Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:02:29
|
|
|
|
ella79
|
blacky za vaju z Valom Zoja se je naspala, pomalcala, zdej pa šibava končno vn
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:02:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..a si že kdaj delala kakšno poročno torto? Pa s tično še nisi ustvarjala..če me spomin ne vara...a jo maš že doma? Nisem še, tičino mam doma. Blaževa torta bo 1. Ni dvoma da bo ratala, sem optimist. seveda bo, zakaj pa ne bi a tičina se mora na tanko zvalat kolkor sem jaz vidla na netu naj bi bla vsaj ene 5 milimetrov al pa še kak milimeter več, če ne ne pride po moje vredu če je pretanko. Pa spodaj je še najboljše za tičino, če je maslena krema. pol torto daš v hladilnik in se ta maslena krema ful zabetonira, pol jo malo pogladiš in daš gor tičino, pa pride najbolj ravno. pa če sem jst prov razumela je tud čokolada ok ja čokoladen obliv je dober za spodaj. tak ki je z jedilno čokolado in maščobo. za dekoracijo mi pa ni, ne vem, kako bi zgledala torta, no mogoče za kakšen detajl, kot pri tvoji poročni torti za sončnice na sredini. Pa za možičke na torti, dobro si jih naredila. So simpatični.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:03:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla vidim,da vas je kar nekaj aprilčic.. Ej moja nečakinja ima 13. aprol. sestra njena mama ima 16. april in njihov tatako in mož ima 19. april. Vsake tri dni.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:04:02
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..a si že kdaj delala kakšno poročno torto? Pa s tično še nisi ustvarjala..če me spomin ne vara...a jo maš že doma? Nisem še, tičino mam doma. Blaževa torta bo 1. Ni dvoma da bo ratala, sem optimist. seveda bo, zakaj pa ne bi a tičina se mora na tanko zvalat kolkor sem jaz vidla na netu naj bi bla vsaj ene 5 milimetrov al pa še kak milimeter več, če ne ne pride po moje vredu če je pretanko. Pa spodaj je še najboljše za tičino, če je maslena krema. pol torto daš v hladilnik in se ta maslena krema ful zabetonira, pol jo malo pogladiš in daš gor tičino, pa pride najbolj ravno. pa če sem jst prov razumela je tud čokolada ok ja čokoladen obliv je dober za spodaj. tak ki je z jedilno čokolado in maščobo. za dekoracijo mi pa ni, ne vem, kako bi zgledala torta, no mogoče za kakšen detajl, kot pri tvoji poročni torti za sončnice na sredini. Pa za možičke na torti, dobro si jih naredila. So simpatični. hvala..sem prov uživala v ustavrjanju..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:04:30
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* blaža jaz bi čist znorela... A blaž je imel zadnjič vročino od zobkov? Kaj si na koncu ugotovila? Ja je blo verjetno od zobkov. Imel je pa 38 vročine in pol drugi dan nič, pa pol spet malo. tako netipično, ki če je viroza kuhajo prve tri dni. aha, ker pri nas smo imeli že enkrat vročino 38, ko so naenkrat šli ven 3 zobki. Bomo videli kako bo še danes upam, da je samo od zob. No ma jaz ko je ponavadi matija bolan, sem cela iz sebe. prav čutim, da bo zbolel in sem od znotraj nekako nemirna in v skrbeh. zdej ni blo tega občutka pri Blažu in se mi je zdelo da je pol verjetno od zob. sicer boš pa vidla kako bo vročina rasla in se spuščala. ma ja, saj vem... jaz mislim, da je danes pri našem škratu vsega po malo... no vsaj upam, slabo spanje ponoči, prebujanje, zgodnje vstajanje, zobki, utrujenost... ker je normalno, mogoče celo malo več (vsaj včeraj je). Hvala za pikapolonice in dobre mislim... vsem hvala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:05:25
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla vidim,da vas je kar nekaj aprilčic.. Ej moja nečakinja ima 13. aprol. sestra njena mama ima 16. april in njihov tatako in mož ima 19. april. Vsake tri dni. zanimivo.. ej a tisto maso iz sladkorja, limoninega soka in beljaka.. lahko oblikuješ z rokami..če prav razumem?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:06:10
