3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica No, tudi jaz sem ena izmed tistih, ki skoči v trgovino medtem ko otrok spi. VEDNO pa prej pokličem moža, ki dela cca. 10-15 minut z avtom stran, da odhajam in če ga čez 15 minut NE pokličem, ma da prileti domov, ker se je kaj zgodilo. Sem to delala pri vseh treh, ker sredi zime pa res ne mislim za 10 minut malega budit, ga oblačit, dajat v leden avto.... skratka, pri nas se je zaenkrat obneslo. Že trkam. Včasih so otroke pustili po par ur same, pa nam nič ni bilo. Mene je mami navadila na določeno uro spat in sem tako dve leti SAMA spala v veliki hiši dve uri in pol, dokler sestra ni prišla iz šole. Žal ni šlo drugače. Saj vem, da bi sedaj že kdo na CSD klical.. jp, žal se naši starši niso mogli tako z nami ukvarjat, kot se lahko mi s svojimi. jaz se včasih (predvsem ponoči) držim maminega pravila: sit si, previt si, torej ti nič ne manjka. tako je nas tri popedenala moja mama, dala v posteljo in šla delat naprej. ker ni mogla crkljat nas, pa zdaj crklja svoje vnuke. mularija ima pri njej več igrač (pa še svoj voziček si je kupila), kot pa doma . vidim pa, da se tudi tavelike dve vnukinji - najstnici velikokrat k njej zatečeta po kakšen nasvet in pogovor. no, pa tudi mi ta veliki se nimamo kaj za pritoževat. predvsem zeta in snaha ne, ker njih bolj brani kot pa nas, svoje otroke. pravi, da nas vse tri dobro pozna, in smo si glede na svoje karakterje našli primerne partnere, in da nimamo kaj jambrat. moja mama je res . pa še o tašči... taščo vidim enkrat na mesec ali dva. ponavadi gremo mi k njej, takrat ko se mojemu zljubi. je pa kar v redu, čeprav ji včasih vedenje vseka na tv-limonade . žal je ena tistih upokojencev, ki komaj zgurajo mesec. sprašuje kaj naj kupi za tamalega, pa ji midva ne pustiva. še zase nima. svojemu sinu je dala stanovanje in naju pusti pri miru. konec koncev nama je že veliko dala. tudi ona je . in kot pravi moj : Lovro, rad imej svojo mamo. Mama je samo ena. sem spet zabluzila, a ne? pardon.
|