Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 18:58:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, vse se ja nplavo ofarbalo, ja... Tako bolj zimsko, čeprav z rahlo zamudo! sem že mislila da sem postala farbenblind ja prov paše kakšna sprememba jaz bi šla naštimat torbo pa sama sebe prepričujem da rajši še ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:07:57
|
|
|
|
baki
|
kako cifro a tel.al ka?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:15:22
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, ti ne nič it štimat torbe za v P, ker zadnjič ko si sam omenjala torbo, je šla balonchy rodit, tako, da kar čaki še kak teden! baki, a si dobila ZS? Tam na moja ringaraja bi moglo bit neki v oklepaju...Ja, drugače pa gsm, ja...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:19:45
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......čez kakšen teden si jo bom......sej jaz bi že kar šla ker komi čakam da spoznam hano
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:25:27
|
|
|
|
sunny24
|
Sej jst bi tudi že šla, ampak naj bo še malo tu pri meni v bušiju...vsaj še kake 4 tedne, potem se lahko izseli če bo tako želela! Sam mormo prej še jogi dobit za postlco, k če ne , ne bo mela kje spat... Jutri ga gremo naročit! Pa še po previjalno podlogo grem in banco. Smo hitri, ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:30:04
|
|
|
|
rebeka84
|
sunny jaz še tudi nimam podloge in banice, tak da meneše tudi čakajo trgovine. si pa še tudi ne upam pripravljat torbe za porodnišnico posteljnina se že pere
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:39:16
|
|
|
|
sunny24
|
rebeka, super! Kiro postelnino si pa vzela? A se jo da kje na netu videt? Sem firbec, ne? J st sem naročila eno postelnino plavo na rumene medote in eno rumeno na ovčke...Se z mojim nisva mogla odločit, kira nam je lepša, pa smo pol kar obe naročili...Sej sam z enim kompletom pa tudi ne moremo sfurat skozi, ne? Pa še blazino za novorojenčka sem naročila... Jst sem pa hotla it speglat plenice, ampak ne vem, če se mi da... Morem še malo počakat, če me kaj prime al pa me mine...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:40:40
|
|
|
|
baki
|
sunny..a si dobla jst sm bol tk za računalnik,še tk bol išcem.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:45:27
|
|
|
|
sunny24
|
baki, sem dobila in si že na seznamčku! Zdej pa mislim, da sem zbrala vse cifre oz vsaj od tistih, k se stalno javljajo oz so bolj aktivne uporabnice. Če pa je še katera, k ni dobila mojga ZS, naj mi prosim sporoči! ajvy, tebi bom pa kar na mail poslala dopolnjen seznam, a prov?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:49:12
|
|
|
|
spps
|
mal sem vas prišla kontrolirat,da ne boste vse kam prehitro pobegnile prvi dve februarčici sta nas (marčevke) vredu prestrašile
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:54:43
|
|
|
|
sunny24
|
rebeka, full je lepa! Kolko pa je cena, če nism preveč firbčna? A si tudi baldahin vzela? Mi2 ga nisva, ker se nam ne dopadejo... Sva pa študirala, da bova za poleti nabavla uno mrežo proti komarjem, k pr nas je neki norega s temi tigrovci poleti...Pa tudi za na voziček jo bom nabavla, da bom lahko šla v miru h noni na obisk, ker tam je pa te golazni tolko, da adijo... spps, a so vas prestrašle naše punce, a? Ne boš verjela, tudi nas so in to pošteno! Kako kaj drugače?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 19:56:55
|
|
|
|
rebeka84
|
120€ je pa bil baldehin že zraven in pa 2 medvedka no ni bla glih poceni, ni pa najdražja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:00:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 spps, a so vas prestrašle naše punce, a? Ne boš verjela, tudi nas so in to pošteno! Kako kaj drugače? mene so tud vredu,ker še nimam nič pripravljeno za novega člana bo treba počas sem glih dan imela UZ in pregled,pa je vse ok,težki smo starosti primerno (cc1770g),pa sem dobila še napotnico za v P,me je pa kr stisnilo,da bo dan D kmalu tu
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:00:59
|
|
|
|
baki
|
jst nebom mela baldahina ne na košku ne na kinderpetu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:02:41
|
|
|
|
sunny24
|
