|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
9.1.2009 15:26:17   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ojoj Blaža, si mela pa res eno sranje user posted image  Pa vse naj naj za rojstni dan user posted image  sem prej pozabila user posted image  ti res želim, da najdeš eno fajn službico!

Jaz sem pa zdele še naračunala,da bi letos midva glede na lanske dohodke plačevala le 164 € vrtca, sam kaj ko smo pa ven padli user posted image  če ga pa drugo leto dobimo, bomo pa veliko več, ker bom mela jaz bistveno višjo plačo, kot pa je bila porodniška ... ah ...

hvala za čestitke. ja z službami pa še nisem imela sreče. sej bo, tudi to.

mi damo pa za Matijo 106e. pa ne glede nato, da sem bla nezaposlena, mi niso nič znižali vrtca, ko še ni blo blaža. moj ma pa okoli 900e plače z potnimi vred, ko mu tržejo kredit za stanovanje mu ostane okoli 650-700e. jaz bom pa dobila na zavodu okoli 500e te prve tri mesece. no okoli 1300 , pa če še položnice odbijem je okoli 800e za živet.user posted image  no sej gre. smo na svojem, mam dva lepa otročka, pa možeka, pa ne kregamo se, ful se mamo radi, pa navajeni smo živet s tem denarjem. Eni majopa še dosti manj.user posted image

pri nas smo tud bolj skromni...
Mož je trenutno spet zaposlen le za polovični delovni čas..a vseeno k sreči skupaj nabere za minimalno plačo..jst pa dobivam štipendijo, pa starševski dodatek in pa otroškega...vse skupaj nanese nekje na 1000eur
je pa res,da nimamo kakšnih hudih stroškov s stanovanjem..živimo pri mojih starših v zg. nadstropju...
živimo res skromno..a smo srečni...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
9.1.2009 15:29:11   
mlavla
meti..a sta pol kupila počivalnik?

grem mal čeirat..če je tamala zaspala..ker je vse tiho...je bla že tko sitna

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
9.1.2009 15:31:18   
mlavla
bamby..dan..pa fajn zrihtite računalnik..

mah kje da bi naša madam spala..si je štumfe dol potegnila..pa posteljnino razštelala..nič jo grem mal zabavat...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
9.1.2009 15:33:40   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dobro jutro!

Blaža jaz pa bi te prosila, če mi poveš, a moram dati kako trdilo v smetano, če bom z njo okraševala torto, ker me je strah, da bi se smetana razlezla. Jaz ponavadi okrasim torto s kremo za torte, ker se fino strdi.
Pa vidim, da te hočejo punce kar najeti za peko tort. Bi pa res lahko pekla, glede nato, da to rada počneš in, da delaš tako lepe torte.

Imate pa v LJ čisto drugačne cene kot pri nas, glede vsega. Pri nas pride torta za 18 oseb 35 €, brez tičine mase, npr. Lana je imela gor Kitty muco.

če kupiš navadno smetano moraš dat krem fix, ma namažeš jo preden postrežeš, ki se rada  scedi( malo mlekca za videt). jaz jo raje okrasim z Hulala smetano- je rastlinska, pa zelo trda, ko jo stepeš in se ne scedi. no tista navadna je boljšega okusa,ma tudi ta je dobra. Samo pazi, da jo preveč ne stepaš, ki se lahko izsuši, no je pa Bamby, rekla, da se lahko če zasračkaš pol malo mleka da not, pa je spet ok, ma ne vem, če se pol ne scedi.

Tu si me narobe razumela blaža. Ne daš mleka not, če zasračkaš, pač pa ko Hulala stepeš, vmešaš še mleko noter. Smetana je zelo dobrega okusa in zelo sočna. No, sočnost je odvisna, koliko mleka daš noter. Za krašenje pa ga daš manj, lahko pa sploh nič.

Tudi iz moje strani čestitke za okroglih 30 user posted image user posted image user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

no, jaz sem pa na svojega dragega dolgo čakala... med tabo, misar in mano je skoraj desetletje razlike user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky, koliko jih pa sploh ti šteješ??? Da nisi tudi ti mojih let user posted image . Pa katka je še leto starejša od mene, ki spa se ne javlja več user posted image user posted image .

