|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
9.1.2009 12:18:34   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

moja tašča ma pa 5. aprila

pri nas je dosti februarčkov. moja dva ta mala, pa še tašča 14. feb. , pa mama 27.feb.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
9.1.2009 12:20:15   
blaža
No vem, da ful folka ne verjame v horoskop, pa imam jaz vseeno kar dobro zadete karakteristike za kozorogca. pa moj za škorpijona tudi.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
9.1.2009 12:21:14   
MetiLu
Dan!
Midva dones nisva šla v varstvo, ker je teta zjutraj klicala, da je dobila trebušno virozo... pol sem pa Janeza kar k mami v službo peljala za eno urco, da sem šla do G, sem dobila ene tablete za tole vnetje user posted image  bljah ... kok mi ni do tablet ... pol morava pa še v lekarno in na banko ...

Janez zdele spi, jaz pa študiram, kaj nama skuham za kosilo user posted image  

Ste se o letih pogovarjale, jaz jih mam 26. moj pa 28. user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
9.1.2009 12:22:10   
mlavla
tako je izgledalo stojalo za torto:
user posted image

takšni so bili naprsni šopki
user posted image

tle so  "konfeti"..v bistvu kuhinjska serveta..z najinim motivom..sončniceuser posted image (ki mi sedaj že malo presedajo)
user posted image

takole pa je zgledal sedežni red
user posted image

iščem pa še sliko vabila..pa je kot zanalašč ni nikjer...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
9.1.2009 12:22:39   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Midva dones nisva šla v varstvo, ker je teta zjutraj klicala, da je dobila trebušno virozo... pol sem pa Janeza kar k mami v službo peljala za eno urco, da sem šla do G, sem dobila ene tablete za tole vnetje user posted image  bljah ... kok mi ni do tablet ... pol morava pa še v lekarno in na banko ...

Janez zdele spi, jaz pa študiram, kaj nama skuham za kosilo user posted image  

Ste se o letih pogovarjale, jaz jih mam 26. moj pa 28. user posted image  

u ko ste mladi.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
9.1.2009 12:22:43   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov superuser posted image

Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajšauser posted image user posted image ajde, naj se še katera javiuser posted image

Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljšuser posted image

ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti?

Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela..user posted image

jest bom aprila 25user posted image najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej user posted image in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mladauser posted image in si bova pač takrat malo več privoščilauser posted image itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznalauser posted image ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožouser posted image (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznalauser posted image ... pomoje bi ga žurala in srala okoluser posted image user posted image user posted image )

v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni..user posted image user posted image user posted image

Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...?

jaz imam 10-tegauser posted image
dragi bo pa letos imel okroglo - 30user posted image

ti imaš pa mladega frajerjauser posted image

uf, grem jo dat spat...

jaz imam pa 27.

moja mami ma tud 27-ega aprilauser posted image brat pa 28. in je hotla da bi rodila na svoj roj. dan, pa ni šlouser posted image je pa rodila mojo sestrico na možev roj. danuser posted image nahlepše darilouser posted image

tamala zajca vleče in ne spiuser posted image groza............

moj tata ima tudi 27. aprila. ma kolko bikcev je.user posted image

sami dobri ljudje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja naj bi bli trmasti. No pa kot jaz že ne!user posted image user posted image user posted image

jaz pa sploh nisem trmasta, če mene vprašaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
9.1.2009 12:22:51   
Blacky*

Moj user posted image  je pa škorpijonček user posted image

moj tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
9.1.2009 12:23:38   
Blacky*

Ah, tamala neki godrnja... bo že zaspala če bo hotla, jaz grem pa kuhat, da sem pol mal frej... danes bo gobova juha - bojo sam lisičkeuser posted image mmmmmmmmmmmmmuser posted image zraven pa palačinkeuser posted image komaj čakamuser posted image pa mi je mleka zmanjkalouser posted image oz. glih ene 2 deci ga mam premal, bom mogla mal k tašči pogledat če ma kej viška, če ne bom šla pa v štalo eno pomolztuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da nam bika za j***** prjelauser posted image user posted image user posted image user posted image  

ma si me nasmejala...

mene tudi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moraš pazit kaj boš pomovzla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
9.1.2009 12:23:43   
Februarka08
Evo, je zaspalauser posted image sem jaz vedela da bouser posted image sicer na drugi strani postelje in z dudo v rokiuser posted image

Zdaj pa hit v lonc namečem, pol se grem pa manikurouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
9.1.2009 12:24:10   
blaža

user posted image

user posted image

tle so  "konfeti"..v bistvu kuhinjska serveta..z najinim motivom..sončniceuser posted image (ki mi sedaj že malo presedajo)
user posted image

user posted image

lepo sta mela.user posted image user posted image user posted image  Mojih fotk pa ni v comp. ki še nisem imela digitalca. no bom enkrat skenirala.

