Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:38:54
|
|
|
|
birdy
|
Claud, kolegici so delal zunanji obrat. Pa je ratal Sicer v tretjem poskusu. To so ji delal v Kranjski porodnišnici, v Ljubljani ko je šla pa rodit so jo pa nakurl, kako trikrat, da se to lohk sam enkrat al dvakrat dela. Skratka hočm rečt, upam in držim pesti da bo ratal
< Sporočilo je popravil birdy -- 6.1.2009 20:39:15 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:40:31
|
|
|
|
sunny24
|
Claud, super da je z malo vse OK! Malo manj super pa je to, da ni obrnjena in da boš šla na zunanji obrat...Ma veš kaj, ne se sekirat! Če vam rata zrihtat stričkota Puškota, bo naredu vse, da jo obrne (tko, kot vsi ostali G). zate! Pa tudi če bo potreben carski, sej ni važno, važno je, da je z vašo Larisso vse OK!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:45:01
|
|
|
|
claud
|
Punce hvala za .... Sj me je tašča mal potolažla, ker ma veze v P, tko da bojo že zrihtal...veze pa itak vedno prav pridejo.... Dons je bil šok to zvedet, jutr bo pa že bolš...se trudm ne preveč sekirat, ker otroček to vse čuti! No zdj vsaj vem da mi koleno rine ven na desni strani Sj sm jo okregala...tak razgrajač, za obračanje pa tko lena!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:45:56
|
|
|
|
sunny24
|
Aha birdy, pol pa super, da plesen ni mogla napast oblekc od Neli! Pa kaj mate tako veliko vlago v bajti? Kaj ša če bi un lovilc vlage nabavli? Sem ga vidla v Šparu po 20 evrov, pa mislim da je za sobo do 25 kvadratov. Ga ma nona in je fajn. Ker plesen lahko špricaš in delaš nevem kaj, ampak ne vem, kolko bo pomagalo. Ja, ja, moj si včasih kar v snevni prvošči-potem, ko grem jst spat. Če je pa mraz zuni, no. Pa k sm tko blond da ne zavoham zjutri, no.... Naj mu bo, ampak tisti dan ko operem zavese in spucam kavč, se bo to končalao, ker sem mu že zagrozila: ko bo spal, bom pršla s čikom v sobo in mu v fris pihala, če pa še ne bo pomagalo, bom pa kar ostane v peplniku z vodo zmešala in mu na glavo zlila...Ku sm jst fajn, ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:48:40
|
|
|
|
sunny24
|
claud, res se ne sekiri! Ker prvo kot prvo to ni dobro za , drugo kot drugo pa boš ratala gubasta...In ne moreš bit mlada gubasta mamica, no???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:51:16
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, res se ne sekiri! Ker prvo kot prvo to ni dobro za , drugo kot drugo pa boš ratala gubasta...In ne moreš bit mlada gubasta mamica, no??? maš res Naša bejba je pa razen tega obračanja narjena čist po učbeniku....kar se tiče mer, teže..... Je bla g kr mal presenečena ker se ji je zdel da bo bolj velika-glede na to da sva mi2 oba kr visoka....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:51:31
|
|
|
|
Katjusa
|
čveke 3 urce me ni pa bomba tle nisem vas še brala sam prišla sem se pohvalit, da smo spet zapravljali.... dobila sem pajacka za za 3,9€ previjalno podlogo za 8€ pižamo za florjana s stopalci copate zame nove za porodnišnico tak da smo veselo spet zapravljali aja bli smo v eleclecu sem dragega nahecala da sma šla mal pogledat in se je kr splačalo smo kr nekajs stvari dobli k smo jih rabli 2 uri sma hodla po trgovini sem misla da bom trebuh zgubla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:54:11
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aha birdy, pol pa super, da plesen ni mogla napast oblekc od Neli! Pa kaj mate tako veliko vlago v bajti? Kaj ša če bi un lovilc vlage nabavli? Sem ga vidla v Šparu po 20 evrov, pa mislim da je za sobo do 25 kvadratov. Ga ma nona in je fajn. Ker plesen lahko špricaš in delaš nevem kaj, ampak ne vem, kolko bo pomagalo. Ja, ja, moj si včasih kar v snevni prvošči-potem, ko grem jst spat. Če je pa mraz zuni, no. Pa k sm tko blond da ne zavoham zjutri, no.... Naj mu bo, ampak tisti dan ko operem zavese in spucam kavč, se bo to končalao, ker sem mu že zagrozila: ko bo spal, bom pršla s čikom v sobo in mu v fris pihala, če pa še ne bo pomagalo, bom pa kar ostane v peplniku z vodo zmešala in mu na glavo zlila...Ku sm jst fajn, ne? Rers ne vem kaj je pri nama s to vlago Tale razvlažilc ja, pomoje bova enga v Nelijino sobo preselila, mava trenutno 4 v najini omari. Zdej se grem pa učit... Ti tale kazen za tvojga, bi bla kr prava sam...pomoje bi čist znoru
