Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 12:42:42
|
|
|
|
petra1978
|
Poglej jo, Kahlo.....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 14:29:40
|
|
|
|
petra1978
|
Pf in poslala sem vama mail.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 15:21:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja sej vidim, da ste že razčistle to. Sem mal ven padla iz pogovora in ne vem, a je bambus kriv, ki sem ga pila zraven nanizanke al mam t.i. pregnansi brejn, ker nimam pojma o čem govorite . Ma kakšen kikiriki pa gricken...????? kaj bi nam ti rada kaj povedala? men se tud nekaj takega zdi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 15:25:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish a vidva z Jako sploh čisto nič ne gresta ven? Pokrij mu z pleničko dol odprtino na vozičku pa ne bo bolan, drugače bo potem hudo, ko bosta ven krenla enkrat. Meni je rekla P, da mora vsak dan ven, razen če je več kot minus štiri, pet in megla, drugače pa gas. Saj vem, da sta bila bolana po rojstvu, samo veš kak bi mu pasalo po moje. ..saj greva občasno ..., samo ne za dolgo...mislim sprehode...... sedaj pa malo pazim, da se mi ne prehladi, ker imava v ponedeljek cepljenje, pa ne bi rada, da se prestavlja...... ...imava pa voziček že na športno obrnjenega....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 15:26:18
|
|
|
|
Virtualna
|
Ojla drage mamice, naj se se jaz malo oglasim ...moja miska je vredu, napreduje, raste, je pridna, zaenkrat mamici ne daje nevem kaksnih problemov...skoraj nic se ne joka, razen ce bi sla rada komu na roke oz. ce je lacna...veliko se pogovarja s svojo mamico, ji poje pesmice, vcasih zna biti tudi dokaj huda (ne vem iz katerega razloga ) in takrat jo slisimo kako vriska in piska, da je joj Veste kaj me zanima ...februarja se moja sestrica civilno poroci in mene je seveda zbrala za porocno prico...se pravi, da grem prvic z nekam na daljso relacijo (Lj-Berlin) zanima me...ali je potrebno za mojo Leyliko dvigniti potni list sem v bistvu hotla se malo pocakat s tem slikanjem otroskih dokumentov...ko bo vsaj sest mesecev stara...in ne ze sedaj pri treh ...ne vem no...a mislite, da je dovolj njen roj.list...ce bi slucajno do kake kontrole prislo... Lara Croft ...a nisi ti ze 1x govorila, da bos sla z Laro v Italijo ?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 15:39:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Doma žalujemo za babico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.1.2009 15:40:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes pa praznujeta............... KAJA MARIJA....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 15:41:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara Croft ...a nisi ti ze 1x govorila, da bos sla z Laro v Italijo ? Že večktat sem jo prešvercala... tudi danes...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 15:41:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda . Imamo čisto nov trip trap pri zoji sem mela samo trip trapa. res je sicer, da sem začela s hrano pri 6 mescih in da je takrat že zelo stabilno sedela. pa kup malih povštrov sem uporabla... jaz pri našem prvem tud....mi je mimo, da on pri svoji mizi sedi in je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 15:46:18
|
|
|
|
gold fish
|
...babike...naš tečko bo pa spodaj dobil dva zobka...semu že ful belo vidi, skozi še ni, ampak bo v kratkem...jest noče kaj dosti...tam enih 80ml poje na obrok .. Kak se reče gelu za masiranje dlesni.. gengigel, dologel, calgel.... BUBI pomoč .... eh grem te poklicat, bo prej .... no sva že uredile
< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.1.2009 16:00:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:10:39
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...babike...naš tečko bo pa spodaj dobil dva zobka...semu že ful belo vidi, skozi še ni, ampak bo v kratkem...jest noče kaj dosti...tam enih 80ml poje na obrok .. Kak se reče gelu za masiranje dlesni.. gengigel, dologel, calgel.... BUBI pomoč .... eh grem te poklicat, bo prej .... no sva že uredile No, in kako se mu reče? Da bomo še me vedele kaj kupit, ko bo potreba po tem.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:25:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi tudi meni je rekla včeraj P naj malo probam s sokci oz. frutki, patronažna pa takrat čisto drugače. Ne vem zakaj nekak niso enotna mnenja s tem uvajanjem GH. potem ne bi bilo zanimivo, če bi imeli vsi isti nasvet in mnenje
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:26:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Doma žalujemo za babico.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.1.2009 16:27:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes pa praznujeta............... KAJA MARIJA....................
