|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
6.1.2009 21:27:55   
brkn83
ajvy- super za pregled. In še bolje, da nimaš popadkov, in da si lepo zaprta. Ti še kr lepo počakaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
6.1.2009 21:27:57   
Katjusa
sej mu bo pasal da ge nekdo skos furauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
6.1.2009 21:30:58   
petrap
shuka sem vidla seznamček...super je..user posted image user posted image user posted image ...pridna..teh majčk k sprašuješ zanje pa jaz tud nimam bogvekaj...mislm, da po ene 2 vsake..mam pa več bodijev...

maksi se strinjam glede bodijev...po moje so res bolj praktični, nimam pa še izkušenj s tem user posted image ...

majchy sem tud jaz mal gledala te žabice k so enake k za nas..kje si jih pa kupila, ker men se je zdelo, da imajo samo velike številke...tudi ti si res pridna z urejanjem seznamčkov...punce super ste user posted image user posted image user posted image

baki men so včeri punce svetovale naj vzamem 4 plenice...

sunny pridna z gnezdenjem user posted image

rebeka jaz bom pa postelnino naročla kar pri galebu tko k sunny...se mi je zdela res ugodna...

birdy sam, da se je vse srečno končalo..jaz sem tud vedno panična pa preverjam, če sva sklopla lučke ko kam greva...

brkn ti si pa zdaj na hitro vse prištimala, pridna user posted image user posted image

claud mogoče se bo pa tudi to z medenično ustavo rešilo user posted image ..če pa ne, je pa še vedno najbolj važno, da je otroček zdrav...tiščim pesti, da se bo vse rešilo po tvojih željah user posted image

katjusa se mi zdi da res pridno zapravljate zadnje čase..pa res ugodne stvari najdete...sem vam kar mal fouš..jaz bi tud šla...ne ne, nočem prehitevat, drugače pa ja to resno...user posted image ..nimam namena it še nikamor v P, ampak če bom šla, vam sporočim..

kolumbo saj prav na to čakam, da se še kaj druzga zgodi user posted image user posted image user posted image , ne sam to...pa dokler je naš user posted image še vedno hiperaktiven, se mi nikamor ne mudi...bi rada še počakala, vsaj kak teden user posted image user posted image user posted image

ajvy super za pregled, pa tko malo kilogramou..jaz se nočem več tehtat...user posted image

rebeka men tud še manjkajo mrežaste hlačke, tko da nikakor še ne morm it v P user posted image user posted image user posted image

no še vedno me zbada...grem zdaj lulat, pol pa pridem nazaj...daj da bo še kera pokonci user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
6.1.2009 21:31:23   
Čebel@
ajvy....kdaj imaš pol naslednji pregled?14?15?.....so vitaminčki in čajček zalegli in se počutim precej bolje-upam da se ponoči spet vse ne zafila
petra.....dej ne straši nas no.....drugače pa kar redno glej na uro in če se odločita da se greš pokazat pošlji sms sunny da bomo držale pesti
brdy.....joj še dobro da je bil tvoj doma in da je uvohal smrad-posledice bi lahko bile hude-no samo da se je srečno končalo.....pa upam da se kmalu znebite plesni in vlage

no jaz sem glihkar eno porcijo čokolinota pojedla.....pa sem rekla mojmu da bom verjetno drug teden naštimala torbo pa je samo na debelo slino pogoltnil in reku da bomo rodili februarja in pikauser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
6.1.2009 21:33:00   
Čebel@
ajvy......sem pozabila napisat......čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
6.1.2009 21:33:20   
brkn83
petrap - ja res sem na hitro prištimala vse kar potrebuje user posted image , ampak sobica še pa vedno ni končana. Namreč, ko sem tle prebrala, da sta že dve rodile je mojga in mene mal panika zagrabla, ker takrat še res nisva imela nič pripravljeno. Ampak ti povem, da si vseen želim počakati do februarja.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
6.1.2009 21:34:35   
Čebel@
petra.........žabice sem najdla v pikapolonici in so št.56-62 in so od disneya......drugje so pa imeli samo večje cifre

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
6.1.2009 21:36:11   
brkn83
sem zdele gledala mal na spletni strani od naše fakultete za izpitne roke in sem ugotovila da imam en izpit 5.2. -tk da bo počasi potrebno malo knjige v roke vzeti, aja pa še eno seminarsko nalogo moram dokončati.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
6.1.2009 21:39:12   
sunny24
ajvy, čestitam za pregled! user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva pa zdej večerjo papcala...cvrta jajca s šalamom...Ku je blo fino! Sem pa včeri pojedla nenormalne količine hrane in sem bla kar skozi lačna, zato sem pa danes šparala na hrani, sej nism bla sploh lačna...user posted image  Sem pa spila un čaj od tekane za nosečnice in lulam ko zmešana...Se že školka pritožuje, da jo pridem prevečkrat obiskat! user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
6.1.2009 21:39:23   
Ajvy
2.del....

