Skaana
|
No, pa še jaz malo... Fipi, ful si faca (šumniki nekaj časa niso delali na RR, ne vem zakaj)... Upam, da ti ta gužva kmalu mine, pa še kaj več napiši o svojih sončkih, prav? Dolina, tale vaša Neža pa ni prav nežna s tabo . Ali pa je pač tisti dojenček, ki tako zelo potrebuje bližino. Pa saj bo minilo. Poglej, kako velika je že Zoja? Pa ni dolgo, ko si jo rodila, kajne? Ja, BB je bil pri nas aktualen lani. Pa smo potem kupili oblekico zraven (je dobila za dm dva ista vozička), ki pa je bila dražja kot dojenček. Tako da se kar pripravi . K sreči je Ateno zdaj čisto minilo. Zdaj so zakon barbike, oz. princeske jim ona pravi. Ima tri, pa še kar hoče in hoče in hoče... Pa my little pony . Eeh, zdaj sma itak čisto broke, tako da niti ne vem, kaj ji bo DM prinesel. Nekaj bo že moral. Sem se odločila, da z malim vedijem še malo počakam. Rainbow, potem ste gradnjo malo odložili. Tudi prav. Bo pa potem šlo hitreje, ko bojo evri na kupu . Iz mojih besed v božja ušesa, kajne? A potem Enja že prav igra Človek ne jezi se? Šteje in to? Hm, jaz še nisem poskusila, itak je pa še to zaradi Alekseja misija nemogoče... Klovnesa? Jooojjj, njo si pa tudi JAZ želim enkrat videt v živo... Blagor vam . Upam, da se čimpraj pozdraviš, pa da še kaj najdete, da boste kam šli. Zaslužiš si počitek. Aleži, ja kakšnega plesalca že imate vi? Kje si pa dobila takšno fensi kravato? Ti je pa res moralo igrati srce , ko si ga gledala. NiLe, ti pa res ne rabiš izgovorov, da si kdaj vzameš malo več dopusta pri nas. Super mamica si, občudovanja vredno. Album s kuhinjo sem nardila še tisti večer, tako da si ga lahko že ogledaš. Danes sem že malce bolj dekorirala jedilnico. Pa jaslice že imamo postavljene, ker se Atena igra z njimi po uro. Smrekica nas še čaka. Špacka, kaaj? A zdaj vam pa kar kabli iz sten gledajo, ali kaj Ah, ne govori. Jaz sem ravno prej mojmu po telefonu razlagala, kako bodo zdaj kabli za luči prišli vsaj za nekaj prav, da lahko dekoracijo gor obesim . Luči bodo namreč do nadaljnega še morale počakati, pa tako sem se trudila in izbirala... No, očitno bo Lina edini računalničar med marčevci . Obvlada, ni kaj. Mojčca, glede kuhinje, me lahko še kaj vprašaš na zs. Lahko ti celo povem, kako se kaj v živo obnese. Mene je tudi pri Panlesu navdušila njihova prijaznost. Pa to, da te naročijo na pogovor in si reeees vzamejo čas samo zate. Res pohvale vredno. Pa nad ceno bosta navdušena, bosta videla. Kvaliteta je pa bolj tak tak, sam saj veš... Nam tudi Aleksej prižiga in ugaša DVD, a samo zato, da nas jezi, še enkrat. Potem je pa ves blažen, ko mu rečem, da ne sme . Ugi, polno zaposlena mama . Katrin, kje pa si ti? Pa Suzi tudi že malo pogrešam . Zato pa Anja_Blaž, ja dobrodoooošla . Seveda smo vesele, da nas bo več. Pa še fanta prinašaš, pri nas so v manjšini . No, zdaj pa še mi. Na obletnici je bilo itak super (sem prišla ob štirih domov, pa nisem šla med zadnjimi ). Ja, najprej smo se načvekali, potem smo šli pa še malo plesat. Skratka, je pasalo. Mi je pa Atena danes zjutraj v avtu rekla kar na lepem: "Veš mami, sem te pogrešala..." Pa sem se naredla neumno in jo vprašam kdaj. Ona pa men, ja jutri ko si šla na žurko. Sem malo jokala, veš... Eh, pikica moja zlata. Potem sem jo pa vprašala, če ne smem it kam na žurko in se met fino. Pa je rekla, da ne. Da moram bit z njo . Aleži, jaz sem ti še dolžna info o dogajanju v Celju. Mislim, da se začne 18. in potem vsako dopoldne in popoldne. Nimate kaj zgrešit. Je pa tudi drsališče na prostem in delavnice... No, naslednji teden greva midve same z vlakom v praznično Celje. Komaj že čakama, ne vem, katera bolj . Jaz bi pa zelo rada nardila letos sama voščilnice, pa imam takoj preko 50 naslovnikov . Joj, trda mi še prede... Nič, lepo ninajte. Pa oglasite se še kaj.