Blacky30
|
Pa da malo pokomentiram za nazaj, kolko bom uspela prebrat: Lex, bogi Aleks, da ima že luknje v zobkih. Od moje kolegice mali so mu zobki razpadli oz. zgnilili do dlesni, tak da je imel samo škrbine zaradi sladkorja. Mu je dovolila, da je s flaško s sladkim sokom v ustih zaspal, potem pa mu je vzela proč. Pa ful sladkarij je jedel. Jaz moram reči, da ima Nejc lepe zobke in nima kaj popravljat, res pa je, da tudi sladkarij ne dobiva veliko in jih tudi ne pogreša. Metuljcek, imaš dovoljenje za pisan stil postov, kopiran od mene. Evo slikca mojih puzzlov oz. Nejcovih: Glu3, ful lep avatarček, nam že delaš lušte, kaj??? Si pa konkretno preskočila vse vmesne praznike, kar iz božiča na morje. Ilatic, zjokala sem se od smeha zraven tvojega posnetka Tarika s skorjo kruha. Srček bogi, kak se je matral. UmpaLumpa, tudi tvoj posnetek je svetovn, kak jamra zraven, kak mu je dober. Grda, grda mami. Nanka, je uspel mirjamin kruh v kruhomatu??? Ker ga bom jaz tud sprobala, če boš dala pozitiven odgovor. Pa še to mi povej, plis. Ko kuhaš kurjo juhico in polento, to polento posebej skuhaš in jo daš med pretlačeno zelenjavo iz juhe ali polento zakuhaš kot zakuho v juho??? Pa še več idej, prosim, se mi zdi, da si ful zverzirana na tem področju. Tims, lepo, da si se malo oglasila. Upam, da se faraonke več ne vrnejo in da se boste fajn privadili novemu življenju. Flower, da ti zaspi med GH? Neverjetno. Očitno res potrebuje spanec čez dan, samo spat noče. Potem dalje......
|