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla vidim,da vas je kar nekaj aprilčic.. Ej moja nečakinja ima 13. aprol. sestra njena mama ima 16. april in njihov tatako in mož ima 19. april. Vsake tri dni. zanimivo.. ej a tisto maso iz sladkorja, limoninega soka in beljaka.. lahko oblikuješ z rokami..če prav razumem? v bistvu me zanima kaj si delala iz te mase...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:06:42
|
|
|
|
blaža
|
jaz sem si pa kale za konfete za poroko vse sam iz fimo mase naredila, pa priponke za na obleke tudi, pa še za v moje lase. Vse kale. No zdej sem prvič nardila pet vrtnic in pet kal iz tičine. Dober je ta čigumi za delat. Ni panike za barvanje. sem pobarvala vrtnice sv. modro, pa je super prišlo, pa ni pocasto. Tiste v prahu pa nisem probala barve, ki sem se spomnila da nimam ta tankih rokavic. po moje bi bla vsa rdeča. o bog nedaj, kaka bi bla jutri.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:07:56
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz sem si pa kale za konfete za poroko vse sam iz fimo mase naredila, pa priponke za na obleke tudi, pa še za v moje lase. Vse kale. No zdej sem prvič nardila pet vrtnic in pet kal iz tičine. Dober je ta čigumi za delat. Ni panike za barvanje. sem pobarvala vrtnice sv. modro, pa je super prišlo, pa ni pocasto. Tiste v prahu pa nisem probala barve, ki sem se spomnila da nimam ta tankih rokavic. po moje bi bla vsa rdeča. o bog nedaj, kaka bi bla jutri. kakšno barvo pa si uporabila..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:08:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla vidim,da vas je kar nekaj aprilčic.. Ej moja nečakinja ima 13. aprol. sestra njena mama ima 16. april in njihov tatako in mož ima 19. april. Vsake tri dni. zanimivo.. ej a tisto maso iz sladkorja, limoninega soka in beljaka.. lahko oblikuješ z rokami..če prav razumem? v bistvu me zanima kaj si delala iz te mase... poglej v moj album in boš vidla vse dekoracije. jaz delam vrtnice, pa kale, pa listke, pa raznorazne rožice iz te sladkorne mase. je fajn, ki ko se posuši jih lahko še par mesecev uporabljaš. jaz to naredim vedno par dni prej kot torto, ki če ne je preveč dela vse naenkrat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:08:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz sem si pa kale za konfete za poroko vse sam iz fimo mase naredila, pa priponke za na obleke tudi, pa še za v moje lase. Vse kale. No zdej sem prvič nardila pet vrtnic in pet kal iz tičine. Dober je ta čigumi za delat. Ni panike za barvanje. sem pobarvala vrtnice sv. modro, pa je super prišlo, pa ni pocasto. Tiste v prahu pa nisem probala barve, ki sem se spomnila da nimam ta tankih rokavic. po moje bi bla vsa rdeča. o bog nedaj, kaka bi bla jutri. kakšno barvo pa si uporabila.. tiste v tubicah, ko je gor narisana mačka in dve miši. ki so 4 v kompl.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:09:32
|
|
|
|
mlavla
|
no jst sem za najino poroko tud naredila kup stvari..čaki grem pogledat če mam kje še kake slikce..sem prov uživala v tem delu..sam na koncu je bilo tega toliko (preveč masovno)..da mi ni bilo več tko fajn delat..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:09:43
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...? jaz imam 10-tega dragi bo pa letos imel okroglo - 30 ti imaš pa mladega frajerja uf, grem jo dat spat... jaz imam pa 27. moja mami ma tud 27-ega aprila brat pa 28. in je hotla da bi rodila na svoj roj. dan, pa ni šlo je pa rodila mojo sestrico na možev roj. dan nahlepše darilo tamala zajca vleče in ne spi groza............