Zdaj moram pa pohitet še to napisat, ker bom cel popoldan brez PCja. Pride bratranec od mojga ga mal ov red pravit. Upam, da ne bo slabše pol user posted image . Zdaj na CDje dajem vse, ker mi bo vse na novo inštaliral.

Imam pa velik cmok v grlu, ker sem se ravno danes menila za službo. Saj ne vem blaža, katera je na boljšem, ti ki si brez nje, ali jaz, ki jo imam v eni user posted image  firmi in delo v proizvodnji, pa isto srednjo šolo kot ti, le smer družboslovna user posted image user posted image user posted image user posted image . Everčkov je pa itak malo, pa še za 6 ur bom šla delat, tak da bom na istem kot sem zdaj s porodniško. Upam,da mi bodo šli toliko na roko, da bom samo zjutraj delala.

jaz sem pa mislila, da maš rešitev, če zasračkaš.user posted image

hvala za čestitko!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
9.1.2009 15:46:25   
itata
evo, čitam vas že cel dan rednouser posted image  skratka nekaj mi javlja napako na net strani in mi zato ne odpre ikone. mi bodo v pon ko se itak selimo še enkrat naložili explorer pa bo. zdej sem na rač od sodelavcauser posted image

blaža: vse naj naj!!!user posted image user posted image user posted image kva smo mlade me tridesetletniceuser posted image

drugač crkavam klele v pisarni. imam 27 stopinj vrjamete ali ne. zarad nekih kotlov morajo več kurit in je v celem štuku tko vroče, da ne moreš verjet. komi čakam, da bo ura 16h (ok še 15 minuser posted image ), da grem lahko domov, ker sem spet zaspana za znoret. jakob je kašljal spet ponoč in sem bila spet 2 ure pokonc. pa še bruhnu je 3x vmes k se mu je tolk zakašljal. skor me je kapuser posted image  mah bo že. smrka tud še zmer ful. mah kaj čem. zdej je ustalil spanje na 1x dnevno od cca 11h/12h do 13h/14h, tko da je to kar fajn. spat gre pol okol 19:30 tko da mam še mal večera zase pa vstane okol 6:30 tko kot jaz kar je tud super. vem, da se ima z mojima doma fajn, tko da me nič ne skrbi. sem pa danes v sužbi že "tolk noter" kot da ne bi nikol šla na porodniško. prav hecno jeuser posted image
čitam mal kaj se vam vse dogaja. men je kar fajn klele v službi moram rečt, tko da se nimam kaj za pritoževat. v pon gremo pa še v nove pisarne bo pa še lepo zravenuser posted image  pridne bodite še od doma pol kaj napišem

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
9.1.2009 15:48:55   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dobro jutro!

Blaža jaz pa bi te prosila, če mi poveš, a moram dati kako trdilo v smetano, če bom z njo okraševala torto, ker me je strah, da bi se smetana razlezla. Jaz ponavadi okrasim torto s kremo za torte, ker se fino strdi.
Pa vidim, da te hočejo punce kar najeti za peko tort. Bi pa res lahko pekla, glede nato, da to rada počneš in, da delaš tako lepe torte.

Imate pa v LJ čisto drugačne cene kot pri nas, glede vsega. Pri nas pride torta za 18 oseb 35 €, brez tičine mase, npr. Lana je imela gor Kitty muco.

če kupiš navadno smetano moraš dat krem fix, ma namažeš jo preden postrežeš, ki se rada  scedi( malo mlekca za videt). jaz jo raje okrasim z Hulala smetano- je rastlinska, pa zelo trda, ko jo stepeš in se ne scedi. no tista navadna je boljšega okusa,ma tudi ta je dobra. Samo pazi, da jo preveč ne stepaš, ki se lahko izsuši, no je pa Bamby, rekla, da se lahko če zasračkaš pol malo mleka da not, pa je spet ok, ma ne vem, če se pol ne scedi.

Tu si me narobe razumela blaža. Ne daš mleka not, če zasračkaš, pač pa ko Hulala stepeš, vmešaš še mleko noter. Smetana je zelo dobrega okusa in zelo sočna. No, sočnost je odvisna, koliko mleka daš noter. Za krašenje pa ga daš manj, lahko pa sploh nič.

