|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:02:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
5.1.2009 22:04:32   
glugluglu
netki, meni se pa zdi dobra ideja od tvoje tašče, pa saj je vseeno kaj bo ona drugim govorila,  ti jih kar pošlji tja čez, bosta imela vsaj zemljo, bajto se podre, naredi novo, stara mama se bo pa že prilagodila.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:05:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
5.1.2009 22:05:18   
lex
mojcek kaj pa po žlički, če ji daješ to mleko, ki ji ga daš drugače v flašo? Kolegica je mela tolk mleka, da je mela vsak drug teden mastitis, mulc je pa samo po žlički pil mleko, zize sploh zagrabit ni hotel.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:05:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2830
5.1.2009 22:08:49   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

netki sej ta tvoja tašča tko ni pri sebi. Moja pa tut ne. Sej tko je ok pa vse. Sam men gre vseeno na živce. Ma včasih sem prov živčna že k jo sam zagledam. user posted image

to se pa strinjam s tabo....sej drugač bi mi vse dala, kupla, pomaga ful.....ampak to da hoče svojga sinčka doma met, da vtikuje in da ima razmišljanje kot so ga imeli pred najmanj 5o.imi leti......to me pa razkuri....pol hoče pa še pametna bit in da ma vse prav....svašta

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
5.1.2009 22:10:32   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

netki sej ta tvoja tašča tko ni pri sebi. Moja pa tut ne. Sej tko je ok pa vse. Sam men gre vseeno na živce. Ma včasih sem prov živčna že k jo sam zagledam. user posted image

to se pa strinjam s tabo....sej drugač bi mi vse dala, kupla, pomaga ful.....ampak to da hoče svojga sinčka doma met, da vtikuje in da ima razmišljanje kot so ga imeli pred najmanj 5o.imi leti......to me pa razkuri....pol hoče pa še pametna bit in da ma vse prav....svašta

ja tut pri nas je tko... Sinček to sinček ono. Jaz pa kr penim. Pol pa skus govori. Joj če bo Jan po njemu bo priden otroček. Joj če bo mel po njemu laske bo mel fajne, če pa po mamici pa bolj tko tko... Če bo po njemu to bo bla bla bla... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
5.1.2009 22:11:23   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

netki, meni se pa zdi dobra ideja od tvoje tašče, pa saj je vseeno kaj bo ona drugim govorila,  ti jih kar pošlji tja čez, bosta imela vsaj zemljo, bajto se podre, naredi novo, stara mama se bo pa že prilagodila.

sem raje na kozolcu kot pa s staro mamo......sej zemljo imava kao prišparano in čaka......sem čist na istem če vzamem zazidljiv travnik al pa staro bajto....

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
5.1.2009 22:12:36   
netki

ja tut pri nas je tko... Sinček to sinček ono. Jaz pa kr penim. Pol pa skus govori. Joj če bo Jan po njemu bo priden otroček. Joj če bo mel po njemu laske bo mel fajne, če pa po mamici pa bolj tko tko... Če bo po njemu to bo bla bla bla... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah škoda o tem.....mi je kr slabo ratalo

grem spat....tokrat res

nočko

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
5.1.2009 22:12:52   
dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

sem raje na kozolcu kot pa s staro mamo......sej zemljo imava kao prišparano in čaka......sem čist na istem če vzamem zazidljiv travnik al pa staro bajto....

na bolšem si če vzameš zazidljiv travnik. Ker pri hiši maš še strošek da jo podreš... Pa še taščo maš preveč blizu. user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
5.1.2009 22:13:21   
lex

smo že tri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  meni je najbolj tečno zjutraj ko spravljam otroke v vrtec in pol nesem Vito na vrh, da je ne vlačim za sabo (komaj čakam na poletje, da bo šla poleguser posted image ). In mi jo razmontira tak da reva pride čista koma nazaj. Da ne govorim o paničnem joku Aline zjutraj, ker ona bi se tud rada pazila pri babici. Najbolj fajn pridem še z aleksom čez on ji da zjutraj lubčka in gre nazaj po stopnicah, da gre v vrtecuser posted image . Pa ko bi bla vsaj malo bolj tiho, tak se je pa še iz bajte slišiuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
5.1.2009 22:13:39   
dzanika
js tut grem spat! Lahko noč!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:14:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:16:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2839
5.1.2009 22:16:34   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

dzanika user posted image
user posted image

mah klinc jo gleda! Sm se že res navadla. Vsake tolk časa mi pa še vedno pritisk dvigne sam kaj čem... Nikol ne bo bolš in s tem se morm sprijaznt. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2840
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:18:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2841
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:23:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2842
5.1.2009 22:24:18   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lex

smo že tri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  meni je najbolj tečno zjutraj ko spravljam otroke v vrtec in pol nesem Vito na vrh, da je ne vlačim za sabo (komaj čakam na poletje, da bo šla poleguser posted image ). In mi jo razmontira tak da reva pride čista koma nazaj. Da ne govorim o paničnem joku Aline zjutraj, ker ona bi se tud rada pazila pri babici. Najbolj fajn pridem še z aleksom čez on ji da zjutraj lubčka in gre nazaj po stopnicah, da gre v vrtecuser posted image . Pa ko bi bla vsaj malo bolj tiho, tak se je pa še iz bajte slišiuser posted image

Kaj bi naredila z Vito zjutraj v tem mrazu, če ne bi imela tašče?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:28:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
5.1.2009 22:35:59   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

glu, se strinjam....vse se menite o taščah, pa o tem in onem, ampak priskočijo vam pa le na pomoč, če sem malo zlobna.
jaz je pa več nimam user posted image  pa bi mi kdaj hudo prav prišla, vsaj za kakšne pol ure...saj mam mamo, samo če nisi v isti hiši, ni isto.

pa ne zamerite, moje razmišljanje.

jaz sem prav vesela, da je mami pri nas ta teden, da mi Tiana popazi ko moram ta večja dva v tem mrazu zjutraj v šolo, popoldan pa na dejavnosti razvažat.

