Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:43:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft šteknzi kikiriki... everidej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:45:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft šteknzi kikiriki... everidej jes aj du
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:46:12
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši zs sm ti poslala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:46:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft šteknzi kikiriki... everidej ma daj...zdaj si pa kar to pojem cel cajt ...znaš... gricken si kikiriki everidej jes aj grick žvaken si duble buble everinajt jes aj žvak
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:48:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft šteknzi kikiriki... everidej jes aj du evo jo deklino ...titovo omladino
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:49:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši zs sm ti poslala si mislila mail ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:49:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši zs sm ti poslala grem probat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:51:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši zs sm ti poslala si mislila mail ne ja mail zdej si jst tut žvižgam šluk and šliva viski everj daj jes aj du
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 22:59:09
|
|
|
|
gold fish
|
račka...tud meni kaže, da je prevelika ...pa ni, ker sem jo še pomanjšala... bom še probala.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:02:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish račka...tud meni kaže, da je prevelika ...pa ni, ker sem jo še pomanjšala... bom še probala..... še en mailček sm poslala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:02:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft šteknzi kikiriki... everidej Jes aj štek.... BABE... ko vaši mali spijo na boku..... Se ne bojiste, da jih boli rama??? Lara zdej spi že dve uri na enem boku.... sem gruntala, da bi jo pustila kr tko... ma se bojim, da bi jo začelo tiščat... pismo, jst ne zdržim celo noč na eni strani....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:10:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria he, he, jaz pa poznam to knjigico Voznik Nik. Pa Gasilec Mihec in Kapitan Jan Ostalih pa nimamo. ja gasilec Mihec bi bil za fičico jaaaaaaaaaaaaaaaa si mislila fišico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:18:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši zs sm ti poslala grem probat ne gre maš mail..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:20:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft BABE... ko vaši mali spijo na boku..... naš ne...ga je roka bolela , ma ne .....se hecam..že ene 3 mesce je pa res samo na hrbtu, pa se mi tud zdi, da bi se rad nekak premrdal, pa ne gre
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:22:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši zs sm ti poslala grem probat ne gre maš mail.. ni panike bova jutri naprej hvala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:24:05
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz grem spat...me je začelo zebst..... imam kratke rokave oblečene.... pa še bolj malo kalorij dobim not, pol pa je mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ....se beremo jutri ...jutri je pa sadni dan ...kaki, ringlo, pečena banana z mandlji...., ma katera kaki recept kaj nardit za kosilo iz sadja...da je vsaj malo toplo za želodec...... juha iz , pečenka iz jabolk ...... rajši grem spat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:24:21
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft BABE... ko vaši mali spijo na boku..... naš ne...ga je roka bolela , ma ne .....se hecam..že ene 3 mesce je pa res samo na hrbtu, pa se mi tud zdi, da bi se rad nekak premrdal, pa ne gre moja Marija tut non stop tolk časa miga z glavo in ritko da se spravi na hrbet, pa z glavo tako miga levo in desno, da zadaj na enmu delu nima lask to nista ne prvi ne drugi delala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:26:11
|
|
|
|
gloria
|
jaz sem si kompote kuhala...pa zelenjavo pol sem jo pa kr toplo jedla z tisto vodo ko se je kuhala noter...pa pečene jabolke......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:26:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma katera kaki recept kaj nardit za kosilo iz sadja...da je vsaj malo toplo za želodec...... juha iz , pečenka iz jabolk ...... sadno pico štrudl kompot
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:28:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
ma katera kaki recept kaj nardit za kosilo iz sadja.. Ogromno smetane čez.....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:30:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ma katera kaki recept kaj nardit za kosilo iz sadja.. Ogromno smetane čez..... toooooooooooo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:30:51
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ma katera kaki recept kaj nardit za kosilo iz sadja.. Ogromno smetane čez..... toooooooooooo in to polnomastne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:34:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
moja Marija tut non stop tolk časa miga z glavo in ritko da se spravi na hrbet, Jo bom pustila tako.... sem ji pa podložila hrbet z njeno plišasto kačo....pa ograjca je tudi... tko da ne vem, če se bo obrnila... Grem spat, nočko...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:39:47
|
|
|
|
gloria
|
nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:51:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če ima Lara 6 kg je to 6x (130) 150ml in znese (780ml) 900ml dnevno In če bi imela 8kg? bi mogla 8 x po 130 (150) ? Ja, ampak to ne pomeni, da mora met 8 obrokov-samo, da naj bi v celem dnevu tolk pojedla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......