Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.1.2009 13:28:42
|
|
|
|
HuAnita
|
Srečnega, zdravega, cmok, cmok, cmok! Takole, vsem naenkrat, da pa katera teh voščil ne bo še v živo terjala, ker jih imam že malo en poln kufer Sem že danes lepo delala zjutraj, pa tam ful znanih, evo, pa mi je že od tega 'Srečnega, pa zdraveg', malo tu mač Drugače pa sem bila ful šokirana - v CE porodnišnici se je prvi otrok letos rodil mrtev. Grozno. Hudo mi je za mamico in očija, vso družino. Naj počiva dete v miru.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.1.2009 18:12:33
|
|
|
|
snorlax
|
HuAnitka, hvala še enkrat. Na brzino sem sicer pogledala tisti del, kjer pleše naš. Bom enkrat v miru vse pogledala, ko mi ne bo tamalček skoz visel za vratom. Torej... .....čez enih 10 let. Saj ne morem verjet, da to pišem, a komaj čakam, da grem v ponedeljek na šiht. Poln kufer imam teh praznikov in žretja in pitja, kamorkoli prideš. Tamali je tečen 100 na uro, odkar je ozdravel. Saj hvalabogu, a vseeno... Eh, ne mi zamerit, malo imam krize (drugi dan brez cukra).
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.1.2009 19:19:21
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita ... Drugače pa sem bila ful šokirana - v CE porodnišnici se je prvi otrok letos rodil mrtev. Grozno. Hudo mi je za mamico in očija, vso družino. Naj počiva dete v miru. joooooooooj, kako grozno!! boga družina!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.1.2009 20:37:05
|
|
|
|
Janeja
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Drugače pa sem bila ful šokirana - v CE porodnišnici se je prvi otrok letos rodil mrtev. Grozno. Hudo mi je za mamico in očija, vso družino. Naj počiva dete v miru. Pa saj ne morem verjet. Koliko groznih stvari... Bogi starši in ostali domači. Snorlax, naj se ti "Monti plan" v Novem letu uresniči tako, kot si želiš. Držim pesti. Ko ti bo cuker padu, pa kar pridi mal sem potožit. Ti bo takoj lažje.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.1.2009 21:00:19
|
|
|
|
snorlax
|
Ja, tole je pa res . A pri porodu al kako?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.1.2009 21:03:40
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Ja, tole je pa res . A pri porodu al kako? Ne, ne, baje je bil mrtev že, ko je prišla rodit...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.1.2009 23:00:44
|
|
|
|
mbd0411
|
Grozna novica.Jaz pa sem tako čakala objavo kdaj se je rodil prvi v Celju.Groza..Uboga mamica,si ne znam predstavljati.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.1.2009 18:56:19
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Ojla, babike, ljubezni in dogodivščin polno 2009 tudi od naše družinice! Mi smo novo leto preživeli na morju pri Skuštrani. Tule je sta dve slikici z morja (ampak res!): Sicer pa sem v novo leto zakorakala v postelji. Tamalega smo malo preveč ponočevali, pa je imel potem težave s spanjem. Š je zalegnila slabo uro pred polnočjo. Ne bom se pritoževala nad letošnjim vstopom v novo leto, ker je mali postal tak polhek, da bi kar cel dan ležala zraven njega (in btw: načeloma me je nehal vleči za lase). kar se pa tiče žura, smo se pa - kot vedno - bolj zabavali naslednji večer. S Skuštraninim M sva dolgo v noč potovala po svetu z Google Earthom, med drugim splezala na Kilimandžaro in na vrh Eifflovega stolpa .... Moj M je šel raje kar spat, Skuštrana je pa še nekaj časa zavijala z očmi, potem pa je tudi ona obupala nad nama . No, v resnici ni bilo tako grozno, kot se sliši, a ne Skuštrana? ********************************************************************** Snorlax, jaz sem od danes naprej s tabo. Na morju sem pa jedla vsega hudiča, še sama sebi sem se čudla. Joj joj joj, Darja, kaj sem pa jaz pomislila, ko si napisala banane in čokolada! Zdaj mi je šele potegnilo, kaj si mislila - al pa tud ne, pri tebi človek nikoli ne ve . Sem pa nekaj dni nazaj sanjala tisto čokolado iz top fita - brez banane :) Štorija, ti moram povedat v živo :)
< Sporočilo je popravil Ropotuljica -- 3.1.2009 18:57:56 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.1.2009 20:30:01
|
|
|
|
darja33
|
