|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
9.1.2009 22:59:41   
larisa
no pa sem te zamudila...tolk teste rešujem, da me že kr mal glava boli user posted image

Sem te hotla (blaža) vprašat, k sem pej testo za torto naredila, pa sem jo že 100krat pa je blo vse ok, dons se mi je pa na sredini ko se je pekla naredil hrib, pol ko sem jo pa ven vzela in dala hladit, pa postonjska jama notr vdrla user posted image  pa jajc mi je zmanjkal da bi še enkrat nardila. Zakaj se mi je to nardil user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
9.1.2009 23:09:28   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

no pa sem te zamudila...tolk teste rešujem, da me že kr mal glava boli user posted image

Sem te hotla (blaža) vprašat, k sem pej testo za torto naredila, pa sem jo že 100krat pa je blo vse ok, dons se mi je pa na sredini ko se je pekla naredil hrib, pol ko sem jo pa ven vzela in dala hladit, pa postonjska jama notr vdrla user posted image  pa jajc mi je zmanjkal da bi še enkrat nardila. Zakaj se mi je to nardil user posted image user posted image user posted image user posted image

prehotro si ven vzel biskvit, ker na sredini še ni bil pečen. si mislila, da je pečen, ki sse je napihnil, pa verjetno je bil žže lepo obarvan, pa ni bil pečen in je zato dol padel. je treba pečt maloveč časa, pa če preveč zgoraj kuri, daš čez peka papir.user posted image

Sem se že odjaval, ma na SOS sem se morala nazaj prijavit.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
9.1.2009 23:59:18   
ella79
janey user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za Jaka

lillchy 
user posted image user posted image tvoj sin popolnoma nič ne zamuja, zamuja kvečjemu njegov očka user posted image je pa tako, ti si z njim in z njim deliš najlepše trenutke, ki ti jih nihče ne more vzeti user posted image vem, da si pametna punca in boš naredila tako, da bo za vaju najbolje user posted image

meti obilo ožitkov ob žitni kavici user posted image

blacky user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka user posted image user posted image važno da imaš Taro in Stipeta zravn, da te crkljata user posted image prehlad bo pa tudi minil. Aja, pa da ste doma na toplem

mlavla nič nisem ustvarjala, mi še barve falijo user posted image

sem se luštn načvekala, je bila prijateljica pri meni, dala vmes Zojo spat, pa potem sva mal nazdravili, k še leto nisva... tako da grem sam še spat user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
10.1.2009 7:11:33   
blaža
jutro! user posted image

spali kar v reduuser posted image

pijem user posted image .user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
10.1.2009 7:46:31   
mala_pikica
Jutro blaža!

jaz tudi user posted image  pijem, Lana gleda risanko, Luka pa zraven mene v vozičku sedi. Ati pa je šel na smučanje, tako, da bomo danes bolj sami.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
10.1.2009 7:47:29   
mala_pikica
Aja Blaža, kako si včeraj praznovala, ste se imele dobro s kolegicami?

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
10.1.2009 7:49:08   
mala_pikica
Kaj zdaj, ko pa imam jaz malo časa, da bi klepetala, pa ni nobeneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4632
10.1.2009 7:49:27   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

komaj danes gremo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4633
10.1.2009 7:50:02   
blaža
Jaz pa otročka smo vstali, tatkota pustimo še malček spat, pol pa gremo v Kp.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
10.1.2009 7:51:59   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

komaj danes gremo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj potem pa sem jaz nekaj pomešalauser posted image , še boljše, še te danes čaka čagica. Se pa moram pohvaliti, da sem si včeraj kupila veliki 30cm model za torte, model srček ali medvedek pa nisem našla. A mogoče ti več kje jih prodajajo?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
10.1.2009 7:53:27   
mala_pikica

Jaz pa otročka smo vstali, tatkota pustimo še malček spat, pol pa gremo v Kp.

O se boste danes imeli fino, jaz bi bila tudi zdaj rajše na morju doma. Je taki mraz pri nas - 14 stopinj.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 10.1.2009 7:54:30 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
10.1.2009 8:02:55   
blaža

Ojoj potem pa sem jaz nekaj pomešalauser posted image , še boljše, še te danes čaka čagica. Se pa moram pohvaliti, da sem si včeraj kupila veliki 30cm model za torte, model srček ali medvedek pa nisem našla. A mogoče ti več kje jih prodajajo?

bom pogledala, če kje najdem čez, pa ti sporočijm. zdej pa grem. pa pa.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4637
10.1.2009 8:06:28   
Blacky*
dobro jutro,

smo spali celo noč user posted image user posted image user posted image user posted image

Še vedno ga daje prehlad, kašlja, iz nosa teče... a bo bolje.

