|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
7.1.2009 23:58:26   
meta21
Aja sej vidim, da ste že razčistle to. Sem mal ven padla iz pogovora in ne vem, a je bambus kriv, ki sem ga pila zraven nanizanke al mam t.i. pregnansi brejn, ker nimam pojma o čem govoriteuser posted image user posted image user posted image . Ma kakšen kikiriki pa gricken...?????

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
8.1.2009 8:21:29   
lana17
Dobro jutro!

Ena user posted image brez sladkorja za babike na ločevalni, pa eno user posted image za ostale.

Sneži, ne vem a naj bom vesela al user posted image . Po en stran mi je s fulom lepo, ko je vse belo, po drug strani pa mi ni nič fajn vozička rint po neočiščenih pločnikih. Slišim, da nekaj ruži zunaj, so začel ceste plužit, upam da jim bo uspelo očistiit tud pločnike.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
8.1.2009 8:30:58   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

bubi - kuku....user posted image

..je bla dobra margeritauser posted image

..kaki obrok ima bubika sedaj..še vedno 130mluser posted image

ku ku user posted image  Pa dobro jutro vsem user posted image

Ne, ni bila dobra user posted image  Preveč sira, jaz takih mastnih zadev že od nekdaj ne maram.

Ja, bubika še vedno poje 130, zvečer ji naredim 150(oz. kolikor pač nastane). Ampak opažam, da ji bo 130 počasi premalo, ker scuza do konca. Potem pa si daje flaško v usta in iz ust, pa vsakič proba, če se je kaj nateklo user posted image

ja, dekici pri nas rečemo tudi koca user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
8.1.2009 8:33:29   
*bubi*

...mi smo takrat meli Mojster Mihauser posted image , kaj bo pa zdaj......   aja saj je neka risanka...Jaka gre na Lunouser posted image  al nekaj takegauser posted image

Sploh ne omenjaj te risanke user posted image  Bubi si je zaželel za dedka mraza, pa se pri nas nič ne dobi od tega. Smo morali improvizirat in je na koncu dobil puzzle, kozarec (narejeno v foto studiu) in DVD (home made posnet iz TVja user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2979
8.1.2009 8:37:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

BABE... ko vaši mali spijo na boku.....
Se ne bojiste, da jih boli rama??? Lara zdej spi
že dve uri na enem boku.... sem gruntala, da bi jo pustila kr tko... ma se bojim, da bi jo začelo tiščat... pismo, jst ne zdržim celo noč na eni strani....

bubika se obrne na hrbet. Pa nikoli je ne dam prav na bok, vedno rahlo nagnjeno proti hrbtu in pdloženo.
Ja, meni bi tudi roka "zaspala", če bi skoz tak ležala.  

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
8.1.2009 8:40:35   
*bubi*

...jutri je pa sadni danuser posted image ...kaki, ringlo, pečena banana z mandlji....,

ma katera kaki recept kaj nardit za kosilo iz sadja...da je vsaj malo toplo za želodec...... juha iz user posted image , pečenka iz jabolkuser posted image ......   rajši grem spat

pa saj zelenjavna juha bi šla skoz user posted image  Brez krompirja. Al mora bit tudi brez graha? Pol pa itak samo še korenček ostane user posted image user posted image user posted image

Al pa kislo zelje? Repa?

Pojma nimam user posted image

Jaz sem si to dieto prilagodila, malo ločevala, prav sadnega dneva nisem imela nikoli (kaj šele vodnega user posted image ) pa sem predlani konec leta v enem mesecu pridelala -5 kg. Potem pa user posted image  in je bilo konec vsega. Tistih 5 kg pa ravno nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2981
8.1.2009 8:41:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Aja sej vidim, da ste že razčistle to. Sem mal ven padla iz pogovora in ne vem, a je bambus kriv, ki sem ga pila zraven nanizanke al mam t.i. pregnansi brejn, ker nimam pojma o čem govoriteuser posted image user posted image user posted image . Ma kakšen kikiriki pa gricken...?????

kaj bi nam ti rada kaj povedala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
8.1.2009 8:43:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Dobro jutro!

Ena user posted image brez sladkorja za babike na ločevalni, pa eno user posted image za ostale.

