Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 7.1.2009 23:58:26
|
|
|
|
meta21
|
Aja sej vidim, da ste že razčistle to. Sem mal ven padla iz pogovora in ne vem, a je bambus kriv, ki sem ga pila zraven nanizanke al mam t.i. pregnansi brejn, ker nimam pojma o čem govorite . Ma kakšen kikiriki pa gricken...?????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 8:21:29
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro! Ena brez sladkorja za babike na ločevalni, pa eno za ostale. Sneži, ne vem a naj bom vesela al . Po en stran mi je s fulom lepo, ko je vse belo, po drug strani pa mi ni nič fajn vozička rint po neočiščenih pločnikih. Slišim, da nekaj ruži zunaj, so začel ceste plužit, upam da jim bo uspelo očistiit tud pločnike.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 8:30:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish bubi - kuku.... ..je bla dobra margerita ..kaki obrok ima bubika sedaj..še vedno 130ml ku ku Pa dobro jutro vsem Ne, ni bila dobra Preveč sira, jaz takih mastnih zadev že od nekdaj ne maram. Ja, bubika še vedno poje 130, zvečer ji naredim 150(oz. kolikor pač nastane). Ampak opažam, da ji bo 130 počasi premalo, ker scuza do konca. Potem pa si daje flaško v usta in iz ust, pa vsakič proba, če se je kaj nateklo ja, dekici pri nas rečemo tudi koca
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 8:33:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...mi smo takrat meli Mojster Miha , kaj bo pa zdaj...... aja saj je neka risanka...Jaka gre na Luno al nekaj takega Sploh ne omenjaj te risanke Bubi si je zaželel za dedka mraza, pa se pri nas nič ne dobi od tega. Smo morali improvizirat in je na koncu dobil puzzle, kozarec (narejeno v foto studiu) in DVD (home made posnet iz TVja )
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 8:37:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft BABE... ko vaši mali spijo na boku..... Se ne bojiste, da jih boli rama??? Lara zdej spi že dve uri na enem boku.... sem gruntala, da bi jo pustila kr tko... ma se bojim, da bi jo začelo tiščat... pismo, jst ne zdržim celo noč na eni strani.... bubika se obrne na hrbet. Pa nikoli je ne dam prav na bok, vedno rahlo nagnjeno proti hrbtu in pdloženo. Ja, meni bi tudi roka "zaspala", če bi skoz tak ležala.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 8:40:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jutri je pa sadni dan ...kaki, ringlo, pečena banana z mandlji...., ma katera kaki recept kaj nardit za kosilo iz sadja...da je vsaj malo toplo za želodec...... juha iz , pečenka iz jabolk ...... rajši grem spat pa saj zelenjavna juha bi šla skoz Brez krompirja. Al mora bit tudi brez graha? Pol pa itak samo še korenček ostane Al pa kislo zelje? Repa? Pojma nimam Jaz sem si to dieto prilagodila, malo ločevala, prav sadnega dneva nisem imela nikoli (kaj šele vodnega ) pa sem predlani konec leta v enem mesecu pridelala -5 kg. Potem pa in je bilo konec vsega. Tistih 5 kg pa ravno nazaj
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 8:41:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja sej vidim, da ste že razčistle to. Sem mal ven padla iz pogovora in ne vem, a je bambus kriv, ki sem ga pila zraven nanizanke al mam t.i. pregnansi brejn, ker nimam pojma o čem govorite . Ma kakšen kikiriki pa gricken...????? kaj bi nam ti rada kaj povedala?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 8:43:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Dobro jutro! Ena brez sladkorja za babike na ločevalni, pa eno za ostale. Sneži, ne vem a naj bom vesela al . Aja, jutranji kavi z mlekom se jaz ne mislim odrečt Sneži? Pa kje vi to živite? Pri nas nič, celo okoli nule je menda veni. Pa mi rabimo sneg za zlato lisico
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 9:24:28
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. MTY iz Slov. Bistrice sem. Pristna štajerka. Bi mogle kar skupaj naštudirati kako se ne več sekirati zaradi drugih. Gloria kako pridno pa tvoj Nik bere knjigice. Kak lepotec je. Morango čisto možno je, da ji ta način hranjenja bolj odgovarja. Bodi srečna, da imata daljše razmake med hranjenjem. Meni je ravno včeraj rekla P, da nekateri se dalj časa hranijo še kot dojenčki, to je mislila dva, tri hranjenja ponoči, čez dan pa na dve urci, ali tri. Naša se hrani še kot dojenček mi je rekla, no čeprav to še je. Gold fish a vidva z Jako sploh čisto nič ne gresta ven? Pokrij mu z pleničko dol odprtino na vozičku pa ne bo bolan, drugače bo potem hudo, ko bosta ven krenla enkrat. Meni je rekla P, da mora vsak dan ven, razen če je več kot minus štiri, pet in megla, drugače pa gas. Saj vem, da sta bila bolana po rojstvu, samo veš kak bi mu pasalo po moje. Lara Croft saj ni čudno, da te zebe ponoči. 16, 17 stopinj. UŠšššš. Mi imamo po moje 19, 20 pa tudi ni pretirano toplo. Drugače pa jaz Lani ne dajem pod pižamico bodija spodaj, pokrijem jo z dekico in kojtrčkom in še to tako da ima rokice zunaj, ker drugače si jih tak sama ven namrda. A mislite, da je to premalo? Pa tudi radiator redko prižgem v spalnici, da ni prevroče. Če ga že je to samo za par obratov. Bubi tudi meni je rekla včeraj P naj malo probam s sokci oz. frutki, patronažna pa takrat čisto drugače. Ne vem zakaj nekak niso enotna mnenja s tem uvajanjem GH. Saraya kje si?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 9:30:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
