Blacky30
|
Jutro! Pravkar zajtrkujem. Spali sva do 9.45, potem pa telefoni, pa mož je prišel vmes domov, pa se mi je vse urnik zrušil. Zato pa zdaj komaj jem. Za kosilo imamo danes cesarski praženec oz. po domače šmorn in jabolčni kompot. Tiste, ki ste na ločevalni, pa danes škrob. Mnjami, ful fajn dan. Krompir na vse načine, riž na vse načine, jaz sem večkrat na ta dan jedla pečen krompir in sojine ali pa zelenjavne polpete zraven. Pa gora solate, kruha niti nisem rabla. Je bilo kar kompletno kosilo pa še lačna nisem bila. Neboglasnica, no, tudi, če si ena od tistih, ki otročka pustijo za nekaj časa samega, si se pa vseeno zavarovala za najhujši možni scenarij, o katerem sem pravila in Stašu ne bi bilo hudega. Jaz imam sicer trgovino predaleč, tak da vedno možu naročim, pa mi nakupi in zvečer prinese, da imam potem za naslednji dan. Bravo, Staš, kak je že velik, da že vse to počne. Vauuuu, kam je zletelo 6 mesecev????? Metuljcek, ful lepa Anja v kožuščku. Pravi cukerček. Populis, bravo za tako noč in bravo za Laro!!!!! Bodo počasi prišli boljši časi, boš vidla. Pigama, AMC pribor???? Pa vse naj naj Gašperju za god!!!!!!!! Netki, ne, ti se itak ne moreš primerjat z nobeno od naših, ker tvoja in od Dzanike tašča je ubijalski primerek človeške sorte. Tak da tukaj nimam kaj rečt, ti se upravičeno jeziš. Me pa zanima, zakaj pa ji ti nikoli nič nazaj ne rečeš? Zakaj čakaš moža, da to naredi? Jaz s svojo taščo najine težave sama rešim in se mož v to ne vmešava. Lumpa, bravo za Lukca, kak to leti po postelji, skoraj nisi folgala slikat. Vse najboljše vsem današnjim slavljenčkom za 6 mesecev!!!! Flower, kaj če bi tvoj mož odpotoval za en mesec tak kot od Glu3??? Ti bi čist zmrznila. Eh, jaz spim sama, dragi spi v dnevni, ker ful hrgoli in ne moremo spat poleg njega. Jaz bi potem takem morala biti že ledenica. Glede tašč sem že prej netki govorila: moški mamam ne rečejo nič, ker se ne ubadajo s takimi težavami, kot se me oz. bom rekla, da za njih to niso težave življenjskega pomena, pač pa neke malenkosti, o katerih se nima smisla pogovarjat. Taki so moški. Pišem potem dalje, grem cote dat prat.
|