Tudi iz moje strani čestitke za okroglih 30 user posted image user posted image user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image

no, jaz sem pa na svojega dragega dolgo čakala... med tabo, misar in mano je skoraj desetletje razlike user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky, koliko jih pa sploh ti šteješ??? Da nisi tudi ti mojih let user posted image . Pa katka je še leto starejša od mene, ki spa se ne javlja več user posted image user posted image .

Zdaj moram pa pohitet še to napisat, ker bom cel popoldan brez PCja. Pride bratranec od mojga ga mal ov red pravit. Upam, da ne bo slabše pol user posted image . Zdaj na CDje dajem vse, ker mi bo vse na novo inštaliral.

Imam pa velik cmok v grlu, ker sem se ravno danes menila za službo. Saj ne vem blaža, katera je na boljšem, ti ki si brez nje, ali jaz, ki jo imam v eni user posted image  firmi in delo v proizvodnji, pa isto srednjo šolo kot ti, le smer družboslovna user posted image user posted image user posted image user posted image . Everčkov je pa itak malo, pa še za 6 ur bom šla delat, tak da bom na istem kot sem zdaj s porodniško. Upam,da mi bodo šli toliko na roko, da bom samo zjutraj delala.

ja najbrž sem res blizu tvojih let user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
9.1.2009 15:51:44   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

evo, čitam vas že cel dan rednouser posted image  skratka nekaj mi javlja napako na net strani in mi zato ne odpre ikone. mi bodo v pon ko se itak selimo še enkrat naložili explorer pa bo. zdej sem na rač od sodelavcauser posted image

blaža: vse naj naj!!!user posted image user posted image user posted image kva smo mlade me tridesetletniceuser posted image

drugač crkavam klele v pisarni. imam 27 stopinj vrjamete ali ne. zarad nekih kotlov morajo več kurit in je v celem štuku tko vroče, da ne moreš verjet. komi čakam, da bo ura 16h (ok še 15 minuser posted image ), da grem lahko domov, ker sem spet zaspana za znoret. jakob je kašljal spet ponoč in sem bila spet 2 ure pokonc. pa še bruhnu je 3x vmes k se mu je tolk zakašljal. skor me je kapuser posted image  mah bo že. smrka tud še zmer ful. mah kaj čem. zdej je ustalil spanje na 1x dnevno od cca 11h/12h do 13h/14h, tko da je to kar fajn. spat gre pol okol 19:30 tko da mam še mal večera zase pa vstane okol 6:30 tko kot jaz kar je tud super. vem, da se ima z mojima doma fajn, tko da me nič ne skrbi. sem pa danes v sužbi že "tolk noter" kot da ne bi nikol šla na porodniško. prav hecno jeuser posted image
čitam mal kaj se vam vse dogaja. men je kar fajn klele v službi moram rečt, tko da se nimam kaj za pritoževat. v pon gremo pa še v nove pisarne bo pa še lepo zravenuser posted image  pridne bodite še od doma pol kaj napišem

user posted image user posted image user posted image za jakoba

Mislim, da se bomo počasi vse aklimatizirale v službicah user posted image user posted image . Ti in Dolenjka orjeta ledino, pa Meti vsake toliko časa če prav sledim.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
9.1.2009 15:54:38   
bamby
blacky, kateri lettnik si pol. Jaz sem 1971

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
9.1.2009 15:56:34   
Blacky*
a dobiš za 500 objav novo zvezdico... že nekaj časa se mi stanje ni spremenilo

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
9.1.2009 15:57:30   
Blacky*

blacky, kateri lettnik si pol. Jaz sem 1971

no, sem malo mlajša user posted image user posted image user posted image . 1972 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
9.1.2009 16:06:10   
bamby
Pol sva pa res blizu. Katka 37 je pa letnik 1970. Ima 3 otroke, od tega enega februarčka in 2 pubertetnika, pa nima več časa z nas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
9.1.2009 16:10:17   
ella79

Moj user posted image  je pa škorpijonček user posted image

moj tudi user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image moja pa rakec, prava kombinacija user posted image user posted image

Zoja spi drugo rundo, jaz si grem pa eno kavico v miru narest... je sitna k user posted image danes. Sam še zdele sem dolenjka mogla pojamrat user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 9.1.2009 16:17:08 >

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
9.1.2009 16:18:56   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Ojoj Blaža, si mela pa res eno sranje user posted image  Pa vse naj naj za rojstni dan user posted image  sem prej pozabila user posted image  ti res želim, da najdeš eno fajn službico!

