metuljcek321
|
ilatic, sam, da sva razresili tisto glede dr. Permetove A ti hodis k njej s tvojimi malimi? karamela, daj, javi se se kaj tu in tam ... da si malo oddahnes od ucenja. Pa bastian, ti tudi pridi se kaj veckrat k nam, te pogresamo! mirjam, hvala za pohvale za moj angleski stil pisanja Pa spet sem se nasmejala ob tvojemu vprasanju populis o BAY kanalu. (bay = zaliv) ... joj, kva jest uzivam, k se ve mal zatipkate In mimogrede, jaz seveda niti v sanjah ne vem, kje je ta baby kanal, saj - kot sem ze napisala - smo le na SLO 1, 2, POP, Kanal in HTV 2. Sveta preproscina but I kind of like it. Facebook - najbolj simple je, da vtipkate geslo JULIJKE 2008 in potem pogledate clanice ter jih poklikate ... pa nas boste imele med frendi, me vas le potrdimo. frutka, za pol stoletja na RR-ju! Maricka, kva leti cajt, a ne? Bos kaj zazurala? Kali, za mehek kaki! 3jemi - Robbie isce vesoljce? A je to kaksna koda? Kaksno geslo? A la nabiranje jagod? Do explain, please! I'm curious! mirjam, a res, Ana je dobila pikice po celem telesu od Milupe Kdo bi si mislil, ej. Alnatura je pa OK. Kot receno, tudi mi imamo Alnaturino kasico in ji pase. neboglasnica, pa, daj, pridi se na FB, no! Saj tam je ful bolj na easy tempo. Ti bo zneslo. Garantiram! Majuska, Aleksandra sploh nisem opazila na prvi slikici, k si jo gor prilepila ... potem pa preberem: "Skrit med igrackami" ... pogledam & voila ... se med njimi (oz. ZA njimi) skriva Aleksander - odlicno! dzanika, za Jana, da je tako lepo spanckal. Kaj vrocina je zdaj ze padla? UPAM! tims, kako je bilo na praznovanju r. d.? rovarka, kje si kupila to sponsko kapo, ki jo ima Tia na slikici ob nad avatarjem? Zdajle sem jo videla - KUL Blacky, prima puzzli. Barvni stil postov zastartam ... soon! dzanika, tisti link je pa prav scary, no! A mislte, da je blo to res????????? Joj, ej, Damjan je pa spet tako dobro kuhal danes - yummy, yummy, yummy!