|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
9.1.2009 12:33:40   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, je zaspalauser posted image sem jaz vedela da bouser posted image sicer na drugi strani postelje in z dudo v rokiuser posted image

Zdaj pa hit v lonc namečem, pol se grem pa manikurouser posted image

meni je tašča dve leti nazaj za roj. dan kupla cel kovček z pilcami pa raznoraznimi pripomočki za pilit nohte, na adapter, pa še ventilatorček je zraven za nohte sušit. Sem bla ravno včeraj v postopku.user posted image

bravo taščauser posted image user posted image user posted image
meni pa tašča vedno za roj. dan prinese brisače ali pa pižamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image groza...... tako da vedno vem kaj bom dobila in mam tega že polno omarouser posted image user posted image user posted image

ne moja se vedno izprsi in kupi kaj dobrega.user posted image user posted image user posted image

bravo za takšno taščo..
jst se pa sploh ne spomnim ...kaj sem nazadnje dobila..najbrž le kaj sladkega...
v bistvu se za nobenkrat ne spomnim..mmm
zdej pa nevem a mam tako slab spomin...al kaj je narobe..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
9.1.2009 12:34:31   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Evo, je zaspalauser posted image sem jaz vedela da bouser posted image sicer na drugi strani postelje in z dudo v rokiuser posted image

meni je tašča dve leti nazaj za roj. dan kupla cel kovček z pilcami pa raznoraznimi pripomočki za pilit nohte, na adapter, pa še ventilatorček je zraven za nohte sušit. Sem bla ravno včeraj v postopku.user posted image

meni pa tašča vedno za roj. dan prinese brisače ali pa pižamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image groza...... tako da vedno vem kaj bom dobila in mam tega že polno omarouser posted image user posted image user posted image

ne moja se vedno izprsi in kupi kaj dobrega.user posted image user posted image user posted image

bravo za takšno taščo..
jst se pa sploh ne spomnim ...kaj sem nazadnje dobila..najbrž le kaj sladkega...

če bi blo kej uporabnega, bi si zapomnila.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
9.1.2009 12:34:34   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

grem za knjigo, drugač bo kriza...

Val že spi kar nekaj časa, upam da bo potegnil in se zbudil čisto prerojen user posted image user posted image

a ti to kaj za službo?
al še študiraš?

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
9.1.2009 12:35:26   
Blacky*

bravo za takšno taščo..

saj veš, da se v nosečnosti rado kaj pozabi... no vsaj pri moji me je spomin izdajal... se še danes pozna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
9.1.2009 12:35:57   
mlavla

mah me jezilo ker nisem našla slikce od vabila..
zdej sem se pa spomnila celo na moj album..tam pa je slikca..no če slučajno katero zanima..
sva pa imela vabila na blagu...
http://meri121.moj-album.com/album/5733943/

dobra ideja, da niso na papirju. Pa verjetno si delala servetno tehiko ne? Ta servetna tehnika je meni ful dobra za ful stvari. ko sem delala tam v Art & hobby, sem imela vsako soboto delavnice in smo imeli enkrat tudi servetno tehniko. je izi in se da dosti lepih stvari narest.user posted image user posted image user posted image

ja prav imaš..vse je delano s servetno tehniko..je zelo fajn zadeva..

jst bi pa prec delala v kakšni takšni ustvarjalni trgovini..kako pa to,da si nehala tam delat?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
9.1.2009 12:36:23   
blaža
ja moji možgani tudi ne delajo preveč dobro, ki sem tolko časa doma.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
9.1.2009 12:37:10   
mlavla
nič grem kuhat..
se še kaj kasneje javim..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
9.1.2009 12:37:22   
Blacky*

grem za knjigo, drugač bo kriza...