Jaz sem pa zdele še naračunala,da bi letos midva glede na lanske dohodke plačevala le 164 € vrtca, sam kaj ko smo pa ven padli user posted image  če ga pa drugo leto dobimo, bomo pa veliko več, ker bom mela jaz bistveno višjo plačo, kot pa je bila porodniška ... ah ...

hvala za čestitke. ja z službami pa še nisem imela sreče. sej bo, tudi to.

mi damo pa za Matijo 106e. pa ne glede nato, da sem bla nezaposlena, mi niso nič znižali vrtca, ko še ni blo blaža. moj ma pa okoli 900e plače z potnimi vred, ko mu tržejo kredit za stanovanje mu ostane okoli 650-700e. jaz bom pa dobila na zavodu okoli 500e te prve tri mesece. no okoli 1300 , pa če še položnice odbijem je okoli 800e za živet.user posted image  no sej gre. smo na svojem, mam dva lepa otročka, pa možeka, pa ne kregamo se, ful se mamo radi, pa navajeni smo živet s tem denarjem. Eni majopa še dosti manj.user posted image

pri nas smo tud bolj skromni...
Mož je trenutno spet zaposlen le za polovični delovni čas..a vseeno k sreči skupaj nabere za minimalno plačo..jst pa dobivam štipendijo, pa starševski dodatek in pa otroškega...vse skupaj nanese nekje na 1000eur
je pa res,da nimamo kakšnih hudih stroškov s stanovanjem..živimo pri mojih starših v zg. nadstropju...
živimo res skromno..a smo srečni...

mlavla, vse bo prišlo, le radi se imejte in ostanite zdravi. zdej bo pa še ta drugi otroček kmalu tu in vam bo še lepše.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
9.1.2009 16:21:47   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ja najbolje na zapadu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
9.1.2009 16:24:14   
blaža
evo me je pa moj prejle presenetil, je prišel domov, prinesel z matijo šop vrtnic, pa še zapestnico lih tako kot jo je on dobil od brata, le da je malo tanjša, ker je ženska in še povedal, da ni dežuren več, da danes ne gre pop. v službo. user posted image user posted image user posted image

Ma sem bla vesela. zdej sta pa že na snegu z matijo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
9.1.2009 16:26:18   
Blacky*

evo me je pa moj prejle presenetil, je prišel domov, prinesel z matijo šop vrtnic, pa še zapestnico lih tako kot jo je on dobil od brata, le da je malo tanjša, ker je ženska in še povedal, da ni dežuren več, da danes ne gre pop. v službo. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
9.1.2009 16:26:19   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Uf, blaža, to pa je bla izkušnjauser posted image pa res nimaš sreče... user posted image ampak kot si rekla, imaš vse kar si želiš, ena dobra službica pa verjemi, da te nekje čakauser posted image boš videla...

Evo, jaz mam nohtke nalakirane, ma je tko živa barva da mi je vse čudno, se nisem nalakirala odkar sem bla user posted image ... ampak danes malo za spremembo, pa da bom mal fensi šmensi zvečer k gremo venuser posted image zdej si grem pa hit še obrvi populit pol pa lohk začnem omaro na glavo postavlat kaj bom obleklauser posted image

kaj kej praznujete, al greste ven kar tako?

ne kar tako gremo ven... mal babji čvek pa touser posted image user posted image

evo, mi smo bli na sprehodu (vsi skupajuser posted image user posted image ) zdej grem pa ene slikce gledat od naše šihtne žurke, sem jih šele prejle dobla od sodelavke in me prav zanima kako smešna semuser posted image

Se javim še potem kaj preden grem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
9.1.2009 16:27:29   
blaža

Uf, blaža, to pa je bla izkušnjauser posted image pa res nimaš sreče... user posted image ampak kot si rekla, imaš vse kar si želiš, ena dobra službica pa verjemi, da te nekje čakauser posted image boš videla...

