rovar_ka
|
Jutro! Katera je zadnjič klicala hudiča in spraševala katere, ki še dojimo, nimamo Evo, kaj pa sem se pohvalila, danes zjutraj sem imela cele hlačke rdeče Z branjem sem nekje zadaj, na predvčerajšnjem večeru, tak da sploh ne morem sodelovat v debatah, pa tudi hujšanje ni zame, imam ITM 19,1. Pa ne mi govorit da je malo, na mojo višino je to idealna teža Sem pa v mislih z vami, ki hujšate, mene bi pobralo, če bi mogla.. Ne vem, če bi se lahko odpovedala dobrotam.. Sem ful ponosna na vsako od vas, ki ste se odločile za ta korak, neglede na izgubljene kg, upam pa, da jih boste spravile dol kolko boste želele, da se boste boljše počutile Jeeee, zdaj sem se spomnila, danes je DD dan! Komaj čakam, da vas vidim Moja mama vas bo tud gledala, ziher To je zaenkrat to se mi zdi.. Aja, pa tak me mikajo razprodaje, pa kr nimam jajc, da bi šla s tamalo kam, če se je komaj pozdravla. Vedno je nekaj, da ne morem it v šoping za sebe Mojcek - vidim, da z vašo Živo ni nič bolje, se pa podpišem pod tem kar ti je mislim da Rebeca rekla, ni vrag, da ne bi šlo enkrat na bolje. Tak da mamica, pozitivno razmišljat, vem da je težko, ampak tudi vaših muk s tem nesrečnim mlekom bo enkrat konec