|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
9.1.2009 9:49:25   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

blacky...si ti rekla, da ti tamali ful spi, kadar je treba kam it?...no evo...mi tako redko spimo več kot pol ure...no danes vlečemo že 55minutk user posted image user posted image user posted image

ja, jaz sem rekla in te čisto razumem user posted image

po moje misli, da se bo tko varstvu izognila... ja no mogoče danes, sam v ponedeljek pa vseeno štartava čist zares

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 9.1.2009 9:50:55 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
9.1.2009 9:50:43   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

blacky...si ti rekla, da ti tamali ful spi, kadar je treba kam it?...no evo...mi tako redko spimo več kot pol ure...no danes vlečemo že 55minutk user posted image user posted image user posted image

jest tud user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
9.1.2009 9:51:46   
misar

[/quote]

varstvu izognila user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

točno user posted image user posted image user posted image ...evo je že ena ura okoli in ker nisem pričakovala takšnega spanca nisem popolnoma nič naredila...veste punce koliko perila bi imela že zdaj zlikanegauser posted image user posted image user posted image ...no amapk zdaj se pa tud ne lotim, ker bo ziher kmal budnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
9.1.2009 9:52:11   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

jest tud user posted image user posted image user posted image user posted image

UUUUU nova slikica!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
9.1.2009 10:07:17   
misar
evo se je zbudila, ravno prepozno za  varstvouser posted image user posted image user posted image in ravno prav zgodaj, da jaz nimam slabe vesti, ker nisem popolnoma nič naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
9.1.2009 10:13:06   
dolenjka
Jutro user posted image

Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Blaža, vse najboljše za te user posted image

Upam, da si si melodijo sama pričarala user posted image

jaz sem danes ostala doma, ker šmrkam in grlo me boli in upam, da ne bo še slabše user posted image  Zunaj je pa tak lep sončen dan, brez oblačka user posted image  user posted image  user posted image  Carica je ravno zaspala user posted image  Noč 1 A, samo 1 budnica ob 6h in spanje do 8h user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
9.1.2009 10:14:20   
larisa
Dober dan user posted image

Blaža, vse najboljše, veliko zdravja in klasičnih zadev, ki jih ljudje potrebujemo user posted image , predvsem pa eno fajn službico al pa fajn biznis, ki te veseli user posted image

Mi smo imeli le en napad kašlja ponoči (sicer je bil ta kar dolgi), tako da smo jo fajn odnesli.

Danes sem mela pa že nesrečo v kuhinji in sem sedajle 1 uro pomivala, kar sem zakuhala user posted image  

Misar in Februarka vidve sta pa prave mladenke user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
9.1.2009 10:16:41   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Blaža, vse najboljše za te user posted image

Upam, da si si melodijo sama pričarala user posted image

jaz sem danes ostala doma, ker šmrkam in grlo me boli in upam, da ne bo še slabše user posted image  Zunaj je pa tak lep sončen dan, brez oblačka user posted image  user posted image  user posted image  Carica je ravno zaspala user posted image  Noč 1 A, samo 1 budnica ob 6h in spanje do 8h user posted image  user posted image  user posted image

hvala. user posted image  Sem si zapela, ja.user posted image

tebi naj pa stipe en čajčić skuha. z medom.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
9.1.2009 10:17:51   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dober dan user posted image

Blaža, vse najboljše, veliko zdravja in klasičnih zadev, ki jih ljudje potrebujemo user posted image , predvsem pa eno fajn službico al pa fajn biznis, ki te veseli user posted image

Mi smo imeli le en napad kašlja ponoči (sicer je bil ta kar dolgi), tako da smo jo fajn odnesli.

Danes sem mela pa že nesrečo v kuhinji in sem sedajle 1 uro pomivala, kar sem zakuhala user posted image  

Misar in Februarka vidve sta pa prave mladenke user posted image

hvala tudi tebi. user posted image , kajsi pa polila?

Steve Jobs

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
9.1.2009 10:20:41   
blaža
no Blaž je v sobi z Matijo. Sedi v stolčku in se igrata. Matija je ful priden, vse mu posodi in vedno pazi , da mu ne da kakšno malo igračko, da bi jo Blaž lahko dal v usta. Prav zlat je.user posted image  Sej jih hodim gledat user posted image

No še malo, pa dam blažu jogurt, pol gre pa spančkat. Sem pa že zjutraj pakla palačinke za Matijo, ki mi tako slabo je , da je joj. Za zajtrk se pa sploh kregamo. pol sem se spomnila na palačinke, ki jih obožuje in jih je z užitkom pojedel.