Evo, jaz mam nohtke nalakirane, ma je tko živa barva da mi je vse čudno, se nisem nalakirala odkar sem bla user posted image ... ampak danes malo za spremembo, pa da bom mal fensi šmensi zvečer k gremo venuser posted image zdej si grem pa hit še obrvi populit pol pa lohk začnem omaro na glavo postavlat kaj bom obleklauser posted image

kaj kej praznujete, al greste ven kar tako?

ne kar tako gremo ven... mal babji čvek pa touser posted image user posted image

evo, mi smo bli na sprehodu (vsi skupajuser posted image user posted image ) zdej grem pa ene slikce gledat od naše šihtne žurke, sem jih šele prejle dobla od sodelavke in me prav zanima kako smešna semuser posted image

Se javim še potem kaj preden grem...

ja sej prav , da greste, je treba mal riti preluftat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
9.1.2009 16:35:01   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
9.1.2009 16:38:16   
MetiLu

pa ga pustiš v privat še kako leto, če ti pride predrag vrtec. samo je pa kar fajn ko majo dve leti pa pol do tri, da grejo med vrstnike.

Sej jaz bi ga rada dal v vrtec, zarad družbe vrstnikov, pa tud ceneje je kot varstvo, za katerega bova plačevala 250€ na mesec user posted image  meni se je zdel vrtec poceni user posted image

Mlavla, meni je dal efloran tablete user posted image  Ja počivalnik pa dobim konec meseca user posted image  komaj čakam user posted image

Sem zdele dala še Janeza spat drugo rundo, pa že opoldne je spal več kot 2 ure user posted image  no, več kot eno uro ga ne bom pustila, ker pol mamo pa zvečer problem ...

Ja Blacky, jaz tud že delam, samo ne še redno, delam pa odkar je bil Janez 5 mesecev star user posted image  samo sem dobila novo službo, zelo blizu doma in mi ni bilo za spustit priložnosti, do zdele me pa sigurno ne bi čakala ... ni mi žal zenkrat, redno pa začnem z 19.1. user posted image

Februarka uživaj dones, joj, jest se morat tud kdaj kej ven spravit it, ker se včsaih počutim ko kaka stara mama user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
9.1.2009 16:38:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Moj user posted image  je pa škorpijonček user posted image

moj tudi user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image moja pa rakec, prava kombinacija user posted image user posted image

Zoja spi drugo rundo, jaz si grem pa eno kavico v miru narest... je sitna k user posted image danes. Sam še zdele sem dolenjka mogla pojamrat user posted image user posted image

Ella, ne vem kaj je zdej to za en user posted image ker naša je ratala zdej v kakšnem tednu ful bolj zahtevna... ni šans da bi se kej zamotila, skoz morm bit pri njej, skoz me za hlačnico vleče in se joka, samo po naročjihuser posted image a je sam naša taka a je še kdouser posted image pa ko se nakuha in začne tulit jo ni za ustavituser posted image je še zadnjič listek rekla, da jo tako še ni vidlauser posted image upam da je samo faza in da čimprej preraste, če ne še v trgovino nam več upala z njouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
9.1.2009 16:39:46   
blaža
Grem, ki noče spat in rogovili.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
9.1.2009 16:46:45   
Blacky*

Grem, ki noče spat in rogovili.user posted image

naš tudi noče spat, prej pa tudi ni ne vem kako dolgo

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
9.1.2009 16:49:25   
Blacky*
Aja sem se pozabila pohvalit. Val je včeraj začel dajati papa. Pa vau vau za kužka reče.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
9.1.2009 17:00:51   
lillchy123
uffff... cel dan vas že berem, pa sem komi na čisto pršla. si zaslužim medaljo.user posted image
pa da vas skregam. ste me čist v depo spravle, k se mate tolk fajn s svojimi user posted image . jaz sem tud celo življenje verjela, da bomo ena velika srečna family.. no, pa ni glih tko. mam pa enkratnega sinka, tko da mi ni žal.
če pa ktera ve za kazga ki ma rad otroke (tud tiste, ki niso njegovi), pa psa, pa se ne krega... pošljite na zs. user posted image
dolenjka, zdej sem že nehala jamrat.user posted image

ja no, če ktera še ne ve, sem do konc maja doma in če rabte kakšno pomoč, računam sam 100 eur/h!user posted image
pa še to: mueller v btc je trentno brez plenic. niso dobili robe, pa mi niso vedli povedat, kdaj bo.me je poslala na rudnik, sam se mi ni dalo.

blaža, ena moja prjatlca tud skoz sanja, da bi svojo slaščičarno odprla. škoda ker sta čist na različnih koncih sveta doma. Vse najboljše in naj se ti uresničijo najglobje želje.

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 9.1.2009 17:03:16 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?