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
9.1.2009 12:24:38   
blaža

Moj user posted image  je pa škorpijonček user posted image

moj tudi user posted image user posted image user posted image

Uuuuuu! mhm.

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
9.1.2009 12:25:12   
Blacky*

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
9.1.2009 12:25:54   
Februarka08

Ah, tamala neki godrnja... bo že zaspala če bo hotla, jaz grem pa kuhat, da sem pol mal frej... danes bo gobova juha - bojo sam lisičkeuser posted image mmmmmmmmmmmmmuser posted image zraven pa palačinkeuser posted image komaj čakamuser posted image pa mi je mleka zmanjkalouser posted image oz. glih ene 2 deci ga mam premal, bom mogla mal k tašči pogledat če ma kej viška, če ne bom šla pa v štalo eno pomolztuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da nam bika za j***** prjelauser posted image user posted image user posted image user posted image  

ma si me nasmejala...

mene tudi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moraš pazit kaj boš pomovzla user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image dej nehi, če bi hotla prjet tam spodaj, bi me zih krava brcnila venuser posted image ne, hvalauser posted image to ni moje delouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
9.1.2009 12:25:58   
blaža

Evo, je zaspalauser posted image sem jaz vedela da bouser posted image sicer na drugi strani postelje in z dudo v rokiuser posted image

meni je tašča dve leti nazaj za roj. dan kupla cel kovček z pilcami pa raznoraznimi pripomočki za pilit nohte, na adapter, pa še ventilatorček je zraven za nohte sušit. Sem bla ravno včeraj v postopku.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
9.1.2009 12:26:53   
MetiLu
Bom kar špinačo in pire naredila, popoldan ko pa možek pride, bo pa pica, je že en čas nisem pekla user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
9.1.2009 12:27:25   
Februarka08
Mlavla ful lepo si se potrudilauser posted image
Jaz sem za poroko vse drugim prepustilauser posted image že obleko, gostilno, torto in podobne reči je blo tu mač izbratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4441
9.1.2009 12:27:45   
mlavla

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

lepo sta mela.user posted image user posted image user posted image  Mojih fotk pa ni v comp. ki še nisem imela digitalca. no bom enkrat skenirala.

upam,da nam boš res kdaj privoščila pogled na tvoje umetnine...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
9.1.2009 12:28:46   
Februarka08

meni je tašča dve leti nazaj za roj. dan kupla cel kovček z pilcami pa raznoraznimi pripomočki za pilit nohte, na adapter, pa še ventilatorček je zraven za nohte sušit. Sem bla ravno včeraj v postopku.user posted image

bravo taščauser posted image user posted image user posted image
meni pa tašča vedno za roj. dan prinese brisače ali pa pižamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image groza...... tako da vedno vem kaj bom dobila in mam tega že polno omarouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
9.1.2009 12:28:58   
Blacky*

ma si me nasmejala...

user posted image user posted image user posted image user posted image dej nehi, če bi hotla prjet tam spodaj, bi me zih krava brcnila venuser posted image ne, hvalauser posted image to ni moje delouser posted image

ne se hecat, potem pa ne bi mogla zvečer na lepše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4444
9.1.2009 12:29:32   
blaža

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

upam,da nam boš res kdaj privoščila pogled na tvoje umetnine...

Moram mojgavprašat kako se skenira, ki ne znam. no pa moja mama tudi obvlada.

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
9.1.2009 12:30:14   
blaža

bravo taščauser posted image user posted image user posted image
meni pa tašča vedno za roj. dan prinese brisače ali pa pižamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image groza...... tako da vedno vem kaj bom dobila in mam tega že polno omarouser posted image user posted image user posted image

ne moja se vedno izprsi in kupi kaj dobrega.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4446
9.1.2009 12:30:22   
Blacky*
grem za knjigo, drugač bo kriza...

Val že spi kar nekaj časa, upam da bo potegnil in se zbudil čisto prerojen user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4447
9.1.2009 12:31:11   
mlavla
mah me jezilo ker nisem našla slikce od vabila..
zdej sem se pa spomnila celo na moj album..tam pa je slikca..no če slučajno katero zanima..
sva pa imela vabila na blagu...
http://meri121.moj-album.com/album/5733943/

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
9.1.2009 12:31:51   
blaža
no Blaž je prej tudi zaspal nazaj. sej če ne ne bi mogla tle z vami klepetat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
9.1.2009 12:33:35   
blaža

mah me jezilo ker nisem našla slikce od vabila..
zdej sem se pa spomnila celo na moj album..tam pa je slikca..no če slučajno katero zanima..
sva pa imela vabila na blagu...
http://meri121.moj-album.com/album/5733943/

dobra ideja, da niso na papirju. Pa verjetno si delala servetno tehiko ne? Ta servetna tehnika je meni ful dobra za ful stvari. ko sem delala tam v Art & hobby, sem imela vsako soboto delavnice in smo imeli enkrat tudi servetno tehniko. je izi in se da dosti lepih stvari narest.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?