![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 14:41:35
|
|
|
|
tane
|
sonček85...vprašanje zate ki si stručko za te stvari, kako pomanjšam slikico za avatrček, piše da je dovoljen le do 20KB 73x73 ali pa če katera druga ve?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 14:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
no zdele bom pa jaz počas šla po našga tamavčija če bo sploh hotel iz vrtca,madonca čisto nasprotje od menejaz sm še ušla vn on pa uživa notr pa se ne zmeni zame no sej to mi je bolj všeč da uživa kot pa da bi mu bilo hudo jutr se bom pa bolj pozno oglasila k mamo zjutri s tamavčijem pregled in zmeri ful dolg traja sam upam da mi ne bodo spet paniko delal k nazadnje so mi rekl da ma tamavči en tumor na ledvičkah sm mislna da bom umrla od strahu tko da upam da so se zdej kej bolj spametoval kako pa kaj se kej dela drgač pa pr nam zdele glih tko zgleda k da se bo vsak cajt vsul snegec iz neba
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 14:47:33
|
|
|
|
giotti
|
Tanči, a maš Windowse in gor Office? Če maš, odpri slikco s programom Microsoft Office Picture Manager, klikni Edit Pictures, klikni na desni strani Resize in potem mu tam lahko napiše točno kolko pixlov želi, da ima slikca... lahko mi jo pa pošlješ po mejlu, pa ti jo zmanjšam... končno si prišla z brloga A te je sonček zbudil? Jaz grem na sprehod...
< Sporočilo je popravil giotti -- 7.1.2009 14:49:07 >
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 14:48:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kok ste se pa dons razpisale vas komaj dohajam. Jest sm bla pa dons na pregledu po laparo pa je vse OK . Tko da zdej greva pa še z več volje v nov boj. Vsem nosečkam pa lepo in mirno nosečnost.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 14:48:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanči greš na shrani.si in tm gor daš slikco klikniš da bi spremenila podrobnosti in nastaviš velikost 80x80 in boš v parih sekundah spremenila velikost potem pa sam kopiraš pot do slikce in v svoj profil nalimaš in voila
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 14:51:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane sonček85...vprašanje zate ki si stručko za te stvari, kako pomanjšam slikico za avatrček, piše da je dovoljen le do 20KB 73x73 ali pa če katera druga ve? ti je že giotka odgovorila lahko greš pa na slikomat in pomanjašaš za avatar in si shraniš sliko na namizje in potem daš kot avatar.Poskusilahko nam jo pa pošlješ in ti jo mi pomanjšamo ,kajne giotka
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 14:52:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ula23 Kok ste se pa dons razpisale vas komaj dohajam. Jest sm bla pa dons na pregledu po laparo pa je vse OK . Tko da zdej greva pa še z več volje v nov boj. Vsem nosečkam pa lepo in mirno nosečnost.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 14:59:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce a se da sliko k jo imam v albumu prestavit na profil?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:02:25
|
|
|
|
tane
|
giotti, Microsoft Office Picture Manager, ja to sem že poskusila samo potem pa če je animated gif se pa tisto izbriše, a sem to prov napisala, da pač če je plešoča žaba potem ne pleše več larilu, na shrani sem tudi poskusila ampak za menjavo avatarja lahko samo greš pod browse a ni tako sonček, ja to sem mislila slikomat, sem enkrat videla da si nekomu napisala, bom poskusila
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:10:36
|
|
|
|
Anonimen
|
če maš slikco gor na računalniku greš lahk na shrani.si pa tm prebrskaj ali browse on daš prenesi označiš velikost in potem sam pot prekopiraš,razen če si že zmanjšala slikco in jo maš na računalniku pol pa sam prebrskaj (browse) pa potrdi al spremeni profil al shrani al karkol je že in to je to
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:14:58
|
|
|
|
tane
|
evo, se že igram...HVALA bejbe mi je uspel...zdaj bom pa še glasove sprejemala za najboljšo