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:30:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...babike...naš tečko bo pa spodaj dobil dva zobka...semu že ful belo vidi, skozi še ni, ampak bo v kratkem...jest noče kaj dosti...tam enih 80ml poje na obrok .. Kak se reče gelu za masiranje dlesni.. gengigel, dologel, calgel.... BUBI pomoč .... eh grem te poklicat, bo prej .... no sva že uredile No, in kako se mu reče? Da bomo še me vedele kaj kupit, ko bo potreba po tem. Tako je: teh stvari je na tržišču vedno več. Jaz poznam CALGEL (taka roza pakunga), ki ima not lokalni anestetik, kar pomeni, da deluje tudi proti bolečinam. Ima pa tak okus po zeliščih. Veliko stvari (recimo Gengigel baby) pa nima not nič kaj konkretnega, je pač gel za masažo in mehčanje dlesni. V Gengigelu je not hialuronska kislina. Če bom videla, da je treba kaj, bom raje kupila Calgel. Aja, pa bubiju sem zvečer preventivno dala žličko Calpola, da ga ni bolelo ponoči.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:36:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Še to sem pozabla povedat..... sem ugotovila, da tudi Lari premoči plenička, če je na boku.. Na trebuščku nikoli... ...tudi mi to pogruntali ta teden ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.1.2009 16:37:16
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznujeta............... KAJA MARIJA....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:37:55
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Doma žalujemo za babico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:39:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne vem, če se bo katera spomnila..............julija, ko smo urejali okolico sva imela ful probleme s sosedi (foušija je huda reč). no, v tistem tednu sem se jaz presekirala 200 na uro, shujšala 4 kg, prejela sva nič koliko grozilnih sms od njih.............. ...........sedaj pa so prijavili, da bi pa prišli na obisk................ ...........seveda, samo še na to čakam, da njih strežem...............ni šans............... se spomnem ....haloooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:39:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi tudi meni je rekla včeraj P naj malo probam s sokci oz. frutki, patronažna pa takrat čisto drugače. Ne vem zakaj nekak niso enotna mnenja s tem uvajanjem GH. potem ne bi bilo zanimivo, če bi imeli vsi isti nasvet in mnenje Jaz sem tudi dobila vse sorti napotkov... ma sem se odločla, da bom začela njaprej z zelenjavo... baje, da otroci, enkrat ko sprobajo sadje, ki je sladko, nočejo zelenjave...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:40:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara Croft jaz tudi grem danes kupiti oz. naročiti stolček za hranjenje. Verjetno bom tudi vzela Peg perego prima pappa model 2009. Bom videla. Koliko pa si dala za ta stolček? Bom rabljenega kupla, veš.... je pa tak nov cca 200€, jaz sem se zmenila za 70... ...dober si se ti to zmenla ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:41:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Poglej jo, Kahlo..... ...kje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:42:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja sej vidim, da ste že razčistle to. Sem mal ven padla iz pogovora in ne vem, a je bambus kriv, ki sem ga pila zraven nanizanke al mam t.i. pregnansi brejn, ker nimam pojma o čem govorite . Ma kakšen kikiriki pa gricken...????? kaj bi nam ti rada kaj povedala? men se tud nekaj takega zdi aha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:44:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: leda . Imamo čisto nov trip trap pri zoji sem mela samo trip trapa. res je sicer, da sem začela s hrano pri 6 mescih in da je takrat že zelo stabilno sedela. pa kup malih povštrov sem uporabla... jaz pri našem prvem tud....mi je mimo, da on pri svoji mizi sedi in je ...to je tist lesen stolček ta trip trap ...pa ne se smejat ....tudi za koco sem se tuki naučila ko ste se v čvekanju pogovarjale kaj ste že vse nabavle...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 16:47:06
|
|
|
|
gloria
|
...grem mal posparvljat....ta rr mi velik časa vzame...bi bilo fajn da bi bila en teden brez njega bi si cel štuk pospravla ... ...pol bi pa rabla dva tedna da vas preberem...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......