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:10:36
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz sem si pa kale za konfete za poroko vse sam iz fimo mase naredila, pa priponke za na obleke tudi, pa še za v moje lase. Vse kale. No zdej sem prvič nardila pet vrtnic in pet kal iz tičine. Dober je ta čigumi za delat. Ni panike za barvanje. sem pobarvala vrtnice sv. modro, pa je super prišlo, pa ni pocasto. Tiste v prahu pa nisem probala barve, ki sem se spomnila da nimam ta tankih rokavic. po moje bi bla vsa rdeča. o bog nedaj, kaka bi bla jutri. kakšno barvo pa si uporabila.. tiste v tubicah, ko je gor narisana mačka in dve miši. ki so 4 v kompl. že vem katere misliš...v bistvu so od iste firme kot tiste za pisat po torti..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:10:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla no jst sem za najino poroko tud naredila kup stvari..čaki grem pogledat če mam kje še kake slikce..sem prov uživala v tem delu..sam na koncu je bilo tega toliko (preveč masovno)..da mi ni bilo več tko fajn delat.. Jaz sem bla takrat poslovodja v trgovini art& hobby in sem delala to v službi, ko ni blo strank.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:12:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža jaz sem si pa kale za konfete za poroko vse sam iz fimo mase naredila, pa priponke za na obleke tudi, pa še za v moje lase. Vse kale. No zdej sem prvič nardila pet vrtnic in pet kal iz tičine. Dober je ta čigumi za delat. Ni panike za barvanje. sem pobarvala vrtnice sv. modro, pa je super prišlo, pa ni pocasto. Tiste v prahu pa nisem probala barve, ki sem se spomnila da nimam ta tankih rokavic. po moje bi bla vsa rdeča. o bog nedaj, kaka bi bla jutri. kakšno barvo pa si uporabila.. tiste v tubicah, ko je gor narisana mačka in dve miši. ki so 4 v kompl. že vem katere misliš...v bistvu so od iste firme kot tiste za pisat po torti.. ja tele. jaz vedno kupim te barve. jih mam vedno na zalogi. ella, masleno kremo naredi iz kokosove masti, pa bo krema snežnobela.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:12:43
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...? jaz imam 10-tega dragi bo pa letos imel okroglo - 30 ti imaš pa mladega frajerja uf, grem jo dat spat... jaz imam pa 27. moja mami ma tud 27-ega aprila brat pa 28. in je hotla da bi rodila na svoj roj. dan, pa ni šlo je pa rodila mojo sestrico na možev roj. dan nahlepše darilo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:12:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...? jaz imam 10-tega dragi bo pa letos imel okroglo - 30 ti imaš pa mladega frajerja uf, grem jo dat spat... jaz imam pa 27. moja mami ma tud 27-ega aprila brat pa 28. in je hotla da bi rodila na svoj roj. dan, pa ni šlo je pa rodila mojo sestrico na možev roj. dan nahlepše darilo tamala zajca vleče in ne spi groza............ moj tata ima tudi 27. aprila. ma kolko bikcev je.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:14:10
