trka to pomeni da je zobek že zunaj!user posted image

< Sporočilo je popravil lindy -- 10.1.2009 14:52:33 >

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 4477
10.1.2009 14:52:11   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Niste mi zadnjič odgovorile user posted image Lan bo dobil zobek, žagico že čutim, ampak vidi se še pa ne. Kdaj se šteje, da dobi zob, ko se vidi? To še zdaj ni za zajčeka, ne?

flower, vsak čas bo. Tii je pokukal par dni zatem ven.Probaj vsak dan s kovinsko žlico, pa boš vedla, ko bo zunaj, ga boš slišala user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4478
10.1.2009 14:54:24   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lindy

Če se čuti že žagca, to pomeni da je že zobek, bravooooooo Lanu za prvi zobek!user posted image
Drugače pa lahko tudi z žličko probaš in če trka to pomeni da je zobek že zunaj!user posted image

ni mus, tii se je tud že čutil pod dlesnijo in še ni bil zunaj user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
10.1.2009 14:59:17   
lindy
Ja kako, a ni tako da če se čuti trkanje z žličko, da je zobek že zunaj?

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
10.1.2009 15:10:51   
nanka
juhu pa sem vas prebrala, komaj. Med vikendom komaj pridem do računalnika, mi ga otroci zaplenijo. Saj računalnik ni problem, jih imamo dovolj, 4, samo na internet sta samo dva priklopljena.

Za vse bolančke velik in male user posted image user posted image user posted image

Pa za vse zobke in obrate user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za pol leta user posted image user posted image

Sigurno sem še kaj pozabila, tako kot pravi Populis, emšo in švicarski sir.

Aja, Lex kje si že pisala o eni kremici za zobke mazat. Ne najdem in ne najdem...

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
10.1.2009 15:39:42   
neboglasnica
nanka: kremica je menda calgon mi hodi po glavi...user posted image baba neumna, nekaj na calgen al kaj žeuser posted image

HB, končno sem jih spodila od hiše, bo malo miru... Namesto, d abi pospravljala, jaz spet na RR.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 15:45:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4483
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 15:48:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4484
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 15:49:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4485
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 15:50:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4486
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 15:51:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4487
10.1.2009 15:54:17   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lex

user posted image kupi se v lekarni (na koroškem jo imajo samo v 1 lekarni), koliko stane nimam pojma ker jo je moj šel iskat

Nanka, misliš mogoče tole kremico, ki jo uporablja lex za Aleksa? Ko ima luknjice v zobkih?

Sem ravno tam nekje pri branju in sem takoj našla.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
10.1.2009 15:56:51   
nanka
Ja BLacky to kremico sem mislila, zlata si. Zdaj me pa zanima uporaba in kje se jo dobi.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
10.1.2009 16:01:46   
Blacky30
Nanka, kupi se jo v samo eni koroški lekarni, kot piše pod slikco, kak se pa uporablja, pa bo lex priletela na pomoč.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
10.1.2009 16:17:57   
tims
Evo, pa sem spet sama goruser posted image . Sicer se sam pofočkam, pol grem pa mal pospravt. Tim je šel na roj. dan k prijateljici v telovadnico, moj je šel k očitu od te prijateljice, tko da sva same z Nino. Je pa naša spet spala do štirih zjutraj, se nahranla in do pol devetih. Ob enajstih sem ji dala Frutek breskev in riž in do sedaj je tega še največ pojedla. Mogoče pa se ji bo odprlouser posted image . No, potem ob dvanajstih sem jo podojila in je zaspala do štirih, mami pa z njouser posted image . Zdej me pa vse še čaka od kosilauser posted image . Grem pospravt, pol pa greve tud midve na roj. dan, ko pridejo domov iz telovadnice. Vas zvečer spet mal prečekeram, da ne bom spet v takem zaostanku.

Uživajte preostanek sobote.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
10.1.2009 16:18:08   
neboglasnica
Samo, da sporočim: našemu Stašu se vrašća nohtek, danes je imel že gnojček. Sem samo sčistila z alkoholom, polila s fiziološko in posušila na zraku.

alarm

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
10.1.2009 16:18:52   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Evo, pa sem spet sama goruser posted image .