Akvalina...super lep avatar...user posted image user posted image ..madonca jih menjate...slpoh včasih ne dohajam....jst ga nisem še nikoli zamenjala..user posted image ..

Cita.....nazadnje Balonchy ni mogla spat... pa jo je pošibal v P...user posted image user posted image ...tko da noge skup držat.....
Super lepo ti je to tvoj povedal user posted image user posted image user posted image  in super za novega avteka user posted image user posted image
Si lepo vse pokomentirala.....user posted image  pridna user posted image user posted image

Sunny...nič hudega za MŠ..če te kaj zanima o zobek, ti kar vprašaj user posted image ...nam je predaval en  zobar , ki je rekle...sem bil striktno proti dudi, dokler nismo dobili naraščaja user posted image user posted image

Maksi,..mandarine so res bolj švoh...so pa zato pomarančke in user posted image user posted image

Shuka...suepr seznamček user posted image user posted image user posted image

Cati...super za obrnitev deteta na glavo user posted image user posted image user posted image
Jst lista za štetje gibov nimam....jst tudi upam, da ne boš šla rodit, pred koncem MŠuser posted image user posted image ...če ne boš pa takoj. brez teorije v prakso odletela....user posted image

Katjuša..ne, jst nimam feeling -a da bi lahko rodila....

Brkn...naspidirana kot vedno ....

Tanci...super za uspešen pregled...user posted image user posted image user posted image  jst sem pa danes dobila napotnice...me je kar malo stisnlo....kako smo že daleč-....

Baki...a Katja je tvoja punčka??Aha...sem prebrala..tvoja hčerkica....je še nikoli nisi opisala po imenu.....

Rebeka ...suepr za posteljnino user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
6.1.2009 21:40:58   
brkn83
zdele sem se pa jaz odločila, da grem lepo počivati v postlo. Najprej še hitro skočim pod tuš.

Lahko noč  vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
6.1.2009 21:42:20   
petrap
majchy bom šla tud jaz tja pogledat če bom kaj dobila...

brkn jaz bi tud mogla še kaj za fax narest, pa se mi zdi, da mi ne bo uspelo...no saj sobica bo že...saj na začetku boste preživeli tud če mate samo posteljico user posted image ..sicer pa saj še ne gremo rodit...a ne?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
6.1.2009 21:44:06   
Čebel@
petra,brkn......sta še kar full pridne za šolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men po porodu ostane 5 izpitov in matura-mah bom že

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
6.1.2009 21:47:18   
petrap
brkn lahko noč user posted image

jaz pa nism še čist nč zaspana...pa tud moj gleda en film na kanalu A, tko da ga bom počakala...pol pa greva skupaj...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 21:51:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4490
6.1.2009 21:52:26   
petrap
ah majchy tud ti boš enkrat nardila...tko k mi vsi user posted image ..ma jaz iskreno povedano se zdaj sploh ne obremenjujem...trenutno mi je važen sam otroček...ostalo bo pa že, če bomo le vsi zdravi..

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 21:52:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4492
6.1.2009 21:54:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

