Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:57:42
|
|
|
|
blaža
|
mlavla, lepa si bla, ma jaz bi se za spremembo na ravnost na paž, pa zadaj malo krajše, ki če maš stanjšano spodaj, se ti vihajo, pa maš več dela z njimi. no jaz samo pravim, ti pa naredi kot ti je najlažje.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:58:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim zato ki je izdajalka bi rekel primorc pa dober zvečer tiho ti! tega pa v šoli nismo jemal ja, ki nismo bli več v Jugi, čerčić, je pa ostal.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:59:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim takrat v SN Ma kje si zdej? Kdaj si pa prišla v sn? je pa res škoda, da se nisva vidle.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:59:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim zato ki je izdajalka bi rekel primorc pa dober zvečer tiho ti! tega pa v šoli nismo jemal ja, ki nismo bli več v Jugi, čerčić, je pa ostal. čerćić me je pa ena iz Litije naučila mogoć teb ni kaj prau al ja?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:00:19
|
|
|
|
blaža
|
No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:00:37
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla, lepa si bla, ma jaz bi se za spremembo na ravnost na paž, pa zadaj malo krajše, ki če maš stanjšano spodaj, se ti vihajo, pa maš več dela z njimi. no jaz samo pravim, ti pa naredi kot ti je najlažje. hvala za nasvet...sam..če mam jst vse naravnost postrižene..pol mam tako čupo..mam namreč ful goste..pa mi pol vse pokonci štrli..če šetkaš kaj mislim..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:00:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim zato ki je izdajalka bi rekel primorc pa dober zvečer tiho ti! tega pa v šoli nismo jemal ja, ki nismo bli več v Jugi, čerčić, je pa ostal. čerćić me je pa ena iz Litije naučila mogoć teb ni kaj prau al ja? Sveda, da je prav, glavno da je meki Ć
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:01:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:01:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim zato ki je izdajalka bi rekel primorc pa dober zvečer tiho ti! tega pa v šoli nismo jemal ja, ki nismo bli več v Jugi, čerčić, je pa ostal. čerćić me je pa ena iz Litije naučila mogoć teb ni kaj prau al ja? Sveda, da je prav, glavno da je meki Ć mekani ć
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:02:22
|
|
|
|
Janey
|
blaža se ne spomnem...ok 11 menda...ampak ne vem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:02:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža se ne spomnem...ok 11 menda...ampak ne vem 12h
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:03:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža se ne spomnem...ok 11 menda...ampak ne vem ja škoda, ma sej se bova sigurno še kej vidle, ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:04:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža se ne spomnem...ok 11 menda...ampak ne vem 12h Evo šefla je svoj notes potegnla iz žepa. vse si je zapisala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:05:11
|
|
|
|
mlavla
|
pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:05:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:05:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža se ne spomnem...ok 11 menda...ampak ne vem 12h Evo šefla je svoj notes potegnla iz žepa. vse si je zapisala. jaz nisem tko kot akta - pametni pišejo, jaz sem ona stara šola, sve pamtim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:06:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. Jaz ti pa nič nisem. nisem vedla, nobena mi ni povedala. ti kej pošljem, ko rodiš.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:06:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. zelo pameten nakup
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:07:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:07:59
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. zelo pameten nakup jaz tut nič ne vem o tem pa daaaaaaaaaaaaaaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:08:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš ne tle otresam.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:08:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. zelo pameten nakup jaz tut nič ne vem o tem pa daaaaaaaaaaaaaaj čist premalkrat si v LJ prišla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:09:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da vam ne pozabim povedat..drage moje februarke..kaj sem se oz. sva se z mojim odločila, da kupimo z darilom, ki ste nam ga poklonile.... Pa tisočkrat vam hvala!!!! Kupila sva Buggypod..bom prilepla kakšno slikco..sam da najdem.. zelo pameten nakup jaz tut nič ne vem o tem pa daaaaaaaaaaaaaaj To so ti pa Ljubljančani. sami FBi- jevci.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 22:09:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža No jaz si lse moram še likat, ki imam skodrane. to je zato ki imaš predolg jezik dolg je, ni pa kosmat! To je bistvo! redno depiliraš ne tle otresam. in to tolk močno, da kljub močnim koreninam, dlake stran letijo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?