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...? jaz imam 10-tega dragi bo pa letos imel okroglo - 30 ti imaš pa mladega frajerja uf, grem jo dat spat... jaz imam pa 27. moja mami ma tud 27-ega aprila brat pa 28. in je hotla da bi rodila na svoj roj. dan, pa ni šlo je pa rodila mojo sestrico na možev roj. dan nahlepše darilo tamala zajca vleče in ne spi groza............ moj tata ima tudi 27. aprila. ma kolko bikcev je. sami dobri ljudje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:14:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo naju nazaj... sva šle mal na mraz in je blo prov super Mlavla, a ti si že 25? Sem mogoče potem najmlajša ajde, naj se še katera javi Naša bo šla pa zdele počasi k palčkom, čeprav jo je že zunaj na mrazu nekaj dajalo in je hotela mrknit... pa sva hit eno zapele in je blo boljš ja jst sem jih septembra dopolnila 25..kdaj jih boš pa ti? Mi je pa "smešno"..da bom imela drugega dojenčka že pri 25...pač tako je ratal...sva ful vesela.. jest bom aprila 25 najina bambina je bila itak v planu, ker sva oba mnenja da je bolj met mal prej in da pol otroc hit zrastejo, midva sva pa še vseen mlada in si bova pač takrat malo več privoščila itak sva pa oba tako gor rasla da nisva žurerja (no, jest sem bla dokler ga nisem spoznala ) in nama je blo družinsko življenje kmal pisano na kožo (se včasih vprašam kje bi pristala, če ne bi enga resnega spoznala ... pomoje bi ga žurala in srala okol ) v bistvu sva kar na istem...kdaj aprila pa..sej veš..leto so mi datumi v aprilu zelo inetresantni.. Koliko pa so kaj stari vaši partnerji...? jaz imam 10-tega dragi bo pa letos imel okroglo - 30 ti imaš pa mladega frajerja uf, grem jo dat spat... jaz imam pa 27. moja mami ma tud 27-ega aprila brat pa 28. in je hotla da bi rodila na svoj roj. dan, pa ni šlo je pa rodila mojo sestrico na možev roj. dan nahlepše darilo tamala zajca vleče in ne spi groza............ moj tata ima tudi 27. aprila. ma kolko bikcev je. sami dobri ljudje Ja naj bi bli trmasti. No pa kot jaz že ne!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:16:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Ah, tamala neki godrnja... bo že zaspala če bo hotla, jaz grem pa kuhat, da sem pol mal frej... danes bo gobova juha - bojo sam lisičke mmmmmmmmmmmmm zraven pa palačinke komaj čakam pa mi je mleka zmanjkalo oz. glih ene 2 deci ga mam premal, bom mogla mal k tašči pogledat če ma kej viška, če ne bom šla pa v štalo eno pomolzt sam da nam bika za j***** prjela
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:16:51
|
|
|
|
blaža
|
Moj je pa škorpijonček
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:17:22
|
|
|
|
mlavla
|
moja tašča ma pa 5. aprila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:17:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ah, tamala neki godrnja... bo že zaspala če bo hotla, jaz grem pa kuhat, da sem pol mal frej... danes bo gobova juha - bojo sam lisičke mmmmmmmmmmmmm zraven pa palačinke komaj čakam pa mi je mleka zmanjkalo oz. glih ene 2 deci ga mam premal, bom mogla mal k tašči pogledat če ma kej viška, če ne bom šla pa v štalo eno pomolzt sam da nam bika za j***** prjela u lisičke, to bi tudi jaz jedla. No mi mamo pa še joto od včeraj pa ravnotako kot ti palačinke za navrh.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 12:18:14
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ah, tamala neki godrnja... bo že zaspala če bo hotla, jaz grem pa kuhat, da sem pol mal frej... danes bo gobova juha - bojo sam lisičke mmmmmmmmmmmmm zraven pa palačinke komaj čakam pa mi je mleka zmanjkalo oz. glih ene 2 deci ga mam premal, bom mogla mal k tašči pogledat če ma kej viška, če ne bom šla pa v štalo eno pomolzt sam da nam bika za j***** prjela ma si me nasmejala...
|
Dojenje...пеперутка16Do kdaj ste dojile?3 mesece. (
6%)
6 mesecev. (
9%)
12 mesecev. (
13%)
24 mesecev. (
2%)
Več kot 24 mesecev. (
17%)
Nisem dojila. (
53%)
Število vseh glasov: 53Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!