|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
6.1.2009 22:04:41   
petrap
Ajvy sem se odločila že prej, da ne grem nikamor, dokler me ekstra ne boli al mi pa voda odteče...user posted image ..tko da zdaj noge skupaj tiščim user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
6.1.2009 22:05:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ajvy me dons ne šmirgla, zato grem kr spatuser posted image ...še mal počakmuser posted image user posted image user posted image ....ej sory ampak ne vem zakaj je men zdele vse ful smešnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zmanjkalo mi je šmirgl papirja....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 4502
6.1.2009 22:05:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kolumbo....pozdravljena...kje se skrivaš.....
Ta pa je zanimiva teorija....si kar predtavljam Maja, kako poriva košaro..ti pa s sivimi lasmi tekaš za njima user posted image

in poslikanimi nohtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
6.1.2009 22:06:29   
timy
Pozdravljene,

najprej vsem čestitke za uspešno opravljene preglede.

Danes sem urejala in kupovala še zadnje stvari za user posted image  in zame ter si zase že do polovice napolnila torbo za porodnišnico. Pol stvar pa bom dala notri, ko pridejo popadki (mobitel, MK, zdravstveno kartico ...)
Sva bila z mojim danes v Mercatorju (torkov popustuser posted image ) in pos terminal ni deloval, kakor bi moral, sva čakala skoraj 10 minut, da je izvedlo transakcijo. Moj je bil že čisto živčen, pa sem mu rekla, da naj stopi do Sanolaborja in mi kupi nekaj stvari. Pa je rekel, bom že počakal. No, potem sva šla skupaj in sem kupila mrežaste hlačke in pa čaj malinovih listov. Ni hujšega, moj je bil tako šokiran, da bi moral iti v trgovino in reči za mrežaste hlačkeuser posted image  Sem mu rekla, da naj se kar navadi, da bo moral sam v trgovino po take stvari, ker jaz na začetku ne bom mogla.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
6.1.2009 22:06:39   
Ajvy

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image
user posted image          vrivajo se   user posted image  

petrap  user posted image   dihamo s teboj user posted image user posted image user posted image

KAtjuša

Claud

user posted image user posted image user posted image      punce noge skup tiščat  !!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image  
         user posted image              user posted image  

mal heca mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image      

user posted image     user posted image   user posted image    user posted image user posted image    

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
6.1.2009 22:07:32   
petrap
no bejbe moje, si grem jaz mal bušija zmasirat...špika me še kar...sam ne bom nč mislna na to..noge skup in to je to user posted image user posted image user posted image

če me ne bo več danes gor, se tipkamo jutri...pridne bodte..user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:07:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
6.1.2009 22:08:08   
Čebel@

Majchy...naslednji pregled imam čez 10 dni...samo moram še poklicat tja ,da mi dajo točni datum...danes nisem uspela, ker sem bla 4 ure v zdravstvenem domu in sem domov pršla povožena....

tvojega pa kar malo stiska..kaj ???

zaradi seznamčka sprašujemuser posted image 4 ure?meni bi se zmešalo.....jutri grem v laboratorij in mi je kar muka k vem da bo spet za čakat........mojga pa malo stisne ja......sej full komi čaka da rodim ,po drugi strani ima pa še toliko planov do poroda in ga skrbi da ga hana ne preseneti

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
6.1.2009 22:08:25   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

Ajvy sem se odločila že prej, da ne grem nikamor, dokler me ekstra ne boli al mi pa voda odteče...user posted image ..tko da zdaj noge skupaj tiščim user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  malo še počakaj, se še nič ne mudi

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:10:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4510
6.1.2009 22:10:33   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Kolumbo....s sivimi lasmi tekaš za njima user posted image

in poslikanimi nohtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE NE, JE MOJ REKU DA PREJ NE GREM RODIT, DOKLER TE PACKARIJE DOL NE ZBRIŠEMuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja madoniš zakaj si pa pustila da ti to packarijo gor nariše????

Neposredna povezava do sporočila: 4511
6.1.2009 22:11:38   
Čebel@
petra pazi nase in jutri se oglasi.....če te pa kaj preseneti pa nam plis sporoči....lahko nočko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:12:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
6.1.2009 22:12:33   
Čebel@

Kolumbo....s sivimi lasmi tekaš za njima user posted image

PA ŠE K FRIZERJU MORM PREJ NARASTEK POŠTRIHATuser posted image
to imam tudi jaz v planu......da se me mala ne ustraši ko prileze venuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4514
6.1.2009 22:13:29   
Čebel@

ZATO K JE BLO GRATISuser posted image user posted image user posted image user posted image sej veš, šenkanmu konju se ne gleda u zobe...sam moje nohte zdej usak porajtauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image dej jih plis slikejuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo sočustvale s tabo

Neposredna povezava do sporočila: 4515
6.1.2009 22:17:07   
Čebel@
no čvekice pekice jaz odhajam v mižule.....me že križ in učke bolijo...fajn čvekejte še naprej,božite bušije,pustite spati tetke školjke in se tipkamo zjutraj

nočko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:21:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:21:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4518
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:29:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4519
6.1.2009 22:30:26   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

28.12.2008
1. Pikica5......user posted image  Taj... 2005g, 43,5cm  
                      user posted image  Maj... 2045g, 44 cm                     user posted image
  PDP (22.02.)

31.12.2008
2. Balonchy.....user posted image  Matic...    3180g, 50 cm             user posted image
    PDP (01.02.)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
6.1.2009 22:32:05   
Ajvy

Ajvy kako si me ne predstavljaš s poslikavo...sm samo še mal bl usekana kot siceruser posted image

ne vem..sploh se te ne morem predstavljat......user posted image  razen če imaš kak odbit energičen znak

Neposredna povezava do sporočila: 4521
6.1.2009 22:32:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

držim pestke ,da se zgodi kar si želiš.....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
6.1.2009 22:33:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Kolumbo....pozdravljena...kje se skrivaš.....
Ta pa je zanimiva teorija....si kar predtavljam Maja, kako poriva košaro..ti pa s sivimi lasmi tekaš za njima user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:34:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
6.1.2009 22:39:55   
Ajvy
timy....super si mu to povedala.user posted image ...moj s tem nima problemov....jst nejga lahko pošljem po karkoli.....
Super ,da si vse opravila.....user posted image user posted image

KOlumbo...pa zakaj zaobga si pa potem sploh jih poslikala ( ker stavek....user posted image )..no, sej razumeš kaj sem htela povedat.... aha ...sem prebrala....drugačep a ta rek ne drži..ker se po zobeh vidi koliko in v kakšnem stanju je konjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj...jst bi tudi morala k frizerju....pa res trenutno nimam zanj....moram si nekaj zrihtat....ne bi šla rada rodit z dolgimi lasmi....na kratk bi se postrigla....

Ti si cela miss klelele za računalnikom user posted image

Majchy..jah..čakala sem pri G eno uro- v bistvu sem bila pol ure od tega na ctg prklopljena...pol pa še pr splošni dohtarci...ker sem rabla papirje bolniške....pa jim je računalnik crknu,,,al virus ga je napadu- je zboleluser posted image user posted image
Drugače pa ni blo panike...sam lačna sem bla fejst....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?