|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
6.1.2009 21:56:58   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Ja, je pa res lep nov igled RR, a ne? user posted image user posted image

sam mal pozno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 21:58:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
6.1.2009 21:58:57   
neboglasnica
Za vse, ki hujšate...

http://www.zdravo-hujsam.si/

Neposredna povezava do sporočila: 3103
6.1.2009 21:59:50   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

matr pa šlauhi okrog trebuha pa dupla rit!!!!

ah bejž no bejž.......kaj je že to user posted image

to je tisto zarad česar ti mlajša sestrica reče: a kali bo dobla pa bratca al pa sestricouser posted image

ma dej....zdej boš pa rekla da se ti tko pozna....pa sej je za tabo porod, neki pa lahko ostane user posted image user posted image user posted image slaba tolažba, ne

Neposredna povezava do sporočila: 3104
6.1.2009 22:01:52   
neboglasnica
Pa pa. se grem k mojemu stiskat, zdaj ko je teta odšla nazaj na Krvavec in pride čez mesec dni...

Nočka,

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
6.1.2009 22:11:05   
dzanika
pigama kako si me zdej nasmejala. S tem ko je prišel mulc mimo in rekel mami pah je. user posted image user posted image user posted image

flower meni tut vse gre pri tej dieti sam sadni dnevi me pa ubijajo. Pa sploh zato k nimam preveč rada sadja. user posted image   Sam bom zdržala! Danes sem polna motivacije. user posted image user posted image

mojcek user posted image user posted image user posted image za Živo!

rebeca user posted image za tvojedva malčka.

metuljcek z enim avtom kar sfolga. Verjetno bomo pa potrebovali dva ko bom šla jaz v službo.

HD zdaj sem videla. Jutri gre tametil na pošto.

blacky kakšne pa ti govoriš? Jaz čist vedno preberem tvoj post! In če imam kaj za napisati tudi pokomentiram. Če pa so samo komentarji in odgovori na vprašanja ostalih pa če nimam komentarja ga ne dam...
In odgovor za parni čistilec - nimam pojma ker ga nimam. user posted image user posted image

ilatic a vi ste bili doma za silvestrovo? Pa tko ste se zrihtali vsi!  Ful lepo!  Jaz sem bila cel dan v trenirki. user posted image user posted image

ilatic za mene ni ok če mam 60 kil ker sem velika 154 cm. user posted image user posted image   No pa bi bla tut s 60 trenutno zadovoljna. user posted image  
Žal cenilca nepremičnin ne poznam...

maja ful se dobro smeji mala. Bom še jaz enkrat dala gor. Ker je pri nas podoben scenarij. user posted image   In kje si se nam zgubila da te ni blo? So te prazniki pojedli? user posted image

rebeca ja pri nas gre tut mizica super stran pri stolčku in ga lahko daš h mizi čičat...  Smo ti dobro svetovale glede stolčkov kaj? user posted image Si zadovoljna?

tko, pa sem prišla do konca... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3106
6.1.2009 22:11:17   
petra1984
Po 100 letih sem tukaj, pa nobene ni!user posted image Bo bolš, da grem kar spat!

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3107
6.1.2009 22:12:18   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984

Po 100 letih sem tukaj, pa nobene ni!user posted image Bo bolš, da grem kar spat!

lahko noč

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
6.1.2009 22:13:07   
netki
dzanika....za plavanje pojma nimam....kolk je pa cena?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
6.1.2009 22:15:55   
petra1984
netki...za čvekat sem mislila! Ne vem, zakaj tako začudenje! Bo zgleda bolš, da človk ne napiše tist kar misli

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
6.1.2009 22:17:52   
maja24
Rebeca to je pa lepo da se ob čiku name spomniš,veš jest kadar začutim potrebo po cigaretu se vedno nate spomnimuser posted image

Dzanika ne niso me prazniki pojedl,ma jest mam skos obdobja ko se mi ne da nič pisat,sej berem vs pa itak skosuser posted image

Ilatic sm prejle pozabla pohvalt tvojo družinico pa seveda tebe tut,luštni ste.Sam ta starejša je pa res taprava mala bejba,matr bo mela fantinov okol sebe,boš vidlauser posted image .Tarik je pa itak care z utežmi,prou hudo smešna fotka je.

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 3111
6.1.2009 22:19:00   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984

netki...za čvekat sem mislila! Ne vem, zakaj tako začudenje! Bo zgleda bolš, da človk ne napiše tist kar misli

mah dej no...hec je bil

hotla sem povedat, da je kr neki prijavljenih, ampak nobena ne čveka

sorry če si narobe razumela...sem pač uporabila simbole

Neposredna povezava do sporočila: 3112
6.1.2009 22:21:35   
maja24
Karamela vidim te.Lej zadnjič sm ugotovila da je v Lescah fitnes,poleg tega majo pa tut telovadbo za mamice in dojenčke in pa seveda poporodno telovadbo.

