Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:22:34
|
|
|
|
blaža
|
ful lepa torta. po moje je bla vsaj od 100-150e
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:25:48
|
|
|
|
blaža
|
dej povej no kolko je bla, veš, da sem nestrpna. no pa dovisno kdo ti jo je delal, pa če je bla preko veze, al redna cena.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:27:25
|
|
|
|
larisa
|
Blaža polila sem šlico mleka, ko sem delala kašico za Nejca. Ampak se mi je tko fajn poklopilo, da se je odbila od predala, ker sem jo lovila in mi je špricnilo po celem stanovanju (ker je bolj majhen je cel ) in steklo v vse 3 velike kuhinjske predale...ne morš verjet kam vse priteče tekočina....in pol se to mleko packa, da je kej No sem vsaj predale spraznila in vse pomila, tudi vsebino v njih Ella, kdaj začneš delat? Jaz bi tud ful rada, da bi šel samo enkrat spat, pa nama kar ne rata
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:27:44
|
|
|
|
blaža
|
mlavla, kje si?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:29:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Blaža polila sem šlico mleka, ko sem delala kašico za Nejca. Ampak se mi je tko fajn poklopilo, da se je odbila od predala, ker sem jo lovila in mi je špricnilo po celem stanovanju (ker je bolj majhen je cel ) in steklo v vse 3 velike kuhinjske predale...ne morš verjet kam vse priteče tekočina....in pol se to mleko packa, da je kej No sem vsaj predale spraznila in vse pomila, tudi vsebino v njih Ella, kdaj začneš delat? Jaz bi tud ful rada, da bi šel samo enkrat spat, pa nama kar ne rata joj, to si pa imela dela z čiščenjem drobnarij po predalih.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:30:00
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ful lepa torta. po moje je bla vsaj od 100-150e ma si kar zadela..prvotna cena je bila (so bili še tolarji) 21000 sit.. ker pa sva ji pustila podstavek, ki je bil narejen doma (ga je naredil kolega..moja priča)..sva na koncu za torto odštela če se prav spomnim le 8000sit... Skratka midva sva bila zelo zadovoljna.. je pa zgornja dekoracija oz. parček..moje delo..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:30:26
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:31:29
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža dej povej no kolko je bla, veš, da sem nestrpna. no pa dovisno kdo ti jo je delal, pa če je bla preko veze, al redna cena. v bistvu ni bilo nič preko vez..ker so nama to gospo priporočali v gostilni, kjer sva imela ohcet...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:32:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Blaža polila sem šlico mleka, ko sem delala kašico za Nejca. Ampak se mi je tko fajn poklopilo, da se je odbila od predala, ker sem jo lovila in mi je špricnilo po celem stanovanju (ker je bolj majhen je cel ) in steklo v vse 3 velike kuhinjske predale...ne morš verjet kam vse priteče tekočina....in pol se to mleko packa, da je kej No sem vsaj predale spraznila in vse pomila, tudi vsebino v njih Ella, kdaj začneš delat? Jaz bi tud ful rada, da bi šel samo enkrat spat, pa nama kar ne rata na podoben način sem jaz zadnjič polila skodelico kave v spalnici, ker po novem študiram v spalnici, tam imava tudi računalniški kotiček (sva ga tja prestavila) in sem komaj rešila printer, kup papirjev, nekaj zapiskov in fotk je pa politih
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:32:56
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:33:30
|
|
|
|
ella79
|
larisa jaz sem ta teden že na dopustu, potem pa še dva tedna, tako da začnem 26.1 na polno Zoja drugače kar hodi samo 1x spat, no mogoče se zgodi 2x na mesec da gre 2x blaža dej mi povej, neki majhnih okraskov bi nabrizgala na tičino maso. Se pravi more biti maslena krema. Bi jo pa rada obarva rumeno. Sej to bi šlo a ne? no, sej če dam margarino, je sploh ne bo treba dost barvat a lahko še kej drugega namesto maslene kreme dam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:33:55