Halo! Srečnga pa zdravga.... To poslušam vsak dan. Mi že gre enmal na k... No, zdrave le bodite, da ne me ne boste nadlegvale... Dans sem šla z babami smučat... Fajn vreme, fajn vinček, pa enmal rekreacije. Mi kr paše mal stran od moje punce (in deda), sem se jih med pratzniki kr mal prenažrla... Ropotuljica, a tebi je pa potegnalo šele zdej?! Bimba, misla sem na depresijo, ti pa na kur.arijo! Packa. No, je pa res asociacija...banane, čokolada, top fit, hmmmm. Aja, js začnem z rekreacijo z pondelkom!!! Nič ne gibam, pa sam žrem, vsak dan 1 liter sladoleda, danes še prebranac, pa hot dog, pa kosilo doma, zdele grem pa spet jest. Groooza... Ropotuljica gremo v top fita. Mavo kak je M? Mali M. Aja novo leto sem pa preživela mirno... Sem bla 2 dni prej na eni fešti, pa me je zdelala za en cajt. Ta EMŠO se pri mačku res pozna...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.1.2009 21:34:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Ropotuljica, a zdaj pa še morje ni več morje? Jao . Mi smo praznike preživeli, ampak zdaj pa morajo otroc počasi spet v vrtec, ker sta tolk na spidu, da ne folgam več. Barika, kaj novega? Darja, sam emšo se pa res pozna. Mene sesuje za dva dni, če si dam duška, tak da pač raje ne, ker klinc, pač nimam nadomeščanja . Drugače pa obljubim, da bom zdrava, edino tablete proti glavobolu bom pa rabila. Ravno nocoj sem požrla zadnja dva Naprosyna, ker me je hotelo fentat, tak sem bla boga (pa ne od kake fešte, da ne bo pomote). Je boljše, ampak še vedno ne morem drugega, kot da grem spat. No, midva sva včeraj imela fraj večer in danes fraj jutro, pa sva šla v Maribor v kino gledat eno grozljivko, res dobro, pol filma sem mižala , danes sem pa spala do enajstih . Mogoče me pa zato glava boli . Za kazen .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 3.1.2009 21:35:51 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 0:44:58
|
|
|
|
žanek
|
Čer! Še od nas: SREČNO ZDRAVO, VESELO 2009!!! Ropotuljica, kje je pa morje, sonček ... sej je ja več snega kot pri nas . Je pa full lepo. Janeja in ostale, kdaj bo "akcija" za mamico iz Žalca? Eno vrečo otroških stvari že imam, v ponedeljek pa še svojo omaro pregledam. Grem spat, sem čist zbita. Nočko.
< Sporočilo je popravil žanek -- 4.1.2009 0:45:53 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 9:05:01
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Ropotuljica, WB. Jaz se po treh dneh Montija počutim super. Pa kilca se že pozna, ampak uradno se bom tehtala 1x do 2x na mesec (neuradno se pa 3x na dan ). Samo migat se še moram spravit.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 13:27:43
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Snorlax, super!! Fajn za prvo kilco, zdaj pa lepo naprej... Jaz sem se danes malo pregrešila - smo se šli kopat na bazen, pa smo meli s sabo samo banane. Pa sem jih pač jedla, ker sem bla lačna kot volk. Kosilo je bilo pa spet po predpisih.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 19:01:27
|
|
|
|
mavo
|
O, halo, tudi mi smo preživeli in tudi jaz vam voščim vse naj naj... v 2009! Vidim, da se je leto začelo s hujšanjem in rekreacijo. Pridne! Žal pri meni ni tako, sem se ves čas nažirala in tudi s prvim nisem končala. Zdaj sem se odločla, da bo jutri pravi čas za pričetek hujšanja, dons mi bo še dragi pleskavico spekel za večerjo . Janeja, meni je uspelo pripravit dve vreči mojih (premajhnih ) oblačil. Kako in komu jih zdaj lahko predam za materinski dom? Darja33, a jutri štartamo z našim običajnim urnikom? Menda bo nek sneg naletaval, se lahko v kakem centru dobimo (beri: jutri se začnejo zimske razprodaje ). Mali M. je že zdrav, bi ga lahko že ven odpeljala, mal na luft.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 20:19:17
|
|
|
|
snorlax
|
Jaz pa juter na šiiiiiiht. Saj mi je kar fajn, samo malo sem se razvadila in sva s tamalčkom spala vsak dan do pol devetih. Ne vem, kako bo šlo jutri ob 4.00 zjutraj. Pa še spat ne grem zdajle, ker čakam na en fajn film na SLO2 ob 21.45 - Klavir. Saj sem ga že enih 5x gledala, a mi je vseeno super. Super zgodba, pa še en dedec pokaže vmes svojo super rito.
