Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:27:55
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy- super za pregled. In še bolje, da nimaš popadkov, in da si lepo zaprta. Ti še kr lepo počakaj.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:27:57
|
|
|
|
Katjusa
|
sej mu bo pasal da ge nekdo skos fura
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:30:58
|
|
|
|
petrap
|
shuka sem vidla seznamček...super je.. ...pridna..teh majčk k sprašuješ zanje pa jaz tud nimam bogvekaj...mislm, da po ene 2 vsake..mam pa več bodijev... maksi se strinjam glede bodijev...po moje so res bolj praktični, nimam pa še izkušenj s tem ... majchy sem tud jaz mal gledala te žabice k so enake k za nas..kje si jih pa kupila, ker men se je zdelo, da imajo samo velike številke...tudi ti si res pridna z urejanjem seznamčkov...punce super ste baki men so včeri punce svetovale naj vzamem 4 plenice... sunny pridna z gnezdenjem rebeka jaz bom pa postelnino naročla kar pri galebu tko k sunny...se mi je zdela res ugodna... birdy sam, da se je vse srečno končalo..jaz sem tud vedno panična pa preverjam, če sva sklopla lučke ko kam greva... brkn ti si pa zdaj na hitro vse prištimala, pridna claud mogoče se bo pa tudi to z medenično ustavo rešilo ..če pa ne, je pa še vedno najbolj važno, da je otroček zdrav...tiščim pesti, da se bo vse rešilo po tvojih željah katjusa se mi zdi da res pridno zapravljate zadnje čase..pa res ugodne stvari najdete...sem vam kar mal fouš..jaz bi tud šla...ne ne, nočem prehitevat, drugače pa ja to resno... ..nimam namena it še nikamor v P, ampak če bom šla, vam sporočim.. kolumbo saj prav na to čakam, da se še kaj druzga zgodi , ne sam to...pa dokler je naš še vedno hiperaktiven, se mi nikamor ne mudi...bi rada še počakala, vsaj kak teden ajvy super za pregled, pa tko malo kilogramou..jaz se nočem več tehtat... rebeka men tud še manjkajo mrežaste hlačke, tko da nikakor še ne morm it v P no še vedno me zbada...grem zdaj lulat, pol pa pridem nazaj...daj da bo še kera pokonci
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:31:23
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy....kdaj imaš pol naslednji pregled?14?15?.....so vitaminčki in čajček zalegli in se počutim precej bolje-upam da se ponoči spet vse ne zafila petra.....dej ne straši nas no.....drugače pa kar redno glej na uro in če se odločita da se greš pokazat pošlji sms sunny da bomo držale pesti brdy.....joj še dobro da je bil tvoj doma in da je uvohal smrad-posledice bi lahko bile hude-no samo da se je srečno končalo.....pa upam da se kmalu znebite plesni in vlage no jaz sem glihkar eno porcijo čokolinota pojedla.....pa sem rekla mojmu da bom verjetno drug teden naštimala torbo pa je samo na debelo slino pogoltnil in reku da bomo rodili februarja in pika
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:33:00
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy......sem pozabila napisat......čestitke za uspešen pregled
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:33:20
|
|
|
|
brkn83
|
petrap - ja res sem na hitro prištimala vse kar potrebuje , ampak sobica še pa vedno ni končana. Namreč, ko sem tle prebrala, da sta že dve rodile je mojga in mene mal panika zagrabla, ker takrat še res nisva imela nič pripravljeno. Ampak ti povem, da si vseen želim počakati do februarja.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:34:35
|
|
|
|
Čebel@
|
petra.........žabice sem najdla v pikapolonici in so št.56-62 in so od disneya......drugje so pa imeli samo večje cifre
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:36:11
|
|
|
|
brkn83
|
sem zdele gledala mal na spletni strani od naše fakultete za izpitne roke in sem ugotovila da imam en izpit 5.2. -tk da bo počasi potrebno malo knjige v roke vzeti, aja pa še eno seminarsko nalogo moram dokončati.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:39:12
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, čestitam za pregled! Mi2 sva pa zdej večerjo papcala...cvrta jajca s šalamom...Ku je blo fino! Sem pa včeri pojedla nenormalne količine hrane in sem bla kar skozi lačna, zato sem pa danes šparala na hrani, sej nism bla sploh lačna... Sem pa spila un čaj od tekane za nosečnice in lulam ko zmešana...Se že školka pritožuje, da jo pridem prevečkrat obiskat!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:39:23
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del.... Akvalina...super lep avatar... ..madonca jih menjate...slpoh včasih ne dohajam....jst ga nisem še nikoli zamenjala.. .. Cita.....nazadnje Balonchy ni mogla spat... pa jo je pošibal v P... ...tko da noge skup držat..... Super lepo ti je to tvoj povedal in super za novega avteka Si lepo vse pokomentirala..... pridna Sunny...nič hudega za MŠ..če te kaj zanima o zobek, ti kar vprašaj ...nam je predaval en zobar , ki je rekle...sem bil striktno proti dudi, dokler nismo dobili naraščaja Maksi,..mandarine so res bolj švoh...so pa zato pomarančke in Shuka...suepr seznamček Cati...super za obrnitev deteta na glavo Jst lista za štetje gibov nimam....jst tudi upam, da ne boš šla rodit, pred koncem MŠ ...če ne boš pa takoj. brez teorije v prakso odletela.... Katjuša..ne, jst nimam feeling -a da bi lahko rodila.... Brkn...naspidirana kot vedno .... Tanci...super za uspešen pregled... jst sem pa danes dobila napotnice...me je kar malo stisnlo....kako smo že daleč-.... Baki...a Katja je tvoja punčka??Aha...sem prebrala..tvoja hčerkica....je še nikoli nisi opisala po imenu..... Rebeka ...suepr za posteljnino
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:40:58
|
|
|
|
brkn83
|
zdele sem se pa jaz odločila, da grem lepo počivati v postlo. Najprej še hitro skočim pod tuš. Lahko noč vsem skupaj.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:42:20
|
|
|
|
petrap
|
majchy bom šla tud jaz tja pogledat če bom kaj dobila... brkn jaz bi tud mogla še kaj za fax narest, pa se mi zdi, da mi ne bo uspelo...no saj sobica bo že...saj na začetku boste preživeli tud če mate samo posteljico ..sicer pa saj še ne gremo rodit...a ne?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:44:06
|
|
|
|
Čebel@
|
petra,brkn......sta še kar full pridne za šolo men po porodu ostane 5 izpitov in matura-mah bom že
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:47:18
|
|
|
|
petrap
|
brkn lahko noč jaz pa nism še čist nč zaspana...pa tud moj gleda en film na kanalu A, tko da ga bom počakala...pol pa greva skupaj...