Ela čebela

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:21:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3114
6.1.2009 22:25:16   
netki
grem pod tuš in ajat

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:40:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:45:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3117
6.1.2009 22:47:08   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

dzanika....za plavanje pojma nimam....kolk je pa cena?

pojma nimam, zdej sem poslala mail pa da vidim kaj mi bodo odgovorili. Ti sporočim...
Jaz bi ful šla sam bi rada da gre še ktera da bi skupi hodile... user posted image

rebeca uf jaz te bom kmalu kar vikat začela. Vidva sta si pa kar hummerja privoščila. user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
6.1.2009 22:47:41   
frutka_
Flower, tinky in HD hvala za komentarje o kaminih. Moj se je pri sodelavki čisto navdušil  nad njimi tako da bova verjetno v kratkem to nabavila. Tinky tile Wodtke kamini so fuuull lepi. Mi2 bi rada imela litoželeznega ali pa prostostoječega obdanega s šamotom, da ni prevroč.
Nanka mislim, d asi spraševala o postavljanju na nogice. Ravno včeraj je bila na SLO1 ena fuuuull dobra oddaja o razvoju otroka. V njej so med drugim omenili, da je otrok pri 7-ih mesecih sposoben držati svoje telo na nogicah. Seveda za krajši čas in če je otrok zdrav. Jaz sem prvega pustila, da se je začel sam postavljat. Na noge pa se je prvič postavil pri 6-ih mesecih. Fuuuull hitro!
Blacky jaz imam pingvina. To je tisti parni čistilec.  Od Karcherja. Je kar uporabna zadevica čeprav jaz nisem ravno neki čistilni freak. Čistim po potrebi.
Metuljcek mi2 imava dva avta. Enga praktičnega in enga lepega.Do pred kratkim sva imela enega. Pol pa sem imela vseg poln kufer in sem si kupila svoj avto. Smo sicer iz centra ampak moj je veliko v službi in pol sem nonstop brez prevoza.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
6.1.2009 22:47:49   
dzanika
a vam povem kaj zdej delam???  Prošnjo za šiht pišem. user posted image   Ja sem ravno zvedla da nekje eno potrebujejo pa bom poslala. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
6.1.2009 22:49:16   
maja24
Nč grem pod tuš pa mižat.

Lahko noč pa bolho za pomočuser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 3121
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:52:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:52:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
6.1.2009 22:53:25   
glugluglu
ilatic, za cenilca pa ne poznam nobenega,
ste bili pa res lepo zrihtani za novo leto!
Jaz imam 165 cm.
Mene je zdravnica vprašala, če se Tian že kaj postavlja na noge pa sem jo debelo pogledala in je rekla, da eni se pa že, da je to normalno.

Naš Tian tudi štrajka pri hrani, ma meni se zdi, da že en mesec. Prej mi je za lahko noč spil samo 90, me prav zanima do kdaj bo zdržal.

umpa, prav žalostna zgodba od prve celjankeuser posted image ,
ve na celjskem območju a ste videle na poročilih, da imate kao zelenjavo strupeno?

jaz si bom morala uro naštimat za DD, ker na RR me ne bo najbrž takrat, da bi me spomnile in se bojim, da bom zamudila.

blacky, jaz tudi sama zbiram nalepke od Mercatorja, danes sem še krožničke šla iskat, sem samo enkrat tu gor omenila, potem pa nič, ker ponujat ne morem, zbira nas pa itak že ful veliko. Danes sem upala, da bom dobila še kaj nalepk, ker moji mami manjka še en komplet skodelic, pa nič niso več daliuser posted image .
blacky, moji starši imajo neko parno čudo, ki se ji je včasih reklo micka. Mene ko se to prižge, zelo skomina, mi je prevelika zadeva, štorasta, čeprav ima pa tudi druge prednosti.
a ti misliš H2O? Moja tašča ga ima, je zadovoljna, meni se zdi pa nategovina.

rebeca
, glede na novice boste očitno morali spet gorivo pri avtu zamenjatiuser posted image . Saj imate najbrž tako, da lahko eno ali drugo.

Mi imamo pa kurjavo na plin, in samo na plin, pa sem govorila, da bi morali še kaj, če bo res začelo primanjkovati plina bom očitno morala električne ali oljne radiatorčke nabavit.

neboglasnica, jaz imam dvd pilates v SLO, samo moram še najti, ne vem točno kje je zapakiran. Če najdem sporočim.

Neposredna povezava do sporočila: 3124
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:55:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Pogradi.
пеперутка16

Da/ne in zakaj?

Da. (54%)

Ne. (44%)

Ne vem. (3%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!