|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
6.1.2009 20:38:54   
birdy
Claud, kolegici so delal zunanji obrat. Pa je rataluser posted image  Sicer v tretjem poskusu. To so ji delal v Kranjski porodnišnici, v Ljubljani ko je šla pa rodit so jo pa nakurl, kako trikrat, da se to lohk sam enkrat al dvakrat dela.

Skratka hočm rečt, upam in držim pesti da bo rataluser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil birdy -- 6.1.2009 20:39:15 >

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
6.1.2009 20:40:31   
sunny24
Claud, super da je z malo vse OK! Malo manj super pa je to, da ni obrnjena in da boš šla na zunanji obrat...Ma veš kaj, ne se sekirat! Če vam rata zrihtat stričkota Puškota, bo naredu vse, da jo obrne (tko, kot vsi ostali G). user posted image  zate! Pa tudi če bo potreben carski, sej ni važno, važno je, da je z vašo Larisso vse OK!!!!!!!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
6.1.2009 20:45:01   
claud
Punce hvala za user posted image ....
Sj me je tašča mal potolažla, ker ma veze v P, tko da bojo že zrihtal...veze pa itak vedno prav pridejo....
Dons je bil šok to zvedet, jutr bo pa že bolš...se trudm ne preveč sekirat, ker otroček to vse čuti!
No zdj vsaj vem da mi koleno rine ven na desni straniuser posted image

Sj sm jo okregala...tak razgrajač, za obračanje pa tko lena!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
6.1.2009 20:45:56   
sunny24
Aha birdy, pol pa super, da plesen ni mogla napast oblekc od Neli! Pa kaj mate tako veliko vlago v bajti? Kaj ša če bi un lovilc vlage nabavli? Sem ga vidla v Šparu po 20 evrov, pa mislim da je za sobo do 25 kvadratov. Ga ma nona in je fajn. Ker plesen lahko špricaš in delaš nevem kaj, ampak ne vem, kolko bo pomagalo.

Ja, ja, moj si včasih kar v snevni prvošči-potem, ko grem jst spat. Če je pa mraz zuni, no. Pa k sm tko blond da ne zavoham zjutri, no....user posted image user posted image user posted image  Naj mu bo, ampak tisti dan ko operem zavese in spucam kavč, se bo to končalao, ker sem mu že zagrozila: ko bo spal, bom pršla s čikom v sobo in mu v fris pihala, če pa še ne bo pomagalo, bom pa kar ostane v peplniku z vodo zmešala in mu na glavo zlila...Ku sm jst fajn, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
6.1.2009 20:48:40   
sunny24
claud, res se ne sekiri! Ker prvo kot prvo to ni dobro za user posted image , drugo kot drugo pa boš ratala gubasta...In ne moreš bit mlada gubasta mamica, no??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
6.1.2009 20:51:16   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

claud, res se ne sekiri! Ker prvo kot prvo to ni dobro za user posted image , drugo kot drugo pa boš ratala gubasta...In ne moreš bit mlada gubasta mamica, no??? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image maš resuser posted image

Naša bejba je pa razen tega obračanja narjena čist po učbeniku....kar se tiče mer, teže.....user posted image

Je bla g kr mal presenečena ker se ji je zdel da bo bolj velika-glede na to da sva mi2 oba kr visoka....user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
6.1.2009 20:51:31   
Katjusa
čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
3 urce me ni pa bomba tleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem vas še brala sam prišla sem se pohvalit, da smo spet zapravljali.... dobila sem pajacka zauser posted image za 3,9€
user posted image
previjalno podlogo za 8€
pižamo za florjana s stopalciuser posted image user posted image user posted image user posted image
copate zame nove za porodnišnicouser posted image user posted image user posted image tak da smo veselo spet zapravljali
aja bli smo v eleclecu sem dragega nahecala da sma šla mal pogledat in se je kr splačalo smo kr nekajs stvari dobli k smo jih rabliuser posted image user posted image user posted image 2 uri sma hodla po trgovini sem misla da bom trebuh zgubla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
6.1.2009 20:54:11   
birdy

Aha birdy, pol pa super, da plesen ni mogla napast oblekc od Neli! Pa kaj mate tako veliko vlago v bajti? Kaj ša če bi un lovilc vlage nabavli? Sem ga vidla v Šparu po 20 evrov, pa mislim da je za sobo do 25 kvadratov. Ga ma nona in je fajn. Ker plesen lahko špricaš in delaš nevem kaj, ampak ne vem, kolko bo pomagalo.