Nisi sama.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
10.1.2009 16:42:20   
Netta
tudi midve sva končno prišli domov iz obiska pri naših..uf kolk hrvatov je na cestah;

očka pride šele zvečer, tak da nama je blazno dolgčasuser posted image

ej dečve...sem ravno premišljevala; zakaj ste si izbrale takšen vzdevek kot ga imate? me res zanima, ker nekateri so prav zanimivi ... ali ste to temo že kdaj obdelale?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
   [Brisano sporočilo]
10.1.2009 16:53:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4495
10.1.2009 16:54:40   
Inigo
miriam - ja enkrat je že bla... ma že v nosečnosti, se mi zdi. jst sm inigo zato, ker imam prijateljico, ki živi na Šetladskih otokih, ima 4 otroke, ki jim je ime: Finn, Jago, Izzy (Izabel) in Inigo. in ta inigo je meni tak všeč... user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
10.1.2009 16:54:59   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

FB: jaz nobeni ne pošljem ZS s podatki, ker preprosto nisem tam gor. Si predstavljate, da bi čvekala še tam? Moj bi mi res računalnik zaplenil, user posted image user posted image

meni mož pravi, da sploh ne rabim hodit v službo, ker je moja služba doma pred računalnikom user posted image

men je pa reku da me se moram pozdravit malo odvisnosti od računalnika ker sem dobesedno odvisna... No sej če pomislem ma kr prov. user posted image user posted image

mirjam tema o vzdevkih je že bila ja... Ma kaj pa js vem... js sm si ga dala po imenu. Me je en bratranec včasih klicu Đani - Janja. In zdej si dam ponavadi na forumih in podobnih zadevah ta vzdevek... user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
10.1.2009 16:59:52   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

ej dečve...sem ravno premišljevala; zakaj ste si izbrale takšen vzdevek kot ga imate? me res zanima, ker nekateri so prav zanimivi ... ali ste to temo že kdaj obdelale?

nick sem si izbrala tak zato, ker je nečakinja ko je bila še majhna teto klicala nanika, nani. Iz tega sem izpeljala nick, po treh letih pa dobila dete ki sva mu dala ime Natka, kakšno naklučje.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
10.1.2009 17:02:31   
dzanika
poglejte si to:
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/zanosila-pri-petih-letih.html

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
10.1.2009 17:05:54   
Blacky30
Pa da malo pokomentiram za nazaj, kolko bom uspela prebrat:

Lex, bogi Aleks, da ima že luknje v zobkih. Od moje kolegice mali so mu zobki razpadli oz. zgnilili do dlesni, tak da je imel samo škrbine zaradi sladkorja. Mu je dovolila, da je s flaško s sladkim sokom v ustih zaspal, potem pa mu je vzela proč. Pa ful sladkarij je jedel. Jaz moram reči, da ima Nejc lepe zobke in nima kaj popravljat, res pa je, da tudi sladkarij ne dobiva veliko in jih tudi ne pogreša.

Metuljcek, imaš dovoljenje za pisan stil postov, kopiran od mene.user posted image

Evo slikca mojih puzzlov oz. Nejcovih:

user posted image

Glu3, ful lep avatarček, nam že delaš lušte, kaj??? Si pa konkretno preskočila vse vmesne praznike, kar iz božiča na morje.user posted image user posted image  

Ilatic, zjokala sem se od smeha zraven tvojega posnetka Tarika s skorjo kruha. Srček bogi, kak se je matral.user posted image user posted image user posted image  
UmpaLumpa, tudi tvoj posnetek je svetovn, kak jamra zraven, kak mu je dober.user posted image  Grda, grda mami.user posted image

Nanka, je uspel mirjamin kruh v kruhomatu??? Ker ga bom jaz tud sprobala, če boš dala pozitiven odgovor.user posted image
Pa še to mi povej, plis. Ko kuhaš kurjo juhico in polento, to polento posebej skuhaš in jo daš med pretlačeno zelenjavo iz juhe ali polento zakuhaš kot zakuho v juho??? Pa še več idej, prosim, se mi zdi, da si ful zverzirana na tem področju.user posted image

Tims, lepo, da si se malo oglasila. Upam, da se faraonke več ne vrnejo in da se boste fajn privadili novemu življenju.user posted image

Flower, da ti zaspi med GH? Neverjetno. Očitno res potrebuje spanec čez dan, samo spat noče.

Potem dalje......

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

IZBIRA IMEN
retacek

Izberite naljubšo ime za fantka

RENE (16%)

MATIC (39%)

JAKA (28%)

MARKO (17%)

Število vseh glasov: 668

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!