Skaana
|
vidim, da ste me pogrešale . Ker sem v zaostanku , bom na hitro danes le o nas, če smem . Za moje nejavljanje je krivo malce pomanjkanje časa, malce pa tudi dejstvo, da imam net preko lokalne e-točke in ker se ponavadi za praznike vsi vsedejo nanj, ga zmanjka . Že toko mi skoz prekinja, a saj veste, šenkanemu konju se ne gleda v zobe . Jah, naše stanje. Spet je imel hudiček več mladih naenkrat. Najprej je začela Atena zelo kašljat, je dobila sirup in kapljice. Po enem tednu je bilo boljša, tako da je prenehala, čez deset dni pa jovo na novo, še celo bolj . No Aleksej je tudi rahlo kašljal, drugače pa ni kazal kakšnih znakov bolezni. Bi moral biti cepljen, mu P pregleda ušeska in reče, da je desni zelo vnet in da bodo potrebni antibiotiki. Očitno imamo doma zelo vzdržljivega fantiča . Tako sem imela na isti dan oba otročka pri zdravniku. Atena je dobila ventolin sirup in grožnjo, če ne bo boljše, da bo potrebna bolnišnica (da ugotovijo, zakaj ji piska in hrope v prsih). Za nameček meni zvečer pri umivanju zob odleti dobesedno zgornja petka ven . In seveda med prazniki ko itak nobenega ni... Ja, pa da ne govorim, da sem bila sama en teden in seveda tudi prehlajena oz. nekaj podobnega. Se pa nisem poglabljala še vase, saj veste . Mame smo kar zdrave, ko so otročki bolni. No, skratka, ju3 grem z obema na pregled, ampak po opažanjih sta oba zdrava. Vsaj upam . Tako smo novo leto preživeli sami trije lepo na toplem. Aleksej je spal, mi2 sva se pa igrale s princeskami (sploh noče zdaj nič drugega počet kot igro vlog - princi in princeske). Potem sva dvignili rolete in gledali zdaj levo, zdaj desno ognjemete. Je bilo tako fino. Šampanjec sva si nardile iz spenjenega mleka . Spat je micena šla ob pol dveh, pa še to ne bi, če ji ne bi zagrozila, da DM ne pride, če otročki ne spijo . Včeraj je Aleksej shodil. Sem bila ful presenečena, ker še nisem pričakovala. No, saj zdaj ni hoja še primarna, ampak prehodi že celo jedilnico in dnevno. Je prav lušten. Ateno imam tako že cele praznike in še ta teden doma. Pa prav nič ne pogreša vrtca . Potem bo pa en teden hodila, pa bo itak že Aleksej na uvajanju. Joj, tole res kar beži. No, pa saj po drugi strani bo pa kar koristilo, da grem malo med ljudi (beri med otroke, ker imam v službi tudi zelo malo stikov z odraslimi ). Nič, se še javim, obljubim. ajte se. P.S. Še en Atenin ocvirek pri striženju nohtov: " Zdaj si pa prstki lase strižejo!"
< Sporočilo je popravil Skaana -- 7.1.2009 20:54:10 >