Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:49:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blaža sem mislila za brizgat ja brizgaš pa lahko samo kakšno smetano, al pa maseno kremo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:51:50
|
|
|
|
mlavla
|
blaža..a si že kdaj delala kakšno poročno torto? Pa s tično še nisi ustvarjala..če me spomin ne vara...a jo maš že doma?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:51:51
|
|
|
|
Blacky*
|
No, Val je že doma, so me klicali, da ima vročino 37,7. Zdaj pa ne vem, ali sva ga včeraj prehladila, ko smo šli prepozno peš v knjižnico ali so zobki, čeprav jih imamo že 8, a lahko so trojke na pohodu. Lahko je pa kaj v vrtcu pokasiral, ne bi bilo nič čudnega. Baje kar nekaj bruhajo po skupinah, v naši zaenkrat še ne.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:51:52
|
|
|
|
blaža
|
o porkasvet. . je prišu spet uni tip z mini plužnikom in kao čisti kup tle dol pred trgovino in mi je Blaža zbudil, pa je jokal. Upam, da bo zaspal nazaj. Ej tle pri nas je res kot v Mujotovem dnevniku. Al pride ob 5.30, al pa zdej, ko ga dam spat. Ma ima srečo, da sem sama in da ne morem it dol se skregat. ki bi mu napela uha.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:52:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..a si že kdaj delala kakšno poročno torto? Pa s tično še nisi ustvarjala..če me spomin ne vara...a jo maš že doma? Nisem še, tičino mam doma. Blaževa torta bo 1. Ni dvoma da bo ratala, sem optimist.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:53:00
|
|
|
|
Blacky*
|
blaža jaz bi čist znorela... A blaž je imel zadnjič vročino od zobkov? Kaj si na koncu ugotovila?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:53:10
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* No, Val je že doma, so me klicali, da ima vročino 37,7. Zdaj pa ne vem, ali sva ga včeraj prehladila, ko smo šli prepozno peš v knjižnico ali so zobki, čeprav jih imamo že 8, a lahko so trojke na pohodu. Lahko je pa kaj v vrtcu pokasiral, ne bi bilo nič čudnega. Baje kar nekaj bruhajo po skupinah, v naši zaenkrat še ne. O ubošček upam, da ne bo nič hujšega.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:53:38
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* No, Val je že doma, so me klicali, da ima vročino 37,7. Zdaj pa ne vem, ali sva ga včeraj prehladila, ko smo šli prepozno peš v knjižnico ali so zobki, čeprav jih imamo že 8, a lahko so trojke na pohodu. Lahko je pa kaj v vrtcu pokasiral, ne bi bilo nič čudnega. Baje kar nekaj bruhajo po skupinah, v naši zaenkrat še ne. bogi VAL..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:53:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* blaža jaz bi čist znorela... A blaž je imel zadnjič vročino od zobkov? Kaj si na koncu ugotovila? Ja je blo verjetno od zobkov. Imel je pa 38 vročine in pol drugi dan nič, pa pol spet malo. tako netipično, ki če je viroza kuhajo prve tri dni.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:54:39
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..a si že kdaj delala kakšno poročno torto? Pa s tično še nisi ustvarjala..če me spomin ne vara...a jo maš že doma? Nisem še, tičino mam doma. Blaževa torta bo 1. Ni dvoma da bo ratala, sem optimist. jst sem tud še zaenkrat optimist...čeprav te mase še od blizu nisem videla...a upam,da je res kot palstelin..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:55:43
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..a si že kdaj delala kakšno poročno torto? Pa s tično še nisi ustvarjala..če me spomin ne vara...a jo maš že doma? Nisem še, tičino mam doma. Blaževa torta bo 1. Ni dvoma da bo ratala, sem optimist. seveda bo, zakaj pa ne bi a tičina se mora na tanko zvalat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:55:45
|
|
|
|
blaža
|
ella za na tičino pride v poštev edino maslena krema 1:1 Sladkor v prahu in margarina. Smetana bog nedaj. sem še enkrat prebrala tvoje pisanje.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:56:11
|
|
|
|
mlavla
|
kaj boste pa kuhale danes... mi smo bili včeraj v big šopingu(hrana, praški, itd)...mam zdej ful izbire...kar je včasih še težje...za odločit ..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:56:55
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..a si že kdaj delala kakšno poročno torto? Pa s tično še nisi ustvarjala..če me spomin ne vara...a jo maš že doma? Nisem še, tičino mam doma. Blaževa torta bo 1. Ni dvoma da bo ratala, sem optimist. seveda bo, zakaj pa ne bi a tičina se mora na tanko zvalat to nam bo pa mojstrica blaža odgovorila..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:57:24
