glugluglu
|
ilatic, za cenilca pa ne poznam nobenega, ste bili pa res lepo zrihtani za novo leto! Jaz imam 165 cm. Mene je zdravnica vprašala, če se Tian že kaj postavlja na noge pa sem jo debelo pogledala in je rekla, da eni se pa že, da je to normalno. Naš Tian tudi štrajka pri hrani, ma meni se zdi, da že en mesec. Prej mi je za lahko noč spil samo 90, me prav zanima do kdaj bo zdržal. umpa, prav žalostna zgodba od prve celjanke , ve na celjskem območju a ste videle na poročilih, da imate kao zelenjavo strupeno? jaz si bom morala uro naštimat za DD, ker na RR me ne bo najbrž takrat, da bi me spomnile in se bojim, da bom zamudila. blacky, jaz tudi sama zbiram nalepke od Mercatorja, danes sem še krožničke šla iskat, sem samo enkrat tu gor omenila, potem pa nič, ker ponujat ne morem, zbira nas pa itak že ful veliko. Danes sem upala, da bom dobila še kaj nalepk, ker moji mami manjka še en komplet skodelic, pa nič niso več dali . blacky, moji starši imajo neko parno čudo, ki se ji je včasih reklo micka. Mene ko se to prižge, zelo skomina, mi je prevelika zadeva, štorasta, čeprav ima pa tudi druge prednosti. a ti misliš H2O? Moja tašča ga ima, je zadovoljna, meni se zdi pa nategovina. rebeca, glede na novice boste očitno morali spet gorivo pri avtu zamenjati . Saj imate najbrž tako, da lahko eno ali drugo. Mi imamo pa kurjavo na plin, in samo na plin, pa sem govorila, da bi morali še kaj, če bo res začelo primanjkovati plina bom očitno morala električne ali oljne radiatorčke nabavit. neboglasnica, jaz imam dvd pilates v SLO, samo moram še najti, ne vem točno kje je zapakiran. Če najdem sporočim.
|