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: larisa Blaža polila sem šlico mleka, ko sem delala kašico za Nejca. Ampak se mi je tko fajn poklopilo, da se je odbila od predala, ker sem jo lovila in mi je špricnilo po celem stanovanju (ker je bolj majhen je cel ) in steklo v vse 3 velike kuhinjske predale...ne morš verjet kam vse priteče tekočina....in pol se to mleko packa, da je kej No sem vsaj predale spraznila in vse pomila, tudi vsebino v njih Ella, kdaj začneš delat? Jaz bi tud ful rada, da bi šel samo enkrat spat, pa nama kar ne rata na podoben način sem jaz zadnjič polila skodelico kave v spalnici, ker po novem študiram v spalnici, tam imava tudi računalniški kotiček (sva ga tja prestavila) in sem komaj rešila printer, kup papirjev, nekaj zapiskov in fotk je pa politih o šmet..sta pa imeli obe delo..celo generalko..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:36:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža dej povej no kolko je bla, veš, da sem nestrpna. no pa dovisno kdo ti jo je delal, pa če je bla preko veze, al redna cena. v bistvu ni bilo nič preko vez..ker so nama to gospo priporočali v gostilni, kjer sva imela ohcet... ja ma peče privat al ima slaščičarno?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:36:55
|
|
|
|
mlavla
|
blaža..kje si zdej...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:37:34
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: larisa Blaža polila sem šlico mleka, ko sem delala kašico za Nejca. Ampak se mi je tko fajn poklopilo, da se je odbila od predala, ker sem jo lovila in mi je špricnilo po celem stanovanju (ker je bolj majhen je cel ) in steklo v vse 3 velike kuhinjske predale...ne morš verjet kam vse priteče tekočina....in pol se to mleko packa, da je kej No sem vsaj predale spraznila in vse pomila, tudi vsebino v njih Ella, kdaj začneš delat? Jaz bi tud ful rada, da bi šel samo enkrat spat, pa nama kar ne rata na podoben način sem jaz zadnjič polila skodelico kave v spalnici, ker po novem študiram v spalnici, tam imava tudi računalniški kotiček (sva ga tja prestavila) in sem komaj rešila printer, kup papirjev, nekaj zapiskov in fotk je pa politih o šmet..sta pa imeli obe delo..celo generalko.. do not ask... pa še cel kup čistih oblek sem polila... prav mi je, kaj jih pa nisem pospravila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:38:00
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol )
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:38:36
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: larisa Blaža polila sem šlico mleka, ko sem delala kašico za Nejca. Ampak se mi je tko fajn poklopilo, da se je odbila od predala, ker sem jo lovila in mi je špricnilo po celem stanovanju (ker je bolj majhen je cel ) in steklo v vse 3 velike kuhinjske predale...ne morš verjet kam vse priteče tekočina....in pol se to mleko packa, da je kej No sem vsaj predale spraznila in vse pomila, tudi vsebino v njih Ella, kdaj začneš delat? Jaz bi tud ful rada, da bi šel samo enkrat spat, pa nama kar ne rata na podoben način sem jaz zadnjič polila skodelico kave v spalnici, ker po novem študiram v spalnici, tam imava tudi računalniški kotiček (sva ga tja prestavila) in sem komaj rešila printer, kup papirjev, nekaj zapiskov in fotk je pa politih o šmet..sta pa imeli obe delo..celo generalko.. no jaz sem bla še hujši model ...sem polila tipkovnico in veste kako to zgleda? kot, da bi jo kdo pokozlal pa še sveže pobeljeno steno za mizico
