mojčca
|
Jutro punce. Da skuham hitro kavico, ker sem ful zaspana (ja itak, če grem pa spati ob 0.45 ). Ja, do desetih sem bila doma, potem pa sem šla gledati, kako moj in prijatelj delata v hišici in ura je bila takoj malo pred polnočjo, potem pa sem še nekaj delala in me je vrglo na rit, ko sem videla, koliko je ura. Skaana, vam se pa dogaja. Bravo za Alekseja in njegove prve korake . Močno držim pesti, da bo z Ateno vse v redu in ne bo potrebno obiska v bolnici. Kar se tiče tvojega zoba pa lahko rečem samo - boga. Aleži, nismo vse na facebooku. Kar se tiče klopov, ja halo, pozimi pa klop. Komarji so pri nas doma nekaj čisto normalnega, smo jih cel december lovilo po sobi in spalnici. Me je tašča prav začudeno vprašal, kako je možno, da jih imamo toliko (po tri ali štiri na dan smo sigurno našli, pa tudi včeraj sem enega uničila po hitrem postopku. Ugi, pri nas Manca tudi čez dan nič ne spi (no, v vrtcu je druga pesem, tam vzgojiteljica pravi, da ponavadi zaspi takoj po pravljici ). Zvečer pa gre spat ob 20.30, pa ponavadi zaspi okoli 21. Dolina, pred nami se pa ne moreš skriti. Ti bomo toliko časa težile, da se boš že javila (če ne drugače, pa po telefonu dobiš SMS ). Da se še malo pohvalim. Pri nas v zgornjem nadstropju imamo že položen laminat, pa tudi spodnjem (ne še čisto vse, ampak veliko). V torek pridejo meriti za kuhinjo, v četrtek dobimo stopnice, tako da se dogaja. Dosti nakladanja za tako zgodnjo uro. Pozdravček iz zasnežene Gorenjske