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:51:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:52:26
|
|
|
|
petrap
|
ah majchy tud ti boš enkrat nardila...tko k mi vsi ..ma jaz iskreno povedano se zdaj sploh ne obremenjujem...trenutno mi je važen sam otroček...ostalo bo pa že, če bomo le vsi zdravi..
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:52:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:54:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 men po porodu ostane 5 izpitov in matura-mah bom že tamala as ti že polnoletna ..jst sm bla na maturi stara 18 in 3 mesce......sej vem d si, sam se mi tko dobr sliš ...kok ste mladi ti bom dala tamalo tok sem že stara da po zakonu lahko seksam delam še 3+2 in na koncu je pač matura-ker sem bila prej lumpa in sem pri 18 pustila šolo jo še zdej packam skupi ja ti si pa full stara-mama
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:55:58
|
|
|
|
petrap
|
kolumbo saj ti si vedno dobre volje...vsaj men se tko zdi...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:56:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap ah majchy tud ti boš enkrat nardila...tko k mi vsi ..ma jaz iskreno povedano se zdaj sploh ne obremenjujem...trenutno mi je važen sam otroček...ostalo bo pa že, če bomo le vsi zdravi.. mah bo že.....samo da bo mala dovolj stara grem delat kar po izrednih rokih in bom imela v 2,3 mesecih fertik.......ja sej zarad hane sem takrat nehala(ko sem mela povišan cuker zarad živcev) pa še v p sem bila,tko da...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:56:02
|
|
|
|
Ajvy
|
3.del.... Sunny...super za naročilo posteljnine..... Ja, prav...samo onega seznama zadnjič nisem mogla odpret. .sem ti pozabila povedat?? ti pa imaš vzgojne metode za tvojega spps...super za pregled.... in lepo da se malo javiš.....tudi pri nas.... po mojem niso imele namena nas prestrašit.... Birdy.....kakšen dan to pa je Dan.... dobr da ste vsi ok.....in da je tvoj tako fino reagiral.....uf...me je kar zmrazilo ,ko sem brala..... Kaj pa tista stvar ,k jo kupiš protin abiranju plesni...sem glih zadnjič vidla na televizijo reklamo...marija...zdej maš pa res enga dela..... Brkn..super za finiširanje..... Uf..kako si lepo pokomentirala Claud....ti je ctg zaznal popadke??? A res, a kar v medenični vstavi...ne skrbi..to so zdej profiji, to vse znajo 1,2,3, zrihtat...držim pesti, da vse uspe.... Super ,da je bejbna po Jusu Katjuša...lep pajacek uf...pravzprav si res mala zapravljivka,..... petrap....ko bodo popadki na 5 minut...eno uro....takrat si zrela za v P...če ti pa voda odteče..potem pa kar v P..... Držim pesti.... Kolumbo...super za uspešne nakupe in lepotičenje nohtov....tebe si pa res ne predstavljam s temi poslikavami...pa oprost, če sm bla preveč iskrena.... Rebeka....hvala za pojasnilo...samo jst ne vem kaj so te ekstrasistole
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 22:01:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 22:04:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:04:26
|
|
|
|
Ajvy
|
Punce. hvala za čestitke glede pregleda........ Kolumbo....pozdravljena...kje se skrivaš..... Ta pa je zanimiva teorija....si kar predtavljam Maja, kako poriva košaro..ti pa s sivimi lasmi tekaš za njima Katjuša...ja , moja G ima ctg kar kmalu...en mesec prej začneš..pol pa čez 10 dni UZ, pol pa čez en teden vaginalni, pa pol čez en teden UZ...pa tko dokler ne rodiš.... Brkn..sej bom počakala....še malo... Ti pa si res fenomen...še na izpit boš šla..... petrap....ja, jst sem misnla, da sem se več zredila, ko sem tako pridno jedla ....sem bila prijetno presenečena.... Majchy...naslednji pregled imam čez 10 dni...samo moram še poklicat tja ,da mi dajo točni datum...danes nisem uspela, ker sem bla 4 ure v zdravstvenem domu in sem domov pršla povožena.... tvojega pa kar malo stiska..kaj ??? Sunny...super za večerjico..... Boga školjka...si jo čist obremenila....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 22:04:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majci ne sekeri se zarad šole, jst sm faks delala 11 let je mela ena sošolka iz 1. letnika doktorat k jst zagovor diplome Ajvy kako si me ne predstavljaš s poslikavo...sm samo še mal bl usekana kot sicer pol imam še cajt veš men je važno da imam redno službo kjer podpirajo šolanje in mi za tisti dan ko imam predavanje oz. izpit zamenjajo turnus.......do 30 leta jo bom že spackala,ni
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?