Ja, ja, moj si včasih kar v snevni prvošči-potem, ko grem jst spat. Če je pa mraz zuni, no. Pa k sm tko blond da ne zavoham zjutri, no....user posted image user posted image user posted image  Naj mu bo, ampak tisti dan ko operem zavese in spucam kavč, se bo to končalao, ker sem mu že zagrozila: ko bo spal, bom pršla s čikom v sobo in mu v fris pihala, če pa še ne bo pomagalo, bom pa kar ostane v peplniku z vodo zmešala in mu na glavo zlila...Ku sm jst fajn, ne? user posted image user posted image user posted image

Rers ne vem kaj je pri nama s to vlagouser posted image  Tale razvlažilc ja, pomoje bova enga v Nelijino sobo preselila, mava trenutno 4 user posted image  v najini omari.
Zdej se grem pa učit...
Ti tale kazen za tvojga, bi bla kr prava sam...pomoje bi čist znoruuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
6.1.2009 20:55:32   
claud
Tko grem zdj mal v vodoravno!

lepo čvekajte! Nočkouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
6.1.2009 20:55:35   
birdy
Katjuša, kje si dobla tegale pajacka?
Tisto pa jutr pošljem, dons smo mel pestro...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
6.1.2009 20:58:10   
sunny24
claud, no vidiš! To je res ta glavno, da je s tamalo vse OK! Kako bo pršla na svet je pa prov vseeno, sam da bo vse tako, kto more bit!user posted image  
Aja, pa sem nekje tu na rr brala, da ene prakticirajo to, da se jim user posted image  obrne, da jim svetijo ospodi čez trebuh z lučko in da gre pol user posted image  kao proti svetlobi in se obrne...user posted image  Tko, da eno baterijo v roke in si svetit!user posted image  Sam deli to na samem, pa nobenmu nič povedat, da te ne bo kdo čudno gledu...user posted image

katjusa, super za nakupe! Si pa res poceni dobila stvari! user posted image user posted image user posted image

Jst sem se pa odločla, da bom za v P mela kar navadne copate, za pod tuš bom pa s sabo nesla ene poletne gumjaste japonke...

birdy, nič ne bi znoru, ker ve, česa sem zmožna in sem ga tudi primerno in pravočasno opozorila! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 6.1.2009 20:59:35 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
6.1.2009 20:58:38   
Čebel@

Claud, super da je z malo vse OK! Malo manj super pa je to, da ni obrnjena in da boš šla na zunanji obrat...Ma veš kaj, ne se sekirat! Če vam rata zrihtat stričkota Puškota, bo naredu vse, da jo obrne (tko, kot vsi ostali G). user posted image  zate! Pa tudi če bo potreben carski, sej ni važno, važno je, da je z vašo Larisso vse OK!!!!!!!
se strinjam s tem postom......boš vidla da bo na kancu vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
6.1.2009 21:02:30   
petrap
večer...

predn vas grem brat za nazaj vam morm povedat, da mi trebuh že od 19h otrdeva na 5-6 minut...no v zadnje pol ure je mal ponehal, me je pa začel špikat isto kot pri mens, kot bi te nekdo štihnu z nožem...ker ni ne vem kok neznosno, bom kar še mal počakala...ne bom delala panike...pa tud user posted image se premika...tko da mislm, da ni panike...al kaj ve pravte?

no zdaj grem pa brat...se morm nekak zamotit...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 21:08:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4464
6.1.2009 21:09:11   
brkn83
ajvy - sej je super, da ti vse tako lepo pokomentiraš in lepo slediš na forumu. To je pohvale vredno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Men se pa včasih sploh ne da za nazaj brati ko vidim koliko strani ste načvekale.

tanči - danes pa si res zgodaj vstala. Upam,da si lahko potem nazaj zaspala in se tudi spočila.

baki - ti si pa bila danes zgodnja. No nič se ne sekiraj za kilograme, sej po porodu bo šlo vse dol, ko bomo z user posted image  okrog hodile in se sprehajale. Drugač pa imam tudi jaz občutek, da se mi je trebuh mal dol spustil, ampak ne vem če je to res, al se sam men dozdeva.

akvalina - čestitam za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne sekiraj se zaradi kg. Boš morala še ti mal v šoping.

kayicy - čestitam za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar pa se tiče preživljanja popadkov, pa sploh ni slaba ideja. Sej je super imeti nekoga ob sebi takrat.

reckova -  super za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image

cita - zopet ena neprespana noč................ ti nisem prav nič fauš. Upam, da bo nocojšnja noč bolj mirna in da se boš mal spočila.

sunny- to pa ni lepo da "špricaš" MŠ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

shuka - si pa ful lepo uredila seznamček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči- super za pregled.user posted image user posted image user posted image user posted image

rebeka - vidim, da sta s tvojim nakupovala. Super za posteljnino. A že imaš sedaj vse pripravljeno?

katjuša  -super za nakupovanje.user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej mal je treba iti očke napasit.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
6.1.2009 21:09:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jaz sem se pa odlocla za košek ker mamo ful malo stanovanle.spalnico mam tk malo da dobim glh koš not.zanj sem se odločla zato ker je v njem lahko do 6 meseca.tk da ma katja bol dolgo sobo zase ki pa je tudi mala.

optimistka do 6 mesece v košari naš se je pr nekje dobrih 5 mesecih že na noge postavlu bi mi že ven paduuser posted image user posted image user posted image je pa res da je bil kr hiteruser posted image user posted image