Mu grem vročino zmerit.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
10.1.2009 8:07:00   
Blacky*

bom pogledala, če kje najdem čez, pa ti sporočijm. zdej pa grem. pa pa.user posted image

Blaža uživaj danes max

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
10.1.2009 8:09:15   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

janey user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za Jaka

lillchy 
user posted image user posted image tvoj sin popolnoma nič ne zamuja, zamuja kvečjemu njegov očka user posted image je pa tako, ti si z njim in z njim deliš najlepše trenutke, ki ti jih nihče ne more vzeti user posted image vem, da si pametna punca in boš naredila tako, da bo za vaju najbolje user posted image

meti obilo ožitkov ob žitni kavici user posted image

blacky user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka user posted image user posted image važno da imaš Taro in Stipeta zravn, da te crkljata user posted image prehlad bo pa tudi minil. Aja, pa da ste doma na toplem

mlavla nič nisem ustvarjala, mi še barve falijo user posted image

sem se luštn načvekala, je bila prijateljica pri meni, dala vmes Zojo spat, pa potem sva mal nazdravili, k še leto nisva... tako da grem sam še spat user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

ella... samo user posted image user posted image user posted image , zaenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav paše čvekat s prijateljicam. Jaz si obvezno 1 x na mesec vzamem čas za redno mesečno srečanje, z mojo naj prijateljico pa tako in tako po telefonu čvekava, zdaj ko pa imam user posted image se pa večkrat dobiva, ker ima ona že 2.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
10.1.2009 8:34:38   
buči
Jutro, vas nisem uspela čez teden prebrat. Sem malo žalostna za vas pa malo vesele za druge. Kaj vse se vam dogaja ... user posted image  Ma, tako je pač življenje. Saj veste: novim zmagam naproti! Zdaj prihajajo rojstni dnevi daniš otročkov, bo takoj lepše! Grem zmrzovat, mi imamo tako ledinco v bajti, pa še klime ne moremo zalaufat, ker je zunaj premrzlo. Se beremo zvečer.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
10.1.2009 9:25:32   
Stipe air force
Jutrooooooooooooo !!!! user posted image  user posted image  user posted image

Ma ste zgodnje.... Blaza a ti sploh kdaj spis... trikrat lahko noc sinoci.... prva si zjutraj...  user posted image user posted image user posted image

Sefla je se bolana in obljubim, da se v kratkem javi... user posted image

Ella, a si se kej naspala... sinoci si bila pozna user posted image

Se vid, da je sinoci bil petek .... user posted image ...za... m...k.... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
10.1.2009 9:49:28   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image čim prej se pozdravi

stipe sej jaz sem vedno tako pozna za spat... bi se pa čist naspala, ker je spala skoraj do devetih, sam je vmes ponoč neki žurala, tako da...

spet je krasen sonček, izkoristite ga user posted image lepo soboto

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
10.1.2009 9:56:53   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka user posted image user posted image user posted image čim prej se pozdravi

stipe sej jaz sem vedno tako pozna za spat... bi se pa čist naspala, ker je spala skoraj do devetih, sam je vmes ponoč neki žurala, tako da...

spet je krasen sonček, izkoristite ga user posted image lepo soboto

V Bruslju je tudi soncno...user posted image  user posted image  user posted image , je pa ful mrzlo... ponoci je bilo -15 user posted image .  Mi ne bomo prevec zunaj zaradi Sefle... gremo pa v zato v nakupovalni center Woluwe... to je podobno nasemu BTCju ali SN... user posted image  user posted image  user posted image ... pa se sladki vroci vafli so tam zelo dobri user posted image  user posted image  user posted image . Yes user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
10.1.2009 10:20:52   
misar
dobro jutro

sam na hitro. mal sem vas prebrala že zjutraj ampak sem čist vse pozabila.

moja noč je bla super, prespana v enem kosu user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak tko dobr sem spala sam jaz, moj je imel budnice non stop in sta ga s tamalo žurala user posted image user posted image user posted image

nič to bi blo na kratko vse, zdaj pa grem kaj naredit, da se popoldne lahko kam odpravimo...lep pozdravček in krasen vikend vsem, še posebej tebi blaža danes.