Val že spi kar nekaj časa, upam da bo potegnil in se zbudil čisto prerojen user posted image user posted image

a ti to kaj za službo?
al še študiraš?

končujem faks že ne vem več koliko let... ne se po meni zgledovat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od kar hodim v službo je to misija nemogoče... v nosečnosti žal ni šlo, ker je bila takrat mami zelo bolna, na porodniški pa bejbi prezahteven user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš kaj pravijo izgovori, izgovori

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
9.1.2009 12:40:12   
Blacky*

ja moji možgani tudi ne delajo preveč dobro, ki sem tolko časa doma.user posted image user posted image

ma jih boš hitro zalaufala, ni panike user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
9.1.2009 12:40:56   
Blacky*
zdaj pa res,

pa pa ... se beremo kasneje

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
9.1.2009 12:44:19   
blaža

mah me jezilo ker nisem našla slikce od vabila..
zdej sem se pa spomnila celo na moj album..tam pa je slikca..no če slučajno katero zanima..
sva pa imela vabila na blagu...
http://meri121.moj-album.com/album/5733943/

dobra ideja, da niso na papirju. Pa verjetno si delala servetno tehiko ne? Ta servetna tehnika je meni ful dobra za ful stvari. ko sem delala tam v Art & hobby, sem imela vsako soboto delavnice in smo imeli enkrat tudi servetno tehniko. je izi in se da dosti lepih stvari narest.user posted image user posted image user posted image

ja prav imaš..vse je delano s servetno tehniko..je zelo fajn zadeva..

jst bi pa prec delala v kakšni takšni ustvarjalni trgovini..kako pa to,da si nehala tam delat?

So jo zaprli, ko sem zanosila in bla v bolnici. pa še ženska je bla za v norišnico, ki mi ni dala 4 plače in dva regresa.

Jaz sem končno mislila, da sva z mojim pošlihtana glede služb, pa sva se poročila in sem zanosila. Pol pa ta šok, da je kao trgovina v godlji, ker sem zanosila( ma ko sem še delala) in da ... pa mi ni dala vse te plače, midva pa podnajemnika. pol sem jo prijavla na inšpektorat za delo, pa sem zvedla, da je že imela v Ng. odprto enako trgovino in da je bla ista zgodba. In pol sem jo morala tožit zaradit ega, ker je baba zmešana hotla skompenzirat, da mi ne rabi dat plač, da sem ji kao ukradla za 2 mio sit robe, čeprav ni blo niti zaloge v tej vrednosti v trgovini. in pol za se branit sem jo morala tožit.

No tožbo sem dobila, denarja pa ne bom vidla nikoli, ker je prvo pobrala davčna, pa pol inšpektorat, pa še vsi ostali, ki jim je bla dolžna. pol se je še mož ločil od nje, sem ga enkrat srečala v Kp, je bil z drugo in je rekel sam, da je nora. iIn pol smo zvedli, da se je preselila v Sežano iz Ng in da se je totalno zapila. jaz sem bla pa  ob 3000euser posted image

no pa še ker me je obtožla, da sem ji kao odnesla robo za 2. mio. sit, so me nosečo klicali na policijo in sem se morala zagovarjat pred kriminalisti. sem mu povedlal, če me bojo gnjavli, da jim bom na parketu rodila. in pol so mi stražli kot v filmu, da se nisem srečala na hodniku z njo.user posted image

Noitak, da so me oprostili vsega, ma denarja pa ne bom vidla.

vidiš take fajn službe sem jaz imela.

No kaj jim pa moreš, če ti ne dajo plače? Nič! ga prijaviš in pol ga moraš sam tožit.user posted image Na koncu pa ne dobiš nič.

Pa še noseča, pa non stop po sodiščih, .... Ko misliš, da je cajt, da imaš otroka, pa da si poštiman finančno,...AHA, ja res.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
9.1.2009 12:52:44   
blaža
no drugače je bla pa to sanjska služba zame.

pa smešno je blo še to, da so ji pol, ko sem bla jaz v bolnici noseča poslali iz zavoda delavke ene 3, pa nobeni ni dala plače, pa so jo tožle. pa še pričale zame. Vidiš kakšen job ti zavod zrihta.user posted image user posted image user posted image user posted image
tko ga bo meni zdej.user posted image

no ma največje veselje mi je blo, ko so me po mami pozdravljale stranke iz trgovine in držale z mano. Se ne hvalim, ma ful so me imele rade moje stranke, še danes me pozdravijo, če se srečamo, pa je že 7 let od tega.

