Špacka
|
Ojej, Mojčca, želim vam pol koš zdravja, trenutno to najbolj potrebujete Nile ima rojstni dan? VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE Skaana ne vem kaj ti naj svetujen glede spanja Alekseja, pri Lini sem itak pogorela po celi črti, nikoli ni hotela spat čez dan, ko sem bila v porodniški, ampak jaz sem doživela nebesa, ko je šla v jasli, kar naenkrat je začela spat po 2-3 ure, si predstavljaš, sploh nisem vedela kam s časom tako da, nikoli ni prepozno. Tudi moja Lina si je zaželela Little pony-ja, tistga z dudo in flaško sploh ni hotela popustit, napisala tri pisma božičku in v vseh je imela enaki želji druga želja računalnik z miško,brez miške jo sploh ne zanima. Rainbow si zavila darila? Letos si pohitela, mene danes še čakajo nekateri nakupi za Lio In pri nas....stanovanje še vedno ni prebeljeno, čeprav je bil čas do včeraj ampak sem se odločila, da ne bom težila, zato itak ne bo nič prej Lina je imela v petek svoj prvi plesni nastop, verjetno mi ni potrebno opisat mojih občutkov, ko vidiš svojega otroka.... Nisem vam še povedala, da je bila Lina pri frizerju, lase je imela že do sredine hrbta, kljub temu, da smo ji redno strigli konice, ampak je pa zadnje čase kar težila, da bi imela tako frizuro kot njena prijateljica....joj, jaz se kar nisem mogla odločit.....pa je ati rešil situacijo brez kompliciranja sta šla kar sama k frizerju, potem sta me pa samo poklicala in povedala, kaj sta naredila Rainbow ti kar malo zavidam, ko si napisala, da sta punci pridni, lepo vodljivi....Lina je pa zadnje čase tako trmari, včasih me spravi kar ob živce.....cepeta, tuli za vsako ****rijo, joj, upam da je samo v taki fazi. Pred nekaj dnevi je tudi vzgojiteljica rekla, kako trmari v vrtcu in kako se obnaša.....ne vem kako naj reagiram, ignoriram, govorim, razlagam....kakšen nasvet? Imejte se lepo
|