Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:29:28
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska ej LJ šopingerke - nujno rabim ene črne žametke, ne prenizek kroj, po možnosti daljše oz. podaljšane, spodaj širše (lahko raven kroj ali pa na zvonc), pa do 50 evrov (več ne dam). Bi si jih rada kupila, samo se mi ne da po vseh štacunah lazit. Kje ste kaj takega vidle? Priporocam URKO. Imajo tko k Leviske - vse po stevilkah - dolzino & sirino, pa izberes. Sem si pred dvema letoma tam kupila zametke - take s crtami v rjavih odtenkih in jih imam fuuuuul rada. Nabavla sem jih v Mega Factory Outlet-u na Rudniku. Tule je seznam njihovim prodajaln: KLIKNI
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:30:32
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa metuljček - ti moram zaploskat za tak obširen in temeljit post ti si pa res čas vzameš p.s. se vidi, da imaš pridno punčko
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:32:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Metuljček - kdaj boš pa z GH začela? Kar se parkiranja pri ZD Vič tiče, jaz pridem vedno kakih 15minut prej in se na sredo postavim in čakam, gre sigurno kdo ven. Včeraj sem ravno pred avtom stala, ki je šel ta prvi ven. Sem zdaj že parkrat tako prakticirala in vedno deluje 1. V ponedeljek, ko odide patronazna in mi pusti tono nasvetov, s cim startati . In Bor za tako veselje do korenjcka! 2. Ja, tocno tako tudi jaz prakticiram parkiranje za ZD Vic - cakam in vedno gre kdo ven. Je taka fluktuacija, da sploh ni panike. Ampak je pa res zmeraj vse zabasano do amena.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:35:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Tiste, ki ste že imele pri 6 mesecih pregled, ali ste morale dati tudi urin? Pa kako ste to izvedle? Mi smo ga dali danes zjutraj in me prej kliče pediatrinja, da urin ni dober, da je veliko levkocitov, bakterij, Ne, nam ga n blo treba dat. Pa za Tiana!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:36:32
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower kaj da se ne moreš umit?? jaz pa skoz krvav izcedek, že od 3.12., odkar so mi mireno vstavli. To je baje normalno, samo sem že sita vložkov in tamponov in vsega.. Flower ko je meni mireno vstavil sem imela polne tri mesece izcedek, večinoma rjav, vsake toliko pa rdeč. Se mi je počasi že rolalo, tako da kar pričakuj še nekaj časa izcedek. Meni se je nehal 3 dni pred ponovno kontrolo po 3 mesecih. Konec meseca sem dobila pa , čisto pravo in je trajalo 6 dni, sicer je je bilo manj kot prej ampak trajalo jepa toliko kot pred vstavitvijo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 15:37:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:38:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Za jurčke it nabirat: Ta bo za k maši pa za v trgovino: Ta bo pa za na kavo (da bodo sosede fouš!): , dober izbor! Saj je dost placa, da bos se k nam na Barje zavila, pa bomo sli skupaj en dziro, a ne? Btw: Kraj: NJ???
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:38:31
|
|
|
|
nanka
|
Matic vau bravo. Za vse bolančke, velike in male
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:38:54
|
|
|
|
24julij
|
almera jst sem se dlocla da grem na prvo plavanje z plavalno plenico pa bom vidla kako bo men so neoprenske hlacke tud kul,sam jih bi mela samo za na plavanje na morjo bomo nagci,in bom vidla kako se bo plenica odnesla in magar naknadno kupla neoprenke pol
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:39:17
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Dali smo urin in vodo.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:39:56
|
|
|
|
dzanika
|
glugluglu mi smo urin dali že na prejšnjem sistemackem. Je rekla da če kaj ne bo ok nas pokličejo. Pa očitno je bilo vse ok. Sedaj pri 6. mesecih pa morava v labaratorij da mu iz prsta kri vzamejo. Je rekla da greva kakšen dan prej da bodo na dan ko imava pregled že izvidi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:40:54
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ej, cist predolg se ze svaljkam tukej. Grem mal pospravit po bajti. Anja se igra z igrackami - imajo pravi party - kdo bo glasnejsi in mocnejsi. Mislim, da je Anja zaenkrat v prednosti
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 15:41:26
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: zimska Dali smo urin in vodo. tole je tut mene v smeh zdej spravlo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 15:44:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 15:46:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 15:46:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 15:49:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 15:51:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 15:54:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 16:01:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 16:02:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 16:04:14
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Zimska - jaz pa prav pogrešam vožnjo Glu - Bor pa ni nič urina dal, pa sva imela včeraj pregled 3jeMi - a je Lovro dal urin? 24julij - sestra je pri svojih malčkih hlačke tudi kasneje za morje in bazene uporabljala, predvsem, zato, da je bilo otročkom malo topleje vožnja... jaz sem zadnjič ugotovila, da mi je vožnja sprostitev... sem šla sama k svakinji na dolensk, sem dala med vožnjo možgane na off - samo avto, cesta in jaz... uff, kak je blo fajn, prvič v treh letih sem pogrešala vožnjo z motorjem urin... meni ni noben nič rekel, res pa, da imava pregled in cepljenje pri 6. mesecih šele konec januarja... bom kar vprašala, če je treba kaj dat, ker se mi sestra in zdravnica zdita tako zmedeni... sem zadnjič videla, da mi je v knjižico o cepljenju samo nalimala, katera cepiva je mali dobil, datuma in kdo ga je cepil pa ni... sestri rečeš Keks, pa jo že zmedeš... hlačke... tudi jaz jih bom kar nabavila... ne rabiš skrbet še za nabavo plavalnih pleničk... pa glede na to, da naš full miga, ga bo treba res še na obroč pripet, da ne bo kam pod vodo zlezel. aja, pa na igračo ne pozabit, a ne.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 7.1.2009 16:10:15
|
|
|
|
lex
|
nimam ekstra cata, ker sem sama z babnicami, moški del spet uživa blacky za seznam: Vita 6 mesecev: 7500g, 67cm pikco je sprejela z režanjem na ves glas še sestra se je čudila
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 16:21:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2009 16:22:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?