< Sporočilo je popravil snorlax -- 4.1.2009 20:21:32 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 20:34:10
|
|
|
|
Janeja
|
Konec praznikov in počitnic... Pa tolk je bilo fino skupaj doma bit, pa vsak dan do 9.30 spat. Ja, žal je vsega lepega enkrat konec. Lea še vedno nekaj pokašljuje in bo jutri še ostala doma. Čeprav imam občutek, da je tole spet mal njeno izsiljevanje in gluma. Bomo videli jutri... Glede akcije za Materinski dom pa jaz predlagam takole: vse ste v Celju in okolici in se dajte nekako dogovorit in na en "kup" vse zbrat, potem se bo pa 1x peljalo v dom. A bi bila mogoče Jančika lahko organizator, ko si se že za vrtec javila? Jaz bom zdaj spet vsak dan do 17h v službi in bom malo na tesno s časom. Fajn zaštartajte vse, ki greste jutri nazaj v službo! Druge pa še naprej uživajte...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 20:38:06
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Srečno in zdravo 2009 tudi v mojem imenu. Men prav paše, da so ti prazniki za nami. Sej je blo fajn sam kaj, ko sem se spet zredila. Sem zasledila, da hujšate po Montiju. A mi lahk katera na hitro razloži za kaj gre. Se mi ne da študirat cele zadeve. Tud jst morem spravit te kg dol. Smo bli včeri na kopanju in tist moj celulit. ....Katastroffffa. Drugač smo ok. Mamo dva nova zobka in smo tu pa tam mal tečkasti, ampak kar gre. Je včeraj Zara bila prvič v toplicah in je ful uživala. Je tko špricala, da so jo vsi gledali. Uživajte in uspešno hujšanje vsem, ki ste na dieti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 20:52:46
|
|
|
|
Jančika_
|
Glede materinskega doma - najprej se moram tam zmenit, če jih to z vrtcem sploh zanima, potem se pa lahko dogovorimo. Janeja, imaš kak kontakt? Do srede bom precej na tesnem s cajtom.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 21:09:59
|
|
|
|
HuAnita
|
Tako, 3,5 m po omini smrti je danes šel še med angele njen mož, torej moj stari ata... Prosim, a se lahko neha????!!!! Da nam kako leto kdo ne bi umrl???? Se komaj poberemo, že spet... kSicer bi letos dopolnil 80 let, darja 33 ne zameri, ampam
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 21:11:38
|
|
|
|
HuAnita
|
Hotela napisati: da so mu pri smrti malo 'pomagali' 'kolegi' iz Darjinega foha, seveda nihče nič kriv, pa vsi si ščitijo hrbte, nihče se niti ne opraviči Eh. Grem spat.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 21:29:03
|
|
|
|
Janeja
|
HuAnita, moje sožalje. Jančika, ti javim kontakt na ZS. Sem jim pa že zadnjič omenila možnost te akcije v vrtcu in je bila gospa seveda za!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 21:40:53
|
|
|
|
darja33
|
Huanita, ne zamerim. Lahk da se je kteri res kaj zmotil. Mavo, jutri grem na hitr nekej nardit v službo, ampak bom okol 10 doma. Pol pa lahk pičim po razprodajah, če bo pa še fajn vreme pa ven, na luft. Smo bli zdej vsak dan na luftu, kljub nizkim temperaturam. A mal M je pa že OK? Super. Ropotuljica se boš javla kaj, ne? Aja, glede diet, js sem tudi samo žrla, tak da mi je slabo. Še danes smo imeli obisk in sem glih povečerjala 2 šnicla. Blek. Pa vso pecivo še moram pojesti preden začnem z zdravo prehrano... Punce, ki dojite ne razmišljajte še o Montiju.... No, če hočte še naprej fajn dojit, raje ne.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 21:50:47
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Darja, sej veš, ne .... Moj urnik je naslednje tri tedne še nespremenjen, pol pa počitinice.....ž Skuštrana, kako ste? Ste že vstali? Kako je M? Najbrž si opazla, da smo ti odnesli kruh - očitno je res tako dober, da smo ga še ukradli Ne vem pa, a smo ti odnesli tud podlogo za previjanje - tisto iz Niveinega nahrbtnika? Ampak kar naenkrat sta v predalu dve ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 21:51:19
|
|
|
|
Ropotuljica
|
HuAnita, moje sožalje!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.1.2009 21:54:15
|
|
|
|
Ropotuljica
|
Darja, maš ZS
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.