Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:44:15
|
|
|
|
blaža
|
mlavla ti bi se mogla postrišt, na paž, tako da je zadaj malo krajše. po moje bi ti ful pasalo, pa še malo dela bi imela z lasmi, ko boš še enkrat mamica.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:44:40
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey mlavla nič ne smrdiš statistiko sem delala,....hja kaj pa vem jaa jaz mam zdaj stare, pa raziskovalnega, pa skupnostno....se mi bruha...menda sem stat delala septembra. ni bla tak težka ma bomo vidli kako bo s to statistiko..nas ma pa Rihtejeva zdej na izpitu in ne Rode..pa me mal skrbi kako bo to zgledal.. sploh pa nevem kako naj se lotim učit to goro metodologije..računanje me niti ne skrbi.. sej ni tak hudo...prisežem, da je meni postalo celo fajn, pa ful stvari se povezuje in je zelo podobnih
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:47:14
|
|
|
|
mlavla
|
hvala za komentarje...pa res opažam, da mi sedaj trebuh veliko hitreje raste kot v prvo.. je pa tud odvisno kaj oblečem...če imam kaj bolj oprijetega se bolj vidi...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:48:29
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey mlavla nič ne smrdiš statistiko sem delala,....hja kaj pa vem jaa jaz mam zdaj stare, pa raziskovalnega, pa skupnostno....se mi bruha...menda sem stat delala septembra. ni bla tak težka ma bomo vidli kako bo s to statistiko..nas ma pa Rihtejeva zdej na izpitu in ne Rode..pa me mal skrbi kako bo to zgledal.. sploh pa nevem kako naj se lotim učit to goro metodologije..računanje me niti ne skrbi.. sej ni tak hudo...prisežem, da je meni postalo celo fajn, pa ful stvari se povezuje in je zelo podobnih sej ti bo zdej vse za raziskovalca prov prišlo..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:48:44
|
|
|
|
blaža
|
evo jaz sem bla tudi med nosečnostjo tako postrižena.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:49:29
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo jaz sem bla tudi med nosečnostjo tako postrižena. kaka luškana si
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:49:33
|
|
|
|
blaža
|
nočko zdej grem pa že spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:49:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo jaz sem bla tudi med nosečnostjo tako postrižena. kaka luškana si Sm bla!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:50:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla ti bi se mogla postrišt, na paž, tako da je zadaj malo krajše. po moje bi ti ful pasalo, pa še malo dela bi imela z lasmi, ko boš še enkrat mamica. sej sem se preden sem šla Nežo rodit..zdej pa mi trenutno kar ustreza ta dolžina las..ker si jih lahko vsaj spnem..mislim, da imam drugače še v albumu kakšno slikco od lani..ko sem se psotrigla grem pogledat...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:50:13
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo jaz sem bla tudi med nosečnostjo tako postrižena. kaka luškana si Sm bla! e daj daj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:51:15
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo jaz sem bla tudi med nosečnostjo tako postrižena. kaka luškana si Sm bla! sej si zdej tud..le nekoliko daljše lase imaš...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:51:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla ti bi se mogla postrišt, na paž, tako da je zadaj malo krajše. po moje bi ti ful pasalo, pa še malo dela bi imela z lasmi, ko boš še enkrat mamica. sej sem se preden sem šla Nežo rodit..zdej pa mi trenutno kar ustreza ta dolžina las..ker si jih lahko vsaj spnem..mislim, da imam drugače še v albumu kakšno slikco od lani..ko sem se psotrigla grem pogledat... si jih postrižeš lih toliko, da grejo za uho, pol ti ni treba spenjat las, jih pa bolj hitro opereš in posušiš.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:51:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo jaz sem bla tudi med nosečnostjo tako postrižena. kaka luškana si Sm bla! sej si zdej tud..le nekoliko daljše lase imaš... Hvala!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:52:13
|
|
|
|
Janey
|
blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:52:43
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim takrat v SN
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:52:56
|
|
|
|
blaža
|
No zdej pa res grem, ki me moj že čaka.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:53:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla ti bi se mogla postrišt, na paž, tako da je zadaj malo krajše. po moje bi ti ful pasalo, pa še malo dela bi imela z lasmi, ko boš še enkrat mamica. sej sem se preden sem šla Nežo rodit..zdej pa mi trenutno kar ustreza ta dolžina las..ker si jih lahko vsaj spnem..mislim, da imam drugače še v albumu kakšno slikco od lani..ko sem se psotrigla grem pogledat... si jih postrižeš lih toliko, da grejo za uho, pol ti ni treba spenjat las, jih pa bolj hitro opereš in posušiš. ma kaj pa vem..mogoče me pa še kaj piči.. kaj pa ti se boš kaj strigla... Veš kaj te mislim, že nekaj časa vprašat..zakaj si vedno hujšala med nosečnostjo? a si mela tako hude slabosti?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:53:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim kdaj si pa prišla?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:54:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim zato ki je izdajalka bi rekel primorc pa dober zvečer
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:55:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla ti bi se mogla postrišt, na paž, tako da je zadaj malo krajše. po moje bi ti ful pasalo, pa še malo dela bi imela z lasmi, ko boš še enkrat mamica. sej sem se preden sem šla Nežo rodit..zdej pa mi trenutno kar ustreza ta dolžina las..ker si jih lahko vsaj spnem..mislim, da imam drugače še v albumu kakšno slikco od lani..ko sem se psotrigla grem pogledat... si jih postrižeš lih toliko, da grejo za uho, pol ti ni treba spenjat las, jih pa bolj hitro opereš in posušiš. ma kaj pa vem..mogoče me pa še kaj piči.. kaj pa ti se boš kaj strigla... Veš kaj te mislim, že nekaj časa vprašat..zakaj si vedno hujšala med nosečnostjo? a si mela tako hude slabosti? Ma tako reakcijo imam na nosečnosti. je neka hipermenzija al nekaj takega. slabo za skoraj ne preživet. prvič sem dala skozi, ma nisem mislila, da bo drugič še slabše. če ne bi bla noseča, bi se vrgla pod vlak.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:55:37
|
|
|
|
mlavla
|
blaža..zdele sem odklenila moj album frizurca..pa si lahko pogledaš mojo lansko frizuro...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:55:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim zato ki je izdajalka bi rekel primorc pa dober zvečer tiho ti!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:56:30
|
|
|
|
mlavla
|
čer..dolenjka...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:57:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža zakaj me nisi počakala v lj?? to ti hočem že tak dolgo rečt, pa vendo pozabim zato ki je izdajalka bi rekel primorc pa dober zvečer tiho ti! tega pa v šoli nismo jemal
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 7.1.2009 21:57:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..dolenjka... čerćić
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?