No danes nimam dosti za čistit, ki sem že včeraj posesala in pomila celo stanovanje.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
9.1.2009 10:20:59   
ella79
jutro user posted image
blaža vse naj naj za tvoj rojstni dan user posted image želim ti, da boš znala izkoristiti svoj talent in spretnosti... pa da dobiš službo...
user posted image

naša nočka spet bolje, spala od osmih do osmih, brez dudice in flaše user posted image sam je pa spet tečka, kar ne ve kaj bi, pa s prstom kaže in govori to to to, pa ji to dam, pa ni dobr.... morm še jaz mal pojamrat user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
9.1.2009 10:21:57   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
blaža vse naj naj za tvoj rojstni dan user posted image želim ti, da boš znala izkoristiti svoj talent in spretnosti... pa da dobiš službo...
user posted image

naša nočka spet bolje, spala od osmih do osmih, brez dudice in flaše user posted image sam je pa spet tečka, kar ne ve kaj bi, pa s prstom kaže in govori to to to, pa ji to dam, pa ni dobr.... morm še jaz mal pojamrat user posted image user posted image

uauuu to je pa prvi šopek rož danes.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
9.1.2009 10:38:33   
dolenjka
Ella, spet jamraš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
9.1.2009 10:41:43   
ella79

Ella, spet jamraš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ok, ne bom več user posted image user posted image user posted image Zoja spi user posted image mi ni jasno, komaj vstane pa bi že spala user posted image ok, naj ji bo user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
9.1.2009 10:42:38   
dolenjka

ok, ne bom več user posted image user posted image user posted image Zoja spi user posted image mi ni jasno, komaj vstane pa bi že spala user posted image ok, naj ji bo user posted image user posted image

Tara jo je poklicala k palčkom user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
9.1.2009 10:45:29   
ella79

bi bilo čist vseeno, če jo ne bi user posted image user posted image user posted image to pomeni, da bo šla 2x spat danes user posted image no, bova vsaj šli mal prej vn, k je sonček, čeprav noro mraz

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
9.1.2009 10:53:11   
blaža
Evo blaža dajem spat kao prvo rundo, ma še kar veseljači v posteljici.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
9.1.2009 10:56:48   
dolenjka

bi bilo čist vseeno, če jo ne bi user posted image user posted image user posted image to pomeni, da bo šla 2x spat danes user posted image no, bova vsaj šli mal prej vn, k je sonček, čeprav noro mraz

so tko kot me, več spijo, bolj so zaspani user posted image

Drugač se pa kar s Taro zmeni, jaz sem ji itak mednarodne klice prepovedala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
9.1.2009 11:03:30   
ella79

Drugač se pa kar s Taro zmeni, jaz sem ji itak mednarodne klice prepovedala user posted image  user posted image  user posted image

a nista po skypu na vezi user posted image user posted image user posted image user posted image
sem zdele mal tičino maso 'probala' in je res fajn za gnest in se igrat z njo. Sam upam, da bo ratal tako kot sem si zamislila user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
9.1.2009 11:04:49   
blaža
Evo moj Blaži je končno zaspal. carta mojauser posted image

No kaj bi povedala na svoj 30 roj. dan. da sem zelo srečna ženska.user posted image  dobrega moža pa dva pridna otročka, kaj češ več od življenja. samo, da je zdravje pa razumevanje pol se pa vse najde.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
9.1.2009 11:06:06   
blaža

a nista po skypu na vezi user posted image user posted image user posted image user posted image
sem zdele mal tičino maso 'probala' in je res fajn za gnest in se igrat z njo. Sam upam, da bo ratal tako kot sem si zamislila user posted image

Si mi dala dobro idejp, grem še jaz kakšno vrtnico narest iz tičine, da bosta moja dva jutri okrasila torto.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
9.1.2009 11:13:40   
mlavla
dan..

Najprej tole...Blaža iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Glede cene tort..pa ti svetujem, da si kar postaviš eno ceno..če ne boš imela več izgube ...vsaj sama mam takšne izkušnje..ker ne znam računat...

ella..imaš ZS

februarka, blaža...Ja jst sem tud pri 24 rodila Nežo..sicer sem zdej že 25...pa tja do tridestega bi rada še kakšnega otročka..ma sem skromna ..user posted image

dolenjka...bravo za vrtec..me veseli, da si našla nekaj dobrega za Carico!!

misar..nam se je že trikrat za povrstjo zgodilo, ko smo bili povabljeni na kosilo (k tastu in tašči)..da je šel moj sam (kasneje je prišel še po naju)..ker je Neža ravno takrat spala..a ponavadi takrat nikoli ne spi...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
9.1.2009 11:16:00   
mlavla
mene je pa moj včeraj čist presenetil..sem dobila en ful lep komplet sp. perila..in seveda je pol sledila ena oreng jota..user posted image user posted image user posted image

sej se še spomnite kako to zgleda z zaobljenim trebuščkom?user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
9.1.2009 11:20:58   
mlavla
ko se ravno debatira o tortah..tole je bila najina poročna torta..in meni je še danes zelo všeč, ko jo pogledam..
je pa tud bila oblečena v to tično maso..in pa izdelala jo je ena gospa doma...jst sem bila zelo zadovoljna..

Blaža..in kakšna misliš,da je bila cena?čist tko, informativno..user posted image

user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
9.1.2009 11:21:37   
mlavla
evo..ko se pa jst pojavim na forumu..pa vse čudežno izginete..

smrdim?user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?