Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:18:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla moja tašča ma pa 5. aprila pri nas je dosti februarčkov. moja dva ta mala, pa še tašča 14. feb. , pa mama 27.feb.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:20:15
|
|
|
|
blaža
|
No vem, da ful folka ne verjame v horoskop, pa imam jaz vseeno kar dobro zadete karakteristike za kozorogca. pa moj za škorpijona tudi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:21:14
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Midva dones nisva šla v varstvo, ker je teta zjutraj klicala, da je dobila trebušno virozo... pol sem pa Janeza kar k mami v službo peljala za eno urco, da sem šla do G, sem dobila ene tablete za tole vnetje bljah ... kok mi ni do tablet ... pol morava pa še v lekarno in na banko ... Janez zdele spi, jaz pa študiram, kaj nama skuham za kosilo Ste se o letih pogovarjale, jaz jih mam 26. moj pa 28.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:22:10
|
|
|
|
mlavla
|
tako je izgledalo stojalo za torto: takšni so bili naprsni šopki tle so "konfeti"..v bistvu kuhinjska serveta..z najinim motivom..sončnice (ki mi sedaj že malo presedajo) takole pa je zgledal sedežni red iščem pa še sliko vabila..pa je kot zanalašč ni nikjer...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:22:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! Midva dones nisva šla v varstvo, ker je teta zjutraj klicala, da je dobila trebušno virozo... pol sem pa Janeza kar k mami v službo peljala za eno urco, da sem šla do G, sem dobila ene tablete za tole vnetje bljah ... kok mi ni do tablet ... pol morava pa še v lekarno in na banko ... Janez zdele spi, jaz pa študiram, kaj nama skuham za kosilo Ste se o letih pogovarjale, jaz jih mam 26. moj pa 28. u ko ste mladi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:22:43
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...? jaz imam 10-tega dragi bo pa letos imel okroglo - 30 ti imaš pa mladega frajerja uf, grem jo dat spat... jaz imam pa 27. moja mami ma tud 27-ega aprila brat pa 28. in je hotla da bi rodila na svoj roj. dan, pa ni šlo je pa rodila mojo sestrico na možev roj. dan nahlepše darilo tamala zajca vleče in ne spi groza............ moj tata ima tudi 27. aprila. ma kolko bikcev je. sami dobri ljudje Ja naj bi bli trmasti. No pa kot jaz že ne! jaz pa sploh nisem trmasta, če mene vprašaš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:22:51
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Moj je pa škorpijonček moj tudi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:23:38
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ah, tamala neki godrnja... bo že zaspala če bo hotla, jaz grem pa kuhat, da sem pol mal frej... danes bo gobova juha - bojo sam lisičke mmmmmmmmmmmmm zraven pa palačinke komaj čakam pa mi je mleka zmanjkalo oz. glih ene 2 deci ga mam premal, bom mogla mal k tašči pogledat če ma kej viška, če ne bom šla pa v štalo eno pomolzt sam da nam bika za j***** prjela ma si me nasmejala... mene tudi... moraš pazit kaj boš pomovzla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:23:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, je zaspala sem jaz vedela da bo sicer na drugi strani postelje in z dudo v roki Zdaj pa hit v lonc namečem, pol se grem pa manikuro
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:24:10
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla tako je izgledalo stojalo za torto: takšni so bili naprsni šopki tle so "konfeti"..v bistvu kuhinjska serveta..z najinim motivom..sončnice (ki mi sedaj že malo presedajo) takole pa je zgledal sedežni red iščem pa še sliko vabila..pa je kot zanalašč ni nikjer... lepo sta mela. Mojih fotk pa ni v comp. ki še nisem imela digitalca. no bom enkrat skenirala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:24:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Moj je pa škorpijonček moj tudi Uuuuuu! mhm.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:25:12
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla tako je izgledalo stojalo za torto: takšni so bili naprsni šopki tle so "konfeti"..v bistvu kuhinjska serveta..z najinim motivom..sončnice (ki mi sedaj že malo presedajo) takole pa je zgledal sedežni red iščem pa še sliko vabila..pa je kot zanalašč ni nikjer... lepo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:25:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ah, tamala neki godrnja... bo že zaspala če bo hotla, jaz grem pa kuhat, da sem pol mal frej... danes bo gobova juha - bojo sam lisičke mmmmmmmmmmmmm zraven pa palačinke komaj čakam pa mi je mleka zmanjkalo oz. glih ene 2 deci ga mam premal, bom mogla mal k tašči pogledat če ma kej viška, če ne bom šla pa v štalo eno pomolzt sam da nam bika za j***** prjela ma si me nasmejala... mene tudi... moraš pazit kaj boš pomovzla dej nehi, če bi hotla prjet tam spodaj, bi me zih krava brcnila ven ne, hvala to ni moje delo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:25:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, je zaspala sem jaz vedela da bo sicer na drugi strani postelje in z dudo v roki Zdaj pa hit v lonc namečem, pol se grem pa manikuro meni je tašča dve leti nazaj za roj. dan kupla cel kovček z pilcami pa raznoraznimi pripomočki za pilit nohte, na adapter, pa še ventilatorček je zraven za nohte sušit. Sem bla ravno včeraj v postopku.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:26:53