No pa iz slikarskih društev jih poznam, ki sem tudi sama tam hodla in smo slikali, imeli razstave,....user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
9.1.2009 12:54:20   
blaža
Vidim, da ste vse šle. no jaz sem tudi dala v mes kuhat zelenjavno mineštrco za Blaža, ki jota mu ne gre.user posted image

Si tipkamo kasneje.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
9.1.2009 12:54:42   
MetiLu
Sem si ravnokar naračunala, da bom letos dobivala 6€ več otroškega dodatka, ker Janez ni dobil vrtca ... tako, da bom dobila celih 35€ user posted image  

Moram najdt še podatek, če se zviša tudi zaradi krajšega delovnika user posted image

Janez pa še kar spi, že skoraj 2 urce user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
9.1.2009 13:07:32   
MetiLu
Ojoj Blaža, si mela pa res eno sranje user posted image  Pa vse naj naj za rojstni dan user posted image  sem prej pozabila user posted image  ti res želim, da najdeš eno fajn službico!

Jaz sem pa zdele še naračunala,da bi letos midva glede na lanske dohodke plačevala le 164 € vrtca, sam kaj ko smo pa ven padli user posted image  če ga pa drugo leto dobimo, bomo pa veliko več, ker bom mela jaz bistveno višjo plačo, kot pa je bila porodniška ... ah ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
9.1.2009 13:11:04   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ojoj Blaža, si mela pa res eno sranje user posted image  Pa vse naj naj za rojstni dan user posted image  sem prej pozabila user posted image  ti res želim, da najdeš eno fajn službico!

Jaz sem pa zdele še naračunala,da bi letos midva glede na lanske dohodke plačevala le 164 € vrtca, sam kaj ko smo pa ven padli user posted image  če ga pa drugo leto dobimo, bomo pa veliko več, ker bom mela jaz bistveno višjo plačo, kot pa je bila porodniška ... ah ...

hvala za čestitke. ja z službami pa še nisem imela sreče. sej bo, tudi to.

mi damo pa za Matijo 106e. pa ne glede nato, da sem bla nezaposlena, mi niso nič znižali vrtca, ko še ni blo blaža. moj ma pa okoli 900e plače z potnimi vred, ko mu tržejo kredit za stanovanje mu ostane okoli 650-700e. jaz bom pa dobila na zavodu okoli 500e te prve tri mesece. no okoli 1300 , pa če še položnice odbijem je okoli 800e za živet.user posted image  no sej gre. smo na svojem, mam dva lepa otročka, pa možeka, pa ne kregamo se, ful se mamo radi, pa navajeni smo živet s tem denarjem. Eni majopa še dosti manj.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
9.1.2009 13:12:07   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

pa ga pustiš v privat še kako leto, če ti pride predrag vrtec. samo je pa kar fajn ko majo dve leti pa pol do tri, da grejo med vrstnike.

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
9.1.2009 13:13:48   
blaža
meni bo kar fajn, da bosta oba v vrtcu za 106 e, ma itak samo za par mesecev.user posted image  Noboljše kot nič je.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
9.1.2009 13:31:35   
Februarka08
Uf, blaža, to pa je bla izkušnjauser posted image pa res nimaš sreče... user posted image ampak kot si rekla, imaš vse kar si želiš, ena dobra službica pa verjemi, da te nekje čakauser posted image boš videla...

Evo, jaz mam nohtke nalakirane, ma je tko živa barva da mi je vse čudno, se nisem nalakirala odkar sem bla user posted image ... ampak danes malo za spremembo, pa da bom mal fensi šmensi zvečer k gremo venuser posted image zdej si grem pa hit še obrvi populit pol pa lohk začnem omaro na glavo postavlat kaj bom obleklauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
9.1.2009 13:47:51   
blaža

Uf, blaža, to pa je bla izkušnjauser posted image pa res nimaš sreče... user posted image ampak kot si rekla, imaš vse kar si želiš, ena dobra službica pa verjemi, da te nekje čakauser posted image boš videla...