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:55:32
|
|
|
|
claud
|
Tko grem zdj mal v vodoravno! lepo čvekajte! Nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:55:35
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, kje si dobla tegale pajacka? Tisto pa jutr pošljem, dons smo mel pestro...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:58:10
|
|
|
|
sunny24
|
claud, no vidiš! To je res ta glavno, da je s tamalo vse OK! Kako bo pršla na svet je pa prov vseeno, sam da bo vse tako, kto more bit! Aja, pa sem nekje tu na rr brala, da ene prakticirajo to, da se jim obrne, da jim svetijo ospodi čez trebuh z lučko in da gre pol kao proti svetlobi in se obrne... Tko, da eno baterijo v roke in si svetit! Sam deli to na samem, pa nobenmu nič povedat, da te ne bo kdo čudno gledu... katjusa, super za nakupe! Si pa res poceni dobila stvari! Jst sem se pa odločla, da bom za v P mela kar navadne copate, za pod tuš bom pa s sabo nesla ene poletne gumjaste japonke... birdy, nič ne bi znoru, ker ve, česa sem zmožna in sem ga tudi primerno in pravočasno opozorila!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 6.1.2009 20:59:35 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:58:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Claud, super da je z malo vse OK! Malo manj super pa je to, da ni obrnjena in da boš šla na zunanji obrat...Ma veš kaj, ne se sekirat! Če vam rata zrihtat stričkota Puškota, bo naredu vse, da jo obrne (tko, kot vsi ostali G). zate! Pa tudi če bo potreben carski, sej ni važno, važno je, da je z vašo Larisso vse OK!!!!!!! se strinjam s tem postom......boš vidla da bo na kancu vse ok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:02:30
|
|
|
|
petrap
|
večer... predn vas grem brat za nazaj vam morm povedat, da mi trebuh že od 19h otrdeva na 5-6 minut...no v zadnje pol ure je mal ponehal, me je pa začel špikat isto kot pri mens, kot bi te nekdo štihnu z nožem...ker ni ne vem kok neznosno, bom kar še mal počakala...ne bom delala panike...pa tud se premika...tko da mislm, da ni panike...al kaj ve pravte? no zdaj grem pa brat...se morm nekak zamotit...
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:08:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:09:11
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy - sej je super, da ti vse tako lepo pokomentiraš in lepo slediš na forumu. To je pohvale vredno. . Men se pa včasih sploh ne da za nazaj brati ko vidim koliko strani ste načvekale. tanči - danes pa si res zgodaj vstala. Upam,da si lahko potem nazaj zaspala in se tudi spočila. baki - ti si pa bila danes zgodnja. No nič se ne sekiraj za kilograme, sej po porodu bo šlo vse dol, ko bomo z okrog hodile in se sprehajale. Drugač pa imam tudi jaz občutek, da se mi je trebuh mal dol spustil, ampak ne vem če je to res, al se sam men dozdeva. akvalina - čestitam za pregled. Ne sekiraj se zaradi kg. Boš morala še ti mal v šoping. kayicy - čestitam za pregled. . Kar pa se tiče preživljanja popadkov, pa sploh ni slaba ideja. Sej je super imeti nekoga ob sebi takrat. reckova - super za pregled. cita - zopet ena neprespana noč................ ti nisem prav nič fauš. Upam, da bo nocojšnja noč bolj mirna in da se boš mal spočila. sunny- to pa ni lepo da "špricaš" MŠ. shuka - si pa ful lepo uredila seznamček. tanči- super za pregled. rebeka - vidim, da sta s tvojim nakupovala. Super za posteljnino. A že imaš sedaj vse pripravljeno? katjuša -super za nakupovanje. . Sej mal je treba iti očke napasit.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:09:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jaz sem se pa odlocla za košek ker mamo ful malo stanovanle.spalnico mam tk malo da dobim glh koš not.zanj sem se odločla zato ker je v njem lahko do 6 meseca.tk da ma katja bol dolgo sobo zase ki pa je tudi mala. optimistka do 6 mesece v košari naš se je pr nekje dobrih 5 mesecih že na noge postavlu bi mi že ven padu je pa res da je bil kr hiter Birdy sam da se je srečno končal in da ni hujše škode....... le pošlji sme že danes čakala sem misla da je poštar kej prnesu v eleclercu smo zapravljali se splača it mal pogledat.... sam tam imajo pajacke od 3 mesece naprej sam ni neki enstra velik tak da bo pomoje kr kmal taprav claud tega sem se jst bala da bi bil narobe obrnjen..... vem kako se počutiš no vsaj predstavljam si lahko ker sme o tem skos razmišljala.... upam da zunanji obrat uspe če pa ne pa da se še vseeno sama obrne tud to se dogaja da s eotročki obrnejo tik pred zdajci tak da držim pesti in navijam zate PETRAP ti to resno???? kej prehitevaš ne se hecat:) če se pa začne pa uživaj lep porod in lepo cartanje pa čim prej se vrni nazaj aja pa tud ioz porodne lahko naši sunnyki pošlješ kak sms da ne bomo tle čakale in čakale.