|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
6.1.2009 18:58:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, vse se ja nplavo ofarbalo, ja...user posted image   Tako bolj zimsko, čeprav z rahlo zamudo!user posted image

sem že mislila da sem postala farbenblinduser posted image user posted image user posted image user posted image ja prov paše kakšna spremembauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi šla naštimat torbo pa sama sebe prepričujem da rajši še neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.1.2009 19:07:57   
baki
kako cifro a tel.al ka?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.1.2009 19:15:22   
sunny24
majchy, ti ne nič it štimat torbe za v P, ker zadnjič ko si sam omenjala torbo, je šla balonchy rodit, tako, da kar čaki še kak teden!user posted image

baki, a si dobila ZS? Tam na moja ringaraja bi moglo bit neki v oklepaju...Ja, drugače pa gsm, ja...user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.1.2009 19:19:45   
Čebel@
sunny......čez kakšen teden si jo bom......sej jaz bi že kar šla ker komi čakam da spoznam hanouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.1.2009 19:25:27   
sunny24
Sej jst bi tudi že šla, ampak naj bo še malo tu pri meni v bušiju...vsaj še kake 4 tedne, potem se lahko izseli če bo tako želela!user posted image  
Sam mormo prej še jogi dobit za postlco, k če ne , ne bo mela kje spat...user posted image  Jutri ga gremo naročit! Pa še po previjalno podlogo grem in banco. Smo hitri, ne?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.1.2009 19:30:04   
rebeka84
sunny jaz še tudi nimam podloge in banice, tak da meneše tudi čakajo trgovine. si pa še tudi ne upam pripravljat torbe za porodnišnicouser posted image
posteljnina se že pereuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.1.2009 19:39:16   
sunny24
rebeka, super! Kiro postelnino si pa vzela? A se jo da kje na netu videt? Sem firbec, ne?user posted image user posted image user posted image    J

st sem naročila eno postelnino plavo na rumene medote in eno rumeno na ovčke...Se z mojim nisva mogla odločit, kira nam je lepša, pa smo pol kar obe naročili...Sej sam z enim kompletom pa tudi ne moremo sfurat skozi, ne? user posted image  Pa še blazino za novorojenčka sem naročila...user posted image

Jst sem pa hotla it speglat plenice, ampak ne vem, če se mi da...user posted image  Morem še malo počakat, če me kaj prime al pa me mine...user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.1.2009 19:40:40   
baki
sunny..a si dobla jst sm bol tk za računalnik,še tk bol išcem.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.1.2009 19:45:27   
sunny24
baki, sem dobila in si že na seznamčku!user posted image  

Zdej pa mislim, da sem zbrala vse cifre oz vsaj od tistih, k se stalno javljajo oz so bolj aktivne uporabnice.

Če pa je še katera, k ni dobila mojga ZS, naj mi prosim sporoči!

ajvy, tebi bom pa kar na mail poslala dopolnjen seznam, a prov?user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.1.2009 19:48:21   
rebeka84
to je ta posteljnina http://www.gluck.com.pl/nowosci_html/p1.html
jaz tudi mislim, da bom mogla pri galebu še kakšno naročit, ena bo sigurno premalo, no ampak za prvo silo bouser posted image
no to pa je njihova velika ponudba http://www.gluck.com.pl/en/index.php?a=pokoiki

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.1.2009 19:49:12   
spps
mal sem vas prišla kontrolirat,da ne boste vse kam prehitro pobegnileuser posted image user posted image
prvi dve februarčici sta nas (marčevke) vredu prestrašileuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.1.2009 19:54:43   
sunny24
rebeka, full je lepa! user posted image user posted image user posted image   Kolko pa je cena, če nism preveč firbčna?

A si tudi baldahin vzela? Mi2 ga nisva, ker se nam ne dopadejo...
Sva pa študirala, da bova za poleti nabavla uno mrežo proti komarjem, k pr nas je neki norega s temi tigrovci poleti...Pa tudi za na voziček jo bom nabavla, da bom lahko šla v miru h noni na obisk, ker tam je pa te golazni tolko, da adijo...

spps, a so vas prestrašle naše punce, a? Ne boš verjela, tudi nas so in to pošteno!user posted image user posted image user posted image  Kako kaj drugače?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.1.2009 19:56:55   
rebeka84
120€ je pa bil baldehin že zraven in pa 2 medvedkauser posted image
no ni bla glih poceni, ni pa najdražjauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
6.1.2009 20:00:00   
spps

spps, a so vas prestrašle naše punce, a? Ne boš verjela, tudi nas so in to pošteno!user posted image user posted image user posted image  Kako kaj drugače?
user posted image user posted image user posted image mene so tud vredu,ker še nimam nič pripravljeno za novega članauser posted image user posted image user posted image bo treba počasuser posted image user posted image sem glih dan imela UZ in pregled,pa je vse ok,težki smo starosti primerno (cc1770g),pa sem dobila še  napotnico za v P,me je pa kr stisnilo,da bo dan D kmalu tuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
6.1.2009 20:00:59   
baki
jst nebom mela baldahina ne na košku  ne na kinderpetu