men po porodu ostane 5 izpitov in matura-mah bom že

tamala as ti že polnoletnauser posted image ..jst sm bla na maturi stara 18 in 3 mesce......sej vem d si, sam se mi tko dobr slišuser posted image user posted image user posted image ...kok ste mladiuser posted image user posted image user posted image
ti bom dala tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image tok sem že stara da po zakonu lahko seksamuser posted image user posted image user posted image user posted image delam še 3+2 in na koncu je pač matura-ker sem bila prej lumpa in sem pri 18 pustila šolo jo še zdej packam skupiuser posted image user posted image user posted image ja ti si pa full stara-mamauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4493
6.1.2009 21:55:58   
petrap
kolumbo saj ti si vedno dobre volje...vsaj men se tko zdi...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
6.1.2009 21:56:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ah majchy tud ti boš enkrat nardila...tko k mi vsi user posted image ..ma jaz iskreno povedano se zdaj sploh ne obremenjujem...trenutno mi je važen sam otroček...ostalo bo pa že, če bomo le vsi zdravi..
mah bo že.....samo da bo mala dovolj stara grem delat kar po izrednih rokih in bom imela v 2,3 mesecih fertik.......ja sej zarad hane sem takrat nehala(ko sem mela povišan cuker zarad živcev) pa še v p sem bila,tko da...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
6.1.2009 21:56:02   
Ajvy
3.del....

Sunny...super za naročilo posteljnine.....
Ja, prav...samo onega seznama zadnjič nisem mogla odpret.user posted image .sem ti pozabila povedat??

ti pa imaš vzgojne metode za tvojega user posted image user posted image user posted image

spps...super za pregled....user posted image user posted image user posted image in lepo da se malo javiš.....tudi pri nas....
po mojem niso imele namena nas prestrašit....user posted image user posted image

Birdy.....kakšen dan user posted image user posted image user posted image  to pa je Dan....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobr da ste vsi ok.....in da je tvoj tako fino reagiral.....uf...me je kar zmrazilo ,ko sem brala.....

Kaj pa tista stvar ,k jo kupiš protin abiranju plesni...sem glih zadnjič vidla na televizijo reklamo...marija...zdej maš pa res enga dela.....

Brkn..super za finiširanje.....user posted image user posted image
Uf..kako si lepo pokomentirala user posted image user posted image

Claud....ti je ctg zaznal popadke???
A res, a kar v medenični vstavi...ne skrbi..to so zdej profiji, to vse znajo 1,2,3, zrihtat...držim pesti, da vse uspe....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super ,da je bejbna po Jusu user posted image user posted image user posted image

Katjuša...lep pajacek user posted image  uf...pravzprav si res mala zapravljivka,.....

petrap....ko bodo popadki na 5 minut...eno uro....takrat si zrela za v P...če ti pa voda odteče..potem pa kar v P.....
Držim pesti....user posted image user posted image

Kolumbo...super za uspešne nakupe in lepotičenje nohtov....tebe si pa res ne predstavljam s temi poslikavami...pa oprost, če sm bla preveč iskrena....

Rebeka....hvala za pojasnilo...samo jst ne vem kaj so te ekstrasistole user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:01:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4497
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:04:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4498
6.1.2009 22:04:26   
Ajvy
Punce. hvala za čestitke  glede pregleda........

Kolumbo....pozdravljena...kje se skrivaš.....
Ta pa je zanimiva teorija....si kar predtavljam Maja, kako poriva košaro..ti pa s sivimi lasmi tekaš za njima user posted image

Katjuša...ja , moja G ima ctg kar kmalu...en mesec prej začneš..pol pa čez 10 dni UZ, pol pa čez en teden vaginalni, pa pol čez en teden UZ...pa tko dokler ne rodiš....

Brkn..sej bom počakala....še malo...user posted image
Ti pa si res fenomen...še na izpit boš šla.....user posted image user posted image user posted image

petrap....ja, jst sem misnla, da sem se več zredila, ko sem tako pridno jedla ....sem bila prijetno presenečena....

Majchy...naslednji pregled imam čez 10 dni...samo moram še poklicat tja ,da mi dajo točni datum...danes nisem uspela, ker sem bla 4 ure v zdravstvenem domu in sem domov pršla povožena....

tvojega pa kar malo stiska..kaj ???

Sunny...super za večerjico.....
Boga školjka...si jo čist obremenila....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
6.1.2009 22:04:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Majci ne sekeri se zarad šole, jst sm faks delala 11 letuser posted image user posted image user posted image  je mela ena sošolka iz 1. letnika doktorat k jst zagovor diplomeuser posted image user posted image user posted image

Ajvy kako si me ne predstavljaš s poslikavo...sm samo še mal bl usekana kot siceruser posted image
user posted image user posted image user posted image pol imam še cajtuser posted image user posted image user posted image veš men je važno da imam redno službo kjer podpirajo šolanje in mi za tisti dan ko imam predavanje oz. izpit zamenjajo turnus.......do 30 leta jo bom že spackala,niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?