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 4645
10.1.2009 10:27:04   
dolenjka
Dan user posted image

Ja, jaz sem še kar bolna, nos zabasan u 0, grlo praska user posted image . Zunaj je pa res ekstremno mrzlo, sploh ni bila taka napoved. Trenutno je - 10, tako da mi danes verjetno ne bomo šli vem, tudi carica ne, ker to je pa tu mač user posted image  user posted image

Je pa carica zadnja 2 dni res ješča. Včeraj je za kosilo pojedla zvrhan globok krožnik ajdove kaše, s papriko, bučkami, brokolijem in sirčkom user posted image  Sem spet jaz kuhala in bila brez mere, pol sem pa kar vse v krožnik stresla in rekla kar bo pač bo user posted image  Popoldan sem ji v Ikei dala Hippov jogurt in je celega pojedla za šalo - 190 g user posted image  POtem pa zvečer še kruh in sirni namaz in flašo čez 1 uro user posted image  
Noč je bila standardna, zdaj je pa za maloco pojedla 1 banano,1 jabolko, sok pol mandarine in  1 piškot user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  To ima ziher po mami user posted image  user posted image  user posted image

Stipe je šel pridno v lekarno po "dobrote" zame, potem pa nekaj pojeva in mal pokidava. Tara pa že pančka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4646
10.1.2009 10:55:46   
Blacky*
dolenjka, upam, da se hitro pocajtaš

Mi smo tudi danes kar doma. Bi mogli na sankanje, ma prijateljček od Vala rojstni dan, pa bomo raje doma. Vročina se giblje okoli 37, bolj pod kot nad, a ne mislim reskirati.

Grem malo pokidat po fletu, ker je mir... jap spimo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
10.1.2009 11:19:04   
Februarka08
Jutro, dan.

Nisem na tekočem, se tudi trudila ne bom, da bi vse prebrala, ker bi mogla dopust vzetuser posted image
Včer smo se mele superuser posted image ura je itak tekla in tekla in je bla prehit preveč urauser posted image noč super - jo je dal oči spat ob 20-ih in je spala do 8-ihuser posted image tako da sem se tudi jaz malo naspalauser posted image
Zdaj sva pa tudi že nardile en sprehod, je pojedla zdele malco (sicer samo 1/4 jogurtauser posted image ) in zdej še grisin malo gloda. Smo pa končno dobil zjutraj pri zajtrku paket - poganjalčekuser posted image in se je tako smejala ko sva ga odpirala da je blo kejuser posted image upam da ga bo uporabljala... bom prilepila kakšno slikicouser posted image

Lepo soboto vam želim, moja bo bolj v cunjah, zdele bo 2. stroj opran, 1. se je pomoje že posušu in samo zamenjam v sušilca, pa spet novega prat, pa še enga potemuser posted image user posted image user posted image ah, tele cuneuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
10.1.2009 11:34:18   
itata
dan,
evo sem mal počekirala za nazaj
lilči user posted image user posted image  vse se počas zrihta

naša noč spet katastrofa. mali je ćist prehlajen. za crknit pa je treba pucat nos pa kašlja pa spet se je pol zbudu in bil pokonc od 4h do skor 6h. pol ga dam spat sem si mislila no fajn zdej bo pa zih spal vsaj do 8h... klinc ob 6:30 je bil že auf. ga je moj dol nesel kao na zajtrk jaz sem pa še mal potegnila, ma sem taka koma, da grem zdejle zraven, ker je že dol padu. sej verjetno se je zbudu in bluzil ob 4h, ker je šel že ob 19h spat - pa je to do takrat že 9 ur pa je mal "pavze od spanja vzel"... fentala se bom en dan res. še dobr da je danes sobota taka koma k sem. do 4h se je itak že 3x zbudu prej. sva dala na malo bolj toplo kle gor - rata ponoč kar mraz pa ni razlike v zbujanju. sam je še luna pa prehlad pa že tko ne spi dobr - to vse skupi je pa enako, da noben ne spi! bo že. baje. mogoče čez eno leto. tko jaz računamuser posted image
bedno mi je k nič ven ne moreva... pa ni navajen tega mraza zdej. pa kr neki. mah... ajdi pa tak sonček

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
10.1.2009 11:36:47   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro, dan.

Nisem na tekočem, se tudi trudila ne bom, da bi vse prebrala, ker bi mogla dopust vzetuser posted image
Včer smo se mele superuser posted image ura je itak tekla in tekla in je bla prehit preveč urauser posted image noč super - jo je dal oči spat ob 20-ih in je spala do 8-ihuser posted image tako da sem se tudi jaz malo naspalauser posted image
Zdaj sva pa tudi že nardile en sprehod, je pojedla zdele malco (sicer samo 1/4 jogurtauser posted image ) in zdej še grisin malo gloda. Smo pa končno dobil zjutraj pri zajtrku paket - poganjalčekuser posted image in se je tako smejala ko sva ga odpirala da je blo kejuser posted image upam da ga bo uporabljala... bom prilepila kakšno slikicouser posted image

Lepo soboto vam želim, moja bo bolj v cunjah, zdele bo 2. stroj opran, 1. se je pomoje že posušu in samo zamenjam v sušilca, pa spet novega prat, pa še enga potemuser posted image user posted image user posted image ah, tele cuneuser posted image

A s' navadla na new frizura ? user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?