Sneži, ne vem a naj bom vesela al user posted image .

Aja, jutranji kavi z mlekom se jaz ne mislim odrečt user posted image  

Sneži? Pa kje vi to živite? Pri nas nič, celo okoli nule je menda veni. Pa mi rabimo sneg za zlato lisico user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
8.1.2009 9:24:28   
pf
Dobro jutro.
MTY iz Slov. Bistrice sem. Pristna štajerka. Bi mogle kar skupaj naštudirati kako se ne več sekirati zaradi drugih.
Gloria kako pridno pa tvoj Nik bere knjigice. Kak lepotec je.
Morango čisto možno je, da ji ta način hranjenja bolj odgovarja. Bodi srečna, da imata daljše razmake med hranjenjem. Meni je ravno včeraj rekla P, da nekateri user posted image se dalj časa hranijo še kot dojenčki, to je mislila dva, tri hranjenja ponoči, čez dan pa na dve urci, ali tri. Naša se hrani še kot dojenček mi je rekla, no čeprav to še je.
Gold fish a vidva z Jako sploh čisto nič ne gresta ven? Pokrij mu z pleničko dol odprtino na vozičku pa ne bo bolan, drugače bo potem hudo, ko bosta ven krenla enkrat. Meni je rekla P, da mora vsak dan ven, razen če je več kot minus štiri, pet in megla, drugače pa gas. Saj vem, da sta bila bolana po rojstvu, samo veš kak bi mu pasalo po moje.
Lara Croft saj ni čudno, da te zebe ponoči. 16, 17 stopinj. UŠšššš. Mi imamo po moje 19, 20 pa tudi ni pretirano toplo. Drugače pa jaz Lani ne dajem pod pižamico  bodija spodaj, pokrijem jo z dekico in kojtrčkom in še to tako da ima rokice zunaj, ker drugače si jih tak sama ven namrda. A mislite, da je to premalo? Pa tudi radiator redko prižgem v spalnici, da ni prevroče. Če ga že je to samo za par obratov.
Bubi tudi meni je rekla včeraj P naj malo probam s sokci oz. frutki, patronažna pa takrat čisto drugače. Ne vem zakaj nekak niso enotna mnenja s tem uvajanjem GH.
Saraya kje si?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
8.1.2009 9:30:55   
Lara Croft
JUtro.... pri nas je tudi poprašlo malo.....user posted image Zdej pa že sonček sije...

Sem pustila Laro na boku, tudi jaz sem jo malo proti hrbtu nagnila.... Seje spet zbudila ob 4ih... pa ne vem, če zato, ker je bla v vreči, ker je bila na boku, ker je bila lačna, al ker je bila pokakana... user posted image Potem sem jo dala pa kr na trebušček, ker ni kupčka podrla.... Zdej pa bejba še vedno spi.....

Sem kupla en rabljen stolček za hranjenje.... od ene pupe iz okolice Kranja... sej ne rabimo tako fensi stolčka, ne.... ma edino dve ponudbi sem dobila.... tega in od ene iz MB... Moj možek gre pa glih danes v Kranj in sem se odločla... Imamo čisto nov trip trap, ma v tistem še dolgo ne bo mogla bit... jaz bi jo pa rada imela malo bolj na visokem, ko sem v kuhinji... pa tudi kmalu ji bom začela dodajat,.... Ležalnika pa nimam kje imet...

takega evo:

http://www.babydealz.com/pe20prpadohi1.html

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
8.1.2009 9:44:52   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2986
8.1.2009 9:47:19   
tasha23
Jutro samo na hitro, da ne boste rekle da visim samo pri oktoberkah user posted image .
Za nami slaba noč upam, dabo bolje. Doma žalujemo za babico. Mala dva pa tako lepo rasteta da vam bom kar zadnjo sliko od tega tedna pripopala, da boste videle user posted image

moja dva sončka:
user posted image

Gabriel včeraj pase kravice
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 2987
8.1.2009 9:50:52   
arabela*
ne vem,ali lahko gre user posted image ven,malo ji z noska teče,kašlja pa ne??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
8.1.2009 9:57:18   
Lara Croft
Jutro samo na hitro, da ne boste rekle da visim samo pri oktoberkah .