Birdy sam da se je srečno končal in da ni hujše škode.......
le pošlji sme že danes čakala sem misla da je poštar kej prnesuuser posted image user posted image user posted image user posted image v eleclercu smo zapravljali se splača it mal pogledat.... sam tam imajo pajacke od 3 mesece naprej sam ni neki enstra velik tak da bo pomoje kr kmal tapravuser posted image user posted image user posted image

claud tega sem se jst bala da bi bil narobe obrnjen..... vem kako se počutiš no vsaj predstavljam si lahko ker sme o tem skos razmišljala.... upam da zunanji obrat uspe če pa ne pa da se še vseeno sama obrne tud to se dogaja da s eotročki obrnejo tik pred zdajci tak da držim pesti in navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

PETRAP ti to resno???? kej prehitevašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne se hecat:) če se pa začne pa uživaj lep porod in lepo cartanje pa čim prej se vrni nazaj aja pa tud ioz porodne lahko naši sunnyki pošlješ kak sms da ne bomo tle čakale in čakale.....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 21:12:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
6.1.2009 21:12:56   
sunny24
petrap, noge skupi! Ni še cajt!user posted image  Dej nehi strašit, jst še nimam vsega za user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Bom po mojem šla kar peglat zdej!user posted image

kolumbo, hvala za info...lih filipa mamo...user posted image  Bomo pa vrtali al pa kako drugače zimprovizirali!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
6.1.2009 21:16:24   
Ajvy
oj....sprva poročilo o pregledu....ctg ni pokazal popadkov, sem še lepo zaprta, otroček je obrnjen z glavo navzdol..to je to...kontrola čez 10 dni...moram it spet na Metelkovo, ker moje G ni.....
Aja....zredila sem se za 2 kg...tako da sem zdej na + 11 kg.....sem bla čist vesela.....

baki...meni se trebuh še ni nič spustil.....

Shuka....jst se msi postregla s sendvički....njami.....

Akvalina...full dobr za uspešen pregled user posted image user posted image
Seveda .bom šla prej rodit....tam nekje po 20.01......user posted image user posted image  no, to so vsaj moje pobožne želje.....

KAtjuša...jst se tudi tolažim, da bomo že...kako bomo sicer ne vem....ampak bomo že.....

Rebeka...nisem čist dobr razumela, zakaj si bila na kardiološkem pregledu??aha...sem prebrala...pa nosečnost pol ta ritem zbega...al ni bilo nič??

Majchy...pravilno da si se odoločila doma ostat in filat z vitaminčki......
user posted image user posted image user posted image  da te prehlad čimprej zapusti....

petrap...ti kar pohajkuj...malo je pa res treba user posted image user posted image user posted image

Kayica....super za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image lepa gramaža...Marinela je pa že kar fejstna babnca....
Meni se ne zdi nič narobe, če je mamica s teboj ,dokler tvoj ne pride ali pa tudi ves čas....se mi zdi zelo lepo ,da je to prirpavljena storit.....kaj te briga kaj si druge mislijo....nihče se ti ne bo smejal.....važno, da se ti dobro počutiš ker imaš nekoga ob sebi.....

Sunny...super za tvojega , da je čina padla user posted image user posted image user posted image
Čestittke za vstop v 34. teden......

Reckova...super za usepešen pregled user posted image user posted image user posted image
Lepo da si se malo javila......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
6.1.2009 21:18:02   
rebeka84
brkn- nimam še vsega, manjka mi še nekaj drbnarij od kozmetike, banjica, podloga za previjanje, mrežaste hlačke mi bo jutri sodelavka kar iz službe prinesla, prav tako vse lekarniške zadevce.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
6.1.2009 21:20:55   
rebeka84
ajvy-prisotne so še vedno ekstrasistole, kar pa naj ne bi bilo nevarno, vendar imam preglede preventivne.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
6.1.2009 21:23:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: baki

jaz sem se pa odlocla za košek ker mamo ful malo stanovanle.spalnico mam tk malo da dobim glh koš not.zanj sem se odločla zato ker je v njem lahko do 6 meseca.tk da ma katja bol dolgo sobo zase ki pa je tudi mala.

optimistka do 6 mesece v košari naš se je pr nekje dobrih 5 mesecih že na noge postavlu bi mi že ven paduuser posted image user posted image user posted image je pa res da je bil kr hiteruser posted image user posted image

se opravičujem sem šla iskat slikice pa sem se vam za en mesec zlagala..... pr nekje 6,5 se je ob opori že dvigoval mel je tud tak napihnjen valj in z njim se je že lepo vstaluser posted image user posted image user posted image tak da do 6 bi res lahko bil v zibki..... no bomo vidli kako dolgo bo tadrug v košariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 21:23:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rebeka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
6.1.2009 21:24:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oj....sprva poročilo o pregledu....ctg ni pokazal popadkov, sem še lepo zaprta, otroček je obrnjen z glavo navzdol..to je to...kontrola čez 10 dni...moram it spet na Metelkovo, ker moje G ni.....
Aja....zredila sem se za 2 kg...tako da sem zdej na + 11 kg.....sem bla čist vesela....

ti si mela pa že kr CTGuser posted image user posted image user posted image ti še kr mal počakaj sej še ni februaruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 21:25:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?