Neposredna povezava do sporočila: 2845
5.1.2009 22:39:53   
karamela6

PRIČETEK DIETE - 5.1.2009

Julijske mačke:

nick - vrsta diete 

dzanika - ločevalna dieta
začetna teža:
izgubiti želi:  10 kg

flower - ločevalna dieta
začetna teža: 62,7 kg
izgubiti želi:  8 kg

levinja - ločevalna dieta
začetna teža:
izgubiti želi:  10 kg

UmpaLumpa - dieta "manj žri"
začetna teža: 89 kg
izgubiti želi:  20 kg

mirjam80 - dieta "manj žri"
začetna teža:
izgubiti želi:  6 kg

netki - dieta "manj žri"
začetna teža:
izgubiti želi:  15 kg

rebeca - dieta "manj žri"
začetna teža:
izgubiti želi:  7 kg

Blacky - brez sladkarij
začetna teža: 79 kg
izgubiti želi:  15 kg

lex - brez sladkarij
začetna teža:
izgubiti želi:  3 kg

nanka - dieta brez OH
začetna teža: 74 kg
izgubiti želi:  10 kg

auroraa - Montignac
začetna teža:
izgubiti želi:  5 kg

hruška debeluška - Scarsdale dieta
začetna teža: 65 kg
izgubiti želi:  7 kg

inigo - telovadba
začetna teža:
izgubiti želi: 

glugluglu -
začetna teža:
izgubiti želi: 5 kg

karamela6 -
dieta "manj žri"
začetna teža: 69 kg
izgubiti želi:  9 kg

maya80 -
začetna teža:
izgubiti želi:  20 kg

sandrine -
začetna teža:
izgubiti želi:  3 kg

24julij -
začetna teža:
izgubiti želi: 

Prvo tehtanje 12.1.2009!!!!

Seznam je razdeljen po sklopih, na kupu so mačke z enako vrsto diete. Prosim, javite še manjkajoče podatke.user posted image

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 5.1.2009 22:40:22 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 22:46:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
5.1.2009 22:59:20   
lex
gluna3 saj vem, ful je fajn ko je v isti bajti, mi pa veliko bolj paše, če tisti cajt prespi. Pa saj sem se navadila, edino Alina se ne more, vsako jutro tuli, da bi bla pri baci (babici) to pa zato ker jo sliši. vsaj malo bolj tiho bi se lahko pogovarjala z Vito. Je le še Alina tolk mala da ne razume čisto natančno zakaj Vita ostane doma. Pač včeri in dans mi je dvignila pritisk, ker je navrgla, da je Vita prehlajena in da kašlja, ona je pa cele praznike vsa prehlajena rinla vanjo, mene je pa hotla krcnit kaj jo na sprehod vozim.

Neposredna povezava do sporočila: 2848
5.1.2009 23:01:37   
frutka_
Par dni ne pogledam gor pa razturaaaaate!!!!user posted image
Malo sem preletela poste in  bom odgovarjala kolikor se spomnim.
Glede rdečih ličk flower se je nama letos že zgodilo podobno. Pri nas je to posledica suhe kože. Če jo umivam z vodo po ličku se ji čisto koža izsuši in če še grem nato ven postane čisto rdeča. Zato je zdaj zjutraj po ličkih ne umivam.  Z vato ji umijem očke in usta. Pol pa jo fajn namažem z Mustelino kremico, ki je taka fajn kompaktna in naravna. Ga imaš v kengurujčku obrnjenega naprej ali še k sebi? Jaz še jo kar k sebi stiskam. Piško- miško malo...user posted image
Prima Pappo smo mi uporabljali pri prvem do rojstva L. Se pravi 4leta. V njem je bil že tako velik, da se je s koleni naslanjal na dno mizice.user posted image Še zdaj se rad spravi vanj. Antilop stočki mi niso tako všeč predvsem iz enega razloga, ker se ne zložijo. Jaz pa imam jedilnico v dnevni in me tiste nerodne noge od stolčka motijo. No, mala lepo sedi v njem in fajn se ga da zložit.
Imeli pa smo originalnega Trip Trapa. Moja sestra ga je imela že pred 20-imi leti pa ga je stric zlomil. Dobrih 100kil ima pa se je usedel gor in...krah!
Na vago nisem stopila od poporodnega pregelda. Tako da...user posted image Za hujšanja jaz nisem, ker preveč rada jem. Sploh na sladko sem mahnjena. Ni šans, da se odpovem jabolčnemu štrudlu ali palačinkam. Vsem dietičarkam pa želim čimmanj luštov!user posted image
Nosečniška oblačila sem že dala dalje. Prav tako prva oblačila.
Jaz malo peljem s seboj zjutraj. Oblečem jo v kombinezon. Pa v jajčko gre. Pol pa z avtom do vrtca. Nimam glih neke izbire. Če bi koga imela, da bi jo poahtal bi bila full vesela. Ima pa tamali v vrtcu sošolca, katerega mamica ima 4otroke. 3 pripelje v vrtec, dojenčica pa je še celo manjša od moj L in je tudi poleg. Tako da zjutraj od doma spakira 4otroke in sebe. Jaz jo občudujem.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
5.1.2009 23:01:58   
lex
nočkouser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?