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:17:33
|
|
|
|
giotti
|
O, super Tanči Sem šla prav na forum pogledat, kako tako slikco pomanjšat, pa so omenili tole stran: http://www.gifworks.com/ Sem tudi jaz sprobala in pomajšala eno tako slikco... vidiš, koliko poti je v življenju za vsako stvar
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj sta luštni
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:32:03
|
|
|
|
tane
|
punce tele mi pa ne uspe naložit, mi ves čas javlja da je datoteka prevelika...če ima katera čas pa željo...izziv
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:35:00
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Punce moje... upam, da vam bo kmalu uspelo zagledati magični , . Navijam za vas . Lp
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala! Jest se še kr obadam s tem kako nej dam slikco na profil. Sm bl za te stvari.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:46:30
|
|
|
|
dini
|
Ojla, čestitam usem Jst sm dala kri zdej pa čakam izvide.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:53:54
|
|
|
|
giotti
|
Tane, poglej moj avatarček Ula, pojdi na Moj profil, tam poišči Moj avatar in tam klikni Naloži mojo sliko - avatar. Potem lahko po svojem disku najdeš primerno slikco. Mora bit majhna, največ 73 x 73 pixlov in ter velikost na disku ne sme presegat 20 KB. Slikce lahko pomanjšaš na vse te načine, ki smo jih prejle opisovale... če se ne znajdeš, piši zasebno... pa pošlješ po mejlu slikco ali kakorkoli... ali pa poveš, katero slikco na kateri web strani bi rada imela...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 15:59:12
|
|
|
|
tane
|
mi je že uspel
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 16:01:03
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojla, čestitam usem Jst sm dala kri zdej pa čakam izvide. zakaj?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 16:13:49
|
|
|
|
ella.
|
kok ste danes klepetave, kozličke lepe Tanebanane, danes tut pe nisem najboljše volje, se dogaja preveč čudnih stvari okoli mene, da ne bi imele vpliva, ampak počasi se bom zbezala ven iz melanholije, no worries :))) Giottka, kadarkoli boš kaj rabila, mi povej. Čeprav res iskreno upam, da si to pomlad pač takega izleta iz "OBJEKTIVNIH" razlogov ne boš mogla privoščit tralala hopsasa ;) pa še take silnice so te dni na forumih zadnje čase...sulfi, oktavija, sonček že prej... Bravo, Oktavijaaaaaaaaaa!!!!!!!!! 4 leta...cel olimpijski premor si se trudila, na, zdaj pa imap zlato medaljo
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 16:35:51
|
|
|
|
S*
|
Danes ste pa prave klepetulje, sem vas komaj uspela prebrati. V službi imam gužvo in samo mal pokukam na RR Dini, rezultati....imaš kakšno presenečenje za nas mogoče .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 17:16:49
|
|
|
|
sonček85
|
ula evo imaš pomanjšano sedaj pa pojdi samo po napotkih giotti
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 17:16:50
|
|
|
|
sonček85
|
tane:joj kako lep avatarček meni biti všeč ula:seveda se da giotti:a mata kr enako
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 7.1.2009 18:37:56
|
|
|
|
Nončika
|
Anonimna, jaz bi sigurno vriskala od veselja, sploh ne bi znala skriti svojega veselja. svaka ti čast!!! charlyka, ja super. čestitke!!!!! nova nosečka!!!! Bojana, smrk smrk. bodo prišli boljši časi. kajne ula23? Sulfinija, še malo pa bodo slabosti mimo. samo še malo!!! SMELIKA, dobrodošla med nami. držim pesti, 3.krog tečeve obe. to bo najina srečna številka. boš vidla. Sonček, kaj pa občutek? kaj slutiš? jaz sicer pri hčerki nisem vprašala. vsi so mi govorili, da bom mela fankta. vse znake sem mela. ne, ne. enkrat sem eni, ki je ravno dala izjavo,da bom mela fantka, rekla, da se moti in bodo vsi vidli, da bo najin bejbi deklica. no in kaj mamo doma? mamo našo frčafelo. vedno sem nekje v sebi čutila, da bo deklica. zastonj so mi vsi govorili, da bo fantič.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.