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
6.1.2009 20:02:41   
sunny24
Ja no, je kar cifra...Jst se ne grem za take zneske...Sm 2 kompleta dobila za 100...vem pa, da ni najdražja. Sem zadnjič gledala z mojim v BC eno full lepo postelnino od Aljaža al kaj že je in je bla 150 evrov, meli so pa še dražje, neki za 170 evrov...Mater no, to niso normalne cene...Še za našo zakonsko postlo nism dala tolko, k pa je velika postla 180x200, pa mislim da je bil en komplet okoli 30 al 40 evrov (kapna, pouštri, rjuha)...
Sam pač pr user posted image  znajo pošteno oskubit!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
6.1.2009 20:04:31   
sunny24
spps, super za pregled! user posted image user posted image user posted image   Ja, še malo malo in bomo mi na vrsti, potem pa ste že marčevke...To bo 1 2 3 tle!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
6.1.2009 20:12:01   
spps

spps, super za pregled! user posted image user posted image user posted image   Ja, še malo malo in bomo mi na vrsti, potem pa ste že marčevke...To bo 1 2 3 tle!user posted image
ja,se mi zdi,da zdaj ,ko je novo leto mimo,da bo to tak hitro šlo,januar je že skor na polovici,februar je kratek,pa bo že marec... kriza...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
6.1.2009 20:14:57   
sunny24
Ja, pa še kako zanimivo bo! Jst komi čakam! Bomo mele lepo zapolnjene dneve!user posted image
Kako pa kaj enanobena (uporabljam kar njen ta star nickuser posted image )?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
6.1.2009 20:25:16   
birdy
Hoj,
za nama je bolj neuspešen danuser posted image  Sva se resno spravla pa sva že pri konc ugotovila da mava v Nelijini sobi za omaro tud plesenuser posted image  In sva letela v Obi po en premaz pa s tistim pošpricala... Tko da je blo treba stvari iz omare spravt in so zdej po sobi nametaneuser posted image  MA ****t ga, bo pa naslednji teden.
Moj je pa rešu bajto pred požaromuser posted image  Se je pri tašči in tastu smrekca vnela in če naju ne bi blo doma... Mah raj ne pomislm... Sej mende ne bi do najinega štuka gorel sam kaj pa če bi??? Groza, še dobr da je zavohu. Jst sem pa probala spat takrat in sem ga poslušala k je po štengah gor pa dol letu. Pol pa vstanem in pridem na najin hodnik in neki smrdi. Sem misnla kva se nama je vžgaluser posted image  Preverim vse sobe- nč ne smrdi... Grem na stopnišče (ki je ločen od najinega štuka) in smrdi ko kuga. No, pol sem šla pa dol in vidm malček zažgano smrekco... Je sam tlel takrat ampak če je tlel ob osmih, bi ob dveh (ko bi moj pršu dam če bi bil dopoldanski) že goreluser posted image  No ja, HB, je vse vreduuser posted image user posted image user posted image
Mal sva šla razprodaje pogledat pa sem za tegale v trebuščku kupila sam ene žabice v Kiku, pa za Neli en bodi. Je vse še vedno tok drago. Nosečniške stvari so ble pa znižane sam kratkeuser posted image  Mislm sred zime nej kratko majcio oblečem al kvauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
6.1.2009 20:26:42   
brkn83
Evo mene nazaj za računalnikom. Sva se z mojim že najedla, pa pospravla posodo in prižgala pomovalca, pa en stroj cunj dala prati. Drugače pa sem v Mullerju kupla kozmetiko in plenice, pa zase tudi moderc za dojenje in blazinice za dojenje. Tk, da zdej moram sam še v lekarno po alkohol. Potem pa mislim, da imam res vse.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
6.1.2009 20:30:55   
sunny24
birdy, joj, to pa je bil res NE dan! Ma sam da vam je uspelo bajto rešit, to je ta glavno! Lih še to bi se zdej manjkalo, ja, da bi zagorelo!
A zdej je pa plesen še tja napadla? Joj, dobro da sta vidla, da niso tudi tuki cunje splesnele...

En user posted image  zate! user posted image

brkn, super za nakupe!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.1.2009 20:31:20   
claud
Čer!

No da se še jst javim pol grem pa prespat ta dan...

Dons smo mel ctg- vse super....mere vse super...mala tehta 2700g.... pol pa šok...
Ni obrnjena na glavo, je v medenični vstavi in sm dobila napotnico za zunanji obrat....user posted image Jutr moram poklicat v porodnišnico da se naročim...pa bomo probal zrihtat Pušenjaka, ki baje to obvlada....
Tko da če bo to ratal bo vse ql, drugač je pa možen tud carski rez...user posted image

Sj mi je je res super da je z malo vse fajn, sam vseen ni vse kot bi mogl bit.....user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.1.2009 20:36:09   
rebeka84
claud držim pesti da bo vse vredu!!!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.1.2009 20:37:12   
birdy

birdy, joj, to pa je bil res NE dan! Ma sam da vam je uspelo bajto rešit, to je ta glavno! Lih še to bi se zdej manjkalo, ja, da bi zagorelo!
A zdej je pa plesen še tja napadla? Joj, dobro da sta vidla, da niso tudi tuki cunje splesnele...

En user posted image  zate! user posted image

brkn, super za nakupe!

Sunny, tle cunje ne morejo splesnet hvalabogu. Ma navadne omare, midva mava pa vgradno, uzad nimava hrbta ampak steno. Ampak je vsen sranje, sploh nama ni jasn zakva se to dogajauser posted image
A tvoj je pa kr v dnevni pržgovuser posted image  Matr bi ga jstuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?