No vidiš, da se da.... user posted image

Lušna sta, lušna....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
8.1.2009 10:03:41   
Lara Croft
Sem pozabla povedat... ma je faca naša Lara...

Se sredi noči zbudi v temi... človk bi pričakoval, da bo jokala... Ne, ona se je začela pogovarjat - ne vem s kom in prow veselo vriskat... ene 15 minut... no potem se je pa počasi začela pritoževat...mal ji je šlo na živce, ker roke ni mogla dat v usta, ker je vreča prevelika... No potem sem pa vstala, ker sem izgubila upanje, da bo zaspala nazaj.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2990
8.1.2009 10:08:26   
Lara Croft
Še to sem pozabla povedat..... sem ugotovila, da tudi Lari premoči plenička, če je na boku.. Na trebuščku nikoli... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2991
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
8.1.2009 10:09:02   
ključek
Danes pa praznujeta...............

KAJA

MARIJA....................

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
8.1.2009 10:10:26   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Doma žalujemo za babico. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
8.1.2009 10:13:29   
Lara Croft
Danes pa praznujeta...............

KAJA
MARIJA....................

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
8.1.2009 10:15:50   
pf
Tasha kaka cukra sta tvoja dva. Mali je že pravi pastirček, tak lepo kravice pase že.
Lara Croft jaz tudi grem danes kupiti oz. naročiti stolček za hranjenje. Verjetno bom tudi vzela Peg perego prima pappa model 2009. Bom videla. Koliko pa si dala za ta stolček?
Kaja, Marija čestitke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
8.1.2009 10:35:52   
ključek
Pa dobro jutro želim......user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
8.1.2009 10:38:27   
ključek
ne vem, če se bo katera spomnila..............julija, ko smo urejali okolico sva imela ful probleme s sosedi (foušija je huda reč). no, v tistem tednu sem se jaz presekirala 200 na uro, shujšala 4 kg, prejela sva nič koliko grozilnih sms od njih..............user posted image user posted image user posted image user posted image ...........sedaj pa so prijavili, da bi pa prišli na obisk................user posted image ...........seveda, samo še na to čakam, da njih strežem...............ni šans...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
8.1.2009 11:20:21   
leda
. Imamo čisto nov trip trap

pri zoji sem mela samo trip trapa. res je sicer, da sem začela s hrano pri 6 mescih in da je takrat že zelo stabilno sedela. pa kup malih povštrov sem uporabla...

jst sicer preizkušam meje svoje zmogljivosti user posted image   se nam je pamžek malo pokvaril. spat gre sicer brez težav in prvo rundo spi od ene pol osmih do pol dvanajstih (sam kaj ko sem takrat jaz budna), potem pa na dve uri. in za povrh je bla včeri budna in pripravljena za nova doživetja ob 4!!!! ob pol šestih jo je mož raje odnesu iz spalnice, ker sem že kar grdo sikala namest šššššjala. dons pa se je žur začel ob 6.

grrr. no, slab začetek, dober konc, kajne. zihr bo do konca leta že sama skuhala, pojedla in v stroj zložila posodo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2998
8.1.2009 11:23:44   
leda
Naša se hrani še kot dojenček mi je rekla, no čeprav to še je.

še ena dojenčica za pofočkat. dons sem morala šibat na sestanek v vrtec, kamor bo končno šla ta velka in je vsaj način hotla pri varuški: mojmu fotru jest. in seveda ful užaljeno protestirala, ko ji je dudo rinil. pa je blo dve uri in pol od podoja...

mah. še dobra dva mesca, pol pa bo konec tega obdobja. in ker je skoraj gotovo zadnjič, v vsej tragikomičnosti kar uživam.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
8.1.2009 12:06:25   
Lara Croft
Lara Croft jaz tudi grem danes kupiti oz. naročiti stolček za hranjenje. Verjetno bom tudi vzela Peg perego prima pappa model 2009. Bom videla. Koliko pa si dala za ta stolček?

Bom rabljenega kupla, veš.... je pa tak nov cca 200€, jaz sem se zmenila za 70... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......