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:12:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:12:56
|
|
|
|
sunny24
|
petrap, noge skupi! Ni še cajt! Dej nehi strašit, jst še nimam vsega za ! Bom po mojem šla kar peglat zdej! kolumbo, hvala za info...lih filipa mamo... Bomo pa vrtali al pa kako drugače zimprovizirali!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:16:24
|
|
|
|
Ajvy
|
oj....sprva poročilo o pregledu....ctg ni pokazal popadkov, sem še lepo zaprta, otroček je obrnjen z glavo navzdol..to je to...kontrola čez 10 dni...moram it spet na Metelkovo, ker moje G ni..... Aja....zredila sem se za 2 kg...tako da sem zdej na + 11 kg.....sem bla čist vesela..... baki...meni se trebuh še ni nič spustil..... Shuka....jst se msi postregla s sendvički....njami..... Akvalina...full dobr za uspešen pregled Seveda .bom šla prej rodit....tam nekje po 20.01...... no, to so vsaj moje pobožne želje..... KAtjuša...jst se tudi tolažim, da bomo že...kako bomo sicer ne vem....ampak bomo že..... Rebeka...nisem čist dobr razumela, zakaj si bila na kardiološkem pregledu??aha...sem prebrala...pa nosečnost pol ta ritem zbega...al ni bilo nič?? Majchy...pravilno da si se odoločila doma ostat in filat z vitaminčki...... da te prehlad čimprej zapusti.... petrap...ti kar pohajkuj...malo je pa res treba Kayica....super za uspešen pregled lepa gramaža...Marinela je pa že kar fejstna babnca.... Meni se ne zdi nič narobe, če je mamica s teboj ,dokler tvoj ne pride ali pa tudi ves čas....se mi zdi zelo lepo ,da je to prirpavljena storit.....kaj te briga kaj si druge mislijo....nihče se ti ne bo smejal.....važno, da se ti dobro počutiš ker imaš nekoga ob sebi..... Sunny...super za tvojega , da je čina padla Čestittke za vstop v 34. teden...... Reckova...super za usepešen pregled Lepo da si se malo javila......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:18:02
|
|
|
|
rebeka84
|
brkn- nimam še vsega, manjka mi še nekaj drbnarij od kozmetike, banjica, podloga za previjanje, mrežaste hlačke mi bo jutri sodelavka kar iz službe prinesla, prav tako vse lekarniške zadevce.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:20:55
|
|
|
|
rebeka84
|
ajvy-prisotne so še vedno ekstrasistole, kar pa naj ne bi bilo nevarno, vendar imam preglede preventivne.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:23:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki jaz sem se pa odlocla za košek ker mamo ful malo stanovanle.spalnico mam tk malo da dobim glh koš not.zanj sem se odločla zato ker je v njem lahko do 6 meseca.tk da ma katja bol dolgo sobo zase ki pa je tudi mala. optimistka do 6 mesece v košari naš se je pr nekje dobrih 5 mesecih že na noge postavlu bi mi že ven padu je pa res da je bil kr hiter se opravičujem sem šla iskat slikice pa sem se vam za en mesec zlagala..... pr nekje 6,5 se je ob opori že dvigoval mel je tud tak napihnjen valj in z njim se je že lepo vstal tak da do 6 bi res lahko bil v zibki..... no bomo vidli kako dolgo bo tadrug v košari
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:23:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 21:24:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy oj....sprva poročilo o pregledu....ctg ni pokazal popadkov, sem še lepo zaprta, otroček je obrnjen z glavo navzdol..to je to...kontrola čez 10 dni...moram it spet na Metelkovo, ker moje G ni..... Aja....zredila sem se za 2 kg...tako da sem zdej na + 11 kg.....sem bla čist vesela.... ti si mela pa že kr CTG ti še kr mal počakaj sej še ni februar
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2009 21:25:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?