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ella za na tičino pride v poštev edino maslena krema 1:1 Sladkor v prahu in margarina. Smetana bog nedaj. sem še enkrat prebrala tvoje pisanje. ja smetana pa res ne bi bila ok..ker bi topila sladkor...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:57:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..a si že kdaj delala kakšno poročno torto? Pa s tično še nisi ustvarjala..če me spomin ne vara...a jo maš že doma? Nisem še, tičino mam doma. Blaževa torta bo 1. Ni dvoma da bo ratala, sem optimist. seveda bo, zakaj pa ne bi a tičina se mora na tanko zvalat kolkor sem jaz vidla na netu naj bi bla vsaj ene 5 milimetrov al pa še kak milimeter več, če ne ne pride po moje vredu če je pretanko. Pa spodaj je še najboljše za tičino, če je maslena krema. pol torto daš v hladilnik in se ta maslena krema ful zabetonira, pol jo malo pogladiš in daš gor tičino, pa pride najbolj ravno.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:57:41
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* blaža jaz bi čist znorela... A blaž je imel zadnjič vročino od zobkov? Kaj si na koncu ugotovila? Ja je blo verjetno od zobkov. Imel je pa 38 vročine in pol drugi dan nič, pa pol spet malo. tako netipično, ki če je viroza kuhajo prve tri dni. aha, ker pri nas smo imeli že enkrat vročino 38, ko so naenkrat šli ven 3 zobki. Bomo videli kako bo še danes
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:59:01
|
|
|
|
blaža
|
EJ BABE, DA SE NE BOMO ŠE SMEJALI MOJI TORTO S TIČINO, KI SEM TOLKO PAMETNA. SEJ BO TO ZA VSE PRVA TORTA S TIČINO. nO SKORAJ ENE STE JO ŽE DELALE. No ma sem se do potankosti informirala in ogledala na you tube vse možne posnetke, tako, da mislim, da bo kar ok.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:59:13
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..a si že kdaj delala kakšno poročno torto? Pa s tično še nisi ustvarjala..če me spomin ne vara...a jo maš že doma? Nisem še, tičino mam doma. Blaževa torta bo 1. Ni dvoma da bo ratala, sem optimist. seveda bo, zakaj pa ne bi a tičina se mora na tanko zvalat kolkor sem jaz vidla na netu naj bi bla vsaj ene 5 milimetrov al pa še kak milimeter več, če ne ne pride po moje vredu če je pretanko. Pa spodaj je še najboljše za tičino, če je maslena krema. pol torto daš v hladilnik in se ta maslena krema ful zabetonira, pol jo malo pogladiš in daš gor tičino, pa pride najbolj ravno. super, komaj čakam da bom ustvarjala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:59:13
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..a si že kdaj delala kakšno poročno torto? Pa s tično še nisi ustvarjala..če me spomin ne vara...a jo maš že doma? Nisem še, tičino mam doma. Blaževa torta bo 1. Ni dvoma da bo ratala, sem optimist. seveda bo, zakaj pa ne bi a tičina se mora na tanko zvalat kolkor sem jaz vidla na netu naj bi bla vsaj ene 5 milimetrov al pa še kak milimeter več, če ne ne pride po moje vredu če je pretanko. Pa spodaj je še najboljše za tičino, če je maslena krema. pol torto daš v hladilnik in se ta maslena krema ful zabetonira, pol jo malo pogladiš in daš gor tičino, pa pride najbolj ravno. pa če sem jst prov razumela je tud čokolada ok
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:59:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...? jaz imam 10-tega dragi bo pa letos imel okroglo - 30 ti imaš pa mladega frajerja uf, grem jo dat spat...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:00:37
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...? jaz imam 10-tega dragi bo pa letos imel okroglo - 30 ti imaš pa mladega frajerja uf, grem jo dat spat... jaz imam pa 27.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:00:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* blaža jaz bi čist znorela... A blaž je imel zadnjič vročino od zobkov? Kaj si na koncu ugotovila? Ja je blo verjetno od zobkov. Imel je pa 38 vročine in pol drugi dan nič, pa pol spet malo. tako netipično, ki če je viroza kuhajo prve tri dni. aha, ker pri nas smo imeli že enkrat vročino 38, ko so naenkrat šli ven 3 zobki. Bomo videli kako bo še danes upam, da je samo od zob. No ma jaz ko je ponavadi matija bolan, sem cela iz sebe. prav čutim, da bo zbolel in sem od znotraj nekako nemirna in v skrbeh. zdej ni blo tega občutka pri Blažu in se mi je zdelo da je pol verjetno od zob. sicer boš pa vidla kako bo vročina rasla in se spuščala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:00:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...? jaz imam 10-tega dragi bo pa letos imel okroglo - 30 ti imaš pa mladega frajerja uf, grem jo dat spat... v bistvu sva isti letnik..ni kaj sva že taprava...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:02:18
|
|
|
|
mlavla
|
vidim,da vas je kar nekaj aprilčic..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
drugi porodbabyboooomali je bil drugi porod lažji od prvega?da (
39%)
ne (
22%)
isto (
6%)
se ne spomnim (
4%)
drugo (
29%)
Število vseh glasov: 51Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!