JUtro.... pri nas je tudi poprašlo malo..... Zdej pa že sonček sije... Sem pustila Laro na boku, tudi jaz sem jo malo proti hrbtu nagnila.... Seje spet zbudila ob 4ih... pa ne vem, če zato, ker je bla v vreči, ker je bila na boku, ker je bila lačna, al ker je bila pokakana... Potem sem jo dala pa kr na trebušček, ker ni kupčka podrla.... Zdej pa bejba še vedno spi..... Sem kupla en rabljen stolček za hranjenje.... od ene pupe iz okolice Kranja... sej ne rabimo tako fensi stolčka, ne.... ma edino dve ponudbi sem dobila.... tega in od ene iz MB... Moj možek gre pa glih danes v Kranj in sem se odločla... Imamo čisto nov trip trap, ma v tistem še dolgo ne bo mogla bit... jaz bi jo pa rada imela malo bolj na visokem, ko sem v kuhinji... pa tudi kmalu ji bom začela dodajat,.... Ležalnika pa nimam kje imet... takega evo: http://www.babydealz.com/pe20prpadohi1.html
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 9:44:52
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 9:47:19
|
|
|
|
tasha23
|
Jutro samo na hitro, da ne boste rekle da visim samo pri oktoberkah . Za nami slaba noč upam, dabo bolje. Doma žalujemo za babico. Mala dva pa tako lepo rasteta da vam bom kar zadnjo sliko od tega tedna pripopala, da boste videle moja dva sončka: Gabriel včeraj pase kravice
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 9:50:52
|
|
|
|
arabela*
|
ne vem,ali lahko gre ven,malo ji z noska teče,kašlja pa ne??
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 9:57:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jutro samo na hitro, da ne boste rekle da visim samo pri oktoberkah . No vidiš, da se da.... Lušna sta, lušna....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 10:03:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem pozabla povedat... ma je faca naša Lara... Se sredi noči zbudi v temi... človk bi pričakoval, da bo jokala... Ne, ona se je začela pogovarjat - ne vem s kom in prow veselo vriskat... ene 15 minut... no potem se je pa počasi začela pritoževat...mal ji je šlo na živce, ker roke ni mogla dat v usta, ker je vreča prevelika... No potem sem pa vstala, ker sem izgubila upanje, da bo zaspala nazaj..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 10:08:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
Še to sem pozabla povedat..... sem ugotovila, da tudi Lari premoči plenička, če je na boku.. Na trebuščku nikoli...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.1.2009 10:09:02
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznujeta............... KAJA MARIJA....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 10:10:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Doma žalujemo za babico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 8.1.2009 10:13:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes pa praznujeta............... KAJA MARIJA....................
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 10:15:50
|
|
|
|
pf
|
Tasha kaka cukra sta tvoja dva. Mali je že pravi pastirček, tak lepo kravice pase že. Lara Croft jaz tudi grem danes kupiti oz. naročiti stolček za hranjenje. Verjetno bom tudi vzela Peg perego prima pappa model 2009. Bom videla. Koliko pa si dala za ta stolček? Kaja, Marija čestitke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 10:35:52
|
|
|
|
ključek
|
Pa dobro jutro želim......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 10:38:27
|
|
|
|
ključek
|
ne vem, če se bo katera spomnila..............julija, ko smo urejali okolico sva imela ful probleme s sosedi (foušija je huda reč). no, v tistem tednu sem se jaz presekirala 200 na uro, shujšala 4 kg, prejela sva nič koliko grozilnih sms od njih.............. ...........sedaj pa so prijavili, da bi pa prišli na obisk................ ...........seveda, samo še na to čakam, da njih strežem...............ni šans...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 11:20:21
|
|
|
|
leda
|
. Imamo čisto nov trip trap pri zoji sem mela samo trip trapa. res je sicer, da sem začela s hrano pri 6 mescih in da je takrat že zelo stabilno sedela. pa kup malih povštrov sem uporabla... jst sicer preizkušam meje svoje zmogljivosti se nam je pamžek malo pokvaril. spat gre sicer brez težav in prvo rundo spi od ene pol osmih do pol dvanajstih (sam kaj ko sem takrat jaz budna), potem pa na dve uri. in za povrh je bla včeri budna in pripravljena za nova doživetja ob 4!!!! ob pol šestih jo je mož raje odnesu iz spalnice, ker sem že kar grdo sikala namest šššššjala. dons pa se je žur začel ob 6. grrr. no, slab začetek, dober konc, kajne. zihr bo do konca leta že sama skuhala, pojedla in v stroj zložila posodo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 11:23:44
|
|
|
|
leda
|
Naša se hrani še kot dojenček mi je rekla, no čeprav to še je. še ena dojenčica za pofočkat. dons sem morala šibat na sestanek v vrtec, kamor bo končno šla ta velka in je vsaj način hotla pri varuški: mojmu fotru jest. in seveda ful užaljeno protestirala, ko ji je dudo rinil. pa je blo dve uri in pol od podoja... mah. še dobra dva mesca, pol pa bo konec tega obdobja. in ker je skoraj gotovo zadnjič, v vsej tragikomičnosti kar uživam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 8.1.2009 12:06:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara Croft jaz tudi grem danes kupiti oz. naročiti stolček za hranjenje. Verjetno bom tudi vzela Peg perego prima pappa model 2009. Bom videla. Koliko pa si dala za ta stolček? Bom rabljenega kupla, veš.... je pa tak nov cca 200€, jaz sem se zmenila za 70...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......