|
|
|
|
MetiLu
|
Bom kar špinačo in pire naredila, popoldan ko pa možek pride, bo pa pica, je že en čas nisem pekla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:27:25
|
|
|
|
Februarka08
|
Mlavla ful lepo si se potrudila Jaz sem za poroko vse drugim prepustila že obleko, gostilno, torto in podobne reči je blo tu mač izbrat
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:27:45
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla tako je izgledalo stojalo za torto: takšni so bili naprsni šopki tle so "konfeti"..v bistvu kuhinjska serveta..z najinim motivom..sončnice (ki mi sedaj že malo presedajo) takole pa je zgledal sedežni red iščem pa še sliko vabila..pa je kot zanalašč ni nikjer... lepo sta mela. Mojih fotk pa ni v comp. ki še nisem imela digitalca. no bom enkrat skenirala. upam,da nam boš res kdaj privoščila pogled na tvoje umetnine...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:28:46
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, je zaspala sem jaz vedela da bo sicer na drugi strani postelje in z dudo v roki Zdaj pa hit v lonc namečem, pol se grem pa manikuro meni je tašča dve leti nazaj za roj. dan kupla cel kovček z pilcami pa raznoraznimi pripomočki za pilit nohte, na adapter, pa še ventilatorček je zraven za nohte sušit. Sem bla ravno včeraj v postopku. bravo tašča meni pa tašča vedno za roj. dan prinese brisače ali pa pižamo groza...... tako da vedno vem kaj bom dobila in mam tega že polno omaro
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:28:58
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ah, tamala neki godrnja... bo že zaspala če bo hotla, jaz grem pa kuhat, da sem pol mal frej... danes bo gobova juha - bojo sam lisičke mmmmmmmmmmmmm zraven pa palačinke komaj čakam pa mi je mleka zmanjkalo oz. glih ene 2 deci ga mam premal, bom mogla mal k tašči pogledat če ma kej viška, če ne bom šla pa v štalo eno pomolzt sam da nam bika za j***** prjela ma si me nasmejala... mene tudi... moraš pazit kaj boš pomovzla dej nehi, če bi hotla prjet tam spodaj, bi me zih krava brcnila ven ne, hvala to ni moje delo ne se hecat, potem pa ne bi mogla zvečer na lepše
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:29:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla tako je izgledalo stojalo za torto: takšni so bili naprsni šopki tle so "konfeti"..v bistvu kuhinjska serveta..z najinim motivom..sončnice (ki mi sedaj že malo presedajo) takole pa je zgledal sedežni red iščem pa še sliko vabila..pa je kot zanalašč ni nikjer... lepo sta mela. Mojih fotk pa ni v comp. ki še nisem imela digitalca. no bom enkrat skenirala. upam,da nam boš res kdaj privoščila pogled na tvoje umetnine... Moram mojgavprašat kako se skenira, ki ne znam. no pa moja mama tudi obvlada.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:30:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, je zaspala sem jaz vedela da bo sicer na drugi strani postelje in z dudo v roki Zdaj pa hit v lonc namečem, pol se grem pa manikuro meni je tašča dve leti nazaj za roj. dan kupla cel kovček z pilcami pa raznoraznimi pripomočki za pilit nohte, na adapter, pa še ventilatorček je zraven za nohte sušit. Sem bla ravno včeraj v postopku. bravo tašča meni pa tašča vedno za roj. dan prinese brisače ali pa pižamo groza...... tako da vedno vem kaj bom dobila in mam tega že polno omaro ne moja se vedno izprsi in kupi kaj dobrega.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:30:22
|
|
|
|
Blacky*
|
grem za knjigo, drugač bo kriza... Val že spi kar nekaj časa, upam da bo potegnil in se zbudil čisto prerojen
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:31:11
|
|
|
|
mlavla
|
mah me jezilo ker nisem našla slikce od vabila.. zdej sem se pa spomnila celo na moj album..tam pa je slikca..no če slučajno katero zanima.. sva pa imela vabila na blagu... http://meri121.moj-album.com/album/5733943/
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:31:51
|
|
|
|
blaža
|
no Blaž je prej tudi zaspal nazaj. sej če ne ne bi mogla tle z vami klepetat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:33:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mah me jezilo ker nisem našla slikce od vabila.. zdej sem se pa spomnila celo na moj album..tam pa je slikca..no če slučajno katero zanima.. sva pa imela vabila na blagu... http://meri121.moj-album.com/album/5733943/ dobra ideja, da niso na papirju. Pa verjetno si delala servetno tehiko ne? Ta servetna tehnika je meni ful dobra za ful stvari. ko sem delala tam v Art & hobby, sem imela vsako soboto delavnice in smo imeli enkrat tudi servetno tehniko. je izi in se da dosti lepih stvari narest.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?