Evo, jaz mam nohtke nalakirane, ma je tko živa barva da mi je vse čudno, se nisem nalakirala odkar sem bla user posted image ... ampak danes malo za spremembo, pa da bom mal fensi šmensi zvečer k gremo venuser posted image zdej si grem pa hit še obrvi populit pol pa lohk začnem omaro na glavo postavlat kaj bom obleklauser posted image

kaj kej praznujete, al greste ven kar tako?

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
9.1.2009 15:15:49   
mlavla
o blaža tole si pa mela celo štorijo..upam,da najdeš kako fajno službico..

veš sej mene tud še čaka iskanje službe..sam prej še izpiti, pa diploma...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
9.1.2009 15:19:11   
blaža

A ti tudi nisi še zaposlena? Nisem vedla. no si pa pridna, ki študirašuser posted image , jaz sem tako tako za šolo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
9.1.2009 15:20:33   
mlavla

A ti tudi nisi še zaposlena? Nisem vedla. no si pa pridna, ki študirašuser posted image , jaz sem tako tako za šolo.user posted image

ma jst sem še redna študentka..če nikol nisem bila zaposlena...itak se mi pa to še tko daleč zdi...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
9.1.2009 15:22:15   
mlavla
Meti..veš za vse je nekaj dobro... glede tvoje službe..pa itak super,da jo imaš in pa tako blizu...
pa upam,da se ti vnetje kmalu pozdravi..jst sem tud prejšnji teden dobila Canesten tablete..pa isto je bilo v nosečnosti z Nežo...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
9.1.2009 15:25:47   
bamby

IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dobro jutro!

Blaža jaz pa bi te prosila, če mi poveš, a moram dati kako trdilo v smetano, če bom z njo okraševala torto, ker me je strah, da bi se smetana razlezla. Jaz ponavadi okrasim torto s kremo za torte, ker se fino strdi.
Pa vidim, da te hočejo punce kar najeti za peko tort. Bi pa res lahko pekla, glede nato, da to rada počneš in, da delaš tako lepe torte.

Imate pa v LJ čisto drugačne cene kot pri nas, glede vsega. Pri nas pride torta za 18 oseb 35 €, brez tičine mase, npr. Lana je imela gor Kitty muco.

če kupiš navadno smetano moraš dat krem fix, ma namažeš jo preden postrežeš, ki se rada  scedi( malo mlekca za videt). jaz jo raje okrasim z Hulala smetano- je rastlinska, pa zelo trda, ko jo stepeš in se ne scedi. no tista navadna je boljšega okusa,ma tudi ta je dobra. Samo pazi, da jo preveč ne stepaš, ki se lahko izsuši, no je pa Bamby, rekla, da se lahko če zasračkaš pol malo mleka da not, pa je spet ok, ma ne vem, če se pol ne scedi.

Tu si me narobe razumela blaža. Ne daš mleka not, če zasračkaš, pač pa ko Hulala stepeš, vmešaš še mleko noter. Smetana je zelo dobrega okusa in zelo sočna. No, sočnost je odvisna, koliko mleka daš noter. Za krašenje pa ga daš manj, lahko pa sploh nič.

Tudi iz moje strani čestitke za okroglih 30 user posted image user posted image user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image

no, jaz sem pa na svojega dragega dolgo čakala... med tabo, misar in mano je skoraj desetletje razlike user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky, koliko jih pa sploh ti šteješ??? Da nisi tudi ti mojih let user posted image . Pa katka je še leto starejša od mene, ki spa se ne javlja več user posted image user posted image .

Zdaj moram pa pohitet še to napisat, ker bom cel popoldan brez PCja. Pride bratranec od mojga ga mal ov red pravit. Upam, da ne bo slabše pol user posted image . Zdaj na CDje dajem vse, ker mi bo vse na novo inštaliral.

Imam pa velik cmok v grlu, ker sem se ravno danes menila za službo. Saj ne vem blaža, katera je na boljšem, ti ki si brez nje, ali jaz, ki jo imam v eni user posted image  firmi in delo v proizvodnji, pa isto srednjo šolo kot ti, le smer družboslovna user posted image user posted image user posted image user posted image . Everčkov je pa itak malo, pa še za 6 ur bom šla delat, tak da bom na istem kot sem zdaj s porodniško. Upam,da mi bodo šli toliko na roko, da bom samo zjutraj delala.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?