|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 12:10:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
6.1.2009 12:11:48   
pigama
lumpa pa še to, mal ji zgostim s pšeničnim zdrobom, kar jamra zraven ko je!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
6.1.2009 12:11:52   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Netki jaz tudiiiiiiiii...

a nam je blo treba tega???? zdej pa mamo user posted image
če bi po porodu pazla, bi zdele imela sam 7 kil dol za dat......tko mi manjka pa še 2kg, pa bom na teži ki sem jo mela ko sem šla rodit.....to ni za nikamor

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
6.1.2009 12:12:35   
nanka
ni premastno, saj bo kmalu jedel isto kot vidva, zelenjavo lepo pretlači in z juhico zalivaj tako dolgo da bo bolj redka kašica, da ni ne pregosto in ne preredko, naj ti na žlici lepo stoji gor in se ne poliva.

Neposredna povezava do sporočila: 2929
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 12:16:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2930
6.1.2009 12:24:03   
Majuska
'jutro pupe,

evo poldne je, pa se šele zdaj javljam ... sva sicer vstala ob 8h, jedla in oddremala svoje, imela že drugi obrok, jaz sem pa šele zdaj prišla do kavice in RR. Čisto sem zmatrana, pa ne me vprašat od česa, kar spala bi ...

Populis, čestitam za spanje user posted image user posted image user posted image

neboglasnica, včeraj sem toliko časa motovilila, da sem zamudila pošto. Nalepke tako dobiš jutri user posted image

zimska, čestitke Lanu za mini RD  user posted image

grem vas še mal brat, če bo Aleksander pustil ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
6.1.2009 12:25:33   
pigama
Groza, jaz visim na RR, pride mimo mulc s krpo in mi reče: Mami pah (prah) je! In mi obriše ekran. Nič grem pucat, preden pride CSD!

Neposredna povezava do sporočila: 2932
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 12:26:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 12:26:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 12:32:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2935
6.1.2009 12:37:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Dobro jutro!

Mi smo tudi spali tako-tako, ne vem kaj mu je. Pa še mene malce bolijo vse mišice, še tiste, za katere nisemvedela, da jih imam. user posted image

No, tudi jaz sem ena izmed tistih, ki skoči v trgovino medtem ko otrok spi. VEDNO pa prej pokličem moža, ki dela cca. 10-15 minut z avtom stran, da odhajam in če ga čez 15 minut NE pokličem, ma da prileti domov, ker se je kaj zgodilo. Sem to delala pri vseh treh, ker sredi zime pa res ne mislim za 10 minut malega budit, ga oblačit, dajat v leden avto.... skratka, pri nas se je zaenkrat obneslo. Že trkam. Včasih so otroke pustili po par ur same, pa nam nič ni bilo. Mene je mami navadila na določeno uro spat in sem tako dve leti SAMA spala v veliki hiši dve uri in pol, dokler sestra ni prišla iz šole. Žal ni šlo drugače. Saj vem, da bi sedaj že kdo na CSD klical..

Uh dobra si ... ko naš mali spi, si upam samo smeti odnesti in nič drugega user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 12:37:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2937
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 12:38:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
6.1.2009 12:38:30   
metuljcek321
Dober dan!

Bila v sopingu za plascek. No, tega nisem dobila, ker noben ni bil tak, kot bi ga zelela jaz. Ali ni prave barve, al ni prave stevilke, al nima pasu, al je prekratek, al je predebel/pretanek ... grrrrr ... Sem si pa zato kupila drugi dve stvari s seznama zelja: torbico pri Bati in mini rokovnik - sem sla kar v Leonarda, pa nineke blazne izbire - no, enega sem nasla. Great! Pa darilni bon sem vzela za prijateljico (za knjigarno Vale - Novak: je slavistka in upam, da si bo kaksno lustno knjigo zbrala).

Najprej za mojcek & Zivo:
user posted image

Ter za mini b'day (pol leta!) Lanu:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2939
6.1.2009 12:39:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

majuska....a mi lahko še enkrat napišeš kaj pomeni ime tilen??? prosim.....sem založila listek kamor sem si napisala user posted image a zraven kej piše srečna številka, kamen, ascendent, kitajski horoskop......

Tilen izhaja iz imena Egidij, le to pa v grščini pomeni "zaščita, varstvo".

Ostale stvari bom pa v leksikonu o imenih težko našla user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
6.1.2009 12:42:49   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jaz tud ponavad smeti odnesem, pa na pošto grem(1 štuk nižje) pa do zelenjavarja(tud en štuk nižje)user posted image

jest bi tut mela pošto tko bliz ... ker imam kr naprej neke opravke na pošti, pa so nam jo preselili dlje kot je bila, ker prostore prenavljajo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2941
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 12:43:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
6.1.2009 12:46:11   
nanka
Almera vsaj čez 6 sta že, Natki kaže 5600, pa še to je oblečena.Zoja se mi po GH ni nič bolj redila, še počasneje je teža naraščala, pe sem ji v vse dala maslo, kislo smetano in olivno olje.