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:38:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa jaz sem ta teden že na dopustu, potem pa še dva tedna, tako da začnem 26.1 na polno Zoja drugače kar hodi samo 1x spat, no mogoče se zgodi 2x na mesec da gre 2x blaža dej mi povej, neki majhnih okraskov bi nabrizgala na tičino maso. Se pravi more biti maslena krema. Bi jo pa rada obarva rumeno. Sej to bi šlo a ne? no, sej če dam margarino, je sploh ne bo treba dost barvat a lahko še kej drugega namesto maslene kreme dam Sladkorna masa: - sladkor v prahu - surov beljak, - limonin sok. Beljaka je ful malo, redčiš z limoninim sokom in nardiš tako maso kot plastelin. pol pobarvaš in ko se posuši so kot bomboni iz cukra. lahko delaš par dni prej, ki to narejeno stoji( okraski)
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:40:22
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža dej povej no kolko je bla, veš, da sem nestrpna. no pa dovisno kdo ti jo je delal, pa če je bla preko veze, al redna cena. v bistvu ni bilo nič preko vez..ker so nama to gospo priporočali v gostilni, kjer sva imela ohcet... ja ma peče privat al ima slaščičarno? peče privat.. včasih je delala v neki slaščičarni..zdej pa dela na pošti.. ..tko,da ma nočni šiht..podnevi pa peče torte...res lepe..mene so njene slike prepričale.. Smo hotli še za Nežin krst naročit torto pri njej..pa je bila ravno zasedena..pol jo je pa kar moževa sestrična doma spekla..ker men takrat ni bilo do peke..pa čeprav to rada počnem.. Ti svetujem, da si tud ti izdelaš nek album..da lahko pokažeš folku..svoje umetnine..seveda če tega še slučajno nimaš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:43:00
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:44:36
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža dej povej no kolko je bla, veš, da sem nestrpna. no pa dovisno kdo ti jo je delal, pa če je bla preko veze, al redna cena. v bistvu ni bilo nič preko vez..ker so nama to gospo priporočali v gostilni, kjer sva imela ohcet... ja ma peče privat al ima slaščičarno? peče privat.. včasih je delala v neki slaščičarni..zdej pa dela na pošti.. ..tko,da ma nočni šiht..podnevi pa peče torte...res lepe..mene so njene slike prepričale.. Smo hotli še za Nežin krst naročit torto pri njej..pa je bila ravno zasedena..pol jo je pa kar moževa sestrična doma spekla..ker men takrat ni bilo do peke..pa čeprav to rada počnem.. Ti svetujem, da si tud ti izdelaš nek album..da lahko pokažeš folku..svoje umetnine..seveda če tega še slučajno nimaš No sej za privat ne moreš zahtevat več kot v slaščičarni. No okoli 100e za tako torto je kar ok.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:45:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...? moj dragi ima 34.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:45:47
|
|
|
|
ella79
|
blaža sem mislila za brizgat
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:47:01
|
|
|
|
larisa
|
No Ella, sej pol maš pa še kar nekaj časa Sem mislila, da greš prej. Sej jaz ga komot zabavam tolk časa da gre samo enkrat spat, ampak pol je ful preveč zmatran in se ful matra zaspat, pa še prej se pol zbudi in je rezultat slabši kot, če gre 2 krat, zato ga ne matram. Bo pa prav kmalu moral samo enkrat hodit spat v varstvu in se bo pač mogel navadit. Pa še zjutraj bo mogu prej vstat...me prav zanima kako bo to laufalo Ampak bo že, še vsi so, pa bo tud naš, ni kej Pridne ste s tem ustvarjanjem slaščic. Same mladenke ste tuki na RR
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 11:47:42
|
|
|
|
mlavla
|
Moj jih bo pa aprila..ene dan pred mojim PDP dopolnil 26...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Poštnina nada56Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?
Da, ker nimam drobiza (
23%)
Da, ker je to dodatni strošek (
43%)
Da, placal bi rad vse naenkrat, (
14%)
Ne, to je pac dostava, ki stane (
20%)
Število vseh glasov: 56Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!