Ja no, je kar cifra...Jst se ne grem za take zneske...Sm 2 kompleta dobila za 100...vem pa, da ni najdražja. Sem zadnjič gledala z mojim v BC eno full lepo postelnino od Aljaža al kaj že je in je bla 150 evrov, meli so pa še dražje, neki za 170 evrov...Mater no, to niso normalne cene...Še za našo zakonsko postlo nism dala tolko, k pa je velika postla 180x200, pa mislim da je bil en komplet okoli 30 al 40 evrov (kapna, pouštri, rjuha)... Sam pač pr znajo pošteno oskubit!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:04:31
|
|
|
|
sunny24
|
spps, super za pregled! Ja, še malo malo in bomo mi na vrsti, potem pa ste že marčevke...To bo 1 2 3 tle!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:12:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 spps, super za pregled! Ja, še malo malo in bomo mi na vrsti, potem pa ste že marčevke...To bo 1 2 3 tle! ja,se mi zdi,da zdaj ,ko je novo leto mimo,da bo to tak hitro šlo,januar je že skor na polovici,februar je kratek,pa bo že marec... kriza...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:14:57
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, pa še kako zanimivo bo! Jst komi čakam! Bomo mele lepo zapolnjene dneve! Kako pa kaj enanobena (uporabljam kar njen ta star nick )?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:25:16
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, za nama je bolj neuspešen dan Sva se resno spravla pa sva že pri konc ugotovila da mava v Nelijini sobi za omaro tud plesen In sva letela v Obi po en premaz pa s tistim pošpricala... Tko da je blo treba stvari iz omare spravt in so zdej po sobi nametane MA ****t ga, bo pa naslednji teden. Moj je pa rešu bajto pred požarom Se je pri tašči in tastu smrekca vnela in če naju ne bi blo doma... Mah raj ne pomislm... Sej mende ne bi do najinega štuka gorel sam kaj pa če bi??? Groza, še dobr da je zavohu. Jst sem pa probala spat takrat in sem ga poslušala k je po štengah gor pa dol letu. Pol pa vstanem in pridem na najin hodnik in neki smrdi. Sem misnla kva se nama je vžgal Preverim vse sobe- nč ne smrdi... Grem na stopnišče (ki je ločen od najinega štuka) in smrdi ko kuga. No, pol sem šla pa dol in vidm malček zažgano smrekco... Je sam tlel takrat ampak če je tlel ob osmih, bi ob dveh (ko bi moj pršu dam če bi bil dopoldanski) že gorel No ja, HB, je vse vredu Mal sva šla razprodaje pogledat pa sem za tegale v trebuščku kupila sam ene žabice v Kiku, pa za Neli en bodi. Je vse še vedno tok drago. Nosečniške stvari so ble pa znižane sam kratke Mislm sred zime nej kratko majcio oblečem al kva
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:26:42
|
|
|
|
brkn83
|
Evo mene nazaj za računalnikom. Sva se z mojim že najedla, pa pospravla posodo in prižgala pomovalca, pa en stroj cunj dala prati. Drugače pa sem v Mullerju kupla kozmetiko in plenice, pa zase tudi moderc za dojenje in blazinice za dojenje. Tk, da zdej moram sam še v lekarno po alkohol. Potem pa mislim, da imam res vse.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:30:55
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, joj, to pa je bil res NE dan! Ma sam da vam je uspelo bajto rešit, to je ta glavno! Lih še to bi se zdej manjkalo, ja, da bi zagorelo! A zdej je pa plesen še tja napadla? Joj, dobro da sta vidla, da niso tudi tuki cunje splesnele... En zate! brkn, super za nakupe!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:31:20
|
|
|
|
claud
|
Čer! No da se še jst javim pol grem pa prespat ta dan... Dons smo mel ctg- vse super....mere vse super...mala tehta 2700g.... pol pa šok... Ni obrnjena na glavo, je v medenični vstavi in sm dobila napotnico za zunanji obrat.... Jutr moram poklicat v porodnišnico da se naročim...pa bomo probal zrihtat Pušenjaka, ki baje to obvlada.... Tko da če bo to ratal bo vse ql, drugač je pa možen tud carski rez... Sj mi je je res super da je z malo vse fajn, sam vseen ni vse kot bi mogl bit.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:36:09
|
|
|
|
rebeka84
|
claud držim pesti da bo vse vredu!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 20:37:12
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 birdy, joj, to pa je bil res NE dan! Ma sam da vam je uspelo bajto rešit, to je ta glavno! Lih še to bi se zdej manjkalo, ja, da bi zagorelo! A zdej je pa plesen še tja napadla? Joj, dobro da sta vidla, da niso tudi tuki cunje splesnele... En zate! brkn, super za nakupe! Sunny, tle cunje ne morejo splesnet hvalabogu. Ma navadne omare, midva mava pa vgradno, uzad nimava hrbta ampak steno. Ampak je vsen sranje, sploh nama ni jasn zakva se to dogaja A tvoj je pa kr v dnevni pržgov Matr bi ga jst
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?