Neposredna povezava do sporočila: 2943
6.1.2009 12:48:45   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jaz tud ponavad smeti odnesem, pa na pošto grem(1 štuk nižje) pa do zelenjavarja(tud en štuk nižje)user posted image

jaz pa za vse avto rabim, do pošte imam 3 km, tudi če mi kava zadiši se moram peljati vsaj 6 km.

Neposredna povezava do sporočila: 2944
6.1.2009 12:54:28   
metuljcek321
rebeca, a res se ti zdita na hitro podobni najini princeski? Could beuser posted image  user posted image  user posted image  In res bi rada vidla Tariqa, k posilja poljubcke. To mora bit zabavno!

dzanika, ja, res torej poje precej, izloca pa veliko (kot sem ze rekla), a v glavnem je to lulanje. Kaka le 1 x dnevno. Sicer pa je vceraj suma sumarum pustila za en obrok mleka cez cel dan. In danes bo - glede na pojedena 2 obroka zaenkrat & puscen mlekec - prav tako. Zdaj spi. Jo zelo matrajo dlesni, je vrescala kot jesihar prejle & sva se mogli posteno pocrkljat, da je bilo boljse.

frutka, 100-kilski stric v/na trip trapu. Si kar predstavljam razturuser posted image  user posted image  user posted image

populis, user posted image  za Larin spanec. Pa upam, da se v cet. res vidimo. Mene tudi nekaj grlo praska - upam, da MINE! Anja se malce kaslja, a je bolje. Ti?

levinja, user posted image  za lepo papanje tvoje malcice!

Umpa, kje je ze tale Metro? A mas mogoce kaksen link? In user posted image  Luka za plazenje (ze neki casa, saj vem) - dober je, kapo dol! Nasa zaenkrat na puzzlih na tleh dviguje rito (mirjam, tko kt tvoja), skusa se odgnat, a ne gre in ne gre. Se ne steka, da bisi lahko pomagala z rokamiuser posted image

3jemi, sem se nasmejala pripombi, da nas medo rabi le se lonec medu & veliko leseno zlico. Dobra fora, resuser posted image  user posted image  user posted image

netki, kako boste torej speljali tole s hiso? Any ideas?

gr, pridna, da si sla na pilates. A v cet. prides v CP? Bos kar pripilatesala morda? In kako se je drzala Ana na nastopu? Alles OK?

Majuska, evo, kolk lepo raste Aleksander - je ze prerasel 68-ko. Mene pa prav zanima, kako velika je ze nasa. Jutri bo vse znano.

Tinky & ostale, k imate in uporabljate kamin - je res fajn, a ne? Krusna pec je pa sploh zakon (pigama bo ze vedla, k jo ima) - nasa dva jo imata v spodnjem stuku, zakurita 1x dnevno in je to to. Prekrasna toplota, ki se razlega po celem stanovanju, le v kopalnici tu in tam prizgeta radiator. Komot sto na uro. Midva imava kamin/stedilnik Nordica Sovrana v barvi kapucina KLIK in sva zelo zadovoljna. Kuriva z bukovimi drvmi.
Almera, user posted image  za Bora in hitri spanec! Le tako naprej! Je bila potem tudi noc mirna?

Blacky, user posted image  za se en lep seznamcek dietaric! Dobr ti to stimas! Zdaj pa upam, da bos lahko hitro pisala minus kilce. Mogoce kateri ze v ponedeljek, 12. 1.user posted image

nebolgasnica, a pa ta keramiflex boste pustili al se da kako popravit? Bos dala tepih cez?

lex, ma, dobra si, s tremi otrocki. Vse to spedenat ni kar tako.

Pa hvala vsem za pohvale za nasega malega medotauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
6.1.2009 13:01:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: netki

majuska....a mi lahko še enkrat napišeš kaj pomeni ime tilen??? prosim.....sem založila listek kamor sem si napisala user posted image a zraven kej piše srečna številka, kamen, ascendent, kitajski horoskop......

Tilen izhaja iz imena Egidij, le to pa v grščini pomeni "zaščita, varstvo".

TILEN
http://sl.wikipedia.org/wiki/Tilen

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
6.1.2009 13:03:15   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

nebolgasnica, ...

user posted image  user posted image  user posted image  

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2947
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 13:04:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2948
6.1.2009 13:13:16   
netki
majuska....hvala...in hvala za mercatorjeve nalepke, nekaj mi jih je še tašča dala tko da bom dobila glih 2 kompleta šalcuser posted image user posted image hvalaaaaaaaa

metuljček.....hvala za povezavo....sam o horoskopu pa nč ne piše.....ma to rabim za uno knjigo to sem jaz k je treba not upisat, pa sem mal v zaostankuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
6.1.2009 13:15:07   
netki
populis......hvala za cd-je, upam da ti bom lahko kdaj vrnila uslugo user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?