blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dobro jutro! Blaža jaz pa bi te prosila, če mi poveš, a moram dati kako trdilo v smetano, če bom z njo okraševala torto, ker me je strah, da bi se smetana razlezla. Jaz ponavadi okrasim torto s kremo za torte, ker se fino strdi. Pa vidim, da te hočejo punce kar najeti za peko tort. Bi pa res lahko pekla, glede nato, da to rada počneš in, da delaš tako lepe torte. Imate pa v LJ čisto drugačne cene kot pri nas, glede vsega. Pri nas pride torta za 18 oseb 35 €, brez tičine mase, npr. Lana je imela gor Kitty muco. če kupiš navadno smetano moraš dat krem fix, ma namažeš jo preden postrežeš, ki se rada scedi( malo mlekca za videt). jaz jo raje okrasim z Hulala smetano- je rastlinska, pa zelo trda, ko jo stepeš in se ne scedi. no tista navadna je boljšega okusa,ma tudi ta je dobra. Samo pazi, da jo preveč ne stepaš, ki se lahko izsuši, no je pa Bamby, rekla, da se lahko če zasračkaš pol malo mleka da not, pa je spet ok, ma ne vem, če se pol ne scedi. Tu si me narobe razumela blaža. Ne daš mleka not, če zasračkaš, pač pa ko Hulala stepeš, vmešaš še mleko noter. Smetana je zelo dobrega okusa in zelo sočna. No, sočnost je odvisna, koliko mleka daš noter. Za krašenje pa ga daš manj, lahko pa sploh nič. Tudi iz moje strani čestitke za okroglih 30 !!!! IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, jaz sem pa na svojega dragega dolgo čakala... med tabo, misar in mano je skoraj desetletje razlike Blacky, koliko jih pa sploh ti šteješ??? Da nisi tudi ti mojih let . Pa katka je še leto starejša od mene, ki spa se ne javlja več . Zdaj moram pa pohitet še to napisat, ker bom cel popoldan brez PCja. Pride bratranec od mojga ga mal ov red pravit. Upam, da ne bo slabše pol . Zdaj na CDje dajem vse, ker mi bo vse na novo inštaliral. Imam pa velik cmok v grlu, ker sem se ravno danes menila za službo. Saj ne vem blaža, katera je na boljšem, ti ki si brez nje, ali jaz, ki jo imam v eni firmi in delo v proizvodnji, pa isto srednjo šolo kot ti, le smer družboslovna . Everčkov je pa itak malo, pa še za 6 ur bom šla delat, tak da bom na istem kot sem zdaj s porodniško. Upam,da mi bodo šli toliko na roko, da bom samo zjutraj delala. jaz sem pa mislila, da maš rešitev, če zasračkaš. hvala za čestitko!